24 nov 15, 03:03:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 243 244 [245] 246 247 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1110263 alkalommal)
0 Felhasználó és 26 vendég van a témában
csizi-kun
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #3660 Dátum: 14 márc 13, 09:43:08 »

Remek kis rész volt nekem tetszett Mosolyog

Mostanában újra nézem a részeket és felfedeztem egy érdekességet. Amikor a csapat Thriller  Bark-on volt akkor Lola adott Naminak egy Vivre Cardot ami az anyukájáé. Én felfedeztem némi hasonlóságot Lola és Big Mom között. Lehetséges?
 Ha igen akkor az is lehet mire Luffyék végeznek Doffival és a csapat után mennek épp a Sunnyn fognak bulizni Big Mommal x,D Ugyan ez nem biztos de akkor röhögnék egy nagyot. Remélem lassan róluk is lesz egy kis infó.
Naplózva
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3661 Dátum: 14 márc 13, 09:53:44 »

csizi-kun: te jó ég...

nagyon valószínű, hogy miután tamago kijelentette, hogy elsüllyesztik luffy hajóját és viszik caesart hirtelen mentalitást váltanak és így szólnak: gyertek a hajónkra, igaz, hogy beszóltál anno a főnökünknek, de bulizzunk egyet!

nem érzed mekkora butaságot írtál?
persze, majd egy olyan magas szintű kalóz mint big mom, aki mellesleg szerintem jelenleg a legerősebb emperior fogja magát és elkezd haverkodni valakivel, aki ugyan arra a címre pályázik mint ő.

én nem nevetnék, hanem sírnék, ahogy aközben is sírtam, amikor ezt a kommentet olvastam.
Naplózva
csizi-kun
Gennin
*

« Válasz #3662 Dátum: 14 márc 13, 12:06:21 »

Elnézést az ostobaságomért. Ennyire nem gondoltam bele a dolgokba.
Naplózva
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3663 Dátum: 14 márc 13, 13:07:03 »

nem gond, hidd el nem csak te írsz ilyeneket. van, hogy az ember néha baromságokat ír le, amiket később nem úgy gondol.

az ilyenek eredményei a sabo=doffy, amin igaz, hogy elején nem térsz magadhoz egy pár percig amikor olvasod de utána egy jót mosolyogsz az egészen:)
Naplózva
sasukeuchiha17
ANBU újonc
*

Gman pártfogoltja vagyok

« Válasz #3664 Dátum: 14 márc 13, 15:33:25 »

Sabo = Doffyt még nem olvastam, de azt, hogy Luffynak Shanks az apja, azt már igen...és ezt jóval Enies Lobby után...na ezeken lehet még jókat nevetni...vagy sírni  Ördögi
Naplózva

iiHALA MADRID!!
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #3665 Dátum: 14 márc 13, 16:03:49 »

csizi-kun: te jó ég...

nagyon valószínű, hogy miután tamago kijelentette, hogy elsüllyesztik luffy hajóját és viszik caesart hirtelen mentalitást váltanak és így szólnak: gyertek a hajónkra, igaz, hogy beszóltál anno a főnökünknek, de bulizzunk egyet!

nem érzed mekkora butaságot írtál?
persze, majd egy olyan magas szintű kalóz mint big mom, aki mellesleg szerintem jelenleg a legerősebb emperior fogja magát és elkezd haverkodni valakivel, aki ugyan arra a címre pályázik mint ő.

én nem nevetnék, hanem sírnék, ahogy aközben is sírtam, amikor ezt a kommentet olvastam.

Hát pedig lehet, hogy nem sokára rajtad fogunk röhögni. Bele gondoltál mi van, akkor ha Big Mom kölke Lola? Luffy megmentette őt Thriller Barkon. Amennyiben kiderül, hogy így van egyáltalán nem biztos, hogy nem fogja viszonozni a szívességet.
Szóval amit Csizi-kun írt egyáltalán nem biztos, hogy hülyeség. Megtörténhet még ha kevés is rá az esély.
Azt se tartom kizártnak, hogy épp lerendeznék Luffyt, amikor Den Den Mushin Lola rájuk szólna. Rengeteg opció lehetséges még. Szóval az volt butaság, hogy ilyen könnyelműen letorkoltad őt. Egyáltalán nem bizonyítható, hogy igazad lesz. Sőt tulajdonképp épp annyi az esély az igazadra mint Csizi-kunnask, 50-50 vagy így lesz vagy nem.

Feltételezem jelenleg többen állnak a Lola anyucija Big Mom teória mellett mint amennyien ellene vannak:P.
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 13, 16:05:01 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
dbzgt83
Gennin
*

« Válasz #3666 Dátum: 14 márc 13, 16:08:42 »

Új téma: A mangát olvasva az az érzésem, hogy Sanji nem fog túl sok harcot kapni a jövőben. Az időugrás óta 1v1-es boss harcot még nem nyert, de javítsatok ki ha nincs igazam. A gyojin szigeten is Jinbei segített neki győzni, és semmi érdemlegeset nem csinált még, és a mangában sem hallottunk felőle már jó ideje semmit, pedig Luffyék már Doffy erődjét támadják. Ti mit gondoltok?
Naplózva

Mr. Prince
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #3667 Dátum: 14 márc 13, 16:18:27 »

Igazából még senki nem kapott a time skip óta értelmes harcot. Itt Dressrozan talán végre méltó ellenfelekre akadnak, de nem Doffi emberei miatt. Big Mom a cp0 és a tengerészet ad pár ígéretes ellenfelet. Remélem, hogy Dofflamingo pofára esik és az embereit elverik mint a lovat. Megmondom őszintén ez a Pica - Tréból - Diamante trió nekem kevésnek tűnik a Luffy - Zoro - Sanji Triohoz képest. Pica is maximum bemelegítés lesz Zoronak. Viszont Doffi, Fujitora és pár Cp0 tag már jól hangzik. Ráadásul Big Mom emberei se lehetnek azért gyengék. Végre van elég ellen mindenki számára így megtudhatjuk mit ért az a két év.
Összességében amúgy jól látod Sanji amit eddig produkált elég csalódást, de nem hiszem, hogy komolyan megerőltette volna magát. Eddig egyedül Franky aki villantott valamit.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3668 Dátum: 14 márc 13, 17:32:20 »

mondjuk abban van valami, hogy lola miatt big mom enyhítheti a dühét. ebben van realitás, tényleg. de amíg luffy kalózkirály akar lenni, addig nem hinném, hogy lesz yonkou, aki összehaverkodik vele (max shanks)

megjegyzem szerintem lola nem vérszerinti lánya big momnak, hisz tamagoék is úgymon a gyerekei, tehát ők is az anyjuknak hívják big momot, mint ahogy fehérbajuszt az emberei az apjuknak hívták, holott mégsem volt a gyereke egyik sem...
Naplózva
EEsmiley
Chuunin
*

« Válasz #3669 Dátum: 14 márc 13, 17:38:12 »

De nem tudom, hogy miért mondogatják folyton azt, hogy Big Mom Lola anyja, vagy valami ilyesmi.

1. Big Mom kinézetét még nem nagyon láttuk a mangába
2. Attól még, hogy csúnya, nem feltétlen, hogy rokona.
3. Ennyi erővel Aluvida is lehet.

Ha van már ezzel kapcsolatban valami információ, akkor rendben!
Naplózva
spero
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3670 Dátum: 14 márc 13, 19:26:18 »

mondjuk abban van valami, hogy lola miatt big mom enyhítheti a dühét. ebben van realitás, tényleg. de amíg luffy kalózkirály akar lenni, addig nem hinném, hogy lesz yonkou, aki összehaverkodik vele (max shanks)

Azért ez nem olyan biztos. Még nem ismerjük a yonkoukat így a céljaikat sem. Attól, hogy ők vannak a legközelebb a kalózkirály váláshoz az még nem jelenti azt , hogy azzá is akarnak válni, vagyis hogy az lenne céljuk, lásd Fehérbajuszt és Shankst. Ha jól emlékszem nem volt a mangában kijelentve, hogy a yonkou valamelyike is kalózkirállyá akarna válni, csak az, hogy nekik van a legnagyobb esélyük erre. Habár Kaido, hogy gyümi használókból hadsereget épít ez erősen arra utal, hogy nagy hatalomra vágyik, és a nagy hataolm fontos része valamilyen titulus is, mint a király. Nevet Amit írtál az rá igaz lehet. Viszont Big Momról, eddigi ismereteink alapján annyit tudtunk meg, hogy a cukorkák miatt cselekszik, tehát az ő pontos szándékai még nem ismertek.
Na csak annyit akartam, hoyg nem biztos, hogy Big Momék nem haverkodnak össze Luffyékkal.
Ja és a fenti yonkouzásból kivettem Feketeszakállt, ő biztos, hogy kalózkirály akar lenni. Nevet

« Utoljára szerkesztve: 14 márc 13, 19:26:55 írta spero » Naplózva

\"Még egyszer harcba szállok
Megvívom az utolsó nagy csatám
Ma élek és meghalok
Ma élek és meghalok. \"  (The Grey)
klozo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #3671 Dátum: 14 márc 13, 19:29:28 »

EEsmiley
Láthattuk. http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/651/13
Nem a csúnyasága miatt feltételezzük azt, h ő az anyja. Thriller Barkon mikor Lola oda adta Naminak a Vivra Cardot azt mondták, h ő egy nagy kalóz és bármikor mehetnek hozzá segítségért. (Valójában nekem most csak ennyi jutott eszembe. Már nem is tudom, h bennem hogyan merült fel ez a feltételezés. De erről elég régóta beszélnek) Aluvida azért nem lehet, mert ő East Bluen született és él(t). Lola és legénysége viszont az Újvilágban.
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #3672 Dátum: 14 márc 13, 19:36:26 »

Egy másik téma. Gladius robbanó gyümölcse eléggé dejavu érzést kelt bennem.  A Crocadile emberei közt annó Mr. 5-nek (a fikát lövöldöző tag) neki is mint ha robbanó gyümölcse lett volna. Javítsatok ki ha tévedek.

A kérdés:
1. Gladius megette a robbanó gyümölcsöt mert Mr. 5 meghalt és megtalálta mint Ace gyümijét Doffy.
2. Gladius= Mr. 5
3. Baki Oda-tól
4. Szimplán más a gyümölcs megnevezés, a hatás ugyan az, tehát elővett Oda egy régi ötletet és átalakította 
????
Naplózva
mmohun99
Újonc
*

« Válasz #3673 Dátum: 14 márc 13, 19:46:42 »

Most nézem újra a One Piecet, most épp a Drum Királyságnál tartok és nem rég néztem ugye a Little Garden arcot és a Whiskey Peak arcot ahol szerepelt Mr5. Neki bombagyümölcse van- amit eldob vagy elpöcköl(pl a fikája) az felrobban.
Gladiusnak a robbanógyümölcse van. és ő valakit akit megérint fel tud robbantani, ugyan hasonló a kettő de mégsem ugyanaz:D
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #3674 Dátum: 14 márc 13, 20:11:09 »

Akkor a név különböző, de a hatás kb ugyan az. Szal összegezve Mr. 5 a bármelyik testrészével amihez hozzáér az robban(Mr 9-et a karjával robbantotta fel, vagy vmielyik tagot ott), és ezért az ellőtt fika is robban.  Gladius viszont  késleltetve robbant, mert önmaga is és amihez hozzáér, az először felfújódik, és utána robban. 

Köszi a gyors választ.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 243 244 [245] 246 247 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins