24 nov 15, 12:54:21 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 194 195 [196] 197 198 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1111436 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
Zeref
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2925 Dátum: 13 aug 27, 21:07:31 »

Én a szökést valószínűtlennek tartom. Főleg, hogy a képességével. Szerintem egy nagyágyúnak azért minimum adnak egy kairoseki bilincset. Amikor meg Akainu elvitte nem hinném, hogy sok esélye volt szökésre. Véleményem szerint inkább valami egyezség.
De ez az elmélet valóban nagyon jó. Megmagyarázná miért is van akkora hatalma Doffynak.
Naplózva

"Mert álom a bűn és álom a jóság,
De minden álomnál több a valóság"
- Karinthy Frigyes
Spyro-sama
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #2926 Dátum: 13 aug 28, 10:59:40 »

Ez aztán nem semmi! Le merem fogadni, hogy Chinjao ezek után Luffy fan lesz.  ikszdé Bellamy is nagyon vívódik. Burgess biztosan berobban a következő részben. Ami visoznt a legjobban érdekel az, hogy Bartolomeonak mi dolga van Luffyval, és főleg, hogy mi van a táskájában.
Naplózva
Lchangetheworld
Akadémiai tanuló
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #2927 Dátum: 13 aug 28, 11:18:42 »

Hol látsz te táskát?Nevet Amúgy jó volt a fejezet, végre kiütötte a tatát Lucy. Chinjao valószínűleg örök hálával fog tartozni neki ezért. Ismét egy erős ember akit maga mellé állít Luffy.  bow Cavendish már idegesít, valaki kiüthetné és azt hiszem most az ő blokkja következik.
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 28, 11:33:23 írta Lchangetheworld » Naplózva
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2928 Dátum: 13 aug 28, 11:26:58 »

Végre vége a C blocknak! Hát ezek után én is azt hiszem hogy hálás lesz Luffynak hogy visszanőtt a csúcsos feje az öregnek. Nem tudom de nekem nagyon gyanús ez a Bartolomeo. Amúgy engem is érdekel mi lehet a táskában. Erről a táskáról beszélünk:
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/714/12

Burgess nagyon fel lett tüzelve vmi parancsot kapott Kurohige-től ha találkozik vele mindenképp ölje meg vagy mi? (Első számú célpont számára Luffy?) Érdekes dolgok lesznek még itt... Nevet
Naplózva
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2929 Dátum: 13 aug 28, 12:09:33 »

eszméletlen jó rész volt:)

chinjaot már nagyon leírtam a beszéde és a stílusa miatt, egy igazi pancsernek tituláltam:) de most, hogy láttam a múltját és végre tett valami jót is vele oda megváltozott róla a véleményem:)

megfordult a fejemben, hogy mi lett volna akkor, hogy amikor luffy beleveri chinjao fejét a földbe, azt beszakadt volna és előkerült volna a gyár:D
chinjaot még tuti látjuk a jövőben:D ha másért nem, a tengerészekért, akik körbezárták kívülről az arénát:) azok, akik eddig a selejtezőkben egymást cibálták, egymás mellett kell majd harcolniuk a tengerészet ellenXDXDXDXD

számítottam arra, hogy burgess nem fog egymaga rájönni, hogy lucy=luffy:)

a kövi rész elejében számítok pár képkockára a nyertesről:) és aztán egy kis ugrásra a többiekre:) law már nagyon érdekel, hogy mi lett vele.... e pillanatban ő van kitéve a legnagyobb veszélynek:) ha ővele bármi történik, akkor vége a szövetségnek, hisz law nem mondta el senkinek a jövőbeli tervét, mert az oké, hogy megakadályozzuk kaidot a gyümik vásárlásában, de hogyan tovább?Mosolyog)))
Naplózva
Spyro-sama
Chuunin
*

« Válasz #2930 Dátum: 13 aug 28, 12:59:07 »

vaniliaspudinglover Azt hiszem fején találtad a szöget, ekkora ziccert nem fog kihagyni Oda, hogy a padlóbeszakadást ne kösse valahogy össze a gyárral. Nevet
Naplózva
blackfire
ANBU újonc
*

« Válasz #2931 Dátum: 13 aug 28, 13:19:02 »

nem tudom.. most ha az öreg elveszítette az eszméletét, akkor nem falják fel a cápák mielőtt a gyárig süllyedne? Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 28, 13:21:41 írta blackfire » Naplózva

Zalaegerszeg-Manchester United  http://www.youtube.com/watch?v=cazzSHKkkfI
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #2932 Dátum: 13 aug 28, 17:02:48 »

Nagyon király fejezet volt. Oda nagyon jól megoldotta a harc befejezését és Don Chinjao múltját is. Most már megtudom érteni Don Chinjao kiborulását, eddig nem nagyon tudtam hova tenni. Azt se gondoltam volna, hogy majd Luffy jóba lesz Don Chinjao-val, ezek után biztos jóba lesznek. Ez nagyon jó lezárása volt a C csoportnak. Kiváncsi vagyok Luffy fogadtatására, nem hinném, hogy most harc alakulna ki. Cavendish bosszúja még várat magára, kénytelen lesz most az arénába menni. Szerintem Burgess se esik neki, mert akkor kizárnák. A következő fejezetbe Luffy és Bartolomeo találkozásra számítok, vagy befejezhetné a Bellamy-s szálat. Eléggé gyötri magát, nem hinném, hogy képes lenne megölni Luffy-t.
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
BlackBloodyRose
Újonc
*

« Válasz #2933 Dátum: 13 aug 29, 15:08:15 »

Belegondoltam abba, h mi van ha Flamingo megeteti Luffyval a Ace tűz gyümijét, és mondjuk vmi ilyesmi szöveggel h mindig kiváncsi voltam h mi történik azzal, aki 2 gyümit eszik, és luffy felrobbanna, de mivel gumiból van csak olyan tüske szerű formák lesznek rajta. talán az én fantáziam a nagy. nem tudom ez az ötlet volt e már mert nem olvastam végig a hsz-eket, akk elnézést
Naplózva

"Ace...Kicsit fucsa, h 2 első szülőtt van és 1 öcsike, de ez a kötelék az én legnagyobb kincsem. Luffy még 1 gyenge bőgőmasina, de ő a mi kisöcsénk. Vigyázz rá helyettem is."/Sabo
"Egy napon mi is kihajózunk, szabadon, megbánás nélkül éljük majd az életünket.
Jól figyelj Luffy, én nem fogok meghalni. Nem hagyom hátra a gyenge kisöcsémet."/Ace
"Sabo ment elsőnek, Ace volt a második. Én leszek a harmadik, de nem hagyom, h legyőzzenek! Sabo, Ace figyeljetek csak!
Én leszek a Kalózkirály!"/Luffy
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #2934 Dátum: 13 aug 29, 16:11:09 »

Jó kis fejezetet kaptunk. Chinjao múltja ( ami nem olyan sok oldal volt ) alapján már én is megértem a tetteinek okát. Csak ő képes, annak a hegynek a felnyitására, mert pont olyan formájú a feje? Ez jelentheti most nekem azt is, hogy más hegyet nem is képes ketté szelni a fejével, mert gyenge. Ez a rész ködös nekem de mindegy.

Most hogy beszakadt a padló, remélem fény derül a gyárra is.

Engem is érdekel mi lehet Bartolomeo táskájában. Danger felirat van rajta, ezért ki tudja...

Burgess lépésére nagyon kíváncsi vagyok. Nem hinném, hogy jelentené egyből, hisz ő lehet úgy gondolja, hogy ha elkapja luffy-t és úgy viszi el őt Kurohigének, akkor jutalmat kap. Persze nincs most nagyon sok esélye megtámadni luffy-t mert bartolomeo is megvédené őt burgess-től.
Naplózva
OnePieceComment
Gennin
*

« Válasz #2935 Dátum: 13 aug 29, 18:35:44 »

Mivel az arénát is kettészelte, valószínűleg más hegyeket is kettétud szelni. Na én most a Red Line - ra kíváncsi lennék. Mosolyog
Naplózva
Spyro-sama
Chuunin
*

« Válasz #2936 Dátum: 13 aug 30, 10:55:48 »

Számomra ez a "tündéres" (manós) vonal nem világos. Elment a felderítő csapatuk Dressrosa - ra, hogy kémkedjenek a Donquixote - knál. Mivel a dressrosaiak istenként tisztelik őket (ez elhangzott) ezért mindenféle cuccot adnak nekik (ez is elhangzott), így még a zsákot is megérteném. De akkor miért loptak kardot, tárcát, stb.?
Naplózva
Csobi
Újonc
*

« Válasz #2937 Dátum: 13 aug 30, 13:22:32 »

Kardot.. Szerintem  a harcra, bár nem nézem ki, hogy valamelyik tündér is elbírna egy kardot.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2938 Dátum: 13 aug 30, 13:41:48 »

Biztos nem az erejükkel van a baj, mintha mondták volna hogy szuper erősek, de lehet csak rosszul emlékszem. Inkább nem tudná hatékonyan forgatni, mert ő tized akkora.
Talán megérzik az értékeket és zoro kardjai eléggé azok!

Vártam már akkor hogy szín derül a gyárra mikor felugrott a papi, tudtam hogy le lesz csattintva aztán félbetöri a mindneséget. Kár hogy ebbe a részbe nem jött be. Azért luffy hogy arcolt az ütésekre, ha őt így megütötte volna garp a west bluen jött volna ki Nevet
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Krulszeme
Chuunin
*

« Válasz #2939 Dátum: 13 szep 01, 20:16:10 »

Hehe! Luffy eddig eléggé lebecsülhette Garp erejét.  http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/719/15 
Naplózva
Oldalak: 1 ... 194 195 [196] 197 198 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins