24 nov 15, 19:25:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 173 174 [175] 176 177 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1111961 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
Beeng
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2610 Dátum: 13 jún 08, 18:06:56 »

Mikor kb. 6. alkalommal olvastam újra a fejezetet megpillantottam Law állruháján a Corazon feliratot, picit utánanéztem, és spanyolul szívet jelent. Úgyebár kapcsolódik a Szív kalózokhoz, és azért is lehet spanyol szó is, mivel a 1805-ben aTrafalgari-csata, (amiről a nevét is kapta) Dél-Spanyolországban volt. (Ilyenkor jól jön az emelt töri érettségi. Nevet )
Ezért tartom a legjobb mangának, hogy ilyen apróságokat is elrejt. Sokkal figyelmesebben kell elolvasni, de ad egy pluszt.  Nevet

http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/710/16
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 08, 19:22:28 írta Beeng » Naplózva
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2611 Dátum: 13 jún 08, 19:15:58 »

Úristen!! Sokkal figyelmesebben kell olvasnom. Úgy látszik eléggé felszínesen olvasok mangát :S bár ezt annak is betudható hogy ez a rész nem tetszett (leszámítva az első oldalt). Az érdekes, izgalmas részeket sokkal többször olvasom el.
Beeng: Amúgy ez jól észre vetted, tudtad és/vagy utána jártál. Én ennyiből hogy "Corazon" csak ráböktem volna hogy ezt csak úgy kitalált vmit Oda rá és kész.
(amúgy meg Trafalgar nevéről jó tudni az ilyeneket bár esélyem se lett volna rájönni én inkább reál beállítottságú vagyok Nevet )
Naplózva
Cool
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Cool.

« Válasz #2612 Dátum: 13 jún 08, 20:26:39 »

Pont az ilyen kis okosságok emelik ki sokszor a mangát a többi közül , na meg a jó sztori ugyebár...  Pontosan
Remélem itt nem jön be a halál láz!
Naplózva

Ahogy a levelek , te is elhullasz.
hagabi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

gman kiválasztottja

« Válasz #2613 Dátum: 13 jún 08, 20:54:02 »

Jó kis észrevétel. Nevet Úgy tűnik én sem olvasok elég alaposan. Nyelvesít

Cool: Itt valószínűleg nem lesz halál miatt reklamáció. Mert ha fontos emberek közül még nem is haltak meg sokan itt azért van a történetben realitás és a civilek és gyengébb kalózok meg tengerészek igenis áldozatul esnek sokszor.

Engem sem érdekel igazán a Green Bit szál. Majd akkor lesz érdekes, ha mondjuk Fujitora vagy Don Flamingo feltűnik. Zoro része még érdekel éééés valószínűleg én vagyok az egyetlen, aki még megnézné mit szerencsétlenkedik Sanji. ikszdé
De egyértelműen a Colosseum a legérdekesebb főleg, hogy Luffy harca jönne. Kíváncsi leszek, mert az öregapót sem fogja tudni leverni egykönnyen Luffy. Valószínűleg felfedi magát még ha nem is saját akaratából.  De azt nagyon remélem, hogy nem fogják az ő harcát megszakítani. Ha már valahol félbemaradna a Colosseumos arc akkor az csak a C blokk után legyen.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #2614 Dátum: 13 jún 08, 21:07:26 »

Érdekes engem pont a colosseum érdekel a legkevésbé. Ez a szál érdekes lesz majd, de ez a rész masszív idő húzás volt. Ha Zoro követi a gyíkot aki elcsórta a cuccokat lehet ide jut majd. Doflamingo is megjelenik érdekes felállásnak leszünk tanúi. Fujitora nem hiszem, hogy rövid időn belül ide jön hiszen  a colosseumnál láttuk nem?
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2615 Dátum: 13 jún 08, 21:15:11 »

Olvastam egy nagyon gyenge alapokon leledző teóriát miszerint Law és Flamingo testvérek. Először röhögtem rajta, majd... Majd másodszor is. xD
Naplózva
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2616 Dátum: 13 jún 08, 21:19:10 »

Szerintem, átvezetőhöz képest (hogy átmennek egy hídon) elég érdekes volt. Én is más szálakat preferálnék jelenleg, és mellőzném kicsit a Kolosszeumot, igazából bárkit megnéznék. De nagyon felkeltette az érdeklődésemet Green Bit. Már csak 14 perc és feltünik Joker is, szóval kíváncsian várom mi fog történni. De mondjuk arra is kíváncsi vagyok Sanjit hová vezeti az a szerelemre kiéhezett nő.
Meg még egyszer megemlíteném, hogy ebben a fejezetben nagyon pozitívan hatott Bellamy karakterfejlődése is.
Naplózva
Cool
Chuunin
*

Cool.

« Válasz #2617 Dátum: 13 jún 08, 21:19:43 »

Annak az öregnek a száma 12 ugye?
Ha ez erősséget jelent akkor az Újvilág érdekes dolgokat rejthet...  
2 blokk lement szinte megszakítás nélkül , jó lenne ha ez később is így lenne.
Remélem ebben az Arcban felfedi magát Kaidou.
Milyen erős lehet?
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 08, 21:21:13 írta Cool » Naplózva

Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #2618 Dátum: 13 jún 08, 23:23:30 »

hagabi
Én még melletted állok ikszdé
Engem is érdekel a Sanjis szál, úgy érzem, hogy az egyik legnagyobb meglepetést ő fogja produkálni(leveri Fujitorát ikszdé[viccnek is rossz])
Szerintem meg jó rész volt, egyre bonyolultabb lesz a story, hátha bejön még az én elképzelésem is a játékkatonával szemben, miszerint forradalmár Nevet Akkor lesz itt Világkormány(CP0), Haditengerészet(Fujitora), Kalózok, Forradalmárok, Shichibukai és törpék.

Ha már számok... http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/704/5
Ott van egy 13-as is, szóval ha erőt fejez ki Xai se lehet gyenge...

Itt nincs szükség halálra Mosolyog, mert Oda úgy megoldja, hogy megbánják a vérszomjukat az olvasók, na meg Ace és Shirohige "nem olyan rég" haltak meg ^^
Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
spero
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #2619 Dátum: 13 jún 09, 00:49:40 »

Idézet
Fujitora nem hiszem, hogy rövid időn belül ide jön hiszen  a colosseumnál láttuk nem?
Utoljára ott láttuk, de épp akkor ment el onnan, s akkor rendelt 3 csatahajót Green Bitre http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/705/8
Pár oldallal arréb pedig Lawék még csak egy kávézóban vannak. Úgyhogy neki is volt ideje a szigetre érkeznie, ha oda tartott.

A fejezet meg szerintem jó volt. Az külön tetszett, hogy Luffy és Bellamy jól összehaverkodtak Nevet Akár lehetne egy új társ is Nyelvesít De inkább ne;) Neki valami olyan sorsot képzlek el ami nagy jelentősége lesz Dressrosára nézve.
A Green Bites szállal nincs semmi bajom. Én is örülök annak, hogy most Robin nagyobb szerepet kap. Na meg Caesaron is lehet mosolyogni. Vajon Law azért mondta el Smokernek, hogy hova mennek, hogy a tengerészet is menjen oda, vagy csak véletlenül. Annak jobban örülnék, ha véletlenül mondta el, mert így rajta is látszódna, hogy ő is tévedhet. Nevet     

Naplózva

\"Még egyszer harcba szállok
Megvívom az utolsó nagy csatám
Ma élek és meghalok
Ma élek és meghalok. \"  (The Grey)
sordoran
Chuunin
*

« Válasz #2620 Dátum: 13 jún 09, 10:59:26 »

Hát én nekem elég szándékosnak tűnik, hogy elmondta Smoker-nek, bár az jó kérdés mi célja van vele.
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/710/16 <- utolsó két "képkocka"
Mondjuk még nem nagyon tudunk arról semmit, hogyan akarja a cserét "élve" megúszni, szóval a tengerészet is benne van véleményem szerint a tervben.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 09, 11:00:01 írta sordoran » Naplózva
Cool
Chuunin
*

Cool.

« Válasz #2621 Dátum: 13 jún 09, 11:08:01 »

Szerintem a tengerészet azért kell neki hogyha Doflamingot kifektetik mennyen a dutyiba.
Fujitora szerintem nem lesz túl aktív ebben az Arcban , a CP0 halálra van ítélve ha a Szalmakalaposokért jöttek.
Smoker meg már beláthatná hogy Luffy ellen már semmit nem jelent az hogy Logia vagy nem. 
Azért nem hiszem hogy veszt hisz az újvilágba nem rég léptek be egy vereség hülyén nézne ki.
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2622 Dátum: 13 jún 09, 12:57:08 »

Viszont az is látható akkor, hogy Smoker alapjában véve gyenge. Persze az itt jelenélvő emberekhez képest. Tehát nem lehet következtetésként őt használni. Semmi perc alatt 3 fő is kifektette. Logia gyümölcs és haki ide vagy oda. Egyszóval ő már nem versenyképes a továbbiakban.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #2623 Dátum: 13 jún 09, 13:07:30 »

Azért én mérges lennék, ha a szalmakalaposok bármelyik tagján átszaladna egy admirális. Tartom őket most már annyira, hogy megállják a helyüket ellenük. Persze nem várom el, hogy Chooper legyőzze Kizarut vagy Fujitorát, de kétlem, hogy három pofonnal megoldaná a helyzetet Kizaru hiába a fénysebesség. Luffy, Zoro, Sanjival kapcsolatban pedig elvárom, hogy partiban legyenek vele sőt képesek legyenek legyőzni is őket. Luffynak meg egy admirális szerintem nem ellenfél. Mi a rákot csinált két évig, ha nem képes megpofozni egy Akainu szintű szar keverőt?
Úgy érzem ebben az arcban amúgy kapni fogunk egy alapos képet a csapat erejéről és szerintem az egész világ kapni fog. Valszeg befognak robbani az újvilágba. Azért az nem lenne gyenge, ha rotyra vernék a tengerészetet, a világkormányt és egy Shichibukait mindezek mellett meg pumpolnának jó pár hírhedt kalóz emberét.

Aprópó kalózok mi van akkor, ha Kurohige és Donflamingo szövetkeztek és ezért van nála a lánggyümi? Kurohige kioperálta Ace testéből oda adta Flamingonak, hogy csapdába csalja Luffyékat. Ezért van ott Burgess is. Ha esetlegesen Flami emberei nem lennének elegek majd ő rendezkedik. Bár akkor Feketeszakáll nagyon lebecsüli Luffyékat:D
Apropó újra nézés közben találtam több dolgot este, de most csak ez jutott eszembe.
http://onepiece.wikia.com/wiki/Namur
Néki is van szám a fejin:D
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2624 Dátum: 13 jún 09, 13:16:55 »

Smooker nem gyenge, azt is figyelmbe kell venni, hogy kik voltak az ellenfelei...én azon lepődtem volna meg ha nyer. Ugyebár egy shichibukai címet nem lehet minden sarki boltban venni, Ceasar akkor fektette ki mikor nem a saját testében volt (habár szerintem akkor is legyőzi, hiszen a Logiáknak is kell oxigén, Vergo a felettese és neki az egyik legerősebb a hakkija a tengerészetben (biztos, hogy a legerősebb Altengernagy volt), meg ott volt a másik shichibukai Doflamingo aki szintén rettentő erős. Szóval Smooker balszerencséjére, csak világszinten ismert ellenfeleket kapott.

Nézegettem megint a mangát és a borítóban a karaktereket milyen szép konpozícióban rajzolta le Oda.
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/710/4
Felül a Szörny Trió.
Jobb alsóban a Gyenge Trió.
Bal alsóban pedig a Közepesen erős trió?  Gondolkozik  Mosolyog

Nem elképzelhetetlen, hogy Dofi meg Teach szövetkezett, de én még nem asszociálnék erre míg nincs még egy kis infó. Azt viszont kizárnám, hogy a gyümölcsöt  Kurohige szedte ki, hiszen alkalma se lett volna rá. Egyenlőre azt hiszem, hogy Burgess csak elment "szórakozni".
Én is úgy éreztem, hogy ebben az arcban fog kiderülni ki mennyit is fejlődött a 2 év alatt.
De valahogy Fujitorát sem kell lebecsülni, és azt hiszem ő se akarja nagyon Luffyékat bántani...hiszen visszaemlékezhetünk mikor azt mondta Luffynak, jobb ha nem tudják meg egymás nevét.

Naplózva
Oldalak: 1 ... 173 174 [175] 176 177 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins