24 nov 15, 17:25:10 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 172 173 [174] 175 176 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1111849 alkalommal)
0 Felhasználó és 24 vendég van a témában
Dani
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #2595 Dátum: 13 jún 06, 20:53:48 »

Mondja Lucchi, hogy a "démonok" összeverekednek és a test szétszakad.

Pontosabban Jabura mondta. Próbáltam megkeresni mangában, de nem találtam. Lehet, hogy csak animében volt ilyen.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #2596 Dátum: 13 jún 06, 21:05:28 »

A 385. fejezetben mondta a farkasember.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #2597 Dátum: 13 jún 06, 21:06:27 »

Parancsolj.
http://www.mangapanda.com/103-2492-3/one-piece/chapter-385.html
Szóval nem csak animuba hangzott el. Ennek örülök mert nem szerettem volna, ha sokan elkezdenek két gyümit használni. Luffy se szeretném, ha be enné a láng gyümit.

Közben megelőztek.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #2598 Dátum: 13 jún 06, 21:49:34 »

Áh. Pedig pont ezt a fejezetet néztem, de lazán átfutottam felette.
Belegondolva, ez az egész sztorit nézve csak egy nagyon apró érv amellett, hogy csak egy gyümölcsöt ehet valaki. Könnyen megeshet, hogy ez inkább Jabura jellemének egy kiegészítője, semmi más.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2599 Dátum: 13 jún 06, 22:39:18 »

Viszont Luffy mint főszereplő ezt bizony megteheti. Szeretnénk vagy nem szeretnénk. Ráadásul az ő teste éppen olyan aki képes lehetne rá. Az a gumi nagyon sok mindent kibír és még a "D" is jelen van benne. Tehát azért ő eltér a többiekétől. Így azért nem igazán lepne meg ha ez történne, bár az igaz, hogy én sem szeretném ezt a fordulatot.
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #2600 Dátum: 13 jún 07, 01:38:01 »

Amikor Luffy meg Franky megtudják a kishaltól, hogy az arénában a lánggyümölcs a tét, akkor Luffy kijelenti, hogy ő maga nem eheti meg, mert már neki van, és felajánlja, Frankynak. Ebből én azt vonom le, hogy Luffy nem fogja megenni.
Naplózva
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2601 Dátum: 13 jún 07, 08:18:14 »

Dani. Szerintem Jaburának igaza van.
Itt a Gorsei egyik tagja azt mondja, hogy eddig a történelemben példátlan, hogy egy ember 2 gyümölcs erejének birtokában legyen.
(Attól függetlenül ha nagyon erőltetni akarjuk, akkor pl.: A nyugati tengeren,  Farmer Bill megehette egymás után a Kapa, és a Permetező gyümölcsöt, amiről a Gorsei nem tud.)
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/594/5

Továbbá nemrég Luffy maga mondta, hogy neki megvan már a Gumigyümölcs, ezért nem eheti meg. Ha pedig valamiről Luffy is tud az tényleg közismert. Nevet Biztosra veszem, hogy sokan próbáltak még több erőt szerezni, hogy több gyümölcsöt ettek. És ezen halálesetek miatt köztudott, hogy aki egynél többet eszik, az meghal.
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/703/6
Naplózva
Cool
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Cool.

« Válasz #2602 Dátum: 13 jún 07, 09:08:34 »

A csapatból szerintem senki sincs aki bevállalná. Van egy olyan érzésem hogy ez a gyümi valami hülyéhez fog kerülni.
Avagy megeszi egy cápa , aztán jól megfulladna! ikszdé
Talán most Oda egy kicsit túl sok szálat rakott ebbe az arcba.
Félek lassan fog haladni egy pöppet  smirksweat
Naplózva

Ahogy a levelek , te is elhullasz.
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #2603 Dátum: 13 jún 07, 16:35:07 »

Amúgy ezen a részen én teljesen meglepődtem Luffy és Franky is teljesen értelmesen reagálta le a dolgot ráadásul nem ment rá 3 manga fejezet:D. Nem jellemző a One Piecere:D

Idézet
(Attól függetlenül ha nagyon erőltetni akarjuk, akkor pl.: A nyugati tengeren,  Farmer Bill megehette egymás után a Kapa, és a Permetező gyümölcsöt, amiről a Gorsei nem tud.)

Hát ezen röhögtem egy egészségeset:D Lehet, mert kertész vagyok nem tom, de jó voltXD

Nem kedveltem Ace-t, de Oda nem teheti meg, hogy egy full seggfejnek vagy valami nerdnek adja a gyümit. Azon is gondolkoztam, hogy Luffy megszerzi a csapatból senki nem akarja erre Luffy mondja, hogy nem baj tudok egy jó helyet a gyümölcs számára berongyol a tengerészet főhadiszállására és oda adja KobynakxD
Kinézem belőle:D
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
wolfarkas
Gennin
*

« Válasz #2604 Dátum: 13 jún 08, 12:01:09 »

Azt is el tudom képzelni, hogy valaki véletlenül egye meg majd a gyümit.

Egyébként ahhoz mit szóltok hogy Burgess lett Feketeszakáll első embere?
Nekem kicsit csalódás, eddig úgy tűnt a sétapálcás fickó a legeszesebb, na meg ott van Shiliew is aki sokkal erősebbnek és értelmesebbnek tűnt, erre az izomagy Burgess az első flotta kapitánya. Ace-nek ellenfele se volt 2 éve, Shiliew meg már akkor Magellannal volt egy szinten.
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2605 Dátum: 13 jún 08, 12:19:50 »

Azt hiszem, az hogy ő lett az első flotta kapitánya, az nem egyenlő az "első emberével". Az inkább az Elsőtiszt lenne.
Naplózva
Cool
Chuunin
*

Cool.

« Válasz #2606 Dátum: 13 jún 08, 12:41:52 »

Na így magyarul már érthetőbb volt. De ha ilyen gyorsan szalad az idő a mangában akkor pár fejezet és megejtik Doflamingoval a találkozót.
A következő rész szerintem Namiékra és Zorora lesz szentelve talán még Sanji is kap szerepet.
Bár remélem mi nem kapunk oktatást a sziget történelméből.
Naplózva

chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2607 Dátum: 13 jún 08, 13:02:23 »

Így elolvasva magyarul már megértettem pár dolgot, de furcsa mikor elolvastam és néztem angolul nem láttam hogy Luffy ott áll Bellamy mellett és úgy beszélnek  ikszdé. Kicsit figyelmetlen voltam Mosolyog Így azért értem Barto reakcióját "Hogy Szalmakalapos?" Biztos csodálkozik hogy " E ez a vki a Szalmakalapos?" Mondjuk én még ott levoltam ragadva hogy Luffy a párkány szélén csüng, mert kereste őt a Cavendish kiscica fiú ezért volt fura nekem hogy ezek ordibálva beszélnek de hogy így egymás mellett állnak van értelme (nem is tudom hogy érthettem/nézhettem félre... na mind1). Ez a Green Bit rész elmegy de eddig benne nem mozgatott meg sehogy, de ebben még lehet potenciál ha Fujitora barátunk is ott lesz ha azzal a hajóval érkeztek.
Remélem Zoro-ról és a hajón lévőkről lesz jövő héten mert azokat a szálakat is mozgatni kellene már előre a cselekményben... Sanji és Kinemon szál cseppet sem érdekel. Franky meg a kiskatona meg főképp nem a Dressrosa történelmével. Mindig ez van mindig a legjobb részeknél ugrunk másokhoz és több hetet kell várni az izgibb szálakra. Remélem minél hamarabb visszaérünk Luffy C block küzdelméhez!
Naplózva
Alurit
Újonc
*

« Válasz #2608 Dátum: 13 jún 08, 15:25:48 »

Vaki tud olyan oldalt ahol fentvan a manga magyarul kb a 250. résztől??? (bocsi ha nem jò témâba írok)
Naplózva
Cool
Chuunin
*

Cool.

« Válasz #2609 Dátum: 13 jún 08, 15:50:51 »

Vaki tud olyan oldalt ahol fentvan a manga magyarul kb a 250. résztől??? (bocsi ha nem jò témâba írok)

Nem. De a a Team folyamatosan fordítja a mangát a hetit meg a régebbieket is egyaránt.
Ha van eszed megnézed animébe a Marineford arc-ig utána meg már megvan magyarul a manga az oldalon.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 172 173 [174] 175 176 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins