25 feb 18, 21:19:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 84 85 [86] 87 88 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1145666 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
Tapion-sama
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1275 Dátum: 12 jún 22, 14:01:14 »

Nem volt manga a héten, ezt a hírben is feltüntettem ^^ Köszönjük, hogy elolvastad ikszdé

Mivel a múlt heti manga ezen a héten lett kész magyarul, nagyon hülyén nézett volna ki, ha beírom a végére, hogy "Jövő héten nincs manga!", pénteken meg ott virítana a hír. Ha meg azt írom, hogy "Ezen a héten nincs manga!", akkor meg sokan csak lesnének, hogy "Ez hülye, hát most rakott ki két fejezetet!".

« Utoljára szerkesztve: 12 jún 22, 14:01:51 írta Tapion D. sama » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #1276 Dátum: 12 jún 22, 14:25:37 »

Az igazat megvallva nem magyarul szoktam olvasni, csak ti mindig feltüntetitek, ha nincs a következő héten manga, így ezt általában a ti verziótokról szoktam lecsekkolni Nevet A hír kiírásának dátumát sem néztem meg, hogy őszinte legyek, de végül is jogos amit írsz. Na mindegy, akkor egy hét pihi Nevet
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1277 Dátum: 12 jún 22, 14:41:27 »

Már csak 5 nap és jön a 672 kacsint
Naplózva

kristian1112
Chuunin
*

« Válasz #1278 Dátum: 12 jún 26, 19:03:24 »

Holnap jön is az új rész,legalább is nagyon remélem mert nagyon felpörgött a manga ami az eseményeket illeti. Csak hogy le írjam Luffy azzal hogy megfürdött Magellan mérgében nem lett rá immunis,csak valamennyire toleráns,és elég érdekes lenne ha a tudós aki tömeg fegyvert gyárt valami ócska gázocskával dolgozna. Kiváncsi vagyok hogy ott lent ténleg Aokiji lessz e az vagy esetleg valami új szereplő,mongyuk azt se tartom kizártnak ha valamien múltbéli ismerős/ellenség bukkan fel. Oda mester ténleg bedurvult Nevet  bow
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1279 Dátum: 12 jún 26, 21:51:30 »

Luffy ellenállása a mérgekkel arányos annak erejével. Az olyan szintű méreg mint Mageláné is hat rá csak annál nagyobb az esély a túlélésre, ellenállásra. Az ellenállása most is megvan minden méreggel szemben Iva szerint, csak kevésbé hatékony egy Magellánénál erősebb méreg esetében. Itt is eljön az idő amikor hirtelen felébred az ellenállása és kidobja a mérget magából. Clownál csak akkor lesz nagy probléma mert utána megnő Luffy ellenállása is az olyan szintű mérgek ellen mint az övé. Szerintem ennek a sok mérgeződésnek még nagyon nagy fontossága lesz a történet végén és Oda igyekszik felkészíteni rá Luffyt.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1280 Dátum: 12 jún 27, 09:42:09 »

hát kiderült hogy közelébe se jártam aokijivel Nevet
végre itt egy tag aki elbír bánni a nyálkával. és kb először láttunk hakival töltött fegyvert nem? ez az uj walgo jó izmosnak néz ki, ez az újvilág olyanokkal van tele, akik kb most erősebbek mint a marinefordos csatába a legjobbak...Persze mindig kellenek az egyre nagyobb halak.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
kristian1112
Chuunin
*

« Válasz #1281 Dátum: 12 jún 27, 10:03:27 »

Az új rész jó volt,de egy kicsit csalódás is Nevet Annyiból nagyon jó hogy végre a szamurai-t össze rakták plussz tudjuk hogy valaki le tudja győzni a nyálkát anélkül hogy felrobbanna.Méghozzá a szalmakalaposok nagy adóssa úgyhogy csak jó fog kisülni belőle. Kiványcsi vagyok mi van Chopperrel,teoretikusan Law-val kellene lennie ha jól emléjszem.Az új pasas nem tetszik de kiváncsi vagyok ki is ő ha még Law-val is kapcsolatban áll,lehet a Yonko alárendeltje akit Law le akar győzni. De nem megyek bele jobban. Sanji most hakit használt a vízben? Méghozzá a megfigyelő hakit? Elég fura a számomra hogy van neki még Zoronak is ha eddig nem volt semmi jele,na jó Zoro-nál voltak jelek de Sanjinál nem Nevet Luffy kituggya magát szabadíttani hakival a seastone-ból? Na nemteszek fel több kérdést de ez a chapter kétségtelenül nagyon sok kérdést generált Nevet Jaj plussz amikor Zoro a végén oda szólt a szamurájnak azt hittem párbajozni akar Nevet Mert kitelik belőle
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 27, 10:04:10 írta kristian1112 » Naplózva
hagabi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

gman kiválasztottja

« Válasz #1282 Dátum: 12 jún 27, 11:00:14 »

Nem volt rossz az új rész. Annyira gáz (szó szerint) Nevet , hogy Luffy egy ilyen ellenféllel akadt össze. Már a Logiákkal is elbírna a Hakija miatt és erre összefut egy olyannal aki mérget használ. Mondjuk nem lett volna semmi gond, ha nem önfejű és magabiztos. Mert ha nem lélegzi csak be így a gázt már rég kiverhette volna Caesarból még a ......-t is. De nem hiszem, hogy sokáig ki lesz ütve, mert azért lássuk be, Magellan mérgénél erősebb?  smirksweat Jó elhiszem, hogy erősebb, de Magellan "csak" a Hidrájával egy pillanat alatt leterítette és majdnem ki is csinálta Feketeszakállékat. Emelett a Venom Demon-nal (a legerősebb technikája) lazán elpusztíthatta volna Impel Down teljes "lakosságát".

Az új tag nagyon keménynek látszik és erős Haki használó. Kíváncsi vagyok, hogy Luffy Hakija milyen szinten is lehet az ilyen alakokéval összemérve. (Pl. Shanks-éval, akinek a király akarata már szinte pusztító erejű.)

Zoro komoly volt a végén. Remélem elmennek egyszer Wano országba is. Gondolom tudna mit tanulni és sok újat  is tudna mutatni az ottaniaknak. Ott legalább meg tudná mutatni, hogy mennyit is fejlődött a 2 év alatt. Nevet
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #1283 Dátum: 12 jún 27, 11:05:12 »

Kristian1112:
Érdekes felvetés az új karakterrel kapcsolatban. Az a süti az arcán tényleg arról próbál árulkodni, hogy ő bizony Big Mom embere. És innentől evidensnek is vehető akár, hogy melyik Yonkout pécézték ki maguknak Trafiék.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1284 Dátum: 12 jún 27, 16:36:35 »

hát kiderült hogy közelébe se jártam aokijivel Nevet
végre itt egy tag aki elbír bánni a nyálkával. és kb először láttunk hakival töltött fegyvert nem? ez az uj walgo jó izmosnak néz ki, ez az újvilág olyanokkal van tele, akik kb most erősebbek mint a marinefordos csatába a legjobbak...Persze mindig kellenek az egyre nagyobb halak.
Na ja, sokan tévedtek (köztük én is ikszdé) Aokijivel kapcsolatban Nevet
Na igen, először láttuk hakival töltve, eléggé durva volt.

Mondjuk azért nem hiszem el, hogy CC mindenkit legyőzött, aki ott volt, ebben megint valami lesz.
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #1285 Dátum: 12 jún 27, 17:56:38 »

Nem, a Kuja hölgyek nyilai is Hakival töltöttek, ezért olyan pusztítóak.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Lchangetheworld
Akadémiai tanuló
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1286 Dátum: 12 jún 27, 18:10:26 »

..Sanji most hakit használt a vízben? Méghozzá a megfigyelő hakit? Elég fura a számomra hogy van neki még Zoronak is ha eddig nem volt semmi jele,na jó Zoro-nál voltak jelek de Sanjinál nem Nevet

Már ebben (http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/650/11) a fejezetben volt utalás arról hogy Zoro és Sanji tudják használni az Kenbunshoku Hakit. kacsint
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 27, 18:11:42 írta Lchangetheworld » Naplózva
baton
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1287 Dátum: 12 jún 27, 18:21:59 »

Érdekes fejezet volt, kár hogy Luffy kicsit többet "alszik" most a kelleténél Ördögi
Igen a kuja kalózok is hakit használnak a nyilaikhoz. Bizony-bizony Luffy mondta is hogy Zoro és Sanji is tudják használni. (Lehet hogy hakival látni lehet ki használ és ki nem?:O vagy csak beszélgetek. smirksweat)
Zoro lehet hogy ellesi a teknikát szamuráj barátunktól, azért 3kard.. és mondjuk 3elemmel párosítva (ha lehet) elég durvára sikeredne..
Alig várom már a jövő hetet, addig meg furdal a kiváncsiság Pontosan
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1288 Dátum: 12 jún 27, 18:24:22 »

igen tudva levő hogy hakival lőnek, de azt semmilyen változás nem kísérte, itt meg megfeketedik mint luffy ökle gear-3ba. Azért lényeges különbség. Én fel se figyeltem a sütire az arcán, sasszem kommandó meg igen!
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
kristian1112
Chuunin
*

« Válasz #1289 Dátum: 12 jún 27, 18:43:45 »

Én a hakis cuucot a 2 év előtt gondoltam,Zoronak volt ojan hogy rá nézett egy csapat emberre és le fagytak de Sanjinak sose. És amúgy kérdés: thriller bark-on Lola nem Big Mom lánya? Valamiért bennem ez maradt meg és azóta is ezen gondolkodom Nevet Nami kapott is vivre card-ot,kiváncsi leszek ki e használják valaha,mert szerintem biztos ki Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 84 85 [86] 87 88 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins