25 máj 05, 23:28:59 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 240 241 [242] 243 244 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1203257 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #3615 Dátum: 14 márc 07, 08:51:51 »

oky:

szerintem pont az ilyenekből lesz jellemfejlődés. elfut és aztán megembereli magát->ez már jellemfejlődés, mert legyőzi a félelmét

nem mindenki szület bátornak, sőt a bátorság tanulható

személy szerint az lenne rossz, ha a 2 év után kaptunk volna egy hős usoppot. és miért lett volna rossz? mert nem láttuk azt, ahogy usopp eléri a célját, azaz bátor lesz. pont az ilyen hullámvölgyek leküzdéséből lesz valaki erősebb. megjegyzem, szerintem legalább még 50 köteten keresztül félős usoppot látunk, sőt arra van a legnagyobb esély, hogy a történet végén érje el a célját.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3616 Dátum: 14 márc 07, 12:31:33 »

Bocs de ez nem jellemfejlődés. Ha egyszer meg teszi és utána soha többé, akkor hívhatod annak. Ha ez többször előfordul akkor pedig gyávaságnak. Alapvetően pont ezt a gyávaságot kellene Usoppnak kiirtani magából. Az teljesen más dolog, hogy esetleg stratégiai okból fut el, például tervet kovácsolni vagy csapdába csalni. Usoppnál pedig inkább arról van szó, hogy kilóg a barnamaci a nadrágjából. Ha ezt képes legyőzni akkor éri el a célját és lesz a tenger bátor harcosa.

Engem nagyon meglepett, amikor a timeskip után láttam, hogy milyen bátran kiállt harcolni a kocsmában. Azóta viszont inkább azt látom, hogy elkezdett visszafejlődni ebből a bátorságból amit a szigeten összeszedett.
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 07, 12:34:14 írta rini67 » Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #3617 Dátum: 14 márc 07, 13:06:56 »

Ha Usopp elmenekül és azt csinálja amit a time jump előtt mérhetetlenül csalódott leszek. Amúgy tényleg pörögnek az események most. Viszont még mindig sokat kell várni addig amíg neki állnak a ki-ki harcoknak. Ez a Zoro vs Picát is inkább bemelegítésnek érzem. Neki komolyabb ellenfele lesz.
Viszont sok családtag van akinek nem tudom ki lesz az ellenfele Namiék távollétében.
Na és mi van, ha azt csinálja, mint anno Arlong arc-nál Chew ellen, hogy elkezd menekülni, leüti meg minden, aztán mégis visszafordul és ellene szegül? Legfőképp Sugar ellen tökéletes ellenfél Usopp, hiszen Usopp távolsági harcos, míg Sugarnak meg kell érintenie az embert, hogy átváltoztassa, csak mondjuk Trébollal már lehet nagy falat lenne neki :-/

Ja, és igen, Zoro szétszedi Picát, mint hülyegyerek a lego házat Nevet

vaniliaspundinglover: Szerintem ezt a jellemfejlődést már rég elérte Usopp, amint azt a fentiekben is írtam Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 07, 13:07:37 írta samdav » Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Lehel94
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3618 Dátum: 14 márc 07, 14:51:53 »

Én nem mondanám Usopp-ot gyávának de azért bátornak sem. Van mikor bátran viselkedig és van mikor gyáván,mondjuk én megértem,hogy miért futott el hisz semmi esélye sem lenne Trebol vagy Sugár ellen,és azért csak ottmaradni,hogy aztán játékká változtassák kár. Szerintem most,hogy elfutott kitalál valami tervet,esetleg találkozik valakikel,v valakivel akivel együtt letudják győzni Trebolt meg Sugart.

Zoro-t meg nemkell félteni,hogy nemfog vesziteni Pica ellen az tuti. ikszdé Én inkább Namie-kra vagyok kiváncsi,valyon elértek a Zou szigetre,vagy Big mam elsülyesztette őket. Gondolkozik
Naplózva

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3619 Dátum: 14 márc 07, 15:31:29 »

Akkor minek neveznéd ha elfut és otthagyja a társait? Erre nincs magyarázat, esetleg azt mondanám, hogy közömbös. Ha viszont így lenne akkor semmi keresnivalója itt. Persze tudjuk, hogy keresi önmagát és próbálja előkeresni a bátorságát. Meg is fogja találni, ha másban nem is akkor felveszi az álarcot megint. Nevet Kitalál valamit és bátran kiáll ellenük. Ez a forgatókönyv. De ettől függetlenül most gyáván viselkedik mert a megfutamodása nem stratégiai lépés hanem a bátorságát keresi. Szóval Usoppot így kell elfogadni. Mindig elveszti de idővel megtalálja. Pontosan
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 07, 15:35:18 írta rini67 » Naplózva
EEsmiley
Chuunin
*

« Válasz #3620 Dátum: 14 márc 07, 17:38:49 »

... De ne civilekhez hasonlítsd.. soha sem azok szemével nézzük az erőt.. Smokerhez képest, igenis gyengék. Nami és Usopp nem használ hakit, Smoker hátrakötött kézzel, törött lábbal, bekötött szemmel, cigi nélkül győzne.

Nami és Chopper, sőt, Usopp is képesek leverni Smokert. Azt elmondom. Tudom, hogy ezt most így hirtelen nehéz felfogni.
De túlságosan bénának nézitek őket.

Usopp és Nami keményen elvoltak Buffalóval, Baby 5-el, Caesarral Chopper egy CP9 tagot is levert, ha jól tudom.
Chopper azért még nem olyan erős, de Nami az már tud.
Nami szele pl. Smoker ellen hasznos, tehát mehetne a csata döntetlenbe is.

Huh,.
Naplózva
klozo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #3621 Dátum: 14 márc 07, 18:43:13 »

Nami és Usopp lehet,h elkapta Ceasar-t aki szintén Logia de Smoker hakit is használ. Kétlem, h csak úgy kivédenének egy busoshokut.

Chopper akkor meg volt vadulva. Azt nem tudom, most mennyire állna komolyan a dolgokhoz de még mindig fél az ijesztőbb személyektől vagy bármi mástól. (Lásd: Amikor Jola először megszólalt a hajón a fiúk szobájából)
Lehet, h a gyengébbekkel könnyen harcol de egy komolyabb ellenféllel nem állna ki. Ha még is csoda történne akkor viszont veszítene. Az eddig látottak alapján nekem ez a véleményem.

" Gondolom a viccekre érted." Ezt nem értem. Ilyen nincs. Én olyat ismerek, h 'viccnek szánni'.

Hiába sorolod azokat a dolgokat amiket tud.(Navigátor. Ez a dolga) Luffy is sok mindent tud. Még is mindig azt mondják róla,h egy idióta. Erre ez a válaszom.

Leszokhatnál már a dupla kommentekről.
Naplózva
EEsmiley
Chuunin
*

« Válasz #3622 Dátum: 14 márc 07, 19:10:42 »

Szerintem teljes mértékben jól mondtam, hiszen azokra a viccekre értve, melyek a One Piece-ban vannak.

Nincs azzal sok gond.

Azt nem tudtam, hogy az előbb is én voltam, ezért volt dupla hsz.

Lehet, hogy Smoker még legyőzi őket, de ha már valamit kezdeni tudnak Smokival, akkor már biztos, hogy erősek.

Nami, a jelenlegi szintjén, egy Loguetowni Smokert le tud győzni!
És az már erős! Akkor is erős volt. Luffy, 30 millió belivel nem tudta legyőzni őt.
És az nagy szám.

Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3623 Dátum: 14 márc 07, 19:58:24 »

Oda egyre többet kopizza magát. Kifogyott a gyümi erőkből, vagy mi? Robbanógyümölcs már volt, csak most kicsit fel lett tápolva, súlyváltoztató gyümölcs egy az egyben ugyanilyen formában szerepelt, robbanó trutyi nemrég volt, valamint Diamante ereje is némileg hasonlít Inazumáéhoz, mert ő is papírszerűvé változtatja azt, amit elvág.
Naplózva
Lehel94
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3624 Dátum: 14 márc 07, 20:53:50 »

Oda egyre többet kopizza magát. Kifogyott a gyümi erőkből, vagy mi? Robbanógyümölcs már volt, csak most kicsit fel lett tápolva, súlyváltoztató gyümölcs egy az egyben ugyanilyen formában szerepelt, robbanó trutyi nemrég volt, valamint Diamante ereje is némileg hasonlít Inazumáéhoz, mert ő is papírszerűvé változtatja azt, amit elvág.

Hát lehet,hogy tényleg kifogyott az ötletekből Oda,és ezért visszahozott olyan képességeket,amiket már láthattunk csak kicsit felerősitve. Bár az ilyen hosszú történetek-nél néha elfogy az ötlet,és igy abból kell meriteni ami van.
Naplózva

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #3625 Dátum: 14 márc 07, 21:34:39 »

Ha már kb minden második ember tud hakit használni, szerintem abszolút beleférnek a félelmetesen hasonló gyümölcsképességek is. Mosolyog
Ha nagyon akarjuk, felfoghatjuk úgy is, hogy a gyümölcsök rendszerében vannak testvérek is, mint mondjuk a sárga- meg az őszibarack.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
asdfgrey
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3626 Dátum: 14 márc 07, 23:16:48 »

Azon gondolkodom, hogy Chinjao átváltozott játékká? Mert nem kaptunk ezzel kapcsolatban infót. Lehet, hogy el sem jutott a tisztek tornyába? Gondolkozik
Naplózva
Rain
Gennin
*

« Válasz #3627 Dátum: 14 márc 08, 10:43:01 »

Szerintem egy olyan kaliberű embert, mint Chinjao nem visznek el sehova, olyan könnyedén. Nevet
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3628 Dátum: 14 márc 08, 12:40:24 »

Nem is ezen van a lényeg hanem azon, hogy mire észbe kapnak már játékok is akik kötelesek követni a parancsokat.
Naplózva
klozo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #3629 Dátum: 14 márc 08, 13:38:26 »

Lehetséges, h valóban nem lett játék.
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/737/16
Itt Elizabello, Hack és Boo is játék. Pedig együtt voltak a lerakóban.
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 08, 13:40:06 írta klozo » Naplózva
Oldalak: 1 ... 240 241 [242] 243 244 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins