24 nov 15, 15:27:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 225 226 [227] 228 229 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1111721 alkalommal)
0 Felhasználó és 41 vendég van a témában
esettleg0101
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #3390 Dátum: 14 jan 19, 22:01:58 »

Szerintem csak a "D akaratra" gondolt. Ami persze nem zárja ki azt amit mondasz, bár azthiszem hogy ha a "kiválasztott D" majd eltörli a világkormány hatalmát, azt elfogják választani az égi sárkányoktól, mármint származásban.
Naplózva
Pierre
Chuunin
*

« Válasz #3391 Dátum: 14 jan 22, 10:01:13 »

Hölgyeim és uraim, jó szórakozást Mosolyog http://www.mangareader.net/one-piece/735
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #3392 Dátum: 14 jan 22, 10:06:58 »

Hát ez olyan se íze se bűze fejezet volt. Doffy és Fujitora rész érdekes fordulatot vett ezt leszámítva olyan mintha üres tésztát kaptam volna ebédre.
Persze ilyen is kell. Kitölthették volna kicsit hasznosabban a lapokat. Franky meg most már kaphatna valami jól levezetett izgalmas harcot, mert a 2 év óta csak fényezték szeretném látni, hogy izzad is a sok vas alatt.
Amúgy tudom, hogy a retard ellenfelek Oda védjegyéhez tartoznak, de itt egy néhány átlépte a negatív kinézet miatt alig várom, hogy szétverjék a fejét szintet. Szánalmasan komolytalanul néznek ki és illúzió romboló számomra, hogy egy Dofflamingo szintű ember ilyenekkel vette körbe magát:(.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3393 Dátum: 14 jan 22, 11:08:58 »

Eddig kétség kívül a dressroca arc a legjobb a 2 év után:)

Most is mit kapunk? A világ fejesei vitatkoznak. Óriási!:D Emellett nagyon tetszett fujitora monológja. Az, hogy meg akarja szüntetni a schichibukai rendszert abban az tetszett, hogy egy ilyen kaliberű valaki kimondja ezt, azért elég merész.

Az is nagyon jó ötlet volt, hogy sabo luffy helyett megy az arénába. Jó húzás, evidens, hogy ezt tette, mégse számított rá senki.

Remélem a következő fejezetekben kapunk infot a többi szálról. Sanjiék szálját minél tovább halogatja az író, annál több okot ad az aggodalomra. Egy sérült sanji és a leggyengébb szalmakalaposok nem hinném, hogy elbírnának a big mom 2 emberevel, ráadásul azt tudjuk, hogy pekomsnak 320 millió van a fején és szinte biztos, hogy tamago erősebb nála. Tudom, hogy a vérdíj nem minden, de 320-at nem adnak oda csak úgy.
Naplózva
Lchangetheworld
Akadémiai tanuló
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3394 Dátum: 14 jan 22, 11:59:18 »

A One Piece olyan mint a pizza:  Ha jó, akkor nagyon jó, ha nem jó, akkor is jó.  Nevet Szóval nem volt ez olyan rossz fejezet. Egyedül azt nem értem Sabo miért harcol még mindig azzal a vascsővel?  Pojén  Nevet Az meg szerintem egyértelmű volt hogy Sabo ugrik be Luffy vagyis Lucy helyett.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 22, 12:01:56 írta Lchangetheworld » Naplózva
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3395 Dátum: 14 jan 22, 12:59:34 »

Tény, hogy nem filóztam rajta sokat, de én arra számítottam, hogy saboék a gyümit valami trükkel elorozzák a győztes elől. pl ellopják, vagy efféle
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #3396 Dátum: 14 jan 22, 14:12:42 »

Az egyetlen, amit nagyon utálok One Pieceben, hogy minden fejezetben pofáznak, pofáznak, pofáznak, de nem mondanak semmit. Eddig kb az összes Katona-sanos és Törpös jelenetet zsigerből átpörgettem, és még így is totál világos, mit akarnak.

Erre az arcra amúgy nagyon igaz a "kevesebb néha több" mondás.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #3397 Dátum: 14 jan 22, 17:49:02 »

Én még mindig jobban szeretem ezt, hogy beszélnek, mint a Bleach-ben néha, hogy egy részben 10 oldal üres és western hangulat van.  Természetesen ismétlés a tudás anyja Nevet Nem tudom kedves Dani,milyen korosztályhoz tartozol, de a manga több korosztályt is céloz, ezért ilyen sűrű az ismételgetés.

Most a szigeten nagyjából mindenkiről tudjuk, hogy éppen mit csinál. Ideje lenne Sanjiék frontját is bemutatni szerintem
Naplózva
Spyro-sama
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3398 Dátum: 14 jan 22, 19:30:00 »

Az eddigi tapasztalat azt mutatja, hogy nem igazan érdemes elvárásokat felállítani a jövőbeli részekkel kapcsolatban, mert kiszámíthatatlan a manga, ami egyben pozitívuma is. De szivesen megnézném ahogyan Sanji a vizen futva közelíti meg Big Mom hajóját és átrúgja a főárbócot.

A mostani rész nekem adta. Sokat szövegelnek benne, hihetetlenül részletes, de nekem ez speciel bejön. Kevés dolgot tudtam még megkérdőjelezni a One Piece kapcsán, hogy "ez miért is úgy van?!", míg más mangák esetében rengeteg dolgot. A realitáshoz meg hozzzátartozik az is, hogy a karakterek pofáznak és ha hülyeséget is, az a személyiségükből adódik.

Franky tényleg nyomhatna egy "Áo" - t és kilőhetné a selejteket, ahelyett, hogy hagyja magát feltartanik. Az aladmirálissal viszont tolhatna egy komolyabb leszámolást.
Naplózva
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #3399 Dátum: 14 jan 22, 20:00:10 »

Ez a rész nekem is nagyon tetszett, főleg, hogy kezdődik az aréna fénypontja! Mosolyog
Hiába tetszett, a szöveg tényleg nem tett hozzá olyan sokat most. Luffy közeledik a célszemélyhez és remélhetőleg láthatunk egy új technikát. Frankynek itt a lehetőség, hogy a 44 millió Beli feljebb kússzon... A Donquixote család tagjainak IQ-ján meg sem lepődök, hülyét csak hülye követne(és valljuk be, hogy talált szép számmal). Bastille megmozdulására leszek kíváncsi. Lehet megvárja, amíg legyőzi Franky a két agyhalottat. Utána isznak egy kólát és elmerengenek az élet nagy kérdésein...
Az is kiderült, hogy Sabo pont olyan a nevek terén, mint Luffy(azért remélem, hogy az arcmemóriája jobb). Érdekel, hogy mire lesz képes Sabo ha ennyire várta már a harcot. Lehet már tudni ki megy ellene?(mert lehet elsiklottam felette)

A következő fejezetben valószínűleg Sanjiék fognak szerepelni, mert ahogy nézem, már mindenhol javában folynak az előkészületek, csak róluk nem tudunk semmit. Lehet Lola kihúzza őket a bajból, amennyiben tényleg Big Mom lénye khm akarom mondani lánya (azt hiszem). Egyébként meg nem féltem őket, mert amíg nincs ott Big Mom, addig igen csak kiegyenlítettek a viszonyok. A Szalmakalaposok is sokat erősödtek, habár a haki még nem alapvető a csapatban., de most nincs is rá akkora szükség, mert nem Logia az ellenfél.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 22, 20:02:01 írta Toshin Raizen » Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
EEsmiley
Chuunin
*

« Válasz #3400 Dátum: 14 jan 22, 21:27:43 »

Jó fejezet volt. Azt nem tudom, hogy maga a Tengerészet akarja megszüntetni a Shichibukait, vagy csak maga Fuji.

Miért becsüli fel mindenki a Logia harcosokat?
"A Logia típusú gyümölcshasználók, akik nagyfejűek, nem sokáig élnek!"
Nos, nem biztos, hogy nagyfejű, de gondolkodással is le tudnak győzni Logiát.
Lásd: Crocodile, Smoker (Smokerre tudom mi, a levegő. Nami tudna érte tenni valamit, Vagy Luffy, felfújja a hasát).
Akár Franky is csinál lökőhullámot ellenne.
Ennyi.
Caribou se sokra jutott a Szalmakalaposok hajóján. Franky odament, megfogta, s egy dobozba zárta. Valami nehézség?
Nem, nem volt.
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3401 Dátum: 14 jan 22, 23:29:22 »

Mindazok ellenére, hogy kiváló a megfigyelő képességed Toshi Raizen hozzászólásában a logikát nem sikerült észrevenned.

Nekem tetszett ez a rész. Főként mikor Sabo a vascsővel a kezében vonult be. Olyan...megható volt. Nevet
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #3402 Dátum: 14 jan 22, 23:42:50 »

EEsmiley valóban jó lenne, ha figyelmesen olvasnál, mert nem az első eset, hogy amit írsz annak se füle se farka. Gondolt át amit leakarsz írni és utána küld el. Morita jól látja a dolgot.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
EEsmiley
Chuunin
*

« Válasz #3403 Dátum: 14 jan 23, 07:18:51 »

Oké. Értettem. Köszönöm, hogy megírhattam a véleményem.

Lucy fog nyerni, szerintem.
És Oda tényleg nagyon mozgalmas arcot dobott, ide elénk.
Csak ha túl gyorsan ismerünk mindenkit, lehet, hogy az a célja, hogyminél hamarabb vége legyen.
Naplózva
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3404 Dátum: 14 jan 23, 12:07:39 »

Tetszett ez a rész! Igaz hogy nem volt eget rengető vagy ilyesmi de amit bemutatott az érdekes volt (számomra legalább is).
Tetszett Sabo beszéde az elején amit Rebeccanak mondott. (Barto "színészkedése" meg nagyon bejött hogy mert hozzá szólni ahhoz a személyhez Mosolyog )
Bár már várom a Luffy szálának kifejletét, de ez per-pill egy kis felvezetés mire elérnek a céljukhoz annyira nem volt érdekes.
Az viszont tetszik hogy most Franky láthatóan több hangsúlyt kap Oda-tól és remélem ezt folytatja is mivel már tényleg kijárna neki egy jó kis harc vkivel/vkikkel. Amúgy Mach Vise-nak nem a Colosseumban lenne a helye, hogy megküzdjön a versenyzőkkel? (lehet hogy rosszul emlékszem, de mintha ő is benne lett volna abban a csapatban)

Fujitora azzal a kijelentésével hogy meg akarja szüntetni a shichibukai rendszert nagyon sokat nőt a szememben és talán a legjobb része ez volt ennek a fejezetnek. Még sem annyira "vak" ez a fickó mint gondolnánk.

A vége szerintem nagyon jóra sikerül ahogy Sabo kimenet az arénába a vascsővel a kezében és ahogy Ace-hez szólt. Remélem látunk majd tőle egy kis vascsőves haki ütlegelést Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 225 226 [227] 228 229 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins