25 máj 08, 19:14:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 102 103 [104] 105 106 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1205704 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
naru-kun
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1545 Dátum: 12 szep 21, 17:34:24 »

Az Sanji csontja volt?
Én meg napokig azt néztem h az a képe mit ábrázolt mikor rájöttem azt hittem Vargo lába de tévedtem  Nevet
Én szerintem jó lenne ha Sanji zúzná le Vargot mert hát ö a 3 leg erőseb mégis nagyon alacsonynak tűnik a vérdíja.
Naplózva
wolfarkas
Gennin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1546 Dátum: 12 szep 21, 20:20:23 »

Hát szerintem erősség terén kb úgy van/volt hogy:
Fehérszakáll a legerősebb, aztán Garp, majd egy szinten a 4 yonkou, 3 admirális, sengoku és doflamingo, mihawk, illetve a yonkouk erősebb emberei, pl. Marco
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1547 Dátum: 12 szep 21, 22:57:38 »

ez eléggé off, de feketeszakáll még 2 gyümivel is eliszkolt akainu elől noha vele volt a flottája. A rőt kutya eléggé kemény, félig meddig felette helyezkedett el a másikaknak ezt bizonyítja a győzelme aokiji felett.
a vérdíjakra meg nem igen lehet adni, mivel
1. : csomó erős karakter vérdíja nem eget rengető, pl doflamingoé; noha a legveszélyesebbek között van, még luffyé is túlszárnyalja jóval.
2. bizonyos helyeken mindegy a vérdíjad, félik a neved 100nál is, máshol pedig: new world, nos ott lehet akár 800is legkevésbé sem fognak tőled megijedni és miszlikre szednek hiába villogsz.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1548 Dátum: 12 szep 22, 13:15:19 »

Várj csak én lemaradtam, egy yonkou erősebb mint egy admirális?
Még jó hogy, Shanks egymaga összepakolná Akainut (mondjuk ő kérdéses, mert egy szintet lépett, bár ki tudja Nevet), Aokijit és Kizarut, szerintem Mosolyog De ezt még kérdezni sem kell, mert ezt lehet tudni azért Hümm-hümm Nevet

Mone is érdekes karakter. Szerintem Oda többet is ki fog hozni belőle és én még mindig tartom magam ahhoz, hogy lehet majd beáll a Szalmakalaposok közé. Elég erősnek tűnik. Luffy a támadásánál használta a fegyverkezés színét, (Oda volt írva, de nem látszott mondjuk.) és Mone ugye megállította. Bár Luffy-tól nem csak ennyi telik. A 2 éve nagyjából arra ment el, hogy megtanuljon haki-t használni, de nem hiszem, hogy csak egy-két új technikát fejlesztett ki. Biztos van még elsütni való technikája.
Van benne ráció, hogy csatlakozik Mone a Szalmakalaposokhoz, ezt én is így gondolom, bár én még mindig más valakit várok 10.tagnak ^^
Pontosítok, másfél év ment el Luffy-nak, hogy megtanulta mind a három hakit és fél éve volt gyakorolni, de még azért még így is van hova fejlődnie, még ha Mone pajzsát át is törte a fegyverzet színével.

Shanks, Big Mom, Kaido és BB azaz Feketeszakáll.

Ja, és szerintem Sanji lába 'csak' repedt, nem törött.
Feketeszakállt még nem sorolnám oda, csak "emlegetik" Younkou-ként Mosolyog

Igaz, jobban megnézve az repedés mintsem törés, hiszen akkor nem hinném, hogy nagyon lábra tudná állni, max fél lábra.

Kinél ki erősebb, erről most nem vitázok, mert OFF és csak annyit, hogy wolfarkas, ha szerinted Fehérszakáll meghalt és  ő a legerősebb, akkor szerintem a One Piece legerősebb karaktere Roger kacsint
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
wolfarkas
Gennin
*

« Válasz #1549 Dátum: 12 szep 24, 18:57:37 »

Na ne már Shanks maga legyőzne három admirálist? azért az kicsit túlzás
Már csak ha úgy gondoljuk, hogy kettőből egy ember kalóz, egy tengerész lesz, akkor a "rossz" oldalon van 4 yonkou, nem igaz hogy a másik oldalon ne lenne legalább két-három ember aki ugyanolyan erős.
Naplózva

Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1550 Dátum: 12 szep 24, 19:15:20 »

A világkormány öt öregjéről nem tudunk gyakorlatilag semmit ezt ne feletsd el. Nem hiszem, hogy a répapucolási tehetségük miatt vannak olyan pozícióban amiben.

szerk:  A héten lesz manga?
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 26, 12:21:37 írta Duuu » Naplózva
Pein7
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1551 Dátum: 12 szep 30, 13:33:12 »

Hát igen tényleg kezd újra hangulatos lenni.Law még kérdéses kinek az oldalán áll majd,kiderül birom karakterét Nevet ikszdé
Hát Youkou erösebb admirális de szerintem nem kéne öket se lebecsülni nekik is van erejük,de én Akainu van egy youkou szintén talán már.
De én legjobban fö vezetökre vagyok kiváncsi 5öregre aki vezeti tengerészeket.Szerintem ök rohadt erösek.
És dragon kérdéses mekkora ereje.
De 1 valami nagyon tetszett egész doflamingonél,hogy elismeri Luffy erejét és fél kicsitt töle,hogy terveit tönkre ne tegye.
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1552 Dátum: 12 okt 02, 14:12:11 »

wolfarkas: Pedig legyőzné az admirálisokat Shanks ^^ Habár kitudja, mivel Akainu már Flottaadmirális lett, úgyhogy miatta ez még kérdéses.

Amióta már nem szerepeltek, illetve kevesebbet szerepeltek a (drogos) óriás kölykök, azóta sokkal jobb lett a One Piece színvonala, vagy ezerszer, most meg hihetetlenül jó Mosolyog Főleg amikor Doflamingo szerepelt Nevet

Új fejezet: http://www.mangareader.net/one-piece/683

Végre amire vártam, persze a végén, de Smoker vs. Vergo Mosolyog Luffy meg jól meg fog szenvedni még Mone-nal.
Mondjuk ebben a fejezetben már kevésbé voltak idegesítőek az óriás kölykök.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 02, 14:16:58 írta samdav » Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
wolfarkas
Gennin
*

« Válasz #1553 Dátum: 12 okt 03, 16:32:23 »

Külön külön legyőzné, de egyszerre tuti nem Nevet

Vergo egy vadállat, nekem ő Punk Hazard arc legszimpibb figurája Nevet
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1554 Dátum: 12 okt 04, 15:28:12 »

Megjegyzem, kijött már a streames verzió is: http://mangastream.com/read/one_piece/52378164/1

A fejezet meg nagyon állat volt:D Smokernek már kijárna végre egy tiszutességes erődemonstráció, már rengeteg ideje szerpele, de még sose láttuk hosszab ideig harcolni. Vergo ellen nem tudom, mennyit esélye lehet, mert igaz, hogy Dofi csicskája nagyon csúnyán elverte a port Lawn, aki meg Smo-chant alázta le seperc alatt, de hát nem nehéz egy olyan emebert szétverni, aki egymás után kapja az instant szívrohamokat.

Moneról azt hittem, 10 oldalnyi elmélet születik majd, erre senki meg sem említi szinte... egyszerre képes havat csinálni, de közben meg egy madárra is hajaz, aki elvileg átalakulni is képes: (link)
Most akkor melyik a gyümölcse? A hó paramnecia(?), vagy a madár zoan? Esetleg van már módszer arr, hogy egy embernek két gyümölcse is legyen, csak az egyik mellékaháts az, hogy nem tud teljesen ember maradni? Nevet Ha vegapunk tárgyakkal etet gyülölcsöt, én nem sok midnenen csodálkoznék ezzel kapcsolatban.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #1555 Dátum: 12 okt 04, 15:43:35 »

Monenak a csirkebeütés nem gyümi adottság. Korábbi flashbackben simán emberi végtagjai voltak. Majd miután Law felbukkant a szigeten, azután vált Hárpiává. Ergo ahogy CC többi emberének, Monenak is Law hegesztett állati végtagokat.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1556 Dátum: 12 okt 04, 16:01:49 »

Gonoltam erre én is, de a raboknak, akik mozgásképtelenné váltak adott Law úgy testrészeket, Mone meg Dofi 'embere' legjobb tudumásunk szerint, szóval hogy került volna ilyen helyzetbe? Éppen írogatott, nem szorult volna rá, persze ha nem poénból kért inkább szárnyakat, ami mivel One Pieceről van szó, még el is képzelhető Nevet És az átalakulást még ez sem magyarázza meg(kivéve, ha azt érti az alatt, hogy repülve követte volna Lawot, de ezt nem hiszem, hogy nem szúrta volna ki, főleg Room-mal).
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #1557 Dátum: 12 okt 04, 20:24:50 »

Monet szerintem inkább hó-képességgel bír, bár az erősen Aokiji lenyúlása lenne.

Law lehet, hogy le tudná győzni Vergo-t, de nem ebben az állapotában. Mondjuk Smokernak sincs túl sok esélye egyedül, mert Vergo simán bemoshat neki. Valószínűleg Luffy is beszáll egy pár percig ha kijön a csatornarendszerből. Esetleg Zoro "odatéved" mert mészárolhatnékja lesz. Vagy betéved Aokiji... Szóval van még itt esély sok szitura.

A gyerekeket meg már én is unom. Robin üsse ki őket vagy Usopp nyugtatózza be őket, csak álljanak már le.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1558 Dátum: 12 okt 10, 13:07:21 »

Új fejezet kint: http://www.mangareader.net/one-piece/684

Vergo vs. Smoker harc nagyon jó volt, azért jó volt látni, hogy Smoker használja a fegyverzet színét Mosolyog
Óriáskölykök továbbra se érdekelnek, CC még mindig nyomorék, meg szánalmas amiről ott magyarázott, francot akarja megvédeni a tudománnyal a "világ békét", na persze...
És Luffy akkor a végén akivel találkozott az egy sárkány, de az a sárkány Momonosuke vagy neki az egyik ismerőse? Gondolkozik

Ja, és volt még régebben említve, de szerintem Caribou és a tesója, meg a hozzátartózok azért vannak ennyiszer a borítón, mert tuti készül belőle majd filler, vagy max OVA (habár ezt kétlem). Viszont erre a fillerre lehet számítani az animében szerintem Mosolyog
Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #1559 Dátum: 12 okt 10, 14:06:32 »

Hát ez egy nagyon gyenge fejezet volt. Az egyetlen kiemelkedő pont valóban Smoker fegyverzet színének bemutatása volt. És még talán a legutolsó képkocka. Szinte biztos, hogy ez az új sárkány Momonosuke. Az előző, kisebb sárkányhoz viszonyítva (főleg a szelíd, gyermekbarát külsőt tekintve) szerintem egyértelmű.

CC jelenetei brutálisan Dragonball szájízt keltettek bennem. Az ottani főgonoszok szoktak előre inni a medve bőrére, és azzal próbálták prezentálni hatalmassságos gonoszságukat, hogy a kelleténél is többet pofáztak a terveikről és tetteikről.

Caribou minisztoriján meg felesleges fennakadni. Már számtalanszor volt rá példa, hogy korábbi évadok szereplőinek sorsát mutatja be hasonlóan Oda. Mosolyog
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Oldalak: 1 ... 102 103 [104] 105 106 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins