24 nov 14, 18:07:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 239 240 [241] 242 243 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1109643 alkalommal)
0 Felhasználó és 25 vendég van a témában
Duuu
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #3600 Dátum: 14 márc 05, 19:24:55 »

Ebbe a számomra nagyon közepes részben azért megint sikerült egy face palm Nevet  Ez a Dofynak álcázott Kinemon....hát kiakasztó :DDDDD Usoppban nem csalódtam, bár egyetértek Danival, hogy nagy jellemfejlődés lesz itt. Dressrosa jó példája annak, hogy hacsak egy tag nem veszi "komolyan" a dolgát, akkor a csapat többi bazi nagy bajban lesz. Ez az Új világra 100%-ban igaz lesz szerintem. Nem elég az, hogy ott a szörnytrió és Usopp, Nami, csak úgy lógatja a lábát, és majd a többiek megoldanak mindenkit.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #3601 Dátum: 14 márc 06, 09:00:20 »

Az ötlött a fejembe, hogy abban az esetben mi történik, ha Sugar kap egy kairoseki bilincset? Megszűnik a technikája és visszaváltoznak a játékok?
Daninak igaza van, hogy több embernek a csapatból muszáj jellemben erősödnie és fejlődnie, mert az új világban nincs helye félelemnek és kételynek.
Viszont én se gondoltam, hogy akkor most egyből essen neki Tréboltnak és Sugarnák. De azt se szeretném, hogy másokra mutogasson sírva meneküljön és azt mondogassa, hogy ő a tenger bátorharcosa.
Vonuljon vissza faragjon egy tervet és harcoljon úgy, ahogy neki fekszik.
Sanjiékról meg nagyon hallgatnak gyanús ez nekem. Ne hogy a végén még alkut kössenek BigMomékkal és átadják Ceasart cserébe elengedik őket:D. Most már nem igazán van hasznuk belőle. Akár évekbe is bele telhet mire Ceasarnak egy megfelelő labort előállítanak a gyümi gyártáshoz. Addig elintézik Kaidout azt utána neki mennem Maminak:D.
Amúgy Luffy ott van a szomszédban reménykedjen, hogy nem használ valaki érzékelés színát, mert akkor hiába bújkál:D
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 06, 09:40:35 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3602 Dátum: 14 márc 06, 09:27:53 »

Azon már én is gondolkodtam hogy az érzékelés színével lebuknak Luffy-ék, de ahhoz akarniuk vagy éppen már készülniük kéne a támadásra hogy érzékelhesse Doffy szerintem... de ők meg egyszerűen csak bujkálnak... bár Rayleigh érzékelés színe képes volt felderíteni Luffy edzésének szigetét hogy hány szörny is van a szigeten.... majd elválik a részekből lehet a kövi részekben beigazolódik a dolog.
A rész szerintem jó volt! Végre hát ha láttunk egy kicsit komolyabb villantásokat Zorotól is mert már ideje lenne. Mosolyog Usopp-ban meg nem csalódtam hozta a 2 évvel ezelőtti formáját. Remélem azért kitalál valamit...
Naplózva
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3603 Dátum: 14 márc 06, 10:28:52 »

eheti rész: felüdülés volt szerdán:)

a rész eleje nagyon jóra sikeredett. tetszett, a jelenet, ahogy luffy és vilolet (akit egyre jobban kedvelek) haladnak előrre, míg zoro hátulmarad harcolni.
Mondtam én, hogy ez a pica nem egy csapás lesz. Ha belegondolunk law és pica egyenlő rangot birtokolna doffy csapatában. persze ha law nem lázadozna a volt főnöke ellen:D
Gradius megjelenése tetszett:) Egy kicsit szimpatikusabb lett, szeretem az ilyen komoly jellemű karaktereket. Emellett jó a designja.
Luffy ahogy lerázta gradiust ismét hatalmas volt! látványos, szép megoldás:)
Utána a trónteremben levő események is jók voltak. Law végre "felébredt". Már jóideje csak szerencsétlenkedik szegény (kb punk hazard óta) Nevet
Doffy stílusa nem valami meggyőző. Habár számomra mint kalóz ő már megbukott. Lehet sokat edzett, meg minden de azért az elárul sokat a mentalitásáról, hogy már 10 éve csak a kis palotájában kényeszteti magát, míg a többi kalóz legalább betámad másokat, háborúzik... kalózkodik!
doffy meg fél nyíltan harcolni, bűnt elkövetni, ezért mindent fű alatt intéz pl businessel. most is ltászott rajta, hogy tiszta ideg amikor law-t kikérdezte. Semmi magabiztosság.

franky mellé tényleg el kéne a segítség. csodálom, hogy még talpon van.
kinemon ájruhája poénnak nem rossz. nem akartma elhinni, hogy tényleg ezt műveli:D
usopp meg pont hogy jól teszi amit tesz:) ügyes volt, hogy maga mellé állította  atonattákat amikor elkapták. néha egy hazugsággal többre mész, mintsem hogy vitába keveredj. most meg értem a félelmét és szerintem őt így kell elfogadni, ismerve usoppot tuti megjön a bátorsága, csak ki kell várni.
a

a timeskippel meg az a gondom, hogy edzenitény, hogy kell, de doffy is itt cseszi el... ezért raadt meg a shichibukai szintnél. ott van a palotájában edz ő is biztos, de nem csinál semmit.  luffyék is csak edzettek 2 évig, de nem tettek semmi grandiózusat. mint azelőtt..
Naplózva
hagabi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

gman kiválasztottja

« Válasz #3604 Dátum: 14 márc 06, 11:37:13 »

Az eheti fejezet nekem tetszett Nevet
Igen igazatok van ... Pica nem lesz egy kis falat mert ha nincs is olyan erős, mint Law (ami ugye közel sem biztos mert nem ismerjük a teljes erejét) akkor is egy rangú lenne vele Doffy csapatában. Bár azért az árulkodó, hogy law le tudta verni Doffy jobbkezét Vergot. Nyelvesít
Gladius stílusa nekem tökre bejön és valószínűleg kemény ellenfél. Elég szépen kiállta Luffy támadását. Persze csak egy rúgás volt és ennyi már soha nem lesz elég egy ellenfél ellen az Újvilágban, de nagyon fel sem vette.
Kinemonon behaltam ikszdé Vajon ő küzd meg Gladiussal?  Gondolkozik Egy robbanó ember egy szamuráj ellen aki elvágja a tüzet. Nevet Biztatóan hangzik.
Doffy töketlensége amúgy tényleg kiábrándító. Annyira elbízta magát, hogy semmi vészterve nincsen, mert azt hiszi nem tudják megszorongatni őt. Hiszen láthattuk mindig is magabiztos volt és mindenen csak nevetett, mert azt hitte a családi hátterével meg erejével (beleértve az embereit is) semmi sem lepheti meg. Most meg mikor komolyan megszorongatják és úgy tűnik felfedik az igazi valóját nem tud hideg fejjel gondolkodni.

Franky helyzete még érdekes. Szerintem nem győzhet ennyi erős ellenféllel szemben, bár kitudja. Ha legalább itt lenne a Tábornok akkor azt mondom ok, de majd kiderül még.
Robin ezt rendesen megszívta. Usopp döntése meg nem volt hülyeség. Az lett volna hülyeség ha minden terv nélkül nekimegy az ellenségeknek. Usopp egy taktikus és remélem a háttérben kitervel valamit és szépen elintézi Sugart sőt én annak is örülnék ha Trébolt is ő győzné le. Na az nem lenne semmi.
Naplózva
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3605 Dátum: 14 márc 06, 16:43:45 »

Vergo leverése szerintem nem volt nagy tett:) Smoker is képes volt megütni, ami azért nagy szó, hisz smoker iszonyat gyenge.

Loguetownban még erősnek számított, ott úgy nézett ki, hogy közte és luffy között roger-garp viszony lesz. De arabastai leégését követően semmit sem csinált.
Egyre inkább kobyt kezdem luffy alteregójának gondolni a tengerészetnél, nem pedig smokert.
Naplózva
Rain
Gennin
*

« Válasz #3606 Dátum: 14 márc 06, 17:16:10 »

Szerintem azért Smoker sem számít kishalnak, elvégre ő nem csak dísznek van. Biztos, hogy gyengébb Luffynál, de azért - hogy iszonyat gyenge - az kb Nami, vagy Chopper.
Naplózva
EEsmiley
Chuunin
*

« Válasz #3607 Dátum: 14 márc 06, 17:31:13 »

Nami és Chopper egyáltalán nem gyengék. Ezt elmondom.

Gondolj bele, ha az egész One Piece világát nézzük, gyengének tűnik, mivel már rengeteg erősebbet láttál.
De ha belegondolsz, hogy egy városban laksz, s egy nő jön ide, aki villámokat szórsz, mindenki sikoltozva rohanna össze-vissza.
Chopper hatalmas mutáns lesz, s széttapos mindent.
Gondolj bele, azért még nem gyengék.
Naplózva
Rain
Gennin
*

« Válasz #3608 Dátum: 14 márc 06, 17:34:51 »

... De ne civilekhez hasonlítsd.. soha sem azok szemével nézzük az erőt.. Smokerhez képest, igenis gyengék. Nami és Usopp nem használ hakit, Smoker hátrakötött kézzel, törött lábbal, bekötött szemmel, cigi nélkül győzne.
Naplózva
Lehel94
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3609 Dátum: 14 márc 06, 18:01:10 »

Smoker sem gyenge,de azér Doffy szépen szétrúgta a seggét Punk Hazard-on. De szerintem nem hiába adtak neki aladmirális rangot. Ugye mikor Fehérszakáll megtámadta a tengerészeket,és Luffy is megérkezett akkor ott igenis gyengébb volt Smoker-nél,hiszen ha Hanckok nem segit,akkor Smoker elveri de rendesen.
Szóval Smoker-ről annyit,hogy nem gyenge karatker,de nem is olyan bivaly erős.

Nami meg Chopper-t sem kell lebecsülni,hisz ők is pont úgy edzettek 2 éven keresztűl mint a többiek. Az,hogy nemtudnak Hakit használni még nem olyan nagy baj. És ugye ők nem olyan harcos tipusok,inkább ahoz értenek amit a leginkább csinálni szoktak. Ugye Nami kiválóan ért a térképekhez,és Chopper meg az orvosláshoz. És azért nemlehet mindenki olyan erős a csapatban,mint Luffy vagy Zoro.
Szóval Chopper meg Nami sem gyenge.
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 06, 18:39:26 írta Lehel94 » Naplózva

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3610 Dátum: 14 márc 06, 18:26:07 »

jól mondod Lehel94!

chopper, nami, usopp rengeteget fejlődött. Már nem nevezhetőek gyengének, hisz azért elég sok ellenfelet a hátuk mögött tughatnak:)

mondjuk nekem nem tetszenek a túlzott power uppok, amiket oda 2 év után adott nekik. Ráadásul meg sem magyarázta, hogy ki honnan szerezte és hogyan fejlesztette ki ezeket a technikákat....
Usoppnak meg egyszerűen nem áll jól ez a botanikus, növényharcos szerep...
jobban szeretném, ha a gyenge trio az eszét fejlesztené.

nami pl nagyon lebutult, amióta az újvilágban van egy hülye liba kb... azelőtt meg ravasz volt. Na mind1, lesz ez még jobb is:)
Naplózva
asdfgrey
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3611 Dátum: 14 márc 06, 18:48:26 »

Idézet
nami pl nagyon lebutult, amióta az újvilágban van egy hülye liba kb... azelőtt meg ravasz volt. Na mind1, lesz ez még jobb is:)

Vannak idegesítő pillanatai, de nem mondanám azt, hogy lebutult. Pl a 730. (Három kártya) fejezetben logikusan gondolkodott. Mosolyog
Itt kezdődik: http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/730/15
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 06, 18:54:00 írta asdfgrey » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3612 Dátum: 14 márc 06, 20:49:11 »

Tudjátok ők nem fizikailag gyengék (persze nem is erősek) hanem ahogy fentebb írták. A jellemükkel van a gond. Ez pedig már egyenes haladás a vereség felé. Másrészt az ő erejük az eszükben van de ilyenkor képtelenek használni, mindaddig amíg rá nem kényszerítik őket. Usopp most körülbelül éppen itt tart. Rákényszerül, hogy használni kezdje a buksiját különben nagyon beég. Ki is fogja ütni ennek következtében Sugart.
Naplózva
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3613 Dátum: 14 márc 06, 21:26:48 »

asdfgrey: az tényleg egy jó pillanat volt tőle!

csak úgy kb ez volt az egyetlen amióta az újvilágban vannak. és punk hazardon amikor a laborban 1 szál melltartóban és tűhegyű magassarkúban rohangált és gyerekeket akart menteni nagyon gáz volt nami.

namit amúgy alapból nagyon bírom! de nem értem miért kell belőle ribit csinálni:@ anno nagyon menő volt még amikor ő volt a "ravasz kis tolvaj"

szeretném ezt a namit visszalátni. de hát timeskip...
Naplózva
oky
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

asd

« Válasz #3614 Dátum: 14 márc 07, 08:39:46 »

Alapvetően semmi gond sincs a viselkedésükkel - gondolok itt arra, hogy próbálják kerülni a bajt, az Usopp féle előjött betegségem tünetek. Egyrészt szükség van egy kis visszafogó erőre, ahogy láthattuk ha Luffyn vagy Zoron múlik egyből belekötöttek volna az admirálosokba, schibukaiokba, yonkokba amikor a Grand Line-ra érkeztek, és nem 1 Nami féle fejkoppintásban részesültek emiatt. Ezen kívül a feladatukat amiért a hajóra felvették őket profi szinten véghezviszik: Namitól jobb navigátor nem kell, Choppertől jobb orvos sem, Usopp hát ő más kérdés mert feladata külön nincs. Harmadrészt ha megnézzük eddig minden harcban kivették a részüket akármennyire is próbálták elkerülni, és szinte mindig győztek is. Viszont nem igazán nevezhetjük jellemfejlődésnek szerintem Usoppnál, hogy ugyanúgy elfut elsőre, és aztán megembereli magát ( mert megfogja ), mert eddig is ezt csinálta.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 239 240 [241] 242 243 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins