24 nov 15, 16:31:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 191 192 [193] 194 195 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1111795 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
OnePieceComment
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2880 Dátum: 13 aug 15, 15:20:44 »

A hakiban igazad van, tényleg rosszul csinálja ezt Oda, viszont... A démongyümölcs igenis ritka, csak a Grand Line-on kicsit több van belőle. Azért Luffyék csomó kalandon átmennek, de Luffy társai egyetlen egy démongyümölcsöt se találtak... Nos?
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #2881 Dátum: 13 aug 15, 16:04:23 »

Szerintem meg pont ebből a király akarata témából lehet majd tudni, hogy mennyire komoly az ellenfél. Tudjuk majd, hogy ki az, akit komolyan kell venni, mert a Kalózkirály címért van versenyben. Az tényleg elcsépelt lenne, ha rengetegen bírnának ilyen képességgel, mert akkor Luffy-nak csökkenne az egyedisége a kalózok között. Elvégre eddig csak néhány kariról tudtuk, hogy képes erre, viszont minél többen tudják, annál jelentéktelenebbnek fog tűnni szegény főszereplőnk. East Blue-n azért volt egyedi, mert démongyümölcse volt ( rajta kívül csak Buggy-nak és Aluvidának volt gyümölcse a kalózok közül, a tengerészek közül pedig Smokernek ). A Grand Line első felében a démongyümölcs fejlesztése miatt volt egyedi ( Gear Second, Gear Third ), elvileg az Újvilágban pont a Haki miatt kéne egyedinek lennie. Mostantól tényleg csak a legnagyobbaknak kéne rendelkeznie vele.
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #2882 Dátum: 13 aug 15, 17:14:12 »

OnePieceComment olvasd el a fórumszabályzatot! ----> Itt <---- meg is teheted.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #2883 Dátum: 13 aug 15, 17:22:53 »

Igen én is abban bízom, hogy Jinjaoból csak a hév és a gyűlölet beszélt. Jobb szeretném, ha tényleg egyedi lenne a király akarata és aki valóban erős benne az mind a történelem könyvekbe kerül.
A fejezethez még annyit fűznék, hogy Zorot lehet legközelebb akkor látjuk mikor Luffy és az öreg átszakítják a padlót a gyárhoz:D A retardált meg ott kergeti a gépek között az alanyt:_D
Viszont van még valami ami szemet ütött. Oda nagyon kiemelte, hogy senki nem jön ki a colosseumból és szerintem nem azért, mert félnek a tengerészettől. Lehet belőlük is katona sereget építenek? Azért ha nem is világ megváltó emberek, de annyira nem is gyengék ráadásul most ki vannak szolgáltatva:D Épül a Dofflamingo army a föld alatt:D Lehet pont ezért van ott a factory.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
OnePieceComment
Gennin
*

« Válasz #2884 Dátum: 13 aug 15, 18:36:07 »

Hú. Már nagyon vártam a szerdai mangát, azt hittem lesz, erre... Mostanában nagyon sokszor két hetente jelennek meg a mangák - animék is... - Valami ünnepség miatt. Meddig tart még ez?

Don Chinjao vérdíja 500 millió, szerintem ő egy nagyon erős, viszont öreg, és ha már ilyen nagy nevekkel találkozott: Rayleigh, Garp. Biztos még többet is fogunk tudni róla, nekem nincs nagyon bajom azzal, hogy használja azt a hakit, akit elvileg kevesen használnak. Ha már eddig a Grand Line első felén, kb. 7 ember használta ezt a hakit, amit tudunk, akkor az Újvilágban vagy lehet még 9 is... ez is sok. Vagy nem elég már ennyi ember, aki használja? Nevet
Rayleigh azt mondta, hogy csak nagy nevek tudják használni ezt a hódító hakit, Don Chinjao szerintem eléggé nagy ember, az 500 milliójával és a pletykájával, fejelésével és erős hakijával.
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 15, 18:43:09 írta OnePieceComment » Naplózva
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2885 Dátum: 13 aug 15, 21:33:06 »

Azt még megemészteném, hogy hakit az újvilágban létfontosságú elsajátítani. Viszont a király akaratára azt mondták milliókból csak egyet választ a képesség, erre a vénség meg azt mondja, hogy megszámlálhatatlan lélek van az új világban aki képes használni.

Igazából én meg épp azt tartottam furcsának, hogy ilyen kevés embernek van király akarata, még emlékeztem, hogy az egyik régi SBS ből kiderült Odától, hogy csak Alabastában több mint 10 millió ember él. Szóval az eddigi karakterek tényleg nem tűnnek soknak, de biztosra, veszem azt is, hogy abból az 1 milliomodik emberből nem mindenki tudja felébreszteni sőt irányítani is ezt az erőt. (mert akkor tényleg hemzsegniük kellene Nevet )

Az öreg hozzászólásához meg annyit fűznék hozzá, hogy kicsit utánanéztem a raw verziónak és ott csak annyit ír, hogy ざら(ザラ)ami a szótár szerint csak annyit tesz, hogy: "elég gyakori"

Mondjuk én sem örülnék, ha sorra kerülnének elő a semmiből a tápos karakterek. De én azt mesélem be magamnak, hogy
Az erős kalózok a Grand Line-on és azon belül is az Új világban találhatók. Szóval az 4 tengeren azért ritka a gyümölcs használó mert mindenki elmegy a Grand Line-ra, az erős (gyümölcs, és haki használó) tengerészek, és fejvadászok pedig mennek utánuk. Azaz ritkaságnak számít a gyümölcshasználó is. A haki  pedig szinte már létszükséglet az Új világban, aki pedig nem tanulja meg (időben) az elbukik.
Meg egy erős kalóz akinek a birtokában van király akarata, és mondjuk egy gyümölcs képessége. Mit csináljon a Grand Line első felén, ha ő is az One Piecet akarja megszerezni?!
Valószínűleg ezért nem találkoztak "olyan sok" király akaratával rendelkezővel az eddigi utuk során.

Én úgy érzem ez egy elég helytálló és elfogadható magyarázat.
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 15, 21:51:26 írta Beeng » Naplózva
kocacica8
Gennin
*

« Válasz #2886 Dátum: 13 aug 16, 12:53:10 »

Nem értem min megy itt a vita. Az angol egyértelműen azt írja - vagy legalábbis a reader - hogy megszámlálhatatlanul sok az olyan, aki megérdemli a király (kalózkirály) címet. Esetleg úgy is értelmezhetnénk, hogy meg van hozzá a kellő tudása/ereje, de sehogy nem tudnám személyszerint ezt a pár szót úgy lefordítani, hogy minden erős ember már a hódító haki egyértelmű használója lenne.
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #2887 Dátum: 13 aug 16, 13:08:52 »

Én meg kicsit hajlok Hiei véleményére. Szerintem csak a düh beszélt Chinjaóból, illetve talán rá akart ijeszteni Luffy-ra, mivel nemrég lépett be az Újvilág vizeire Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2888 Dátum: 13 aug 16, 18:09:39 »

Majd kiderül, hogy mennyien is lesznek de ahogy Chinjao is mondta, sok ember rendelkezik vele. Ahogy előbb is említettem, ha a demográfiai adatokhoz viszonyítunk akkor 1 millióból egy az nem is olyan ritka, még akkor se ha nem tudja, használni és irányítani a nagy többsége.
De biztos vagyok benne, hogy (úgy mint eddig) csak a nagyon kemény ellenfelek fognak rendelkezni vele a továbbiakban.

A spoiler topikba megláttam az új részt, és gondoltam beleolvasok a fejezetbe, ha már raw...erre mit látok..nem japán hanem kínai. Technikai KO
Régen még azt sem értettem, hogy található meg az angol fordítás hamarabb a neten mint a japán raw. A kínai "raw"nál meg végképp összezavarodtam, hogy lehet egyáltalán kint előbb mint a japán... Gondolkozik Gondolkozik
Nah még kibírok egy kis időt és megnézem akkor ha lent kint angol, vagy japán verzió. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 16, 20:11:35 írta Beeng » Naplózva
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2889 Dátum: 13 aug 16, 19:00:03 »

De vártam én is szerdán a mangát és kis keresgélés után rájöttem hogy nem lesz amiatt a h*ly* ünnepük miatt grrrrrrrr
Én találtam vmi spoilert majd kirakom a másik fórumba nem tudom hogy humbug vagy igaz de elég ígéretesnek néz ki ahogy olvastam....
Naplózva
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2890 Dátum: 13 aug 19, 11:28:54 »

http://www.mangareader.net/one-piece/718 <---- Online olvasható, de össze vissza vannak az oldalak
(időközben itt is sorba rendezték)
[https://mega.co.nz/#!29ASEABI!LxoIiUSNfyDg6hILoKMCLD8RS9VMKT-xsga6_89bXpw <---- Letölthető, sorba rendezett

Nah végre valaki kínairól lefordította angolra. Valószínűleg a mangastreames változat  csak a japán megjelenés után 2 nappal várható, azaz szerdán.
Kezdeném a borítóval. Azt hittem Caribu vissza fog megmenteni az öregasszonyt, miután a testvére eszébe juttatta a nagyanyjukat. De úgy tűnik csak G-5 katonák követték őket. Mondjuk szerintem Kaido embere erősebb lesz Yarisuginál.
Tetszett a Tontata légitársaság, és a róka expressz is. Nagyon ötletesnek találom az ilyen dolgokat. Arra pedig kíváncsi vagyok amibe az öreg belekezdett a történelemmel kapcsolatban. Most érzem úgy, hogy Oda tudatosan helyezte oda Robint.  
A bázison lévő törpék, között valaki úgy nézett ki mint Mr. T és a mellete lévő pedig mint Miss Valentine. Tetszett az is, mikor Zoro nézte Luffy harcát. Viszont az a művészet gyümölcs használó nagyon idegesítő. (Talán mert, véltedül teljesen úgy néz ki mint régen az egyik rajztanárom a suliban. Nevet ).
Dofi nagyon elbízta magát...remélem még ez az elbizakodottság problémát fog okozni neki. Mondjuk elég rosszul áll Law szénája. De valahogy biztos sikerül megmenekülnie, mert ha Dofi legyőzné, akkor szerintem tuti megöli.
Luffy új technikája meg nagyon keménynek tűnik. Kicsit csalódott vagyok, hogy keveset láttunk a meccséből. Elég erős csapásnak tűnik, de valószínűleg nem fog rögtön kidőlni az öreg ettől.

Az még elnéztem, hogy a fejezet képi minősége még a szokványos mangareaderes minőség alatt van, de ami igazán idegesített, hogy össze vissza voltak a képek.
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 19, 15:07:43 írta Beeng » Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #2891 Dátum: 13 aug 19, 11:57:51 »

Ez valami katasztrófa volt. Nah persze nem maga a manga, hanem a tálalás. Ebből az össze-visszaságból egy mukkot sem lehetett érteni.
Aki teheti, ne ezt olvassa el, hanem várjon!
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2892 Dátum: 13 aug 19, 13:18:15 »

Mivel szerintem elég hangulatromboló volt a fejezetben az oldalak összevisszasága. (És mások szerint is)
Ezért letöltöttem, sorba raktam meg Adobe Photoshop CS6-al az oldalakat kitisztáztam, a színeket rendbe raktam, a dupla oldalt pedig összevágtam.

Feltöltöttem, szóval erről a linkről letudjátok tölteni a javított verziót.  Nevet
https://mega.co.nz/#!29ASEABI!LxoIiUSNfyDg6hILoKMCLD8RS9VMKT-xsga6_89bXpw

szerk.:
Elnézést kérek, össze kevertem két RARt és a rosszabbikat (amin még fel van cserélve pár oldal) töltöttem fel. De már cseréltem a linkeket, szóval a jobbik van fent.
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 19, 15:03:59 írta Beeng » Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #2893 Dátum: 13 aug 19, 14:46:54 »

Mondták már neked, hogy egy kis angyal vagy? Nevet
Egyébként Usoppal kapcsolatban van egy olyan érzésem, hogy a jelenlegi szálban egy nagyon nagy vízválasztóhoz fog érkezni a karaktere. Minimum akkorához, mint anno Water7-ben/Enies Lobbyban.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2894 Dátum: 13 aug 19, 20:08:36 »

Beeng: Nagy vagy köszi a linket! Mosolyog

A rész nekem tetszett (most persze eltekintek a minőségtől amit kiadtak). Kezd lassan összeállni a kép. Amúgy kiváncsi leszek hogy Doffy tartogat-e vmi meglepit (főleg itt Luffyra ás Lawra értem). Mert ha azt hiszi hogy Luffy baja esik ott az arénában akkor téved (vagyis nagyon remélem). Kitudja Law is elsüthet pár meglepő mondatot amitől Doffy álla is leeshet (gondolok itt hogy miért mentette meg Luffy-t 2 éve, miért szövetkezet vele)
Amúgy most már illene befejezni ezt a mecset. Remélem kiüti a kövi részben az öreget. A másik Burgess... van egy olyan érzésem hogy felismeri Luffy-t, den den mushin tárcsázása és szól Kurohige-nek... ez ugrott be elsőre mikor megláttam a képsorokat...

Amúgy tudtok vmit a héten lesz manga 719 rész vagy akkor majdcsak jövőhéten szerdán jelenik meg legközelebb?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 191 192 [193] 194 195 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins