25 ápr 28, 20:40:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 181 182 [183] 184 185 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1195417 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Beeng
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2730 Dátum: 13 jún 30, 16:29:07 »

Miért kell nem lehetne Dofi égi sárkány? Az égi sárkányok ugyan olyan emberek mint a többiek, csak ők elhiszik magukról, hogy különbek a többieknél (pl.: nem hajlandóak ugyan azt a levegőt szívni. ) de ez kimerül olyan dolgokban mint a nők...Láthattuk Sabaodyban, hogy az egyik égi sárkány ráizgult az ápolóra sőt meg is mondta, hogy mennyi felesége is van. Szóval ha Dofi, ha úgy akar akkor csajozhat, cigizhet, kalózkodhat... nem hiszem, hogy ki lenne közösítve. Habár még nem lehet 100% bizonyossággal kijelenteni, hogy tényleg az.

Viszont, ha tényleg az Fujitora nem bánthatja. Law szerintem is fogságba fog esni. A kormány meg eléggé felbőszül, ha lever egy Shichibukait aki egyben égi sárkány.

Most belegondolva Dofi eléggé fel lett tápolva... Dressrosa királya, Kaidou üzletpartnere, számos rettentő erős személy főnöke, az alvilági üzletek meghatározó alakja, Shichibukai, Égi sárkány...szóval hatalma van a világkormányban is. Nagyon régen éreztem ilyen izgalmat... annyira várom, hogy Luffy összetörje a pofáját.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2731 Dátum: 13 jún 30, 17:10:50 »

Nem tudom elképzelni hogy valaki, aki egész életében a többi Tenryuubito között nevelkedett, puszta arroganciával, átlagemberek lenézésével, és persze megszámlálhatatlan mennyiségű pénzzel körbevéve, az egy szétszakadt fotelben kiskirálykodna ilyen leépült állapotban. (Tiszta koszosak a kezei, a ruhája lepusztult, és még a szemüvegének sincs meg a szára ikszdé) Előbb nézném valami utcai drogbárónak minthogy akár 40. ágon köze legyen bármilyen nemesi családhoz.
Naplózva

Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #2732 Dátum: 13 jún 30, 18:14:36 »

Hát Sabo sem úgy nézett ki, mint akinek kőgazdag "nemes" szülei vannak aztán mégis. Dofli sem úgy néz ki mint egy 20 generációs beltenyésztés eredménye de lehet valami kapcsolata a CD-kkal, ha nem is rokoni. Vagy mégsem, remélhetően nemsokára kiderül.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 30, 18:15:45 írta Narutoclone » Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #2733 Dátum: 13 jún 30, 18:17:52 »

Ez az egész dolog, hogy doffy cd, kicsit sántít.    Ha cd és kalózkodni van kedve, akkor a kormány a saját "tagjára" miért tenne vérdíjat? Ezt úgy tudom elképzelni, hogy 1. Magának állapította meg mert így akarta+ beléptette magát sichibukai-nak.  Ez a kevésbé valószínű.  2. Nem cd, viszont kapcsolatban áll a Gourosei(lehet nem így írják) valamelyik tagjával közvetlenül. Miután kalóz lett, ez a tag tette rá a vérdíjat. És most beton biztos alapjai vannak ott is.  Mind1.  Túl zavaros a dolog.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #2734 Dátum: 13 júl 01, 21:28:22 »

Arra leszek kíváncsi nagyon, hogy Robin szól-e Luffynak, hogy Law bajban van. Van egy olyan érzésem, hogy amíg nem tudja meg, hogy bajban van addig nem fogja komolyan venni az arénában lévő harcot. Viszont amikor megtudja lefogja zárni 1 perc alatt:D
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2735 Dátum: 13 júl 02, 07:54:15 »

Nem hiszem, hogy szólni fog Luffy-nak Robin, szerintem még azt sem tudja hogy hol van Luffy. Hogy most Luffynál Den Den Mushin lenne azt nem tudom. De Robin úgy nem tudja értesíteni Luffy-t ahogy Law-ékat (mert Law azt mondta ők ott maradnak így Robin tudta hol keresse őket). Abban igazad van Hiei, hogy addig míg Luffy nem tud semmit minden percét kiélvezi hogy csatázgasson. Bár kíváncsi vagyok, hogy Oda hogy fogja Luffy-t kimozdítani az arénából, mert most úgy tűnik nekem hogy nem lesz végig játszva ez az arénás dolog (de ne nekem legyen igazam).
Amúgy úgy érzem Zoro-ról is kapunk most majd holnap vmi szöszzenetett ahogy a hajóhoz siet. Izgatottan várom a holnapi részt! Mosolyog
Naplózva
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2736 Dátum: 13 júl 02, 16:01:11 »

hiei: te már a kolosszeum kezdete óta azt szajkózód, hogy luffy mindenkit egy csapással lever.

ebben mi a jó? ennél unalmasabb győzelmet el sem tudok képzelni. de szerintem nem csak h unalmas, de még alaptalan is....
gondolj bele luffyék lehet 2 évig edzettek, de ezalatt a 2 év alatt a többi nagyágyú is biztos tevékenykedett, nem csak ült egy széken és várta, hogy a szalmakalaposok ismét egyesüljenek. am meg luffy nemrég érkezett az újvilágba... ezek az emberek meg már kitudja hány éve itt élnek.

nem gondolod, hogy kicsit túlzás amit írsz?Mosolyog
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #2737 Dátum: 13 júl 02, 17:00:37 »

Egyáltalán nem gondolom. Az egyik vénség már aranykora végén van nem több a múlt egy apró szilánkjánál. A másik egy nagyképű majom és mert van valami gyümölcse ami barikádot csinál azt hiszi, hogy kőkemény. Itt egyedül Burgest aki kérdés lehet. Cavendish is valami újonc akiről Luffy miatt elfeledkeztek nem lehet valami nagy cucc.
A maradék meg igen no name embernek tűnik.
Luffy már az új világ előtt is erős volt felébred a Hakija és még használni is megtanulta. Míg a többiek hajóztak az újvilágba és próbáltak hírnevet szerezni ők masszívan edzettek nap mint nap. Iszonyatos sokat kellett erősödniük. Ha Luffy végre használja az érzékelés színét normálisan feltételezem a többség hozzá se tud majd érni.
Ezekből nem igen nézek ki haki a démongyümölcs pedig az újvilágban már egyáltalán nem nagy cucc.
Szóval nem, nem gondolom, hogy túlzás. Reálisan gondolkozom.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #2738 Dátum: 13 júl 02, 17:15:51 »

Azért szerintem még az a vénség nagy gondot okozhat Luffy-nak, jó pár noname szereplő van persze most a Luffy csoportjába, van aki erősebbnek tűnik, meg van aki nagyon erős, de Hiei-nek igaza van, amint meghallja mi van Law-ékkal azonnal bedurvít.

A mostani helyzet még szerintem, Law elmenekül. Fujitora tengerészet oldalán van, Joker meg Shichibukai, úgyhogy ha úgy vesszük, ők egy oldalon állnak. Ebből a helyzetből csak Law-ék jöhetnek ki rosszul, ha ott maradnak.
Nem hinném, hogy lenne így esélye egyáltalán... Na majd meglátjuk.
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2739 Dátum: 13 júl 02, 17:40:26 »

Hát igen elvileg 3 eshetőség van Law-nak (számomra persze):
1. Elmenekül: lehetséges, de szerintem kevésbé érdekes vagy izgalmas
2. Elkapják vagy meg adja magát Law Fujinak és így  Fuji nem hagyja megölni őt Doffy által. (itt elképzelnék egy kis "szurkálódást" Fuji és Doffy között)
3. Megölik Law-ot - Doffy persze ki más- de ez úgyse történik meg nem is lenne jó.
Bár jutott még pár ötlet az eszembe de inkább megvárom a holnapi eseményeket ami biztos megcáfolja ezeket.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 02, 17:41:09 írta chaoslord3 » Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #2740 Dátum: 13 júl 02, 17:40:53 »

Law is Shichibukai még tudtommal, nem?
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2741 Dátum: 13 júl 02, 18:38:09 »

Nagyjából én is Hiei véleményén vagyok. Nem hiszem, hogy ellenfelek komoly ellenfelek lennének. Hiszen eddig Hody is csak az óceán miatt tudta egyszer megharapni, Caesart pedig sérülés nélkül leverte. (  lehet, hogy egyszer kivonta a levegőből az oxigént, de másodjára nem tudta ezzel leteríteni Luffyt)
Szóval szerintem nem kell félteni Luffyt sokkal erősebb mindenkinél, de azt sem hiszem, hogy egy ütésből leverné az öreget, vagy azt az egoista metroszexuálist.
Naplózva
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2742 Dátum: 13 júl 02, 23:10:40 »

értem hiei:)
sokban egyezik akkor a véleményünk: én is így vagyok vele, hogy az a valaki, aki itt labdába rúghat fuffy ellen az burgess.

az öreg, meg cevendish max fejfájást okoznak majd luffynek, ahogyan azt caesar tette.

na de, kíváncsian várom a holnapi fejezetet:)

Naplózva
sordoran
Chuunin
*

« Válasz #2743 Dátum: 13 júl 03, 10:07:14 »

És megjött az új rész:
http://www.mangareader.net/one-piece/713/3

Egész jó fejezet lett, láthatunk egy kis csihi-puhit Law-éknál, ráadásul dofli se olyan magabiztos. Lehet inkább fogja Ceasart majd és elmenekül, és Law-ot ráhagyja az admirálisra.
Franky nagyon jól bele olvadt a környezetébe, a kis lánctalpakkal ikszdé
Sanji menthetetlen, de ezután lehet hozzájuk szegődik majd Violet (rövidebb-hosszabb időre). Nekem szimpatikus, nem bánnám. És micsoda véletlen, hogy szamuráj barátunk pont a megfelelő emberbe fut bele Hümm-hümm
Usopp pedig megmutathatja, hogy mennyire bátor lett. Megnézném, ahogy vezeti a sereget Nevet
Norlandon meglepődtem kicsit, azt hittem őt többé nem látjuk, de pont emiatt is jó ez a manga.
Akik meg Luffy-t hiányolták, hiányolhatják tovább, valószínűleg nem fogjuk látni majd csak ha már a töltelék kihullott, és csak pár erősebb ellenfél maradt. Van egy sanda gyanúm, hogy végig megy a küzdelem, és csak a döntő ütközet a csoport győztesekkel marad el, és más úton szerzik meg majd a gyümit.
Naplózva
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2744 Dátum: 13 júl 03, 10:45:29 »

Érdekes rész volt főleg a Law-ék kis csetepatéja. Láttuk hogy Luffy zúz az arénába.. Nevet Frankyékról és Sanjiékról is hírt kaptunk... Usopp meg hozta a formáját füllent, nagyokat mond... Nevet A Norland-es dolog engem is meglepett... Összességében nem volt számomra nagy szám ez a rész (valószínűleg azért mert az arénát várom a legjobban) bár Law-ék triója emelt egy kicsit a szinten...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 181 182 [183] 184 185 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins