Law-nak elég nagy a Room-ja. Már nem azért, de a colosseumot is félbevágná.
Sanji belépője nagyon menő. Kell neki is egy kis csillogás. Amúgy azt hittem Law nem fog tudni megmozdulni se egy admirális és Doflamingo elleni csata után, de jól bírja.
Az is kiderült, hogy Fujitora barátunk a gravitációval babrál, de érdekes módon. Nem merem azt mondani, hogy a megfigyelés színje olyan tökéletes, mintha már látna, de ha villámokat érzékel olyan távolságba, akkor annak vagy az észleléséhez van köze, vagy a gravitációs képességéhez. Én úgy gondolom, hogy mindkettőhöz, hisz észlelni is kell egy ''aszteroidát'', ami nem kis távolság és még le is hozni. Szóval még olyanra is képes lehet, hogy a sunny-t onnan magához szívná. Egyszerűen félelmetes képessége van!
Bartolomeo megint feldobta a napom.
Az a fej ami van neki ilyen helyzetekben...megfizethetetlen.
Amúgy meg szerintem is esélyes, hogy ő engedi be Zoro-ékat.
Gradius sem lehet gyenge, de ez nekem még semmi, amit mutatott.
Én úgy gondolom, hogy Sanji még nem elég erős, ahhoz hogy egyenlő ellenfélként harcoljon Doflamingo-val. Ezt azért mondom, mert még nincs akkora tapasztalata. Rejtegethet még valamit szerintem a tarsolyában, de nevetséges lenne ha most legyőzné Doflamingot. Alul sem maradna azért. Írtátok páran, hogy Luffy most lehet kimarad egy ideig a buliból. Szerintem is jót tenne a csapatnak egy kicsit luffy nélkül harcolni, mert Doflamingo és a királysága közel sem ér fel egy Yonkou erejével. Fejlődniük kell és igazi tapasztalatot szerezni.
A vérdijak már jöhetnek a királyság bukása után, hogy az új világba szépen ''berobbanjanak''. Yonkouk miatt is, mert nem fognak beszarni egy ilyen 800 milliót érő kalóz csapattól. 2 milliárd már jobban hangzik, persze Law-ékkal együtt.