24 nov 15, 18:29:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 227 228 [229] 230 231 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1111912 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
hagabi
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

gman kiválasztottja

« Válasz #3420 Dátum: 14 jan 25, 10:02:55 »

Na ez egészen jó fejezet volt Nevet

Sabo ereje engem is érdekel. Szerintem Luffy, Ace és Sabo ereje egy szinten lehet. Viszont Sabonak nem hiszem, hogy van Démongyümölcs képessége viszont nagyon erős haki használó. Nem nagyon akarok tippelgetni, amíg nem láttuk az erejét, de nagyon kíváncsi vagyok már rá. Nevet "Démonvascső" Sabo  ikszdé Ez tetszett!

Fujitora nagyon nagyon tetszik és nagyon badass karakter. Most róla sem lehet nagyon vélemény mondani még, de szerintem lehet olyan erős, mint Akainu. Szerintem az is bizonyítja, hogy Donflamingo rúgását egy laza mozdulattal állította meg. Mármint tudom ez annyira nem nagy dolog de egyszerűen látszik az öreg kisugárzásán, hogy nagyon erős. Nevet A hozzáállása pedig nagyon tetszik ehhez a rendszerhez. Le a Schicibukaival! Yeah! ikszdé Nem szarozik azt kell mondjam.

Jó lenne am tényleg lassan visszatérni Sanjiékhoz, mert nagyon kíváncsi vagyok rá. Szegény Sanji is kaphatna már egy igazi erődemonstrációt. Szerintem ha most megütközne megint Doffy-val akkor már sokkal jobban megizzasztaná, mert ismeri a képességét. Ha lenne még egy erős hakija, mondjuk hasonló Luffyéhoz már nagyon erős karakter lenne.
Naplózva
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3421 Dátum: 14 jan 25, 13:14:33 »

Összefog ülni a világ tanács. Na ez mit jelent? Összeülnek a Yonkou-k meg a tengerészek meg a Schibukaiok?
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #3422 Dátum: 14 jan 25, 13:30:57 »

Eddig azt hittem a világkormány, de azok mindig összeülnek.
Nehezen hiszem el, hogy békésen megférnének. Inkább a tengerészet a kormánnyal.

Amúgy hosszútávon a tengerészet célja nem a kalózok és főleg a yonkou eltörlése? Szóval előbb utóbb sorra kerülne a schibukai is.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Spyro-sama
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3423 Dátum: 14 jan 25, 14:14:44 »

Nem erről van szó?
http://onepiece.wikia.com/wiki/Reverie

Ők 4 évente ülnek össze.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3424 Dátum: 14 jan 25, 14:18:36 »

Azért maradjunk annyiban, hogy a tengerészet sem hülyék gyülekezete. Tisztában vannak ők is azzal, hogy a shichibukai tagjai azért a maguk pecsenyéjét sütögetik elsősorban és kényszerből segítik őket. A tengerészet pedig rá van kényszerülve egyenlőre arra, hogy ezt elnézzék nekik, különben képtelenek lennének ellenőrzésük alatt tartani az összes területet. Azzal is tisztában vannak, hogy előbb-utóbb fel kell őket számolni mert különben a fejükre nőnek és ők lesznek a Yonkou a háttérben kialakított hatalomnál fogva. Fujitora csak ezt próbálja előbbre hozni és egyben figyelmeztetni Doffyt, hogy tudnak a kisded játékairól.
Naplózva
Scratchmen
Gennin
*

Szupernova

« Válasz #3425 Dátum: 14 jan 25, 16:59:20 »

Egyetértek Spyro-samával, szerintem is inkább a világ nemeseinek gyűléséről lehet szó, ahol anno Cobra és Wapol is összeszólalkozott. Meg ha jól emlékszem, akkor Otohime is hozzájuk vitte el a gyojinok petícióját.

Fujitora valódi indítékaira én is kíváncsi lennék. Szerintem a tengerészet csak addig fogja védeni Doffyt, amíg érdeke fűződik hozzá. Hiszen Akainu is azért küldte Fujit a szigetre, mert Smoker továbbadta Aokiji tippjét, miszerint tollas barátunk kavar valamit a felszín alatt. Ha pedig napvilágra kerül, hogy titkon Kaidóval bizniszelt, akkor a shichibukai címének annyi. Simán eltudom képzelni, hogy jópár fejezet múlva Fujitora üzenetet kap a főhadiszállásról, hogy változott a parancs. Amikor pedig konfrontálódni kellene Luffyékkal, akkor ideiglenesen melléjük áll mondván, hogy a parancs szerint mostantól Doflamingo elmeszelése élvez prioritást. Még azt is kinézném az öregből, hogy bocsánatot kér a korábbi atrocitásokért, mert hát a parancs az parancs Nevet
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #3426 Dátum: 14 jan 25, 17:11:28 »

Hát abból kiindulva, hogy a Shichibukai-nak semmi köze nincs a Tengerészethez, így érthető hogy Fujitora  meg akarja szüntetni a rendszert.  Az hogy nincs köze , itt arra értem, hogy a Shichibukai a Világkormány alá tartozik, és nem a Tengerészethez.  Így a tengerészetnek sok beleszólása nincs a dolgokba. Ebből kifolyólag Fujitora a kormánnyal nem ért egyet mindenben, és ezért hasonlít Aoki-ra kissé.  Viszont kettős dolog ez is, hogy jó is az hogy van, meg nem is.  Jó azért mert a többi kis kaliberű kalózzal kevesebbet kell foglalkoznia a kormánynak. Rossz, mert gyakorlatilag szabd kezet ad nekik. Ezzel csak akkor van probléma, ha hatalomra akar törni a kalóz:pl: Doffy, Croco,Moria, Law.  Mihawk, Kuma, Hancock, Jinbei ők pl nem ilyen célból léptek erre a rangra. Az utóbbiak esetében indokolt a rendszer, az elsőkben,meg az annak megszüntetése.
Naplózva
Lehel94
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3427 Dátum: 14 jan 25, 23:19:37 »

Régebb ugye még azt mondták,hogy arra kell a Shichibukai,hogy féken tudják tartani a Yonko-t. De ugye mondták azt is,hogy a tengerészet hatalmas erőt kapott,mióta Akainu lett a főparancsnok,és lehet ezért akarják eltörölni a Shichibukai-t,mert már elég sok rossz dolgot tettek,és a Shichibukai cimükkel takaroztak. Lehet a tengerészetnek szépen lassan akkora lessz az ereje,hogy egyedül is féken tudj tartani a Yonko-t,és itt már a Shichibukai tagjai nemkivánatos személyek.

Bár ezt még csak Fujitpra vetette fel,lehet Akainu-ak egéssz más elképzelései vannak.
Sabo erejére énish kiváncsi vagyok,gyümölcse szerintem sincsen,de lehet ellenben nagyon erős haki használó.
Naplózva

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3428 Dátum: 14 jan 27, 15:35:57 »

Lehel94:
"Régebb ugye még azt mondták,hogy arra kell a Shichibukai,hogy féken tudják tartani a Yonko-t. "
a shichibukai mióta tuidná féken tartani a yonkou-t? bármelyik yonkou egymaga képes fél kézzel leverni az összeset:D emlékezzünk csak, fehérszakáll admirálisokat döngölt földbe, akkor ezeknek meg sem kottyan 1-1 shichi.

A shichibukai csak arra kell, hogy irányt mutasson a többi kalóznak, vagyis: ha pl látja X, egy kezdő kalóz, hogy egy mihawk kaliberű valaki betartja a kormány szabályait, akkor X is be fogja tartani a szabályokat, amiket a kormány előir? Ha van esze, akkor igen és max olyan országokban belhézik, ami nem a kormány felügyelete alatt van.

A világ kormány nem a shichibukai miatt a 3. nagyhatalom. Rengeteg embert, hadierőt számlál a kormány. Ott vannak a CP-k (kémkedési funkciókat látnak el leginkább), gorosei (ők a fejesek, ők döntenek, vezetői funkció) és még ki  tudja mi. A kormányról tudunk eddig a legkevesebbet. De ha azt vesszük Fujitora is a kormánynál dolgozott eddig. És azért ha ilyen fujitora kiliberű emberek vannak a kormánynál, akiket lazán kölcsönadhat a tengerészetnek, akkor igen merész azt állítani, hogy a kormány csak a shichibukai-ból áll.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #3429 Dátum: 14 jan 27, 16:47:52 »

Még mindig bajusz van a fején az öregnek. Hihetetlen, hogy nem tudják emberek ezt megkülönböztetni. BAJUSZ!

Amúgy a shichibukai az egyensúly megtartásában játszik fontos szerepet. Gondolom nem kell annyi helyre figyelnie a kormánynak és a tengerészetnek.
Nem véletlen sietnek olyat választani akinek már van hírneve elrettentés végett. Ez pont rossz példa a Shichibukai nem tart be semmit csak "adózik" a rabolt pénzből és néha ugrik, ha füttyentenek, de a többség még itt se kezes bárány.
Azért Mihawk ereje rejtély, de feltételezhető, hogy Yonkou szinten van Shanksel edzet nap mint nap és utána azt mondja félkezű emberrel nem érdekli a csatározás igen nagyon erre utal.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Ralite
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3430 Dátum: 14 jan 27, 16:55:45 »

Shanks és Mihawk barátok. Mikor Luffy megkapta az első vérdíját, a 30 millisóat, akkor Mihawk vitte el a plakátot Shanksnek, ahol azután együtt ittak. Továbbá Mihawk már hallot Luffyról, mikor először találkoztak, még az East Bluea, ez is bizonyítja, hogy Mihawkkal szokott beszélgetni. Szerintem Kenpachi Ichigo barátásguk lehet, mondjuk nem annyira durva. A lényeg, hogy harcolgatnak egymással.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3431 Dátum: 14 jan 27, 17:04:58 »

Ez nem azt jelenti, hogy nem  lennének azonos vagy hasonló erőszinten. Nekem van egy olyan érzésem, hogy Shankstól tanult Mihawk olyan értelemben, hogy talált egy igazi utódot Zoro személyében. Shanks elveszítette a jobb kezét de adta a világnak Luffyt. Mihawk szerintem a szemét adta Zoronak, hogy ő lehessen a legjobb kardforgató. Szerintem hasonló a cselekmény hajtóereje. Mondjuk persze a Zoro rész még csak ötlet szintű.
Naplózva
Zzombi
Újonc
*

« Válasz #3432 Dátum: 14 jan 27, 18:02:54 »

Valakinek nem volt olyan gondolata, hogy a 'vivre card' amit Luffyék illetve Nami kapott a Thriller Barkon Lolától az esetleg Big Momhoz tartozik?
Még az elválásuk előtt említette Lola, hogy az anyja ismert kalóz az új világban és hát Lola alkata is valami nagyobbacska nőszemély!
Csak teória, ti mit gondoltok?
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #3433 Dátum: 14 jan 27, 18:20:18 »

@rini67

Tudtommal a bal kezét vesztette el, ami egyben az erősebbik keze is volt és emiatt Mihawk nem lelte volna már örömét a csatában ellene, de ez tényleg nem jelenti azt, hogy még shanks gyengébb nála, vagy mihawk erősebb nála.

Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3434 Dátum: 14 jan 27, 18:45:54 »

Ja. Igazad van de a lényeg nem is ez hanem, hogy ezért a karért adott valamit a világnak Luffy személyében. Ugyan ezt gondolom Mihawk esetében is. Szerintem ő is adott valamit valakinek.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 227 228 [229] 230 231 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins