25 máj 09, 21:13:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 94 95 [96] 97 98 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1206527 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
rini67
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1425 Dátum: 12 aug 12, 17:38:53 »

Azért nem feltétlenül csak az emeli a vérdíjat, hogy mit csinált a haditengerészet vagy emberek ellen. Ha egy 100 milliós fickó legyőz egy 2 vagy 300 millióst az akkor figyelmeztetés a haditengerészet számára, hogy milyen erőssé is vált valójában. Egyszóval hozzá kell igazítani a legyőzött személy vérdíjához.
Naplózva
Bloodrux
Gennin
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

« Válasz #1426 Dátum: 12 aug 12, 18:24:56 »

de azért kiváncsi vagyok hogy mennyire fogják megemelni a védíjakat miután szétverték cc bázisát  ikszdé és azon gondolkodok még nagyon hogy mi lesz Smokerrel de nemhiszem hogy haverságot fognak kötni Luffyval
Naplózva
Fr33man
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1427 Dátum: 12 aug 12, 18:40:14 »

Enies Lobby után számítani lehetett,h meg fog ugrania vérdíjuk aminél viszont elszámítottam magam az Robin vérdíja volt, mivel igen alacsonynak vélem ahhoz képest miféle tudást boncolgat.  Igazat megvalva egy pici csavarra számítottam. Mókás lett volna ha Robin fejpénze magasabb lett volna Luffy -nál, azt az elképedt arcot Nevet.

Impel Down és Marineford után Luffy vérd9iját olyan 700 millás körülire becsültem, ami szerintem reálisabb ahhoz képest mi mindent megtett s kinek a fia.
Lehet a nagyapja érdeme is h csak annyit nőt a vérdíja, meg egy ideig halotnak is hitték.

Franky fejpénze nagyon meg fog ugrani hisz birtokolja a lézert s ezzel a tudást amit eddig csak "az" a tudós(akinek  neve nem jut az eszembe Nevet )

Luffynál még a schibukai c9im is szóba jöhetne, vajon mit reagálna rá?
Elfogadná -e vagy sem?
Law gyerek még sokat lendíthet Luffyn s Crocodile is szövire léphetne velük Nevet.
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1428 Dátum: 12 aug 12, 19:17:49 »

Az OP legmagasabb vérdíja a Kalózkirály fiáé, Portgas D. Ace-é, aki 550 millával vezeti a listát. Emellett Dragon a "Most Wanted" bűnöző, akinek kb számokban nem lehet kifejezni, mennyit ér a feje xDDD és azért már 100 millán is meg voltak lepődve, főleg hogy a szupernovákat is 100 felettiek alkotják, így azért látható, hogy 100 milla felett már nem vágják hozzá minden jöttment kalózhoz a vérdíjat. Azért az elég kemény összeg lehet.
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1429 Dátum: 12 aug 12, 20:49:50 »

Tudjuk Ace vérdíját?:O Hol láttuk azt? Ez meglepett. Ha te mondod elhiszem, de soha nem vettem észreXDD PEdig rengetegszer láttam az opt:D
Hát  most izgalomba jöttem 550 milla hallatán*_*
Válaszoljatok gyorsan mert rá vagyok kattanvaXDD
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 12, 20:53:14 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
renato
Vendég
« Válasz #1430 Dátum: 12 aug 12, 21:02:16 »

Egy kiállításon tette közzé Oda. Asszem One Piece Ten Exhibitionként van fent.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #1431 Dátum: 12 aug 12, 21:04:26 »

Pedig féltem, hogy a One Pieceben a Yonkouk lesznek ilyen 600 milla körül:D Bár azokon gondolom már nincs vérdíj:D aki megöli az vagy király lesz vagy kalózXDD
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #1432 Dátum: 12 aug 12, 21:18:41 »

Azért a Yonkou-kra nem nagyon éri meg vérdíjat rakni. Ha a tengerészet legerősebbjei nem tudják megölni őket, majd pont egy csóró fejvadász fogja..
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #1433 Dátum: 12 aug 12, 21:29:34 »

Ezen én is agyaltam, de nem ismerem még annyira az újvilágot, hogy ilyet kijelentsek. Ki tudja milyen óriás vagy épp szamuráj él a világtól elvonulva olyan erővel ami térdre kényszerítene akár egy Yonkout is. Azért mert valaki erős nem biztos, hogy él is a hatalmával. Lehet egyszer egy Yonkou rossz szigetet akar feldúlni és egy remetefeltörli vele a padlót. A yonkou nem fogja világgá kürtölni, hogy veszített. Az illetőt meg ha nem érdekli a hatalom örül, ha békén hagyják:D

Wano országától pont valami ilyesmit várok. Meg tudod ki az aki még ilyen? Zoro mestere. Az a pápa szemes. Az tuti valami über imba ember lesz. Aki elvan a maga világában:D
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 12, 21:30:29 írta Hiei D. Legend » Naplózva

gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #1434 Dátum: 12 aug 12, 21:37:45 »

A magasabb vérdíj nem feltétlen jelenti azt, hogy valaki erősebb, sőt... Inkább csak az, hogy mennyire akarják őket kézre keríteni. Feketeszakáll anno 0 vérdíjjal győzte le Ace-t és került be a shichibukaiba. Most meg már Yonku. Sőt, bizonyos szint felett lehet, hogy a civileknek is jeleznek ezzel. (Ha x és y közötti összegű kalóz érkezik, akkor bújjanak a föld alá, ha ettől-eddigi, akkor inkább csak imádkozhatnak, és ha még ez feletti, akkor jobb, ha elkezdik ásni a sírjukat.) Luffyék azonban a civileket nem bántják, sőt, talán mostanában több jót tettek, mint rosszak:
- A Goujin szigeten megakadályoztak egy puccsot, és hozzájárultak az ember-halember ellentét feloldásához.
- Most pedig éppen megakadályozzák, hogy egy tömegpusztító fegyver egy körözött bűnözőtől valahova rossz helyre kerüljön. (Ilyen körülmények között valószínűleg elmarad a licitálás, ezért nem kerül sor adás-vételre.)
Ettől nem fog felmenni a vérdíjuk, sőt még az is lehet, hogy tényleg felajánlják neki a shichibukai címet. (Más kérdés, hogy nem fogadná el).
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #1435 Dátum: 12 aug 12, 21:39:14 »

Hát... én már nagy teljesítménynek tartanám azt is, ha felmerülne valahol Zoro mesterének neve Nevet

Biztos lesznek ilyen remeték, gondolom mostanság a Haki is úgy el fog terjedni, mint anno a gyümölcs (East Blue-n ritkaság->Grand Line-on kilószámra lehet kapni).
Naplózva
hagabi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

gman kiválasztottja

« Válasz #1436 Dátum: 12 aug 12, 22:05:51 »

Ez nem is meglepő. Említették is Luffy-nak, hogy az erejével nem lesz különleges a Grand Line-on, mert ott rengeteg a gyümölcshasználó. Az Újvilág meg a legerősebb tenger mind közül tehát bőven lesznek Haki használók az biztos. Vergo leverése nem hinném, hogy akárkinek is a vérdíj növekedésével járna. Jó persze ha egy Usopp leverné akkor biztos meglepő lenne. ikszdé De említették is, hogy hasonló a helyzet mint anno Crocodile ellen. Szóval ha mondjuk Luffy leveri Vergo-t (aki ugye a G5 legfelsőbb embere), akkor nem kürtölik világgá. Hiszen azt is el akarták tusolni amikor Luffy leverte Crocodile-t. Azért a Tengerészetnek elég nagy szégyen lenne, ha kiderülne, hogy a G5 feje áruló volt. Mindemellett erről nem is tudtak és egy kalóz verte szét.

Wano országra én is kíváncsi vagyok. Ilyen kis szigeten élő, remete harcosok meg nem hinném, hogy nagyon lennének. Pláne nem, aki akár egy Yonku-t is elverne. Főleg, hogy kettő Yonku erejét még nem is ismerjük.
Naplózva
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #1437 Dátum: 12 aug 12, 22:25:25 »

Ha belegondolunk, akkor Reilight is ilyen remeteszerű/visszavonult életet élt, és azért mégis feltartóztatott egy tengerészeti admirálist. De aki fel akarja venni a yonkuval a versenyt, annak még ennél is jóval erősebbnek kellene lennie. Itt kijönne a remete életmód hátránya,tehát hogy nincs edzésben, elszokott az egy vs. egy (esetleg egy vs. több) csatáktól, vagy szimplán csak megöregedett. (persze attól még potenciális erőt képviselhet, pár embernek még meglepetést is okozhat).  Viszont Wano országban minden adott, hogy ne tunyuljanak el, talán folyamatosan pallérozzák a képességeiket, mert van kivel edzeni, van kivel új technikákat kipróbálni, esetleg a régebbieket csiszolgatni. Lehet, hogy nem erősebbek egy yonkunál (hozzáteszem, nem is kell feltétlenül erősebbnek lenni, elég ha "csak" akkor erőt képvisel, aminek megtámadása bármelyik yonku számára jelentős veszteséget okozna. Ugyanis, ha az egyik meggyengül akkor a többi lecsap a szigeteire, területet és befolyást veszít a többi javára. Szóval nem érné meg megtámadni.)
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1438 Dátum: 12 aug 13, 04:05:42 »

Így van, pár hónappal ezelőtt volt egy kiállításon Ace vérdíja, plusz az OP 15. évfordulója alkalmából megjelent "Dive to grand world" című databookban benne is volt, hogy a top 5 vérdíj Ace, Kid, Jinbei, Luffy és asszem Pekoms, de az uccsó nem biztos és most nem tudom meglesni, mert telóról vagyok xDDD
Naplózva

kocacica8
Gennin
*

« Válasz #1439 Dátum: 12 aug 13, 07:46:21 »

Nem lehet, hogy ezek csak az általunk ismertekre vonatkoztak?
Fehérbajusz bandájából legalább 10 ember volt erősebb kb Luffynál, de nem voltak még egy nagyágyók, hogy ne legyen már vérdíjuk.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 94 95 [96] 97 98 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins