a kimaradások tényleg súlytalanná teszik a történetet egy idő után... ezért nem lenne szabad ezt már megengedni, mert ez a fantáborban tesz kárt...
de mentségére szóljon az op-nek, hogy ha egyben olvasnánk el az egészet, akkor zseniális sztori... csak így darabokban annyira nem, főleg, hogy kb minden 3. 7 szünet.
de gondoljunk bele, mikor lawval szövetkezett luffy, nem gondoltam, hogy ennyire okos ez a gyerek:) a terve hibátlan volt! 1 baki csúszott be, amiről sem ő sem más nem tudhatott: flamingonak vannak iszonyat befolyásos "haverjai" a kormánynál. ha ez nem lett volna, akkor már fujitora rég elkapta volna law szeme láttára, míg ő röhögve nézi a műsort. fordítva sült el:D de tuti kimászik belőle:)
és a sztori bonyolodik... gyanúsan hanyagolja a law átadási szálat az író. ha jól rémlik ace vs feketeszakáll szál volt ugyanígy félbehagyva, hogy csak sejteni lehetett a leesett kalapból ki vesztett, de azt nem mi lesz ennek a következménye:D
véleményem szerint law-t elrabolják esetleg másik szigetre viszik csalinak, így a szalmakalaposokat is szétszedhetik:) luffy már társként gondol law-ra, nem hinném, hogy annyiba hagyná!
egyenlőrre maradunk az arénánál. ha a c block véget ér, akkor van esély ré, hogy kapunk morzsákat az átadásról:) ami leginkább érdekel most, az nem is luffy vs chinjao, hanem az, hogy mi lesz a többi gladiátorral, akik vesztettek és befészkelték magukat:D:D:D:D akik eddig egymás vérét ontották összefognak a tengerészet ellen:D:D:D:D kíváncsi vagyok, vajon viszont látjuk-e a b, c block kieső selejtezőit hamarosan:)
usopp meg nagyon nagy figura:D végre egy eddig szinte csak humorral bíró szál:)
a gyár meg valahogy nem érdekel. és nem is értem a gyár lényegét. tudtommal az SAD is egy gyár volt, amiben gyüniket termeletek punk hazardon. akkor most mire való ez a gyár itt dressrosan?