24 nov 27, 15:39:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 189 190 [191] 192 193 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1117308 alkalommal)
0 Felhasználó és 31 vendég van a témában
Duuu
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2850 Dátum: 13 aug 07, 11:43:04 »

Bastille emberkét ne írjátok le. Ott volt Marinford-ban Fehérbajuszék ellen is. Az, hogy itt van az azt jelenti, hogy volt olyan erős, hogy egyenrangúként harcoljon Fehérbajusz embereivel. Megvan Zoro méltó ellenfele. A Tontata királyság engem valahogy nagyon nem érdekelt.  A Franky szál is annyira egyértelmű már részek óta, hogy a bábúk emberek.  Mondjuk legalább tudjuk, hogy a gyár az aréna alatt van.
Naplózva
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2851 Dátum: 13 aug 07, 14:33:20 »

Én is mint már mások is írták előttem máshogy képzeltem el ezt a részt... Luffy-s részt jó volt csak kár hogy máshová ugortunk. Franky-s rész már ahogy mondták tudtuk a lényeget (de gondolom azért el kellett mondani is a tisztán látás érdekében). Usoppék a legkevésbé sem hiányoztak (annyi lényeges info volt hogy a Colosseum alatt van a gyár). Sanji-kat jó volt látni rövid de tömör volt tengerészek + aladmirális. Izgi lesz... Mosolyog
Remélem jövő héten visszaugrunk Luffyékhoz és befejezzük végre azt a mecset. Meg amúgy is úgy néz ki, hogy a Colosseumban lesz a találkozó pont. Igaz nem az egész csapatnak de a nagy részének...
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 07, 14:34:43 írta chaoslord3 » Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #2852 Dátum: 13 aug 07, 14:43:20 »

Jövő héten biztosan nem, ugyanis megint szünetel egy hetet a manga Mosolyog
Naplózva

chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2853 Dátum: 13 aug 07, 15:42:11 »

Ez tuti? mert a manga végén nem írták hogy megint szünet lesz (pedig úgy szokták) meg amúgy is most volt szünet... Nah mind1 majd ki lesz hírezve ha nem lesz...
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #2854 Dátum: 13 aug 07, 15:51:52 »

Elvileg az Obon fesztivál miatt lesz szünet... na mindegy, majd kiderül úgyis Mosolyog
Naplózva

Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #2855 Dátum: 13 aug 07, 16:23:54 »

Azt hittem most lesz a szünet. Meglepi manga volt ma nekem  Nevet

A törpök engem sem izgatnak annyira, az viszont sokkal inkább, hogy miért nem emlékeznek az egykori emberekre. Fura dolgok vannak itt még.

Law meg peches hogy a törpök elengedték a telecsigát, bár nem tudom, Nami mit tehetne Doflamingo és Mr. Meteor mellett.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2856 Dátum: 13 aug 07, 19:41:47 »

Szerintem a hajót akarja közelebb hívni, hogy oda teleportálja magát, és az ottani tagokkal talán visszaverhetné doflamingot.
Jó ez a több szálon futás, jobb mint hogy 1 rész alatt a múltkor kiesett 3 tag.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2857 Dátum: 13 aug 08, 14:08:11 »

Majd kiderül. Úgy tűnik elnéztem és azt hittem, hogy ezen a héten jött ki a 36. szám
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 08, 14:13:14 írta Beeng » Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #2858 Dátum: 13 aug 08, 18:10:13 »

Esküszöm, már ezek a rohadt kihagyások miatt utálom meg a Dressrosa ívet. Alapvetően rohadt lassan kerül kibontásra a sztori, így meg aztán végképp kínszenvedés. Neeem
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2859 Dátum: 13 aug 09, 09:02:06 »

ez a sok szünet tényleg nem tesz jót.
de ha összességébe nézzünk, akkor nagyon jó eddig a dressrosa arc. ha visszanéznénk,  azért a punk hazard meg a fishman elbújhatna mellette:)

az e heti részről:
chinjao elérte nálam azt a szintet, hogy innentől már nem lepődök meg rajta, tök mindegy mit csinál/csinált/mond... harc közben elbőgi magát, ezt nem gondoltam volna. de majd úgy is meglátjuk, mit hoz ki az író a múltjából, de minél többet látjuk chinjaot, annál inkább úgy érzem az írónak már szinte kötelessége pár visszaemlékező fejezetet mutatnia, hogy képben legyünk:) am engem érdekel is, mi történt közte meg garp között, sőt most már olyan szavakkal is dobálóznak, hogy rayleigh meg kincs->(?)one piece(?)

végre kaptunk egy keveset az átadásból, ami  a leginkább érdekel. fujitora képességét ideje lenne az írónak teljesen felfednie:) lehet meteor, de akár gravitáció gyümi is:)

bastille meg jó, hogy úgy néz ki kap szerepet:) picit untam már, hogy tengerészet=smoker. smoker jó karakter, de rajta kívül azért még vannak tengerészek, akiknek szintén illene szerep.Mosolyog jah és megjegyzem, bastille szerintem jóval erősebb smokerél! kitudja mióta va... és nem hinném, hogy ez az első bevetése az újvilágban... elég sokat edzőthetett ezen a tengeren...Mosolyog  kiváló ellenfél lesz:)

jah, és még valami:) ugye akkor most az a és b blockosok bezárkóztak a tengerészet elől... akkor bastille tényleg nem lehet gyenge! azért kíváncsi vagyok, milyen szerepet tartogat itt még az író a selejtezők veszteseinek:)
Naplózva
marioV
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2860 Dátum: 13 aug 09, 10:07:03 »

Én személy szerint örülnék is egy visszatekintésnek, Dressrosaról, Doflamingoról, és Don Chinjaoról is. Kicsit jobban át lehetne talán érezni, hogy miért gyűlöli annyira Garpot. Mert pl. Luffy is porba tiporta Bellamyt minden haverja előtt, de most mégis valamennyire haverok.
Law és az aréna érdekel most, Usopp meg a hülyeségeivel, hazugságaival csak fáraszt. Amúgy örülnék egy poneglyphnek, hogy Robinnak legyen egy kis szerepe. Mondjuk egy olyan ami a harmadik fegyver helyét írja le, vagy kicsit közelebb viszi az eltűnt évszázad történéseihez.
Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2861 Dátum: 13 aug 09, 12:17:10 »

Én épp azon gondolkoztam el, hogy ha most Dressrosán vannak. Most Dressrosa helyett Raijin szigeten kellene lenniük. És nem fog átállni a log pose, Dressrosa mágneses mezejére?
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 09, 12:41:51 írta Beeng » Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #2862 Dátum: 13 aug 09, 14:12:34 »

Lehet, hogy átáll, viszont most egy darabig tuti, hogy nem a  log pose-al fognak utazni. HA minden igaz és itt végeznek , akkor mennek a Zoo nevű szigetve Law legénységéért, utána Wano  Gondolkozik ? A szamurai-okkal is kezdeni kell vmit. 
Naplózva
marioV
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2863 Dátum: 13 aug 09, 14:40:48 »

Nos igen jó lenne összeszedni a Szív kalózokat is ha már szövetségesek, és az egyik Yonko birodalmát akarják összezúzni. Igen pár szigetig nem fognak nagyon Loge Poset használni, szerintem csak Kaido szigeteire fognak menni egy darabig, és végül ellene harcolnak majd. Pl. ahol most Caribou van arra nagyon kíváncsi lennék.
De közben mutathatnának valamit Kid csapatából is, ők is érdekelnek. Valószínűleg Big Mam ellen mennek, de úgy szeretném ha őt Luffy győzné le ha már szóban párbajoztak egyet.
Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2864 Dátum: 13 aug 10, 11:03:31 »

Jó fejezet volt. Sorban haladnék a dolgokkal.

A dupla oldalas színes cover, nagyon tetszett. Law, és a két szamurájt jól mutatott, a Szalmakalaposokkal.

Az öreg és Luffy tovább folytatták a harcuk, közben pár kérdés is felmerült. Garp, milyen kincstől fosztotta meg Chinjaot. Továbbra sem becsülöm le az öreget. Fél milliárd belly, és a király akarata...biztosan kemény ellenfél lesz. Én csalódnék ha pikk pakk leverné. Örülnék annak is ha Luffy leveri az öreget, kapnánk egy flashbacket, mert nagyon kíváncsi vagyok az öreg múltjára.

Bastille feltűnése engem annyira nem, tüzelt fel. Biztosan erős...de már láthattuk(Smookeren), hogy már nem okozhatnak nagy problémákat az altengernagyok.

Ami nagyon felidegesített, az a játékok története, hogy elvették az életük. Eddig az emberkereskedésen kívül, nem volt más okom utálni Dofit, de most azt is megkaptam. Eddig úgy tűnik számomra, hogy aki játékká változik, arról nem automatikusan törlődnek az emlékek. Hanem csak simán elfelejtették őket a 10 év alatt. (habár akkor miért, mondta az a nő, hogy  nem volt férje?? ). Úgy is megtudjuk, a virágmezőkön.

Lawnak nem áll valami jól a szénája, de valahogy nem féltem. Nem hiszem, hogy otthagyná a fogát. Kereste Namiékat is...még a szigetre lépés előtt Law adott neki egy Vivre card-ot ha történne valami. Lehet elmennek oda, és hívják Law társait.

A tontattákat egyre jobban megkedvelem. Kíváncsi leszek arra a gonosz hercegnőre is. A gyár, meg hogy pont a Colosseum alatt van, elég logikus mivel oda nem mehetne be tengerészek. Viszont az is megfordult a fejemben, hogy Luffy nyom majd egy Elephant gataling gunt és beomlik az aréna padlója.

Naplózva
Oldalak: 1 ... 189 190 [191] 192 193 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins