24 nov 15, 15:47:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 106 107 [108] 109 110 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1111766 alkalommal)
0 Felhasználó és 28 vendég van a témában
Sabaku
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1605 Dátum: 12 nov 01, 17:42:03 »

Erre inkább én sem mondok semmit, nomális választ erre nem lehet, és nem is igazán akarok írni. Persze hogy nem lehet olyan érvet felhozni, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni, ha akarja az ember, elvégre ez egy shounenmanga.

samdav: Az szerintem Mone szeme ráközelítve. Mihawk írisze egyébként is máshogy néz ki, kb. mint Death the Kidenk.
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 01, 17:44:29 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1606 Dátum: 12 nov 01, 17:55:00 »

Sabaku: Nem az, a 8.képkockára gondolok, ami a jobb alsó sarokban van. Tökre Mihawk szem Nevet
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1607 Dátum: 12 nov 01, 18:06:44 »

Végülis, egy kicsit hasonlít, bár Mihawk szemében két karika van mindig (link), Zoro szemének a kontúrja meg csak meg lett nagyon vastagítva a hangsúly miatt (link). Nevet De értem mire gondolsz.
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 01, 18:08:22 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
dtatar
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1608 Dátum: 12 nov 01, 18:11:16 »

Végre utolértem a mangát és tudok ide írni. Nyelvesít Amúgy szerintem jó volt a fejezet, de szerintem Zoro (még) nem rendelkezik király akaratával (de később lehet többen is elsajátítják). Viszont, ahogy Luffy megmondta (http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/668/14)  ő is és Sanji is használnak hakit. Arról, hogy ki az erősebb csak annyit mondanék (teljesen függetlenként), hogy Zoro pont azzal a hajszállal erősebb, hogy ő nem jó másra, Sanji meg a szakács. A nagyobb vérdíj meg csak az ellenfelektől függ szóval... (Bár szerintem nem lesz helycsere.)
Naplózva
Pein7
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1609 Dátum: 12 nov 01, 18:27:31 »

Nos rohadt nagy hülyeség lenne ha Zorro erösebb lenne Sanjitól,szerintem kb egyenlö ellenfelek tökéletes.Azonban az tetszik ha Sanji vérdija nagyobb lenne mert akkor  megint menne vita 2-jük köszt ami megint vicces lenne.  Pojén
Az is tetszik ha gyümölcsük lenne,de igyis jók.De mekkora fordulat volt amikor ketté vágta Mone-t akkor lett volna Badnass ha megis ölte volna.Bár lehet logiákat még hakival se lehet igy ölni.Vagy nem volt elég erös megölésére.
Mondjuk örülnék ha Sanji a kezét használná és összes Cp9 technikát használná +tüz.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1610 Dátum: 12 nov 01, 18:57:31 »

Hát, ha Sanji a kezét fogja használni kitérek a hitemből. Az egy igen durva fordulat lenne. Esetleg akkor tudom elképzelni, ha tényleg felkészült arra, hogy meghal. Esetleg, ha nincs más mód, hogy megvédjen egy nőt:D
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Pein7
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1611 Dátum: 12 nov 02, 19:42:06 »

Most miért mondod ?
Szerintem 2év fejlödés után ezzel jobban hozta volna kiváncsiságot és hát neki nagyon illik cp9 harc stilusa.
Lesd Vergot kb hasonló modon! Ördögi
És hozzá téve jól állt Mone hárpia forma sok érdekes harc stilust mutatotbe logiávával.
Tashigi meg maradok Zoro volt barátjánál aki elméletileg meghalt vagy hazugság volt vagy ikertesója van.
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 02, 19:47:15 írta Pein7 » Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #1612 Dátum: 12 nov 02, 20:27:40 »

Sanji szakács megmondta, hogy az a legfontosabb, hogy soha ne sérüljön meg semmiképpen sem. Ha megsérülne nem tudná ellátni a feladatait hajó szakács ként. Ami a tengeren elég szívás volna. A társai egészségét kockára téve ezzel.
Szóval, ha Sanji harcban valakit megüt annak igen nyomos oka lesz és elég epic körülmények között fog megtörténni.
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 02, 20:28:21 írta Hiei D. Legend » Naplózva

hagabi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

gman kiválasztottja

« Válasz #1613 Dátum: 12 nov 02, 21:24:28 »

Jó volt a fejezet. Mosolyog

Zoro megint mutatott egy cseppnyit az erejéből. Valószínűeleg ha megérkezik Donflamingo két embere, akkor láthatunk tőle egy komolyabb harcot. Az pedig, hogy az erőfölényével ilyen félelemben tudta tartani Mone-t az nem semmi. Ha Zoro ilyen kemény lett kíváncsi vagyok Luffy igazi erejére is. Ugyanis nem hiszem, hogy mindent megmutatott az erejéből azzal, hogy majdnem elpusztította a Noah-t. Bár Sanji erejére is kíváncsi vagyok. Remélem nem lesz még egy ilyen "baki" mint Vergo ellen, főleg ha tud Haki-t használni. (Még ha nem is annyira jól.)

A Zoro vagy Sanji az erősebb vita meg felesleges. Mindenkinek más a véleménye. Én mindkettejüket bírom. A time jump előtt szerintem Zoro volt az erősebb. De így a time jump után, hogy még nem ismerjük a valódi erejüket nem mernék most fogadni rá.
Sanji szerintem sem fogja csak nagyon legvégső esetben használni a kezeit. Sanjinak olyan elvei vannak, amit soha nem ad fel és ezért nagyon tisztelem. (Pl.: nem üt meg nőt soha)

Ha már szóba került Donflamingo, remélem minél előbb harcolnak majd vele. Bár nekem ő egy Főellenség szerűségnek tűnik szóval még ez sem most lesz. Egyszerűen kíváncsi vagyok mi az igazi ereje.  >.<#
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 02, 21:25:58 írta hagabi » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1614 Dátum: 12 nov 02, 21:35:55 »

A Water7 részeknél Sanji mondta, a ramen kempos fickónak, hogy ne akarja, hogy használnia keljen a kezét. Szóval azért nem idegen tőle a kézhasználat. Az más kérdés, hogy megvan az oka amiért nem használja. A konyhakéseket minden bizonnyal boszorkányos ügyességgel forgatja, ahogy láttuk tőle. Semmi perc alatt metéltet csinált a ramen tésztából.
Naplózva
echoCHANNEL
Chuunin
*

« Válasz #1615 Dátum: 12 nov 02, 22:40:28 »

Szóval még Zoronak is van olyasmi, amit nem szívesen kaszabol szét. Így hirtelen a szakén és a bandán kívül nem ugrik be semmi más xD Talán egy könnyen kezelhető térképen kívül, bár erősen kétlem, hogy ne tévedne el még azzal is..

Nekem bejött a fejezet, rég láttuk már egy oldalon Tashigit és Zorot. Szeretem, hogy Oda nem erőlteti ezt a párost. (nem mintha más párost nagyon erőltetne)
Aki pedig eddig Mone csatlakozásáról szövögette az álmait...hát Zoro sajátkezűleg szelte ketté az esélyeket.  Nevet
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1616 Dátum: 12 nov 03, 00:31:40 »

Én még az elején azt hittem, hogy csatlakozik majd Mone Luffy-ékhoz, de utána letettem erről, mikor Luffy-val találkozott és csak úgy ott hagyta a veremben.
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #1617 Dátum: 12 nov 03, 17:25:37 »

Crokodilet is megcsapkodta Luffy. Még is az egyik legértékesebb szövetségese lesz a jövőben:DD A háborúban is igen sokat köszönhetett neki Luffy. Szóval messze menő következtetéseket ne vonjunk még le Moneból:D
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1618 Dátum: 12 nov 03, 18:04:53 »

Hm... Szövetségesként még talán, de csak nagyon talán el tudom képzelni, de csapattagként tuti nem. Meg most azt hiszem egy jó ideig nem is látjuk, hiszen össze kell szedni a puzzle darabkáit. ^^
Naplózva

marioV
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1619 Dátum: 12 nov 03, 20:33:20 »

Ha új társról beszélünk akkor szerintem az a szamuráj lesz aki keresi a sárkány fiát ( a nevét még nem jegyeztem meg , talán majd animében ) . Jimbeinek örültem volna , de hát majd a legközelebbi találkozáskor . Őt biztos fogjuk még valahogy látni , ha már így megbeszélték Luffyval .
Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
Oldalak: 1 ... 106 107 [108] 109 110 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins