24 nov 15, 02:39:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 242 243 [244] 245 246 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1110215 alkalommal)
0 Felhasználó és 29 vendég van a témában
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #3645 Dátum: 14 márc 12, 15:20:13 »

de. nekem is ő ugrott be először.

a visszaemlékezés elég jóra sikeredett, de nem érdekelt annyira... valahogy az utóbbi fejezetek nem igazán jöttek be...

ebben az arcban eddig az átadáson és a colosseumon (ami már kicsit uncsi) kívül más szálak annyira nem tetszettek, de nincs is miért.
törpök most is csak sírni tudtak...
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #3646 Dátum: 14 márc 12, 15:27:22 »

Túl sok ideje nem követheted a One Piece-t. Egy-egy kivétellel minden szálnak ugyanez szokott a váza lenni. Én már tök megszoktam az aktuális "helyi" lakosok jelentéktelen vergődését. Mosolyog
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
EEsmiley
Chuunin
*

« Válasz #3647 Dátum: 14 márc 12, 15:33:58 »

Kint van az új fejezet! A 741. rész!

http://www.mangareader.net/one-piece/741
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #3648 Dátum: 14 márc 12, 16:36:16 »

Végül is csak 1 oldalt beszéltünk már át róla. Hümm-hümm

Btw azért remélem, Usopp hamar kiiktatja Sugart (Bár Trevorhoz jobban passzolna harcmodorilag). Jó lenne, ha Robin újra ember lenne, és kijutna neki is egy ellenfél.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3649 Dátum: 14 márc 12, 16:49:23 »

Mondjuk Robint egyáltalán nem értem. Hihetetlenül jó képessége van és alapjában véve semmit nem mutat belőle. Bárhol karokat tud növeszteni ha jól emlékszem, még az ellenfelén is. Talán még Arabastás részeknél láttuk amikor a kapun karokat növesztett majd azok a karok kést forgattak. Simán megtehetné ezt Trebollal vagy Sugarral és leszúrhatná őket. Sugarral mindenképpen vetekedhetne ha trebollal nem is. Szóval nekem ő is kezd csalódássá válni a képességeit illetően. Főleg miután 2 évig Dragonnál tartózkodott.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #3650 Dátum: 14 márc 12, 17:11:09 »

Meg tette volna csak, mikor Sugarhoz ért játékká változott. Tréból amúgy akkor most Logia? Egyszerűen nem tudtam eldönteni. Egyszer Parameciának nézem máskor Logiának^^
Usoppnál meg egy pillanatra azt hittem, hogy mint Koby Haki miatt hallja a Tontattákat, de azt az utolsó oldala rámcáfolt, pedig az vicces lett volna:D
Remélem nem lesz innentől minden hónapban 1 hét szünet. Oda épülj fel az anyád úristenit.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Rain
Gennin
*

« Válasz #3651 Dátum: 14 márc 12, 17:25:16 »

Szerintem Logia, inkább. Ragacsgyümölcs, vagy valami.
Naplózva
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #3652 Dátum: 14 márc 12, 17:56:25 »

Trebol 100% h logia, különben nem tudna úgy mozogni mint egy ragacsos folyadék....

Jól láttam, hogy Usopp szó szerint kettévágta Trebolt?

Egyébként nagy szarban van Usopp, mert haki nélkül esélytelen egy logia ellen....
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 12, 17:58:30 írta jasek89 » Naplózva
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3653 Dátum: 14 márc 12, 18:39:36 »

Szerintem Trebol simán lehet Paramicia is... Magellán is át tudott változni méreggé (és az állaga nem éppen szilárd volt). Bár igaz elég nehéz így eldönteni. Ha tippelnem kéne akkor inkább Paramicia, de majd kiderül...
Kicsit pozitívan csalódtam Usopp-ban hogy visszament és így kiállt Trebol-kal szemben gondolom amúgy meg majd összefossa magát ami mondjuk látszik is a fején Nevet
Nem szeretem a visszaemlékezéseket, de ez a story amúgy is érdekelt. Szerintem jó volt egynek csak ne vigye ezeket túlzásba Oda.
Hát sajnos várható volt a szünet, mivel 4 rész lement. Nembaj lesz mit várni 2 hét múlva D3 RoS meg jelenés + One Piece 742 rész jó kis hét lesz az. Nevet
Naplózva
Scratchmen
Gennin
*

Szupernova

« Válasz #3654 Dátum: 14 márc 12, 20:13:49 »

Szerintem a felállást elnézve borítékolhatjuk, hogy Sogeking is megfog jelenni idővel Nevet Trebol legyűri Usoppot, aki szenved egy sort, majd egyszercsak előtör belőle dalospacsirta mesterlövészünk és ahogyan Perona mackójával is tette, valahogy leszuszakolja a Tabasco golyót Sugar torkán. Trebollal pedig a visszaváltozott harcosok fognak végezni Cavendishel, Elizabelloval és a többi nagyágyúval az élen.
Naplózva
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3655 Dátum: 14 márc 12, 20:21:50 »

Dani a szerkezeti felépítéshez ajánlom Vlagyimir Jakovlevics Propptól A mese morfológiáját. Meg úgy aki szereti a fantasy történeketeket.
A részhez annyit tennék hozzá, hogy szerintem ez volt Usopp egyik leg...(hogy is fogalmazzak) "szívbemarkolóbb" jelenete (a másik W7-ben és EL-ban volt). Tetszett, hogy bíztak benne a törpék, és mikor visszajött elmondta az igazat. Trébolt remélem Usopp fogja leverni...mondjuk ha logia elég nagy szarban van.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3656 Dátum: 14 márc 12, 20:40:30 »

Usoppnál nincs jelentősége ennek, hogy logia vagy valami más. Ő nem annyira fizikai sebzésekben tobzódik. Megtalálja az ellenfele gyenge pontját vagy pillanatát és azt fogja kihasználni. Trebolnál például pont az egyik gyenge pont, hogy alapvetően olyan mintha értelmi fogyatékos lenne, a másik pedig , hogy védelmeznie kell Sugart. Szóval nem lepne meg ha rázúdítana milliónyi legyet, darazsat vagy valami hasonlót amellyel elszórakozhat Trebol. Közben Sugar pedig elbukik egy másik támadástól.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #3657 Dátum: 14 márc 12, 20:52:51 »

Annyira Sugar legyőzésére koncentrálunk, hogy szinte biztos vagyok benne Usopp megveri Trébolt. Túl ésszerű lenne, ha Sugaral végezne. Az lenne igazán epic, ha legyőzné Tréból és Sugar meg tátott szájjal bámulna, hogy a trutyi veszített azt közben belőné a szájába azt a szutykot:D. So cool lenne és utána énekelhetne a mesterlövészek szigetéről:D
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 12, 20:53:27 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3658 Dátum: 14 márc 12, 21:02:50 »

Én is így gondolom, de abban a pillanatban, hogy Trebol elbukik azzal bukik Sugar is. Tehát nem lehet szerintem külön kezelni kettőjüket. Ha valamelyikük elbukik a Trebol, Sugar duóból azzal mindketten elbuknak. Ha Trebol bukik először akkor Sugar alapvetően védtelenné válik valamilyen szinten. Ha Sugar bukik el akkor pedig felszabadulnak a játékszerek akik szétszedik Trebolt. Szóval ilyen szempontból mindegy a sorrend. Jelenleg Trebol a veszélyesebb, így rá érdemes koncentrálni de a célszerű Sugar lenne.
Naplózva
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3659 Dátum: 14 márc 13, 09:34:44 »

robint legyőzik, usopp meg győz...? hol van itt a logika?

inkább jöjjön valami segítség... megjegyzem, szerintem nem is most fogják trebolt legyőzni
Naplózva
Oldalak: 1 ... 242 243 [244] 245 246 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins