Cool
Chuunin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Cool.
|
 |
« Válasz #2685 Dátum: 13 jún 16, 18:55:28 » |
|
Egy törp? Hát őszintén szólva jelenleg nem látom benne a potenciált. Talán ha megeszi a Mera Mera no Mi-t vagy már rendelkezik valami képességgel. Persze , nálam nem kötelező a nagy erő de akkor legalább legyen valami ütős kis személyisége.
|
|
|
Naplózva
|
Ahogy a levelek , te is elhullasz.
|
|
|
Tapion-sama
|
 |
« Válasz #2686 Dátum: 13 jún 16, 19:05:45 » |
|
Az egyik törpének, Leónak, van gyümölcse, méghozzá Varrógyümölcs néven fut. Ő varrta oda Robint a talajhoz. Habár ugyanúgy utalnak a képességére, mint annó Deckennél ( Mato Mato átok ), itt Nui Nui képesség van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
spero
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #2687 Dátum: 13 jún 16, 19:06:43 » |
|
Azért az a gyorsaság, amivel rendelkeznek az sem kis képesség. És Wiccából kiindulva a fizikai erejük is nagyobb, mint amilyen kicsik.
|
|
|
Naplózva
|
\"Még egyszer harcba szállok Megvívom az utolsó nagy csatám Ma élek és meghalok Ma élek és meghalok. \" (The Grey)
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
 |
« Válasz #2688 Dátum: 13 jún 17, 22:21:27 » |
|
Kell-e egyáltalán még egy csapattárs? Jinbei amúgy is csatlakozni fog.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2689 Dátum: 13 jún 17, 23:04:10 » |
|
Kelleni nem kell, hisz már a legfontosabb poszt betöltődött Brookkal. Luffy-t más nem is érdekelte. De azért csak színesítené a dolgokat egy új tag. Én egy törpét látnék szívesen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2690 Dátum: 13 jún 18, 08:47:14 » |
|
HA ennyire fegyvermániások a törpök, akkor mi lesz, ha találkoznak Franky-vel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cool
Chuunin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Cool.
|
 |
« Válasz #2691 Dátum: 13 jún 18, 13:08:41 » |
|
Újabb nyálcsorgató társ nem rossz ötlet , habár a legutóbbi társ elég bolondozós lett Brook személyében. Ha mondjuk egy vagányabb,komolyabb EMBER társulna hozzájuk az nem várt fordulatot jelentene nálam.
|
|
|
Naplózva
|
Ahogy a levelek , te is elhullasz.
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2692 Dátum: 13 jún 18, 13:13:53 » |
|
Két sörért cserébe Oda-sensei ígért nekem egy törpét. Bocs srácok, le van vajazva. Amúgy nem is tudom. Ne legyen a Brook Sanji perverz hülye duójából trió, és akkor szerintem rendben van, ha nem valami komoly karakter jön be.
Nem csak fegyvermániások. Nami ruhásszekrényétől is oda vissza lennének.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #2693 Dátum: 13 jún 18, 16:19:34 » |
|
Nagyon sokan jönnek szóba, mint társ. Kinemon, momonosuke, törpék közül egy valaki, játék katona, rebecca vagy bartolomeo. Felőlem mind jöhetnek.  Én is szeretnék egy törpét a csapatba wicca személyében és kinemont meg momonosuke-t. Illenek már a csapatba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
chaoslord3
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2694 Dátum: 13 jún 18, 16:33:14 » |
|
Érdekes lenne ha lenne majd az Arc után egy új arc a csapatban. Kis vér frissítés nem ártana... Hogy ki lesz az azt Oda sensei-re bízom  de szerintem egy komolyabb karakter kéne komikusból már van elég... Ezért én Barto-t képzelem el bár ez valószínűtlennek néz ki, mert dolgozik vkinek csak nem tudjuk hogy kinek, van legénysége is... de kitudja lehetnek majd itt még fordulatok mint ahogy azt már megszoktuk 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 18, 16:34:06 írta chaoslord3 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #2695 Dátum: 13 jún 18, 20:50:26 » |
|
Ha már valaki mindenképp kell a csapatba az szerintem egy újabb csaj akire lehet csorgatni a nyálat. Baby 5 és Bonny páros valamelyike sokat dobna a csapaton. Egyik a kaja miatt a másik meg a segítség mániája miatt:D
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
klozo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
ROCK ^^
|
 |
« Válasz #2696 Dátum: 13 jún 19, 11:30:53 » |
|
Én mindenképp Bartot akarom a csapatba.  Nem tudom miért, de most nekem nagyon szimpi lett, így hirtelen. De, ha belegondolunk, most olvashatnám már a heti adagomat... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2697 Dátum: 13 jún 19, 21:19:42 » |
|
Ha már valaki mindenképp kell a csapatba az szerintem egy újabb csaj akire lehet csorgatni a nyálat. Baby 5 és Bonny páros valamelyike sokat dobna a csapaton. Egyik a kaja miatt a másik meg a segítség mániája miatt:D
Sanji x Bonny? xD Maga lenne a mennyország! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Beeng
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2698 Dátum: 13 jún 19, 23:06:42 » |
|
Sanji és Bonny ugyan már?  Luffy és Bonny szerintem elég durván összekapnának a kaján (az egyik legviccesebb páros lenne szerintem)...  De belegondolva...elég sokan vannak már így is a csapatban, Jinbeit meg csak késlelteti mert akkor túl Overpower lenne ezekben az arcokban. Még persze ilyen sok csapattagnak tud adni szerepet, hogy ne szoruljanak a háttérbe de ha még több lenne, nem tudom megvalósítható lenne e, hogy minden karakterre elegendő szerepet szánjon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #2699 Dátum: 13 jún 20, 11:42:21 » |
|
Egyértelmű, hogy Bonny vs Luffy kaja csatája lenne a humoros rész. Sanji ft Baby 5 na az is ütne. Amúgy Sanji minden jó nőre csorgatná a nyálát:D
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
|