25 ápr 28, 20:28:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 180 181 [182] 183 184 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1195404 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Sabaku
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #2715 Dátum: 13 jún 26, 19:00:43 »

Szerintem valaki itt tökéletes maffiózó lenne, olyan profin tünteti el a nyomokat Nevet Éljen a 'tiszta munka'!

Alapból én sem szeretem ha Sanji hagyja magát elveretni, de itt Oda jól oldotta meg a dolgot: egyrészt nem mutatta mikor Violet félholtra veri, másrészt meg a csaj személye miatt jól jött ki a dologból. Szóval ez most tetszett így tényleg. Szerintem jó csapattag lenne, ha már úgy is azt vadászik mostanában mindenki.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2716 Dátum: 13 jún 26, 21:40:16 »

Nekem az jött le hogy tuti celestiál dragon dolfi, sőt valami fő rangja lehet. Mondjuk herceg/trónörökös, csak jelenleg ezen a dressrozin királykodik, míg el nem patkol a jelenlegi vezér. Mondjuk az a fura nekem hogy az eddigiek senkiháziak, az 5éves luffy lenyomná őket.
Gondolom a vezetőjük az nem akárki (erőben), ha már a kormány legnagyobb cimborái. Bár ha rokon akkor miért akar kalóüzkirály lenni? Na majd megálmodom!
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2717 Dátum: 13 jún 26, 22:36:22 »

az eheti rész:
doffy celestial dragon? cool:) jó húzás Oda akár az, akár nem, tetszik az h ennyi mindent sejtet doffyról!
sok a kérdés...pl miért hívják őt ifjú mesternek az emberei.... azért arra kíváncsi vok hány kötet alatt nyomják le doffy-t, mert ha az eddig elhangzottaknak csak a fele igaz róla, akkor luffyék eddigi legerősebb boss ellenfelük lesz!
Naplózva
klozo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #2718 Dátum: 13 jún 28, 10:10:44 »

Na így magyarul jobban megértettem. Most sokkal előbb lefordítottátok, úgy hogy nagyon hálás vagyok érte! Nevet
Fogadok hogy lesz egy olyan fejezet ahol csak Dofi múltját mutatja be. De minden esetre már idegesít hogy nem Luffy harcát mutatják. :@ Mostanában a fejezetek tömörek és jók csak lassan halad. És akkor megcáfolnám magam. Mert én is kezdem azt hinni hogy Dofi is egy Celestial Dragon.  Pojén A CP-0 azt mondta hogy du lesz még egy fontos hír, de szerintem nem arra gondoltak hogy téves volt az hogy le mondott, vagy még is?  Technikai KO Nem vágom. Bele zavarodtam...
Law-Joker-Admirális tali.Húhúú  Hümm-hümm Valyon mi sül ki ebből?  Pojén Nagy kár hogy nem naponta adják ki a fejezeteket. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 28, 10:11:51 írta klozo » Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #2719 Dátum: 13 jún 28, 20:38:55 »

Végre elolvashattam a fejezetet. Nevet

Jó volt. Sanji-tól már megszoktam a nőkkel való viszonyát...Violet még akár a csapatban is kiköthet. Nevet Amúgy ha ennyi minden történt 30 perccel ezelőtt, akkor mi történt a maradék 30 perc alatt sanji-val? Annyi idő kellett neki, míg szerzett egy den-den mushit?

Most már az is kiderült, hogy Doflamingo egy égi sárkány ( nem tény, de utalások voltak a fejezet végén ). Kaido-tól sem kellene félnie, ilyen hatalommal a kezében. Ki tudja...

Remélem a C blokk jön a következő fejezetben.
Naplózva
spero
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #2720 Dátum: 13 jún 28, 21:43:22 »

Ha Doflamingo nem a Szent Földön akar élni és folytatni akarja a kalózkodási életeét akkor azért jobb ha fél tőle. Hiába égi sárkány (ha valóban az), attól Kaido még megölheti, hisz egy Yonkou. Egy admirálist rá küldenek (már ha van annyi mersze a tengerészetnek egy ilyen lépést meghozni) és az se biztos, hogy az élve tér majd vissza. Ebből pedig ismételten egy nagy háború kerekedhet ki.
Egyszerűen a véleményem az, hogy egy Yonkou bánthat egy világi nemest kisebb következmények árán.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 28, 21:45:25 írta spero » Naplózva

\"Még egyszer harcba szállok
Megvívom az utolsó nagy csatám
Ma élek és meghalok
Ma élek és meghalok. \"  (The Grey)
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #2721 Dátum: 13 jún 28, 21:49:10 »

Egyikük sem akar egy teljes háborút a másikkal, mert a végén mindkét oldal (Yonkou és Admiralitás) nagyon megszívná. Ezért többnyire békén hagyják egymást. Viszont ha egy CD szándékosan/véletlenül beleköt egybe a négy császár közül, azt nem fogja szó nélkül hagyni.

Lesz itt még csavar kérem.  Nevet
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
klozo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #2722 Dátum: 13 jún 28, 22:04:43 »

Spero: Van benne vmi.
Viszont már nagyon érdekelne hogy mi Issho ördög gyümilye. És az is hogy ki a harmadik Admirális. Mert ugye Akainu már a Főadmirális (vagy mi), Aokiji meg már nem is tengerész, Borsalino még ott van. És akkor ott van a titokzatos Shichibukai. De a Z filmben említettek már vkit hogy van egy új tag. Zephyr emiatt is ment el onnan. Egyre több és több rejtély merül fel (egy kicsit már valóban idegesítő, de attól még izgalmas). Remélem nemsokára kiderül az egyik.  Hümm-hümm
Naplózva
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2723 Dátum: 13 jún 28, 23:04:14 »

Elég érdekes helyzet alakult ki itt Green Bit-en, ami Law-ra nézve nem éppen kedvező... :S Bár nem hiszem hogy meghalna itt Law (vagyis remélem) inkább vagy elfogják vagy elmenekül vhogy (inkább az utóbbi). Igen, szerintem is Doffy számítása ott fog megdőlni, hogy alábecsülte Luffy-t (vagy éppen túlságosan bízik az embereiben), mert szerintem "szétszedi" az egész Coloseumot. Bár az is meg eshet hogy Luffy szövetségeseket szerez itt a Coloseumban (Bartolomeo esélyesnek tűnik, de ez attól függ, hogy kinek dolgozik). Áááhhh nagyon sok eshetőség van és nagyon szerteágazó a lehetőségek száma. De egy biztos elég izgalmas kis Arc elé nézünk, ami szerintem nem éppen rövidségéről lesz híres.
Naplózva
Zoinberg
Újonc
*

« Válasz #2724 Dátum: 13 jún 29, 19:19:30 »

Sziasztok!
Ez fontos lenne, légyszives valaki tudna válaszolni? Mosolyog
Hanyadik kötetben van:
-Luffy múltja
-Zoro múltja
-Usopp múltja
-Sanji múltja
-Nami múltja?

Aki tudja bármelyiket is, hogy hanyadik kötetben van, az válaszolna?Mosolyog Előre is köszönöm.
Naplózva
spero
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #2725 Dátum: 13 jún 29, 21:08:23 »

Hali! Nevet

Luffy múltja az I. kötet I. fejezetében szerepel, amikor Fuusha faluban él. Illetve a közös múltjuk Ace-vel az 59. kötet 582-es fejezet végétől a 60. kötet 589-es fejezet végéig tart.
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/001/6
http://www.mangareader.net/103-50810-16/one-piece/chapter-582.html

Zoro múltja az I. kötet 5. fejezetében található.
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/005/10

Usopp múltja az 5. kötet 41. fejezetében található.
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/041/17

Sanji múltja a 7. kötet 56. fejezetében kezdődik és a 7. kötet 58. fejezetében végződik.
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/056/17

Nami múltja 9. kötet 77. fejezetében kezdődik és a 9. kötet 79. fejezetében végződik.
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/077/6
Naplózva

\"Még egyszer harcba szállok
Megvívom az utolsó nagy csatám
Ma élek és meghalok
Ma élek és meghalok. \"  (The Grey)
Zoinberg
Újonc
*

« Válasz #2726 Dátum: 13 jún 30, 07:44:17 »

Köszönöm szépen!:O
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 30, 07:45:10 írta Zoinberg » Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #2727 Dátum: 13 jún 30, 11:27:45 »

Elolvastam magyarul is a fejezetet. Valszeg Law fogságba kerül majd és ez adja Luffynak a motivációt a harcra. Elnézve a mostani fejezetet és a tekintetét az egészet csak poénra veszi. Elképzelhető, hogy Fujitorát más győzi majd le a csapatból és Doflamingot tényleg Luffy pépeli meg.
Mondjuk Fujitora még mindig rejtélyes karakter nem értem, hogy Akainu keze alá miért került. Inkább Aokiji mellé passzolna megfontoltnak és nyugodtnak tűnik még a végén ő is Doffi ellen fordul:D
Elég vicces lenne, ha Akainu kiadta volna parancsba, hogy végezzenek Doffival és kenjék Luffyékra. Elvégre elég kellemetlen lehet neki egy égisárkány aki kalóz...Nevet
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #2728 Dátum: 13 jún 30, 14:28:38 »

Már ha tud erről egyáltalán Akainu. Voltaképpen még mindig nem tudjuk hogy Doflamingo tényleg egy CD vagy más kapcsolatban állnak egymással. Ahogy Dofli mondta, a helyzetük bonyolult.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2729 Dátum: 13 jún 30, 14:37:19 »

Írták páran hogy Doflamingo Tenryuubito. Ezt emiatt a kép miatt zárnám ki: http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20130410145502/onepiece/images/c/c4/Doflamingo_as_Child.png Ez minden csak nem egy World Noble. Legfeljebb úgy tudnám elképzelni hogy közéjük tartozik, ha már kiskorában kizárták volna a családból trógerkedés gyanúja miatt. ikszdé

Amúgy a legrosszabb dolog amit Law tehet az az, ha most nekiáll harcolni Flamingoval. Law vs Smoker: egy aránylag szoros harc, amit a képességei miatt ugyan megnyert a Shichibukai tag, de simán alakulhatott volna máshogy is. És akkor most nézzük meg a Dofla vs Smoker "összecsapást"... Nevet...  Egyoldalúbb volt mint a Sanji vs. Violet harc alatt történő megsemmisítés. A megsemmisítés Sanji becsületére vonatkozik.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 01, 12:23:55 írta Mistich » Naplózva

Oldalak: 1 ... 180 181 [182] 183 184 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins