chaoslord3
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2910 Dátum: 13 aug 25, 15:41:01 » |
|
vaniliaspudinglover
Igen tényleg igazad van Luffy ereje, erőssége a bátorságában van, de azért döntöt így mivel látta saját bőrén tapasztalta hogy egy admirális szintű embernek a nyomába se érhet abban a helyzetben. Rayleigh felkínált neki egy lehetőséget ami által erősebbé válhat és az Újvilágban "könnyebben" boldogulhat mint anélkül. Mert valljuk be Luffy nem az eszéről híres magától aligha tanulta volna meg ezeket (még azt se vette észre hogy hódító hakit használt). Nem mindig a saját erőnkből jutunk előrébb néha megtorpanunk és újra lendületet kell vennünk vmi/vki segítsége által, hogy újra neki rugaszkodjunk és meneteljünk előre. Azt hogy bedobta volna Oda a mélyvízbe Luffyt maga az írós se tudott volna kimászni ebből az ördögi körből (meg Luffy se mivel elbukott volna valószínűleg). Abba most ne menjünk belle hogy a többi kalóz kapitány hogy élte túl az új világban mert Luffy-t halálra haszolták, üldözték volna a tengerészek. Én ezt így gondolom.
Eneis Lobby-nál igen az egy mérföld kő volt Luffy életében és képességeiben mivel később ezekből jön ki a hakival keverve a legerősebb támadásai. A timeskip-el kapcsolatban még semmit sem tudunk ki mit csinált és én nem hiszem, hogy jobban lemaradtak volna a többiektől (feketeszakálltól, stb...). Ceasart meg se tudta volna ütni (Croci más volt neki a víz volt a gyengéje). Mivel egyikük sem csak tenget-lenget a semmiben hanem igenis keményen edzetek (Luffy sem a malmozástól tanulta meg a haki használatát és Zoro és Sanji se, stb...).
Amúgy 2 év alatt sokat változik az ember szerintem. Franky esete abban különbözik, hogy ő tudós és a saját testét szereti tovább fejleszteni (szerintem jó is tette igaz először elég ijesztő és fura volt de már megszoktam). Én biztos vagyok benne hogy az a timeskippelt idő vmilyen formában vissza fog jönni mindenkinek és akkor megtudjuk ki mit csinált ez idő alatt.
Úgy látom, egy kicsit más a hozzáállásunk és a véleményünk a ezekkel a dolgokkal kapcsolatban, ami nem is baj. Mert szinte mindenkinek más és más a véleménye egy adott témáról.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 25, 15:42:03 írta chaoslord3 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zeref
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2911 Dátum: 13 aug 25, 16:20:35 » |
|
Nem azért, de bátorság ide, vagy oda, abból nem élne meg az Újvilágban. Erre példák: Sabody: Hiába a nagy bátorság, mikor a legénység nagyágyúi felhasználták szinte minden erejüket 1 Pacifista ellen. Szerencséje volt, hogy jött Kuma és Rayleigh. Impel Down: Szerintem itt és Marinfordban volt a legvakmerőbb. Ha nincs Ivan aki segít neki, otthagyta volna a fogát. Plusz Bon-boy nélkül el sem jutottak volna Marinfordba. Marinford: Itt nem egyszer botlott olyan ellenfélbe, akit nem tudod legyőzni és más vette át tőle. Ja és megint csak Iva miatt jutott Ace- ig. És ha olyan bátor volt, Ace miért halt meg? Ezek mind kellettek neki, hogy rájöjjön, még van hova fejlődni. És ez még csak a Grand Line első fele volt. (Mondjuk Marinford már keményebb hely szerintem mint az újvilág sok szigete.) És igen is kellett neki Rayleigh. Nélküle még azt sem tudná, mi az, hogy haki. Hiába lett volna akármilyen bátor, vannak olyan ellenfelek akik ellen ez nem elég. Amúgy Ceasar meg sem kottyant volna neki, ha nem elkapni akarja. Na, de 100 szónak is 1 a vége: A bátorság nem elég. Főleg ahhoz, hogy legyőzze az összes Yonkou-t
|
|
|
Naplózva
|
"Mert álom a bűn és álom a jóság, De minden álomnál több a valóság" - Karinthy Frigyes
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #2912 Dátum: 13 aug 25, 19:00:50 » |
|
Mindig van rögösebb út. Ez mindenkire vonatkozik. Szerintem semelyik szupernova és legénysége nem bírta volna, addig mint a szalmakalaposok, ugyanis 2 pacifista 1 admirális + 1 altengernagy szintű tengerész. Az okok, hogy miért nem bírták volna szerintem logikusak. Kid, Killer, Law, Bepo és az óriás aki Law mellé szegődött. Ők kellettek 1 pacifista megölésére. Hagy ne mondjam az Altengernagy szintű tengerészt ( nem tudom már mi a neve ) és az Admirális már csak hab a tortán. Rayleigh is csak a szalmakalaposok segítségére sietett volna, másokéra már nem. Ez ellen meg annyit lehetne felhozni, hogy senki nem lenne olyan hülye mint a szalmakalaposok, hogy megütnek egy tenryuubito-t. Ennyit erről. Law a hajója miatt is könnyen megúszta a 2 évet, hisz víz alatt megy.
A 2 év szerintem sem felesleges, mert mindenki el tud intézni már 1 pacifistát szerintem legalább. Láthattuk, hogy Luffy, Zoro és Sanji könnyen elintézik őket. Szerintem Franky, brook és robin is elintézné őket csak nehezebben persze. Usopp és Nami egyedül nem tudnák, de közös erővel igen és akkor is csak nehezen. Chopper óriás teste meg ereje amekkorákat csap...esélye sincs a pacifistáknak. De ezek csak robotok. Lényeg a lényeg, hogy sokkal erősebbek lettek.
Én szerintem egy általános erősorrend ez, hogy azért a tengerészeti rangokat is betegyem.
- Yonkou szint ( Pl: Kurohige, Shanks, Kaido, Big mom ) - Flotta admirális szint ( Pl: Akainu, Rayleigh ) - Admirális szint ( Pl: Fujitora, Kizaru, Mihawk, Aokiji ) - Majdnem Admirális szint ( Pl: Doflamingo, Marco, Jozu ) - Shichibukai szint ( Pl: Luffy, Law, Jinbei, ) - ''Elit'' altengernagy szint ( Pl: Vergo, Zoro, Ceasar ) - Altengernagy szint ( Pl: Sanji, Smoker )
Sok ember mehetne még ezekbe a kategóriákba. Rayleigh-t azért tettem Akainu mellé példaképp, mert sok tapasztalata van harc terén, kizarunak méltó ellenfele volt és érzem, hogy rejteget még valami ütőset, ami egy szintre emeli Akainuval, más szóval erősebbnek tartom kizarunál. Mihawk-ot azért tettem erre a szintre mert képes szétvágni egy jéghegyet + a legerősebb kardforgató. Shichibukai szint furának hangzik, mert anno idején még crocodile is mondta ezt, de ő nem haladta meg ezt a szintet még akkor sem, ha shichibukai. Alabasta teli van homokkal. Legjobb hely neki. Egy altengernagy is elverte volna akkor, mint pl Momonga.
Bocs ha ez a része off volt, csak szemléltetni szerettem volna az elképzelésem, hogy kb ki milyen erős lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #2913 Dátum: 13 aug 25, 21:08:13 » |
|
Ez itt off. Ráadásul úghy beszélsz jó pár emberről, hogy elképzelésünk nincs az erejéről. Némelyikről még utalásunk sincs. Szóval majd kiderül, hogy ki hogyan is áll. Mihawkék ideje még nem jött el. Gondolom nem véletlen.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2914 Dátum: 13 aug 26, 09:58:51 » |
|
élvezet volt végig olvasni ezt a sok színvonalas kommentet:)
abban egyet értünk, hogy a bátorság itt már nem elég:) eddig is nagyon sokszor múlott luffy élete a puszta szerencsén vagy segítségen. ez elismerem:)
ezekből a nézőpontokból már nem tartom hülyeségnek a 2 évet:) de azért mutathatna az író visszaemlékezéseket:) szeretném azt is látni, amiken keresztül mentek, hogy megszerezzék az erejüket:)
viszont azt nem tartom jó ötletnek, hogy most mindenki el legyen ájulva az erejüktől, meg hirtelen marineford után mindegyik 'izomagyként" felmossa a padlót az újvilágiakkal:) és nem azért, mert nem bírom a szalmakalaposokat, csupán mert a túl nagy erő egyik shounennek sem tett jót szerintem eddig:) pl: bleachbe is korai volt még a bankai... korai volt még aizen legyőzése és az író úgy tudott kimászni a "túl erős főhős" csapdájából, hogy elvette az erejét. a legjobb az, ha a főszereplő/k a manga végén válnak verhetetlenné:) lehet egy jelenetig valaki epic, hogy lezúzza az eddigi legerősebbeket 1 csapással, de utána már uncsi lesz:)
burgesst meg azért is erősnek tartom, mert feketeszakáll egyik/hanem legrégebbi és szerintem az egyik legerősebb embere. főleg, hogy a csapatából szerintem csak ő használ puszta fizikai erőt:) feketeszakáll nem küldte volna be az arénába, ha nem bízna benne:) konkréátan kockára teszi az egyik legerősebb emberének az életét a tűzgyümiért:) egy yonkounak ha meghalnak az erősebb emberei, akkor nem tudja fenntartani az rendet az országai felett:) ha le is verné luffy, amit még mindig kétlek, akkor is szerintem a legvéresebb 1v1-es harcban vívott győzelmet látnánk tőle:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
OnePieceComment
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2915 Dátum: 13 aug 26, 10:47:38 » |
|
Ha Luffy megküzdik Doflamingoval, akkor az már lehet, hogy normális falat lehet. Oda biztos nem fogja a mangát úgy folytatni, hogy Luffy az Epicerős, és most mutatja, ahogy elver mindenkit. Hát.. Eddig a Colosseumban ez volt, míg talált magának ellenfelet... Figyeljetek, azt írta az író, hogy az Újvilág minden részéről jött kalóz van a Colosseumban. Nos, Luffy felettük áll, kivétel néhány ember, de lehet, hogy pl is Luffy alatt állnak. Luffy a 400 milliós vérdíjával.. Lehet attól még gyenge. Én azt szeretem, ha valaki gyenge, és nehezebb kalandjai vannak. Remélem, a következő arcban nem az lesz néha, hogy Luffy mindenkit legyőz egyszerűen. Annak is örültem volna, ha Luffy nem csak 1 emberrel veszi fel a versenyt (Donnal), hanem például egy-két másik harcossal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #2916 Dátum: 13 aug 26, 11:27:41 » |
|
Nem tudom mit vagytok úgy oda, még most kezd körvonalazódni a történet. Eztán jön majd, hogy ki kivel fog harcolni. Azon se lepődnék meg, ha Zoro vagy Sanji harcolna Fujitorával. Esetleg Burgesstel. Nyilván ez az arc arról fog szólni, hogy Luffyék miért tűntek el két évre. Szóval egyértelmű, hogy erősek lettek. Doflamingo semmit nem csinál évek óta csak szövi a hálóját Law maga mondta lehet azért, mert nincs hozzá ereje. Most léptűnk be az új világba. Nem lesz itt semmi végig verem a világot dolog azért Yonkouk is vannak itt és az ő emberi biztos igen táposak. Lásd Marco erejét. Attól se kell félni, hogy Bleach effektus lesz mivel itt minden ellenségnek meg van a gyengéje. Ichigo pedig azért lett olyan erős, mert Aizen erejét kicsit elszámolta Kubo. Hiba volt Godmodot csinálni belőle. Itt Kurohige is full táp, de hiába az ereje mikor olyan buta mint a föld:D Adjunk még egy kis időt a dolgoknak azt majd, ha láttuk ki mire képes lehet itt tip mixelni ki kit győzne le, de egyenlőre még ennek nincs itt az ideje. Az is lehet, hogy olyan harcok lesznek a sagában amire abszolút nem számítunk:D
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #2917 Dátum: 13 aug 27, 10:47:44 » |
|
Hiei, még hozzá teszek egy picit az előző hsz-edhez. Most már Joker el is árulta, h csapdát állított Luffy-nak (ami várható volt, meg már tudni lehetett szerintem), egyre jobban kezdem érezni, h Chinjaóból a düh és az utálat beszélt, amikor a Hakiról dumált. Főleg Garp miatt, most már ideje lenne egy visszaemlékezésnek, amivel elmagyarázza, h mi volt Chinjao és Garp közt... Tuti nagyon keresztbe tett Chinjaónak Garp, ha nem is a One Piece-től fosztotta meg (ahogy Te is mondtad), de valahogy nagyon keresztbe tett neki.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #2918 Dátum: 13 aug 27, 11:50:50 » |
|
Engem Diamante érdekel nagyon. Doffy nagyon megbízik benne. Lehet ő lenne doflamingo 1. tisztje?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
chaoslord3
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2919 Dátum: 13 aug 27, 12:27:31 » |
|
Meg az is érdekes hogy ki lesz a Játék Gyümölcs használója mert Jora (vagy Jola sose tudom melyiket használjuk itt) a művészet gyümit használja. Ajaj de várom már a holnapi napot, mintha egy örökkévalóság lett volna ez a bő 1 hét
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
OnePieceComment
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2920 Dátum: 13 aug 27, 12:29:56 » |
|
Van rá lehetőség, hogy Diamante tud embereket játékká változtatni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #2921 Dátum: 13 aug 27, 13:42:25 » |
|
Nekem most egy érdekes dolog futott át az agyamon. Mi van akkor, ha Bonnie azért kell annyira a kormánynak, mert a gyümölcsét arra szokták használni, hogy a Goroseit megfiatalítsák csak egy nem várt esemény miatt a gyümi újjászületett és hozzá került. Ezért a Gorosei megöregedett. Akainu se ölte meg Bonniet pedig ismerjük milyen valszeg 10 megkötözött kalózból 10 holtan végezné az igazság szolgáltatás nevében. Szóval tegyük fel ez a Gorosei már 900 éve vezeti a világot. Mi van abban az esetben, ha van köztük egy Donquixote? Most azt mondta a kis szakálgyepál, hogy 900 évre nyúlik vissza az ügy. Ha pedig valóban van a goroseiben egy Donquixote érthető miért van jelen itt a chiperpol. Mikor Moriára küldték azt mondta hogy a sengokunál feljebbről jött a parancs. Miért pont őt keresték meg? Shichibukai ként megölni egy másikat bizalmatlanságra adna okot a kormány felé. Nagyon kíváncsi leszek a múltjára illetve, hogy mit talál ki rá Oda. Jelen állás szerint úgy hiszem Doflamingonak igen erős hát szele van. Ez az amiért ő idáig jutott és nem az ereje lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #2922 Dátum: 13 aug 27, 14:05:10 » |
|
Ez eléggé fasza ötlet. De ha meg fog történni, nem foglak szeretni, hogy itt előre lelövöd a poént.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
chaoslord3
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2923 Dátum: 13 aug 27, 19:12:19 » |
|
Hiei Huh ez egy nagyon érdekes és elgondolkodtató ötlet. Van rá esély ezekre a dolgokra bár igaz azt se tudjuk hogy Bonnie-val mi van csak annyit láttunk vhol volt ahol harcoltak de lehet nem is ott volt mert eléggé nem tudtam értelmezni a képet. http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/700/4 (kép alja) Hogy most sikerült elmenekülnie vagy elfogták és a tengerészethez csatlakozott... az egy jó kérdés egyenlőre.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 27, 19:13:28 írta chaoslord3 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #2924 Dátum: 13 aug 27, 20:15:50 » |
|
Ó, nem hiszem, hogy csatlakozott volna. Inkább alkut kötött és elengedhették. Viszont azt se tartom kizártnak, hogy megszökött. A képessége kiváltképp alkalmas valaki megvesztegetésére, ha esetleg öreg. Ez amúgy a másik ok ami miatt még mindig hiszem, hogy csatlakozni fog a szalmakalaposokhoz. Egy nagy hallal is kapcsolatban áll, mert utalt rá. Lehet pont azért, mert védelemre volt szüksége. Láttuk Robinnal is mit leműveltek. Luffy pedig megfelelő lenne neki erős és kiállna érte bárki ellen. Ráadásul társ nem pedig rabszolga vagy fiatalító gép ként tekintene rá. Nem mellesleg a kaja onnantól élményszámba menne. Sanji meg ott van neki szakács rabszolgánakXD Sok potenciált látok Bonnieban. Nagyon örülnék, ha csatlakozna Luffyékhoz és emiatt a Gorosei tényleg hadjáratot indítana Luffyék ellen:D Na ez már nagyon prediction inkább a szupernovák témába kellett volna írnom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|