Sanjinak lesz most esélye villantani, hogy mit is tanult, bár azért Vergo ellen nem hiszem, hogy nagy fölénye lenne ..
Azért nagyot néznék, amikor Sanji betol egy fegyverzet színét a lábába és kilométereket elrepül Vergo
Az lenne jó kis "poénkodási lehetőség" egy ideig, ha most Sanji leverné Vergo-t. Így mondjuk Sanjinak magasabbra emelnék a vérdíját, mint Zoronak és Sanji állandóan ezzel cukkolná Zorot.
Ez úgysem fog megtörténni (szerintem legalábbis)
Law elment a szívéért, és valószínű hárpiával csap össze.
Na most végre eddig erősebb ellenfelet kapott sanji mint zoro (mint mondtam eddig
); hízhat a mája neki meg a rajongóinak. Aztán nehogy zoro két vágással kivégezze a nyálkát. Amúgy sok embernek nincs ellenfele, vajon az eddigi nézők megindulnak a szigetre? Mert akkor bővelkedünk majd harcokban.
Ellenfél nélkül maradt zoro, smoker, a többi mugiwara, hova fajul ez az arc?
Azért Mone, amint lehetett látni, Luffy Gear secondos gatling gun-ját is simán hárította (amit amúgy ahogy megnéztem még a Fegyverzet színét is belevitte, ha jól láttam/olvastam MR-en), úgyhogy kemény ellenfele lesz Law-nak
Zorónak valami speciális vágás kéne ahhoz, hogy a nyálkát a vágásaival kivégezze ^^
Jó ötletnek tartom, hogy meginduljon a többi néző a szigetre (például egy-két Supernova
), de ez nem hiszem, hogy így lesz.
Majd lesz Zorónak és Smoker-nek meg a többi Szalmakalaposnak is ellenfele, csak várd ki a végét
Zoro-nak így is körbe van nyalva a segge, felesleges lenne Vergo ellen küldeni.
Amúgy a két vágás közepette nehogy szétroncsolja az arcát egy égő láb
Pff... Jó vicc volt
Zorót bárki ellen lehetne küldeni, úgy fel van turbózva (és van menő sebhelye is, sanji ilyet nem bír felmutatni maximum a feneke körül
.
XDDDDD
(mondjuk a Sanji vs. Zoro témát nem itt kéne szerintem kibeszélni ^^)
Az tuti, hogy a csata elhúzódna egy darabig. De nem is értem ezt a "vitát." A két karakter egy csapatban van. Ti képesek lennétek egymásnak ugrasztani őket csak azért, hogy kiderüljön ki az erősebb? Szerintem minden jó így ahogy van. Bár ha egyszer összecsapnak ott kő kövön nem marad az tuti, szóval a közelből inkább mindenki meneküljön.
A képességeik meg más tészták. Sanji szinte tuti, hogy gyorsabb, mint Zoro. Viszont Zoro fizikailag még mindig erősebb, mint Sanji. A rúgótechnikákhoz pont a sebesség, ami kell. A kardforgatáshoz meg a testi erő kell.
Ennyi, öröm és boldogság, meg a Szalmakalapos csapat
Ezt szépen megfogalmaztad
De jó az első fejezet is megvan
. Köszi
. Tiszta nosztalgia az egész
).
Örülök, hogy teszik, majd jön a többi
Én továbbra is kitartok a Punk Hazard ív mellett. És ha nincsenek benne kölykök, nem okoz csalódást.^^
És Trafi, a kis sunyi... A végén még kiderül, hogy ő lesz az ív főgonosza.
Ezt jól mondtad, az óriás kölykök engem hihetetlenül irritáltak, nem kellettek volna bele. Mondjuk anélkül meg hülyén nézne ki CC, de mindegy. A lényeg a lényeg, hogy egyre jobban tetszik ez az arc, ahogy a vége felé közeledik
Mindig is sunyi volt Law... Én is gondoltam erre, habár ez akkor csavar lenne a sztorin, hogy még Hilti fúróval se lehetne kicsavarozni
Viszont Sanji emberére akadt. Nem igazán lehet kivenni a képekből, hogy mi történt, mikor összerúgtak, de a fejéből ítélve lehet, hogy fájt neki pöppet.
Hát ja, Vergo is kicsit vért izzad, hogy talpon maradjon Sanji ellen, és Sanji is komoly erőfeszítéseket tesz, hogy legyőzze Vergót, csak meg kell nézni a mostani fejezetben a fejét az egyik oldalon, amikor bővebben mutatják a harcot
Szerintem ez a harc nagyobb lesz, mint a Jyabura ellen harca és sokkal megerőltetőbb és nehezebb lesz számára.
Na, már nagyon várom a következő fejezetet