24 nov 15, 03:08:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 201 202 [203] 204 205 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1110286 alkalommal)
0 Felhasználó és 42 vendég van a témában
OnePieceComment
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #3030 Dátum: 13 szep 28, 07:55:43 »

Ha jól tudom Zoro a Sunny felé tart, nemde? Aztán majd mikor Sunnynál van, akkor felszáll és elindulnak Green Bit partja felé, ahogy Law kérte. Szerintem így lesz majd a lecsó.
Naplózva
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3031 Dátum: 13 okt 02, 15:16:10 »

Kijött az új fejezet. Mosolyog
http://www.mangareader.net/one-piece/723
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 02, 15:26:38 írta Beeng » Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #3032 Dátum: 13 okt 02, 15:33:31 »

Ejha. Sanji nagyon nagy sztár lett a timejump óta. Először Vergoval, most meg Doffival veszi fel a harcot. Még ha le sem veri utóbbit, azért jó látni, hogy nem kispályás ellenfeleket kap. bow

Bartolomeo még mindig egy gyökér... ikszdé Nagyobb vérdíjjal rendelkezik, mint Zoro, mégis könnyfakasztva rajong érte.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
OnePieceComment
Gennin
*

« Válasz #3033 Dátum: 13 okt 02, 15:50:38 »

Lehet, hogy nagyobb, de attól még Zoro is lehet erősebb... Elvileg "a jelenlegi számok nem mutatja az eredeti erejüket" By Mone
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #3034 Dátum: 13 okt 02, 16:12:42 »

Jó kis komplex fejezet volt.  Tetszett! Nevet 

A vérdíjuk ezután az arc után eléggé nagyot fog ugrani. E felett az eset felett a kormány sem hunyhat szemet.

CP0, 2 Shichibukai, 1 admirális, csomó nagy vérdíjú tag a kolosszeumban. Illetve egy királyság megdöntése.   (Doffyé)

HA most teszem azt nem is mindet Luffyék ütnek ki, mert mondjuk a csúcsfejű tata besegít, meg a fanboy-uk, akkor is bőven van annyi neves ember itt, h feljebb menjen a vérdíjuk.

Gradius meg sztem vmi Zoan tipus lesz sztem. Az ösztönöm ezt súgja.
Naplózva
Lehel94
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3035 Dátum: 13 okt 02, 16:39:59 »

Jó kis fejezet volt ez Nevet
Bartolomeo hogy csodálja már Zoroékat  smirksweat
Sztem is ha most adnak majd vérdijakat nekik megint,akkor Zoroé tuti lessz vagy 300millió beli.
Luffy vérdijába már bele se merek gondolni  smirksweat
Ám ha lessz egy jó kis csata,s sikerül Doffyt legyőzni s megbuktatni a királyságát,akkor remélem  adnak új vérdijat nekik.
Ám ha lessz csata,akkor Luffy-éknak lessz pár segitségük szerintem pl:Bartolomea Don Chinjao nameg az unokái.
Sanji jól összerúgott Doffy-val,kiváncsi leszek ennek a végére  Gondolkozik
Luffy-t hiányoltam azért egy kicsit.
Naplózva

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
Krulszeme
Chuunin
*

« Válasz #3036 Dátum: 13 okt 02, 18:22:31 »

Igen valószínű hogy Sanji lába el fog most törni ,de Tony majd rendbe rakja. Violett meg add sanjinak egy puszit mivel összemert rúgni doffyval.

Barto nem csak zorot fogja csodálni ha össze fut a többiekkel is
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #3037 Dátum: 13 okt 02, 18:28:53 »

Barto Franky-t nem tudom, hogy felismeri e majd Nevet Na meg Chopper is kicsit máshogy néz ki néha Nevet na de tény, hogy sztem ő is segít nekik majd.  Pl Barto pajzs gyümöjével kiszedheti majd visszarakhatja a Zoroék útjában lévő rácsokat úgy, hogy senki ne vegye észre h bármi is történt volna.
Naplózva
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3038 Dátum: 13 okt 02, 18:53:28 »

Pl Barto pajzs gyümöjével kiszedheti majd visszarakhatja a Zoroék útjában lévő rácsokat úgy, hogy senki ne vegye észre h bármi is történt volna.

Én is pontosan ugyanerre gondoltam miközben olvastam a mangát! Nevet Véletlen? Szerintem nem, tuti beengedi őket. Nevet Amúgy nekem nagyon tetszett Sanji belépje, nagyot nőt a szememben! (mintha eddig nem lett volna menő, de ez jót tett a karakterének szerintem)

Barto-t nagyon bírom! Ezalatt a pár rész alatt nagyon megkedveltem. Jó kis szövetséges válik majd belőle a későbbiekben és meg merem kockáztatni hogy hűséges is lesz a szalmakalaposokhoz.

Érdekes figura lesz ez a Gladius. Azt hiszem vkinek a jövőbeli ellenfelét ismertük meg most.

Már nagyon várom a jövő heti rész és remélem ugyanilyen jó lesz mint most volt!
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #3039 Dátum: 13 okt 02, 19:03:46 »

Hát ha Bartolomeo rá tudja venni magát, hogy megközelítsen akár egy szem szalmakalapost is, akkor már nagyot mondtam. Már attól bekönnyezik, ha meglátja az egyik tagot. ikszdé
Egyébként most el tudnék képzelni egy LÉGI harcot Sanji és Doffy között. Mindkettejük nagyon szeret geppouzgatni.
(Előre látom animében ezt az epizódot. A címe: Hatalmas konfliktus! Sanji belerúg Doflamingoba!-.-)

Gladiust pedig úgy tudom elképzelni, mint egy Voltorbot. Legalábbis a Baby5-val folytatott párbeszéde nagyon hasonlóról árulkodik. Nevet
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #3040 Dátum: 13 okt 02, 19:18:05 »

Egyáltalán nem lepődnék meg, ha Luffy ebben az arcban háttérben maradna és ki iktatná a kolosszeumot közben a csapat meg lerendezi a kinti dolgokat. Mondjuk Zoro vs Fujitora és Sanji vs Doflamingo ne3kik is kéne egy kis hírnév. Robinék ellennének a CP 0-val. Van itt ellenfél bőven. Mindenkinek juthat.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
OnePieceComment
Gennin
*

« Válasz #3041 Dátum: 13 okt 02, 20:28:00 »

Zoro KICSIT venné csak fel a szitut az Admirálisokkal. Ha fel tudná venni, akkor Luffy? Ő már Yonkot ver a földre ennyire erővel. Zoro = Elit altengernagy, Sanji = Vergo szintű altengernagy. Luffy = ??? Lehet, hogy ő is altengernagy. Hmm.
Ő olyan Lawwal felettébb kicsivel szinten áll.
Naplózva
baton
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3042 Dátum: 13 okt 02, 20:42:09 »

Kicsit alá becsülitek Luffy-Zoro-Sanji erejét, Zoro azért mégis csak Hawk szárnyi alatt edzett 2évig, Sanji pedig Iwa "szigetén" bőven volt kivel edzenie. Luffyt pedig Reylight edzette, csak ugye másfél év után megtanított neki mindent így maradt fél éve saját "edzésprogramra".

Szerintem sem ártana ha Luffy most a kolosszeumban tenne rendet, a többiek pedig felnőnének a nagyokhoz vérdíjban.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #3043 Dátum: 13 okt 02, 21:58:09 »

Lehetne így is hogy Zoro és Sanji lesz a raj, de Luffy lesz az szerintem aki földbe döngölni Doflamingót. Egyrészt mindig is ez volt itt a módi, másrészt neki van elvámolni valója vele Marineford óta.

Másrészt ha Sanji ekkora überke, miért nem rúgta 4 felé Vergót aki csak alárendelt szerepet játszott?! Bár ott kellett fitogtatni Law erejét is az igaz, most eljöhet az ő ideje is. Mondjuk vergo miatt nem látok rációt a győzelmében, csak ha belemagyarázzák hogy vergo ss2 fegyverzet hakival bírt.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #3044 Dátum: 13 okt 02, 22:09:33 »

Ez a szituáció egyáltalán nem lesz szimplán Doffy vs Sanji. Ne felejtsük el, hogy ott van Law is egy köpésre, és persze Fujitora, Brook, Nami, Chopper. Közülük egy légi harcba Law, Fujitora és Nami tud beleszólni.  Gladiusz meg max a  Törpök+Robin+Usopp+Franky+ játékkatona vs Doffy család a rezidenciában csatában mutatja meg az erejét sztem.  Persze nem tudjuk még hogy a Trevol vagy h hívják a Treff-et meg a Pikk, ők merre vannak. Szal ott is lesz egy szép kis hepaj még. 

Simán kell még vagy 5-6 rész mire megláthatjuk, hogy nagyjából ki, merre, meddig...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 201 202 [203] 204 205 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins