25 ápr 28, 17:24:09 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 175 176 [177] 178 179 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1195209 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Cool
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Cool.

« Válasz #2640 Dátum: 13 jún 11, 09:51:41 »

Szerintem olyan karakter lehet aki a tudománynak él , na de ahhoz pénz kell így hát a tengerészet ad neki.
Ha az lesz amit feljebb írtak , akkor előzőleg Luffyék megmentik vagy valami hasonló.
Egyébként ez szerintem egy nagyon jó ötlet. De először el kell oda jutni hogy Luffynak szüksége legyen rá.
Naplózva

Ahogy a levelek , te is elhullasz.
sordoran
Chuunin
*

« Válasz #2641 Dátum: 13 jún 11, 10:26:51 »

Vegapunk-ot én is pozitív szereplőnek képzelem, még ha nyíltan nem is, de fog valami módon segíteni a szalmakalaposoknak.

A lánggyümölcsöt meg valamiért nehezen tudom elképzelni, hogy a Sunny-n tárolják majd. Megenni se tudom ki ehetné meg, szóval még olyan ötletem támadt, hogy Luffy elküldi Shanks-nak, hogy vigyázzon rá neki, mert kalandjaik során arra is vigyázni nehéz lenne neki Nevet

A Marco témában meg én nem hiszem legyőzhetetlennek őt. Garp egy ütéssel kiterítette, és a főnix gyümölcs ugye alapjában egy ritka Zoan gyümölcs, és talán annyiból áll különlegessége, hogy logia képességet ad használójának, vagyis az egyszerű fizikai támadások nem érnek ellene semmit, de hakival ő is legyőzhető. Nem hinném, hogy poraiból újjá éledne Nyelvesít
Naplózva
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2642 Dátum: 13 jún 11, 12:26:43 »

szerintem ez a haki dolog nem olyan nagy szám... ha visszanéznénk rengeteg hibát találhatnánk a filmbe, ami hakinak betudható, de elvileg képtelenség, hogy az adott illető tudná használni. pl: amikor shanks megvédte a tenger kiráyltól luffyt, akkor ránézett és elúszott a szörny. az haki volt? szerintem igen.
és amikor cabaji (buggy embere) úgyanígy ránézett richire, az oroszlánra, amitől megijedt... akkor most az is haki? Mert röhej lenne, ha egy cabaji kaliberű valaki is tudna hakizni, akkor a haki még démongyümölcsöknél is általánosabb dolog lenne.
Naplózva
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #2643 Dátum: 13 jún 11, 12:41:21 »

Én is Offolok egy keveskét.
Luffy nem fogja megenni a gyümölcsöt, mert eddig még csak az ereje felét sem láthattuk. Biztos nem állt meg annyinál, hogy Gear2-nál és Gear3-nál használja a fegyverzet színét. Valószínűbb, hogy már képes a kettőt egyszerre használni hakival. Ha ez igaz, akkor tényleg borzasztó erős. Hody a sok danabollal a testében kifeküdt egy Elephant Gun-tól C.C. is egy támadás volt...

A gyümi pedig remélem, hogy Marcoéknál fog kikötni Mosolyog Náluk lenne a legjobb helyen.

Vegapunk szerintem szimpatizálni fog a Mugiwara kalózokkal. Frankyvel biztos jól kifog jönni és szerintem ő is tudja, hogy Luffyék nem "olyan" kalózok.

Viszont, hogy ne sértsük a fórumszabályzatot jobb lenne a Duma témában folytatnánk.
Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2644 Dátum: 13 jún 11, 13:41:24 »

Tapion, észrevettem egy hibát a mangában, de lehet hogy tévedek.
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/673/5
Itt az van írva "Yarisugi parancsnok ", de picit utánanéztem a kéziszótárban, hogy mit jelent a Commodore (mivel az angolom elég gyérnek mondható) és Sorhajókapitány jött ki.
Eléggé hasonlít a Commanderhez ami tényleg parancsnokot jelent. De eggyel alatta van a ranglétrán.
http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20130502221353/onepiece/images/5/55/SBS_Vol8_MarinesRank.png
Levan szedve az egész OP manga rawban is szóval megnéztem és az eredetibe is 准将 (じゅんしょう - Junshó) van írva mint a fenti képen a Commodore mellé.
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #2645 Dátum: 13 jún 11, 15:23:49 »

Vegapunk egy tudós. Franky fagyos élményei alapján rengeteg ötlete és terve volt a világ javítására, csak vagy ideje vagy eszköze nem volt sokukhoz.

Mindenesetre ha valaha is találkoznak, jó eséllyel érdekes lesz. Feltehetően tudja, hogyan lehetne Momonosuke jelen állapotát visszafordítani, mert mindenki azt mondta, hogy jelenleg ő tud a legtöbbet a gyümikről.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #2646 Dátum: 13 jún 11, 16:17:43 »

Franky és Vegapunk találkozása azért lehetne érdekes, mert úgy tűnik, hogy Vegapunk terveinek egy részét, vagytalán mindent Franky meg is tudja építeni. Kettejüket kombinálva eléggé a feje tetejére lehetne fordítani a világot.
Naplózva
Cool
Chuunin
*

Cool.

« Válasz #2647 Dátum: 13 jún 11, 16:42:22 »

Ha ez megtörténik szerintem odébb lesz.
Fujitora erejére vagyok már kíváncsi. Kinézem belőle hogy erősebb mint Akanui.
Egyébként értékelném ha nem csak a gyojin karate menne , hanem mondjuk amit én csinálok a Wing Tsun vagy a többi kb. fél millió közül valamelyik.
Burgessnek csak az ereje a lényeg? Bármint oké,oké erős fizikum de mellé - ha van démongyümölcs ha nincs - erős haki kell , hisz ez az újvilág. Keményebb ellenfél lehet mint azt gondolnánk.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 11, 16:42:56 írta Cool » Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2648 Dátum: 13 jún 11, 17:25:55 »

Megy a kung-fu is, ha chopper benyomja.

Lehet hogy fujitora erősebb, de szerintem ha Oda észbe kap, akkor feltolja ám azon karakterek erejét is akinek ismerjük, pl: akainu, marco, feketeszakáll. Hogy ne hogy csak annyi legyen a tudásuk amennyit eddig mutattak.
(Most valamiféle erősítést várok minden karakterre, mert ez elkerülhetetlen az idő múlásával)

Mellesleg ha jól sejtem/sejtjük fujitorának gravitáció-féle gyümölcse van, ami messze leköröz egy logiát, még akkor is ha az a láva.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2649 Dátum: 13 jún 11, 17:55:22 »

Egyszer feltűnik Fujitora, elsüt pár semmirekellő ellen egy támadást. És máris erősebb?  Nevet
Mondjuk én utálom Akainut mert egy tisztességtelen féreg, de én őt tartom a legerősebbnek a tengerészetnél.  A gyümölcs az meg nem számít, hiszen az előző kalózkirálynak még gyümölcse sem volt, meg Shanks is úgy lett a yonko egyik tagja, hogy fél keze van és csak Hakija. Szóval igaz amit még a CP-9 mondott, hogy "nem számít milyen gyümölcsöt eszel meg biztos erősebb leszel, még az is jól tud jönni, ha kalapáccsá tudsz változni " vagy valami ilyesmi. Akainu nem hiszem, hogy erősödne, hiszen 2 évvel ezelőtt volt 53 éves. Mit lehetne még tanulni 2 éve alatt amit 53 év alatt nem sikerült. Szerintem semmit sem lehet.
Viszont abban egyet értenék, hogy Feketeszakáll sokkal erősebb lesz, hiszen a gyümölcsök erejét ki kell tapasztalni. A 2 évvel ezelőtti ereje messze elmaradt szerintem egy Yonko valódi erejétől.
Talán még Marco is erősödhetett egy kicsit, hiszen ha tippelnem kellene akkor a harmincas évei elején jár. De ha nem is erősödne akkor is simán megegyezik az ereje egy admiráliséval. Amit elég nagy szónak tartok.
A Marinefordi csata lényege azvolt, hogy megmutassa, Luffynak milyen magasan állnak a világ leghíresebb kalózai, hogy kik vannak a csúcson, és arra ösztökélje, hogy legyen ő is erősebb.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 11, 18:13:52 írta Beeng » Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #2650 Dátum: 13 jún 11, 18:01:55 »

Egy karaktert nem csak úgy lehet "hatékonyabbá tenni", hogy adunk neki + 2-3 támadás/védekezést meg kap vmi új erőt. Ez nagyon sablonos sztem.  Egy karakter úgy is lehet erősebb, ha türelmesebb vagy megfontoltabb, vagy szimplán a tapasztalatabb lesz, és kevesebb felesleges mozdulata/hibája van. Oda eddigi munkáját nézve ő is tudja ezt, és nem esik bele egy bleach vagy narutó féle félistenek ereje sem elég erős karakterbuff hibába.  Ez leginkább mindíg úgy mérhető fel, hogy mekkora az erőkülönbség a történet elején és az aktuális részeknél/végén. pl: a környezet rombolás
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #2651 Dátum: 13 jún 11, 22:19:36 »

Azért Kurohige rengésgyümölcse igen istenölő dolog. Amit Shirohige haldoklóként leművelt a háborúban azért igen durva volt. Fény korában ő és Roger biztos, hogy olyan volt mint MAdara és Hashirama. Nem lesz semmi különbség köztük. Shounenről beszélünk.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2652 Dátum: 13 jún 12, 11:16:29 »

Kijött az új fejezet angolul: http://www.mangareader.net/one-piece/711
Naplózva
Cool
Chuunin
*

Cool.

« Válasz #2653 Dátum: 13 jún 12, 11:19:54 »

Jó volt az új rész , végre megjelennek a nagyágyuk is.
Végére azt hittem visszatérünk Luffyhoz na de majd legközelebb.
Naplózva

Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2654 Dátum: 13 jún 12, 11:24:57 »

És jövő héten ismét szünet lesz?! Ezt nem hiszem el...  Neeem
Naplózva
Oldalak: 1 ... 175 176 [177] 178 179 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins