24 nov 27, 15:35:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 202 203 [204] 205 206 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1117300 alkalommal)
0 Felhasználó és 33 vendég van a témában
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #3045 Dátum: 13 okt 02, 22:22:43 »

Szerintem meg itt Sanji lehet el fog vérezni, ha csak nem jön mellé Zoro. Mivel nem hiszem, hogy Sanji egyedül elbírna Jokerrel, kell neki mellé még egy tag. Legalábbis Vergo elleni küzdelmével ezt szűrtem le.
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #3046 Dátum: 13 okt 02, 22:44:26 »

Law-nak elég nagy a Room-ja. Már nem azért, de a colosseumot is félbevágná. Nevet
Sanji belépője nagyon menő. Kell neki is egy kis csillogás. Amúgy azt hittem Law nem fog tudni megmozdulni se egy admirális és Doflamingo elleni csata után, de jól bírja.
Az is kiderült, hogy Fujitora barátunk a gravitációval babrál, de érdekes módon. Nem merem azt mondani, hogy a megfigyelés színje olyan tökéletes, mintha már látna, de ha villámokat érzékel olyan távolságba, akkor annak vagy az észleléséhez van köze, vagy a gravitációs képességéhez. Én úgy gondolom, hogy mindkettőhöz, hisz észlelni is kell egy    ''aszteroidát'', ami nem kis távolság és még le is hozni. Szóval még olyanra is képes lehet, hogy a sunny-t onnan magához szívná. Egyszerűen félelmetes képessége van! Sír
Bartolomeo megint feldobta a napom. ikszdé Az a fej ami van neki ilyen helyzetekben...megfizethetetlen. ikszdé Amúgy meg szerintem is esélyes, hogy ő engedi be Zoro-ékat.
Gradius sem lehet gyenge, de ez nekem még semmi, amit mutatott.

Én úgy gondolom, hogy Sanji még nem elég erős, ahhoz hogy egyenlő ellenfélként harcoljon Doflamingo-val. Ezt azért mondom, mert még nincs akkora tapasztalata. Rejtegethet még valamit szerintem a tarsolyában, de nevetséges lenne ha most legyőzné Doflamingot. Alul sem maradna azért. Írtátok páran, hogy Luffy most lehet kimarad egy ideig a buliból. Szerintem is jót tenne a csapatnak egy kicsit luffy nélkül harcolni, mert Doflamingo és a királysága közel sem ér fel egy Yonkou erejével. Fejlődniük kell és igazi tapasztalatot szerezni.
A vérdijak már jöhetnek a királyság bukása után, hogy az új világba szépen ''berobbanjanak''. Yonkouk miatt is, mert nem fognak beszarni egy ilyen 800 milliót érő kalóz csapattól. 2 milliárd már jobban hangzik, persze Law-ékkal együtt.
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3047 Dátum: 13 okt 03, 11:53:12 »

Fuh de rég élveztem ennyire a OP mangát.
Én azt várom már, hogy a Luffy - Zoro - Sanji trión kívül a többieknek is jussom figyelem.
Nem hiszem, hogy Sanji elég lesz Joker ellen. Vergo is elverte volna. Kemény csata árán, ugyan, de szerintem Vergo nyert volna. A többiek hátha besegítenek neki és úgy elhúzzák a csíkot épen és egészségesen.
Nem tudom ki írta, hogy Lawról se kell megfeletkezni és szerintem az illetőnek igaza van. Ha nem is üt akkorát mint Joker vagy Fujitora az esze sok mindent kárpótol és kitartása is van, ráadásul úgy tűnt nekem, hogy hűséges a szövetségeseihez, pont mint a saját csapatához.
Barto a legszórakoztatóbb karakter eddig a OP világában! Amilyen kemény belépője volt és amilyen fanboyt csinált belőle Oda. Eszméletlen.
Naplózva
naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #3048 Dátum: 13 okt 03, 15:28:42 »

Már bocs de Vargo ellen Sanji nem használt hakit (szerintem). Vargo viszont hakival nyomata. Szoval szerintem van eséje homi flamó elen.
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #3049 Dátum: 13 okt 03, 16:17:18 »

naru-kun:

Van benne valami amit mondasz, de a haki nem mindig kell fekete legyen. Nevet
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #3050 Dátum: 13 okt 03, 17:29:25 »

Hát jobb lenne ha a fegyverzet színe mindig fekete színnel lenne ábrázolva. Viszont mivel Sanji mindig fekete gatyában van, és vmiért "Fekete lábú" a beceneve, így ha használ is hakit, akkor sem látszik Nevet Tehát Sanji használhatott hakit akkor, de úgy sem láttuk, hogy igen, vagy nem Nevet  Van egy olyan sejtésem, hogy most sem fogjuk.
Naplózva
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3051 Dátum: 13 okt 08, 09:47:35 »

Huh de izgalmas volt ez a fejezet! Mosolyog
Azt már ahogy sejthetük Sanji nem nagyon rúghatott labdába Doffy ellen. Utána elég nagy kavalkád alakult ki Fujutora is meg jelent aztán elment. Law ahogy kiált Doffy ellen a végén az tetszett. Izgalmas részek elé nézünk nagyon beindult ez az Arc! Mosolyog
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #3052 Dátum: 13 okt 08, 11:54:52 »

Rrrrrrrrrrrrrrrrrr!
Miért nem jelzed, melyik fejezetről írsz véleményt? Azt hittem az aktuális magyar fejezetet kommentálod.
Spoiler! Nah, mindegy...

724:
Végre azt is megtudtuk, hogy konkrétan milyen gyümölccsel rendelkezik Doffy. Sanji új, távolsági támadása is tetszett. Egyre jobban hajaznak a képességei a CP9 cuccaira. Először Geppou, most meg Rankyaku. Bejövős. Jól áll neki. De azért remélem nem marad ő a Dressrosa arc homokzsákja. (Először Violet, most meg Doffy nyomja le.)
Law meg már igazán visszavehetne. TÚL szimpatikus karakter. Nevet
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #3053 Dátum: 13 okt 08, 12:12:31 »

724:

Továbbra is nagyon sok a száll.  A rész lezárta Green Bit-et. Viszont szerintem Law nem mondott igazat abban Doffynak, hogy ennyi volt a szövetségük. Ha így lenne, akkor nem küldte volna Namiékat a "Zou" vagy milyen szigetre, ahol Law  legénysége tartózkodik. Visszajönnek ők még ide.  A legérdekesebb az egész részben  Doffy képesség bemutatója volt.  És megtudtuk, hogy az Ito Ito gyümölcse van.  Most már Pókemberünk is van a történetben Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 08, 19:05:58 írta Duuu » Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3054 Dátum: 13 okt 08, 18:06:44 »

A szokásosnál jóval rövidebbnek érződött ez a fejezet. Nagyon jó kis fejezet volt, pörgött, de követhető volt, végre megtudtuk Dofi gyümölcsét is. Remélem jövőhéten megtudjuk Law múltját is. és várom már mikor szedi ki Luffy Lawot a kulimázból. Nevet
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #3055 Dátum: 13 okt 08, 19:00:39 »

Doffi elszámolta magát véleményem szerint. Megismerték a képességének a miben létét és feltudnak rá készülni. Az viszont csalódás volt, hogy Sanjit lefogta miért nem vágta egyből cafatokra, ahogy tette azt Oz lábával? Kétlem, hogy Sanji lesz az arc homok zsákja. Még mindig hiszem, hogy vagy ő vagy Law veri el Doflamingot.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3056 Dátum: 13 okt 08, 19:15:51 »

Szép világ lenne, ha Sanji nyomná le az egyik legkeményebbnek beállított shichibukait. Azért ennyire (még?) nem fajultak el az erőviszonyok.
Trafiban viszont már nem vagyok ilyen biztos. Ő azért még mindig érezhetően brutál bika ember. Bár félek attól, hogy a Punk Hazardon produkált sziget félbevágása volt a karakterének tetőpontja. Annál grandiózusabb megmoccanást nem nagyon tudok elképzelni számára.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #3057 Dátum: 13 okt 08, 19:48:15 »

Még mindig nem értem ezt a Kaido erőemberséget. Most derült ki hogy égisárkány Doflamingo vagy mi a szösz. Tehát ha bekóstolná valaki az az arcába kapná a tengerészet mellé a 7 schibukait is. Most nem ám elhitetik velem hogy Kaidou akkora figura hogy megölné az egyik legjobban bebiztosított embert (alvilág, de még arany vére miatt is) bármi bukás lehetőség nélkül...

Sanji szedd már össze magad, Kalifa óta nem voltál ekkora csávában egy szálban sem  Pojén

Law meg nem cicózik, elvileg a leghasznosabb képessége van az eddig ismertek közül, ha kapna mellé egy yonko-féle hakit lesöpörné Luffyt a kalózkirály versenyben ^^
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #3058 Dátum: 13 okt 08, 20:41:48 »

Véleményem szerint Doflamingo csak egy mezei sz*r keverő egyáltalán nem gondolom erősnek. Kuma, Mihawk és Hancock szerintem szétverné őt. Azért lett Shichibukai mert hát szele van  és ez is okozza majd a vesztét.
A szememben Doflamingo soha nem volt több jó sakk játékosnál.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3059 Dátum: 13 okt 08, 21:06:56 »

És? A mentális erőnlét is sokat számít, nem csak az, hogy ki üt nagyobbat. Taktikával legyőzhető a világ legerősebb embere is. Igenis kimondottan veszélyes Doflamingo.
Mihawkkal meg végképp balgaság összehasonlítani. Kb 5%-kal tudunk többet Doffyról, mint róla.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 202 203 [204] 205 206 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins