|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #1576 Dátum: 12 okt 24, 14:41:18 » |
|
Egy pillanatra azt hittem csak Nami vs. Mone lesz, de mégsem így lett. Jó volt végre huzamosabb ideig látni azt, hogy Zoro harcol, a végén Tashigi belépője nagyon nagy volt és a haki, vááá, szerintem is nagyon király volt az e heti fejezet
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1577 Dátum: 12 okt 24, 15:05:38 » |
|
Jó volt, de ha még egyszer az kell olvasnom, hogy 'hurry up, and please save the children', lefordulok a székemről.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1578 Dátum: 12 okt 24, 16:59:33 » |
|
Akkor azt javaslom,hogy legközelebb ülj karfás székbe , mert tuti lesz még benne ilyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mateee-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1579 Dátum: 12 okt 24, 17:01:31 » |
|
Áhh, pedig a fejezet közben én is Nami vs Monere számítottam. Tekintve, hogy a Gyojin arcban nem kapott rendes ellenfelet, nem lett volna rossz ha ő harcol a hárpiával . Tashigire valahogy nem vagyok kiváncsi...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 24, 17:02:09 írta mateee-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1580 Dátum: 12 okt 24, 17:45:47 » |
|
Sanyi és Zorró cívódása mindíg üt, én inkább emiatt akartam leforduni a székről. Ez a csoportos gúnyolódás az átlagnál is viccesebb volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #1581 Dátum: 12 okt 24, 19:27:18 » |
|
Végre egy jó rész volt! Változatos, pörgős és tetszetős.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Orphan
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1582 Dátum: 12 okt 24, 21:01:20 » |
|
Bejövős manga. Most kezdtelm el olvasni, hogy az elejét is fordítjátok. Luffy VS Buggy harc nagyon tetszett és végre van navigátoruk. Am Zoro a kedvencem .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #1583 Dátum: 12 okt 25, 10:31:28 » |
|
Tashigire valahogy nem vagyok kiváncsi...
Pedig Ő róla biztos tudjuk, hogy használ hakit és a fegyverzet színe nagyon is jól jön egy logia használóval szemben Bár Nami a forrósággal kezdhetett volna Mone ellen valamit, de szerintem nem sokat ért volna egy idő után.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1584 Dátum: 12 okt 25, 11:51:11 » |
|
Kitudja? Az számomra minden esetre meglepetés, hogy Zoro semmit sem ér egy logiát használó ellen. (legalábbis eddig semmi ilyet nem mutatott) Ha erre nem képes akkor csak Luffy marad az egyetlen aki felveheti velük a harcot. Bár amit eddig láttunk Luffytól ebben a harcban, az is édeskevés. Másrészt én lehetségesnek tartom, hogy Nami a természeti elemeket variálva képes lehet megszorongatni egy gyümölcshasználót mert ő nem konkrét fizikai sebzést oszt, hanem az elemeken keresztül viszi be a találati sebzést. tehát nem megüti hanem hideggel, tűzzel vagy villámmal operálhat és azok hatásait nem tudni, hogy hogyan fogadja egy logia. Mint láttuk Mone a hőséget megérezte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #1586 Dátum: 12 okt 25, 17:36:03 » |
|
Jó volt, de ha még egyszer az kell olvasnom, hogy 'hurry up, and please save the children', lefordulok a székemről.
Erre még hozzászólván, menekülés közben nem mondhatják azt, hogy "Na gyertek, menjünk sakkozni." XDDDDD Szóval még sok ilyen lesz szerintem, mivel kell amivel éreztessék, hogy rohadt gyorsan menekülnek rini67: Te milyen fejezetet néztél? Zoro végig védekezett, meg próbálta megvédeni Namiékat. Még itt is mondja Mone: http://mangastream.com/read/one_piece/13749530/17 , a 4.képkockában, védekezik és vissza se támad, szóval simán legyőzhetné, csak amíg Namiékra kell ügyelnie/vigyáznia, addig ez van. Luffy is most dühödött be igazán CC-re, úgyhogy CC-t már temethetjük ^^ Amikor Sanji színre lépett a tengerészekkel és Zoróval szópárbajozott, az a jelenet egy külön vígjáték XDDDDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 25, 17:38:31 írta samdav »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1587 Dátum: 12 okt 25, 18:11:18 » |
|
Zoro visszaszólása (csúsznátok el és halnátok meg) valamiért a Gintamára emlékeztetett, ott vannak ilyen beszólások.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1588 Dátum: 12 okt 25, 23:32:16 » |
|
Az egy dolog, hogy védekezett Zoro. Miért ezt csinálta? Nekem ezzel van a bajom. Azzal, hogy állandóan védekezett épen, hogy Mone kezébe adta a kezdeményezést. Ezért tudott többször is másokra támadni. Ha viszont Zoro támadott volna akkor átveszi a kezdeményezést és Monenak kellett volna védekezést végrehajtani. Így nem lett volna képes rátámadni másokra és ezzel meg is oldották volna a feladatot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pumpa28
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
A legendám a XX. században kezdődött
|
|
« Válasz #1589 Dátum: 12 okt 30, 11:09:20 » |
|
http://www.mangareader.net/one-piece/687/3Hát ez a mai fejezet valami eszméletlenül jó volt! Zoro szokásához híven kemény Jó volt látni, hogy Sanji azért jót is mond riválisáról. És tetszett Tashigi gondolatmenete, miután Zoro levágta a hóhárpiát. A végén meg az elmaradhatatlan veszekedés köztük... szerintem teljesen összeillenek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|