24 nov 15, 03:42:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 115 116 [117] 118 119 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1110423 alkalommal)
0 Felhasználó és 50 vendég van a témában
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #1740 Dátum: 12 dec 07, 17:01:09 »

Ez jó volt.
A támadást én is Bazookának vélem.
CC. már csomagolhat, mert a Mugiwara légitársaságot választotta az üzleti ügyeinek intézésére és kétlem hogy belföldi járatot választott.  >.<#
Hm, Zorotól én is sokat várok el, a kezdettől fogva Luffyhoz kellet hasonlítani az erejében és az eszében is. smirksweat
Aokijit nem tudom elképzelni Szalmakalaposnak, valahogy nem illik az én szemszögemből a képbe.
Akainu olyan erős lenne mint egy Yonkuo? Kizártnak tartom! Amikor megjelent Shanks Marineforban az egész tengerészet megdermedt a félelemtől. Akainut könnyedén megállította a kivégzése közepette, Sengoku se nagyon akart kikezdeni velük. Kurohige pedig tudta, hogy esélye sincs ellene... Pedig már a Rengés gyümölcsi is a birtokában volt. Szerintem a történetben Shanks a(z egyik)legjobb haki használó(Vergo legalábbis amatőr lehet mellette), erre a címre még Rayleigh pályázhat.
Szerintem a történet még az után is folytatódik majd, hogy átkeltek az Újvilágon is, mert Makinonak még tartozik a beígért kinccsel. Nevet
Várom már, hogy Luffy találkozzon az apjával (azt a fejet biztos emlegetni fogom ikszdé). Érdekel Luffy anyjának a kiléte is, szerintem Ő sem lesz átlagos.
Visszatérve Akainura, ha Sengoku nincs ott, akkor neki vége lett volna... Garp kissé dühös lett, hát még ha Luffy is ott hagyta volna a fogát, egy tengerész döntötte volna romba Marinefordot... (kissé elkalandozott a fantáziám ^^")
Ami fontosabb, Frankynek mi dolga van a Sunny-val? Ha jól emlékszem azt mondta, hogy van egy kis elintézni valóm a Sunnyval.
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/677/13
Megtaláltam, alsó sor középső kép.
Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1741 Dátum: 12 dec 07, 17:35:00 »

Mit ígért Makino?Nevet Nem kétkedés vagy ilyesmi egyszerűen nem emlékszem és érdekel:D Ha Luffy kalóz király lesz ad neki ajándékot? Hol volt?Nevet Meg köll néznem:D
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
echoCHANNEL
Chuunin
*

« Válasz #1742 Dátum: 12 dec 07, 18:21:41 »

Azt, hogy a manga 4-5 vagy 15 évig fog-e még futni azt nem lehet tudni. Még az is meglehet, hogy maga Oda sem biztos benne, hisz ha megnézzük, akkor egyszer azt nyilatkozta, hogy eredetileg 5 évesre tervezte a sztorit, csak közben annyi új ötlete támadt (a fanok pedig dögivel támogatták a mangát szóval volt rá esélye, hogy meg is valósítsa azokat), hogy kiszélesedett 15-re. És még csak a felénél vagyunk...és most jön az érdekesebb része. Lehet, hogy úgy van most vele, hogy kb 5 év alatt betudja fejezni, aztán közben megint beiktat ide egy szálat, oda egy történetet és mi meg 30 évesen se fogjuk tudni, hogy mi is az a one piece.  >.<# Amíg a történet érdekes, a népek olvassák és az éves eladáslistán 4X akkora számmal veri a második címet, addig felesleges időkorlátokban gondolkozni.

Aokijit nem igazán tudom Szalmakalaposként elképzelni. A tengerészet egyik pilléreként (és igen erős pilléreként) lett bemutatva a sztoriban, s bár a maga igazságát követi és sokkal rugalmasabb korlátai vannak mint Akainunak, mégis...ő mindig is tengerész ízű marad... Viszont egy esetleges jövőbeli nagy háborúban eltudom képzelni Luffy oldalán harcolva, hisz ha úgy gondolja, hogy az igazság ott van, akkor oda fog tartani. De csapattagnak nem. Csak a helyzet adta szövetségesnek (mint pl Crocodile is Luffy "szövetségese" lett a háborúban).

Én nem tudom, hogy milyen nagy háborúk és igazságok lesznek a manga végén, de hogy nagy durranás lesz az tuti, és ha erre még plusz 15 évet kell várni, akkor boldogan megteszem.  Kúl
Naplózva
WayneGace
Gennin
*

« Válasz #1743 Dátum: 12 dec 07, 18:44:29 »

Toshin Raizen!

Szerintem Shanks kicsit túlbecsülöd. Teach már akkor megsebezte, amikor még nem is volt gyümölcshasználó. Aztán azóta eltelt 10 évben se tudott  ellene csinálni semmit.

Megdermedt mindenki a félelemtől? Én ezt nem láttam. Konkrétan Teach röhögött rajta egy jót és megjegyezte milyen jóképű az általa okozott sebhellyel.  Szóval még provokálta is. Akainunak meg Coby elleni ütését állította meg. Valószínű abba azért nem vitt bele akkora erőt. És azért Shankstól elvárható az, hogy megállítson egy ütést. Sengoku meg Garp kb. senki ellen nem fél harcbakeveredni. De Sengoku már sokat látott és ő azért kiváló iránytó, egyértelműen nem csak ereje, ha nem taktikai képessége és esze miatt is ő volt a flotta-admirális. Megértette azt, amit Coby mondott. Hogy, ha tovább harcolnak, akkor ők is sok sérültet végképp elveszítenek. Ráadásul pont Shanks mondja, hogy valószínű azért engedte meg Sengoku, hogy elvigyék a testeket, mert tisztelte ellenfelét és riválisát Shirohigét és nem akart a testéből holmi látványosságot csinálni.

Szerintem Luffy anyja nem él vagy valami van vele. Jobb esetben Dragonnal van. Mert egyébként miért a nagyapja nevelte volna, már amennyire ő nevelte. Mosolyog
Naplózva
echoCHANNEL
Chuunin
*

« Válasz #1744 Dátum: 12 dec 07, 19:02:42 »

Luffy anyja szerintem sem él már, azt pedig kétlem, hogy Dragonnal élne, hisz a beosztottai már attól is megrökönyödtek, amikor kiderült, hogy van egy fia. Mondta is, hogy örültek neki, hogy a főnökük is legalább ember, vagy valami ilyesmi. Ha Dragon szigetén is tartózkodik a hölgy, akkor nagy inkognitóban, szinte minimális érintkezéssel.
De nagyobb esélyt látok arra, hogy halott.
Én viszont úgy képzelem, hogy érdekes karakter lehet majd (ha megemlítik, amiben elég biztos vagyok, hogy majd a manga egy pontján bekövetkezik), megérzésem szerint lehetséges, hogy még 'D' is dísziti a nevét. Ace mindkét szülőjének nevében is volt, úgy érzem Luffy is érdemelne ennyit Odától.  Mosolyog
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1745 Dátum: 12 dec 07, 19:35:31 »

Nem kell sem lenézni sem túl értékelni az akkori Shanks megjelenést. Inkább meglepetésként érték a haditengerészetet Shanksék megjelenése. Ha pedig meg is ijedtek akkor nagyon valószínű, hogy nem attól ijedtek meg, hogy Shanks megjelent hanem attól, hogy most már nem csak a Shirohige kalózokkal kell megküzdeniük hanem egy egyesült Vöröshajú és Shirohige kalózokkal is. Ha alig bírták megállítani Shirohige támadását akkor egy egyesült sereg el is taposta volna őket, hiszen minden kártyájukat kijátszottak már a csatában. Az eddigiek alapján nagyjából megállapítható, hogy a négy Yonkou körülbelül azonos erőt képviselhetett. Ezzel nem azt értem, hogy teljesen egyenlő erőben lennének de ha komolyan háborúba lépnének egymással akkor annyira legyengülnének, hogy egy harmadik fél simám legyalulná őket. Ugyan ez vonatkozott most itt a haditengerészetre is. Ha túlságosan legyengülnek akkor nem képesek egy jó ideig ellátni a feladatukat. Ez látható is volt a csata utáni jelenetekben.
Naplózva
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #1746 Dátum: 12 dec 07, 19:43:09 »

Amilyen az étvágya Luffynak, még a One Piece is kevés lesz kifizetni a tartozást ikszdé
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/001/13

WayneGace
Lehetséges, hogy túlbecsülöm, de lebecsülni nem is akarom Nyelvesít, elég meggyőző volt az is, mikor kicsit egymásnak estek Fehérbajusszal.

Én is arra tippelek, hogy Luffy anyja már halott. Nem hiszem, hogy Garp akkor csak úgy rábízta volna Dadanra.
Nevet A "D" jó dolog, csak azt sem tudjuk mit jelent, ikszdé csak sejtésünk lehet róla...
Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1747 Dátum: 12 dec 07, 23:01:55 »

Hogy ne ijdek volna már meg? Az egyik Yonku az imént tiporta el majdnem az egész tengerészetet, majd mikor már mindneki hullafáradt a többi meg halott, betoppan egy másik. Ha Shanks úgy dönt, befejezi a pusztítást, amit WB már elkezdett, senki nem akadályozta volna meg ebben, és már nem lenne tengrészet. Nevet
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1748 Dátum: 12 dec 08, 10:23:27 »

Amúgy Oda figyelt arra, hogy ne legyen a tengerészetből és a világkormányból gonosz. Vannak benne őrültek és hatalom éhes nyomorultak mint Spanda:) és Akainu, de ha a Goroseit megfigyeltétek Oharánál egyáltalán nem örültek, hogy meg kell ölni az összes tudóst. Sőt határozottan úgy festettek mint akit bánt ez az egész, de muszáj meg tenni mert hatalmas következményei lesznek. Alig várom, hogy megismerjük őket. A többségüket olyan Sengoku beállítottságunak képzelem. Alapvetően megfontoltak, bölcsek és az igazságért bármit megtesznek.
Szóval velük egy nagyon érdekes Saga lesz. Kifejezetten várom egy mélyebb jelentéssel bíró izgalmas történettel. Még a végén lehet kiderül, hogy jól teszik amit tesznek. Oda jól felépítette eddig amúgy. Tudjuk, hogy az elveszett évszázadról senki nem tudhat aki tud azt megkell ölni mindegy hány ember is. Öreg Raytől tudjuk, hogy Rogerék ismerték a titkot mégsem tettek semmit. Ebből arra következtetek, hogy lehet igaza van a kormánynak. Na meg ott vannak a féreg Tenryuubitok is még:D

Kicsit előre szaladtamxD
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Dawlish
Gennin
*

« Válasz #1749 Dátum: 12 dec 08, 12:25:30 »

Az utolsó rész olyan...Nem is tudom milyen volt.Kb ugyanazt érzem amikor CC verését látom,mint amikor Hody lett elgázolva.Előre tudjuk,hogy Luffy ellen esélyük sincs és kapják a támadásokat mégsincs igazán komoly bajuk.Az az arc amit Ceasar vágott engem a "Dolan pls" síró Gooby fejre emlékeztet.(Nem tom ki ismeri. Nevet  ) Egyébként Shanks azért nem nagy szám egyesek meglátásai szerint mert kapott egy sebet Teachtől sok évvel ezelőtt? Megbocsássatok,de Luffy 2 év alatt mennyit erősödött,mindenki láthatja,valszeg Shank szintén hatalmasat fejlődött.Mégiscsak elverték Kaido bandáját mielőtt Marinefordhoz mentek,sérülést sem szereztek,azért ez jelent valamit számomra. Mosolyog Kurohige pedig kijelentette,h esélye sincs jelenleg...Van aki ezen is átsiklik. Mosolyog
Naplózva
WayneGace
Gennin
*

« Válasz #1750 Dátum: 12 dec 08, 14:12:12 »

Javítsatok ki, ha tévedek. De én úgy emlékszem azt mondták Kaido megindult Shirohige területei felé és Shanks feltartoztatta. De nem említenek semmilyen verést. Feltartóztatni úgyis lehet valakit, hogy kiállnak ellene és tudják, hogy bármyelyikük is győz, mindkét fél súlyos veszteségeket szenved. Kaido és Shanks talán okosabb annál, hogy tényleg összecsapjanak, főleg akkor, amikor Big Mom ott csücsül, Shirohige pedig épp harcol máshol.

"Kurohige pedig kijelentette,h esélye sincs jelenleg." Teach mikor mondott ilyet? Linkelnéd, mert nem emlékszem, de lehet így volt.

Shanks már a kezdetek óta úgy van beállítva, mint egy idilli kalóz, aki rendes, becsületes, erős, kiváló férfi. Mosolyog Luffy példaképe. Pont emiatt szerintem minden megmozdulásának néhányan többet tulajdonítanak, mint amekkorával bír.
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1751 Dátum: 12 dec 08, 14:58:09 »

Biztos brutál erős, mert Oda azt nyilatkozta, hogy a karakterek közül Shanks hasonlít rá a leginkább Nevet
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1752 Dátum: 12 dec 12, 12:38:08 »

Hát megváltoztatta a nevét két kéznél, luffy felvonultatja az új repertoárt Nevet
Amúgy a végén frankyt betalált fegyvernepperek remélem dádában részesülnek, elvileg ha ő vegapunk tervei alapján dolgozott minimális olyan eszköz lehet ami kárt tenne benne nem? maximum amit azóta újított a dr.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #1753 Dátum: 12 dec 12, 13:12:44 »

Nah szokás szerint megérkeztek a karakterek, akik felvezetik a kövi évadot. Jelen esetben Buffalo és Baby 5, és utóbbi kimondottan szimpatikus. Pojén Kiváncsi vagyok, mikor jönnek az első tév-ábrándok, hogy ő lesz az új Mugiwara tag. xD

Most hogy már Caesar is ténylegesen kifeküdt, tűkön ülve várom, hogyan alakul a Punk Hazard szál zárása.

Aminek viszont nagyon nem örülök, az Kinemon "halála". Na persze nem azért, mert annyira fájna érte a szívem. Hanem mert ezek szerint most már 100%, hogy gyógyítható lesz a Smiley által keltett fertőzés. Kár...
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1754 Dátum: 12 dec 12, 13:19:17 »

Várható volt, hogy valamelyik közeli emberke átalakul, és chopper alakíthat majd a gyógykezelés terén.  A végén Franky megjelenése jó volt, bár biztosan "véletlenül" keveredett oda, mint frankyt ismerhetjük. A következő történéseket felvezető tagok érdekesek. Baby 5 gyümölcsét nem igazán vágom. Azt látom, hogy bazi nagy fegyverek vannak rajta, de most azokat ő csinálta, vagy csak mindegyikkel profi?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 115 116 [117] 118 119 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins