25 ápr 29, 00:28:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 182 183 [184] 185 186 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1195625 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #2745 Dátum: 13 júl 03, 14:33:10 »

Ez egy jó fejezet volt szerintem. Volt benne kis erőfitogtatás. Vicc usoland-tól. Franky elvegyülési módszere és még sok más. Minden fejezetben, ahol Violet szerepel, egyre inkább úgy tűnik, hogy a szalmakalaposokkal tart. Usopp nagy volt azzal, hogy eldicsekedett luffy tetteivel. ikszdé
Luffy is arat az arénában. Ki tudja mikor látjuk viszont.

Az admirális meteorja nem volt semmi. Szerencséjük, hogy ilyen képességük van a 2 shichibukai-nak, másképp meghaltak volna lehet. Ennél még jobbra is képes szerintem. Pojén
Vajon '' zöld bika '' lehet a másik admirális? Egyre érdekesebb lesz a történet.
Naplózva
klozo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #2746 Dátum: 13 júl 03, 15:10:37 »

Zöld Bika szerintem is a másik admirális.
De nem a törpék kérdezték azt Ussoland-től hogy ő tetette? A Fishman Island-os 50000 kiütött fickót. A mondat végén kérdőjel volt.
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #2747 Dátum: 13 júl 03, 16:11:13 »

Én a MangaPandára nem alapoznék. Várjuk meg a MangaStream-et ^^

---
Ami ki is jött.
Igen, ott a törpék kérdezik Usoppot, ami ugye arra utal, hogy Usopp már dicsekedett nekik "hatalmas tettével".

Zöld Bika japán neve amúgy Ryokugyu.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 03, 16:19:57 írta Tapion D. sama » Naplózva

klozo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #2748 Dátum: 13 júl 03, 16:22:20 »

Mangafox-ot szoktam olvasni mindig. Ami szerdánkét 11 óra körül már ki is adja a One Piece-t a Naruto-t és a Bleach-t is. Igazán jó oldal, már 2 éve innen olvasok.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 03, 16:23:01 írta klozo » Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #2749 Dátum: 13 júl 03, 16:40:45 »

Nem az oldalról van szó, hanem a release-ről. A mangafoxon is a MangaPandás verzió van, ami khm... igencsak... gané.
Naplózva

klozo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #2750 Dátum: 13 júl 03, 16:46:38 »

Hmmm... értem. Köszi az infót. Mondjuk kb. csak a képkockákat nézem és kevésbé a szövegbuborékot. Már több éve tanulok angolt de azóta is translate-et használok. Nevet És csak azt fordítom le amiben van valami szó ami egy kicsit érdekessé teheti. Ebben az esetben a Haki volt.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 03, 16:57:05 írta klozo » Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2751 Dátum: 13 júl 03, 17:32:56 »

Valami ötlet hogy milyen erővel bír fujitora? Kb egy madara utánzat, hopp gondol egyet lekap egy meteort. Vagy gravitációs a gyümölcse, vagy meteor hívó, olcsó költségvetésű lenne vele az armageddon#2.

Érdekel kit hoz ki oda bácsi győztesnek ebből a monszter trióból. Apropó én a mangapandát olvastam, hogy értette hogy ha visszateleportál dessrozára rosszabb helyzetbe kerül law? Elvégre luffy mellé kerülne, meg sanji és zoro. Lehet még ő sincs teljesen tisztában az erejükkel.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2752 Dátum: 13 júl 03, 17:51:52 »

Még mindig valami vonzó és taszító képességet tudnék elképzelni, mivel mikor Dofi összekockázta az egyik darabot a feje fölé került, akkor két körrel sikerült megállítania...Valószínűleg azok a körök tudnak vonzani és taszítani...

Viszont én Law helyében nem ezt mondtam volna Fujitornának...lehet emiatt ki is fogják csapni a shichibukaiból.
Mondjuk én annak örülnék, ha sikerülne megtartania rangját, ha  mondjuk Fujitorának elmagyaráznák, hogy ki akarják iktatni az egyik Yonkot. Azért egy Yonko kiiktatásnál szerintem nincs elsődlegesebb célja a tengerészetnek.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #2753 Dátum: 13 júl 03, 17:56:23 »

Hát Dragon szerintem elsőbbséget élvez.
Meglepődtem, hogy Doffival sem foglalkozik Fujitora. Ha elég ideig húzzák vonják ott egymást lehet Zoroék csuma fáradt és legyengült ellenfelekkel találkoznak majd. Azért az vicces lenne, ha azért kapnák el Luffyék őket, mert itt szívóznak egymással.
Viszont a többiek szála nagyon az elején jár One Piece mértékkel gondolkozva szóval itt még semmi nem fog történni. Ilyen hamar nem lépünk a fejezet végjátékába.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
klozo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #2754 Dátum: 13 júl 03, 18:09:17 »

Vonzó-taszító gyümölcse már van valakinek és az Kid. Fujitora-nak gravitációs gyümije lehet.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 03, 18:17:32 írta klozo » Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #2755 Dátum: 13 júl 03, 18:48:54 »

Téves. Kid-nek mágneses gyümölcse van. Ő csak a fémeket vonzza és taszítja.
Naplózva
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2756 Dátum: 13 júl 03, 18:58:41 »

Én olyasmire gondoltam mint Painnek a Narutóból. Kid meg csak a vasat(acélt), nikkelt, és kobaltot tudja vonzani és taszítani, továbbá máshogy használják (Kid az egész testén tudja használni, míg Fujitora csak a körökön keresztül.)
Sőt ha gravitáció gyümölcse van (aminek igen nagy a valószínűsége) nem igazán tudnám (és lehetne) megkülönböztetni a képességének végkifejlettét a vonzás-taszítás fogalmától.

Még hozzáfűznék - hogy az egész hsz nem szóljon FT képességének találgatásáráról - , hogy valószínűleg nem fog semmi komoly történni a Law, Dofi, FT szálon. Mivel (ahogy Hiei mondta ) a többi szál még nagyon az elején jár. Szóval Dofinak mindenképpen épségben ki kell kerülnie ebből a harcból (hogy Luffy később szétrughassa a seggét)...ha jelenleg tippelnem kellene Law és Fujitora ki fog egy ideig esni a többi szálból(hogy ne kavarjanak bele, a Szalmakalaposok vs Donquixote család harcaiba ), Law szerintem túl nagy power up ot adna a csapatnak (Oda ezért is hagyta ki egy darabig Jinbeit, mert nem akarja, hogy még erősebb legyen [jelenleg] a Szalmakalapos csapat)
Ha meg még bejönne egy nagyágyú az mindent megváltoztatna.
Naplózva
klozo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #2757 Dátum: 13 júl 03, 19:08:50 »

Igaz, igaz. De azt nem is tudtam (nem vettem észre) hogy csak a körön belül tudja. Nos legalább bővültem egy kis infóval. Nevet És Beeng jó gondolataid vannak, nagyon jók. Nevet Nevet Ha már Dragon-t említették... Mikor fog újra meg jelenni? Legalább 1 képkockát! Igazán boldog lennék tőle. Mosolyog

Észre vettem vmit.
Csak én tudok ennyire témába illő dolgokat írni. Nevet
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #2758 Dátum: 13 júl 03, 19:12:13 »

Akármilyen képessége is van ennek a Fujitora-nak, azért az űrből egy meteort repíteni ide a földre, nem semmi. A körre én is felfigyeltem, bár nincs tippem mi lehet az.
Naplózva
klozo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #2759 Dátum: 13 júl 03, 19:24:52 »

Egy kis hülyeség jutott eszembe.  Az a kör olyasmi lehet ami Law-nak van. És ugyan úgy képes benne bármire. Vissza emlékeztem arra amikor először láttuk. Egy hatalmas lyuk volt a földben. Mondjuk elég nagy baromságnak tűnik, csak felökleltem bennem. Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 182 183 [184] 185 186 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins