Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1260 Dátum: 12 jún 13, 11:47:35 » |
|
Megmondom őszintén, már azon sem lepődnék meg, ha Law múltjából jönne elő egy alak, és jobban megismerhetnénk.(Law-t) A másik gondolatom, hogy a G5be beépült Joker, vagy hogy hívják tűnik fel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naomi69
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1261 Dátum: 12 jún 13, 11:50:29 » |
|
De miért esne össze Aokijitől? Bár tényleg olyan a cipője x3 Nekem Doktor Vegapunk és a negyedik yonkou Kaido ugrott be. De tényleg jó lenne ha tovább bővülne a szereplő gárda 
|
|
|
Naplózva
|
Minden ember életében elérkezik a pillanat, amikor úgy érzi, próbatételei tűzkeresztjében elvérzik, mint mókus a fenyőfa tűlevelein. /ani- Tizenhét parancsolat/
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #1262 Dátum: 12 jún 13, 11:56:54 » |
|
szerintem aki a végén megjelenik az aokiji, tök olyan a cipője. Na az is kiderült hogy nem minden méregre lett immunis luffy, például a gázra  Na ja, franc tudta, hogy nem bírja és elesik ellene, na meg a másik ilyen fordulat Law volt, az is összeesett, nagyon szétesni látszik ez a szövetség. Kíváncsi vagyok, hogy ki az a fickó, szerintem nem Aokiji, vagy egy ismeretlen fickó, akit csak Law ismer a múltjából vagy valamelyik Supernova. Szerintem az már bátran kijelenhetjük, hogy ez (lesz) az eddigi legkevésbé kiszámíthó arc az One Piece-ben. Ez a szövetséges-összeesküvéses-meglepetéses-kiszámíthatatlan dolog csak nekem jön be ennyire?
Nekem bejön, fordulatos, jó és csavaros, mint a kifli 
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #1263 Dátum: 12 jún 13, 12:28:15 » |
|
szóval az eddigi ide írók szerint nem aokiji, de több dolog is rá utal szerintem. Például hogy law lehelete látszik, vagyis kb megfagyasztotta/lelassította a testét (szívét), a lábak, a cipő, a 250es magasság  mert egészen addig nem látszott hogy cidriben lennének, ott meg megcsapta a fagy. lehetett nekik régebbi találkozásuk, mondjuk mikor kis kezdő volt law. Hát eléggé meglepődnék ha nem a jégember lenne, akkor is ha szóba jöhet másik ezer! Amúgy valami ötlet hogy mászik ki majd luffy? Meg sanji hogyan képes gyorsabban úszni egy teljesen átlagos testben, hát az alapokat tudja, de zoro így odaverné tuti.
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1264 Dátum: 12 jún 13, 12:59:40 » |
|
Majd sanji ad neki, vmi méregtelenítő kaját  Amúgy passz. Tuti kaoptt vmi színtelen szagtalan gáz cuccot. Az elején Brook "nagy tudásán" behaltam:D Ha a végén az alak esetlen Aokiji, akkor sem tudom hova tenni, hogy ő most akkor CC mellett van, vagy egy 3. fél, vagy egyáltalán mit keres ott. Mondjuk a mosolygott a hárpia. Mind1. Oda hetek óta 10/10es fejezeteket tesz elénk. Ez teljesen kárpótol engem a gyojin arcért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1265 Dátum: 12 jún 13, 13:06:44 » |
|
Nem hinném hogy Aokiji az. A személyisége se stimmel, meg ahogy látom tengerészruha van az új tagon. Aokiji-t büszkébbnek gondolom annál, hogy a kilépése után még mindig viselje... Én inkább Vegapunk-ra számítok, őt épp ideje lenne jobban megismerni, plusz epic fordulat lenne ha kiderülne hogy ismeri Trafalgart.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1266 Dátum: 12 jún 13, 13:18:20 » |
|
Captain Buggy! Na jó ez csak vicc.  Lehet a tag egy régi ismerőse Lawnak, aki időközben akár a tengerészet megüresedett Admirális posztjára is kerülhetett... Ami meglepett, hogy Luffy gázban van. Szó szerint. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #1267 Dátum: 12 jún 13, 13:43:01 » |
|
Ishida: a te elméleted is elég érdekes, és nem is rossz, ez volt még egy másik feltételezésem, hogy tényleg mivel Aokiji kilépett és tudjuk, hogy Kizaru és Akainu a két admirális van csak ott a Tengerészetnél, akkor lehet, hogy a titokzatos fickó a 3.admirális. Egy biztos (és nem unicum  ), hogy tényleg nagyon kiszámíthatatlan ez az arc. 
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Tapion-sama
|
 |
« Válasz #1268 Dátum: 12 jún 13, 15:06:10 » |
|
A feltevések:
Vegapunk: kizárt, hogy Vegapunk jelent volna meg, elvégre ő CC riválisa, és gyűlölik egymást. Kizártnak tartom, hogy mégis szövetségre lépnének. Új admirális: nem tudom, miért azt irkáljátok, hogy a 3. admirális van ott, mikor Kizaru jelenleg az egyetlen admirális xDDD Akainuból főparancsnok lett. Viszont nem hinném, hogy a két új admirális közül az egyik jött volna, ugyanis akkor Oda miért takargatná ennyire az arcát? Szupernova: haha. És mégis melyik? Bonney, aki a Tengerészetnél van? X-Drake, aki Kaidou ellen kavar? Urouge, aki anorex lett? Bege, akit beszippantott egy bazinagy fekete golyó? Hawkins, akinek Barnaszakáll nekiment volna, ha megtudja, hogy a szigeten van? Apoo, akit utoljára azon a levegőben futós szigeten láttunk? Vagy Kid, aki megint csak Yonkou-kkal kötekszik? Akkor Law miért nem velük szövetkezett? Kizárt, hogy szupernova van ott. Kaidou: ha tényleg Kaidou van ott, akkor hol a kalózcsapata? Egyedül van? Miközben 2-3 szupernova az ő flottáját ostromolja az Újvilág belsőbb részein? Ehh... Aokiji: őt tartom legvalószínűbb jelentkezőnek. A cipője tök olyan, emellett Robinhoz is kötődött valami miatt, lehet Law-val is van múltbéli élménye. Szerintem ő a befutó. Joker: még akár ő is esélyes, viszont akkor a Joker csak egy álnév, és valójában egy másik ismert alakot takar. Másképp Oda miért takargatná ennyire az arcát?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
 |
« Válasz #1269 Dátum: 12 jún 13, 16:26:54 » |
|
Hogy miért hordaná Aokiji a régi cuccait? Mert túl lusta, hogy lecserélje őket 
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
naomi69
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1270 Dátum: 12 jún 13, 16:28:16 » |
|
Hogy miért hordaná Aokiji a régi cuccait? Mert túl lusta, hogy lecserélje őket  Ez csak azt bizonyítja, hogy férfi xDDDD
|
|
|
Naplózva
|
Minden ember életében elérkezik a pillanat, amikor úgy érzi, próbatételei tűzkeresztjében elvérzik, mint mókus a fenyőfa tűlevelein. /ani- Tizenhét parancsolat/
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #1271 Dátum: 12 jún 13, 17:54:00 » |
|
szupernovák: összesről 2évvel ezelőtti infónk van, kivéve Kidet, aki nemrég süllyesztett el 2 bigmom hajót. Szóval ezek amiket írtál mind régen történtek, azóta lehetett bármelyik schibukai mondjuk mint law; vagy meghalhatott 2-3. Amúgy sem biztos hogy ez az új tag law ellenfele, lehet csak megakarta fékezni mielőtt elmenekül/nekitámad. Amúgy most luffy színterén csúnyán vesztésre állnak, oda kell segítség.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #1272 Dátum: 12 jún 22, 08:02:19 » |
|
Ömm.. a héten nincs manga, vagy csak késik? Késésnek kicsit soknak gondolom az időt, viszont az előző fejezetben nem tüntették fel, hogy ne várjunk a jövőheti számra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #1273 Dátum: 12 jún 22, 09:08:32 » |
|
nincs, egy héttel elcsúszott a kimaradás narutohoz képest. 8gondolom én)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #1274 Dátum: 12 jún 22, 09:31:49 » |
|
Ezzel csak az a gondom, hogy a Naruto végén jelezték is, hogy következő héten nincs fejezet ( http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/589/16), a One Piece-ben viszont semmi ilyet nem találtam ( http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/671/18). Több csapat fordítását is megnéztem, nehogy véletlen az legyen, hogy X-ék lusták voltak odaírni, de sehol sem találtam a "Jövőhéten szünet van!" feliratot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|