25 máj 16, 14:07:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 71 72 [73] 74 75 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1214737 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Narutoclone
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #1080 Dátum: 12 ápr 18, 16:07:20 »

A G5 osztagból nem sokat láttunk eddig Smoker csoportján kívül. Amúgy valószínűleg aktatologató a fazon, mert a helyes jelentés elindul ugyan, de az újságba már tévesen jut el, szóval a kettő között van a tettes.

Law nem hiszem, hogy csatlakozna, van már hajóorvosuk.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Scratchmen
Gennin
*

Szupernova

« Válasz #1081 Dátum: 12 ápr 18, 16:22:10 »

Ha már új nakama, akkor én is Monet, a hárpiacsaj mellett tenném le a voksomat. Mint mondtátok, Luffy úgyis izgul a furcsa kinézetűekre, szóval nem kizárt, hogy megpróbálkozik egy meginvitálással Nevet A legénységben úgyis többségben vannak a fiúk, szóval nem ártana egy kis erősítés Nami és Robin mellé. Simán végezhetne felderítő feladatokat a hajó körül mondjuk. Ráadásul a Szalmakalaposok a végén összefognak csapni Kurohige csapatával, így volna aki megtudna küzdeni Lafittel a levegőben. Én amúgy következő nakamának egy női loggia használót képzeltem el elsőre (mondjuk szélgyümölcs), de Monettal is simán kiegyeznék Mosolyog
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1082 Dátum: 12 ápr 18, 16:41:55 »

A gázgyümölcs szó szerint szívás xD Mérgező és még logia is. De Clown kinézetre jól sikerült, bár egy kicsit Kidd- mocsárgyümlöcs használó beütése van.
Smoker és Tashigi adta, jó kérdés, hogy a képességk átmentek-e a lelkükkel együtt a másik testébe. Szerintem igen, Tashigi mit tudna kezdeni egy logiával nulla tapasztalattal? Bár jó poénforrás lene. Na meg Namiéknál is baj lenne... bár hogy Franky mit fog kezdeni xD Igazából lehet nem is mentek át..xD
De jó sok mindent megtudtunk, jó fejezet volt.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1083 Dátum: 12 ápr 18, 16:51:38 »

Ha azt nézzük, hogy Luffy valamilyen szinten ellenáll a mérgezésnek és hakit használ, ráadásul ő a főszereplő akkor nem jósolhatunk Clownak sok jövőt ha összecsapnak. Smokerre sokkal veszélyesebb lehet a gáz. Luffyra szerintem jelenleg veszélyesebb Law képessége.
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #1084 Dátum: 12 ápr 18, 17:14:18 »

Három dolog fogott meg a fejezetben.
Az egyik az az utolsó oldalon van, amikor a szétgombolt ingben Tashigi testében Smoker feláll. Kíváncsi vagyok rá animeben.
A második ez a kis jelent lenne.
Barna szakáll: Szóval láttátok a sárkányt ... Ha találkoztok vele, fussatok.
Zoro: Értve. (Bár már megettük...)
Az a fej Usoppnak, nagyon tetszett. ikszdé
A harmadik meg az amit Clown mondott, a G5-ben lévő embere Joker lenne? (Lehet, hogy félreértettem.)

Nekem tetszik Clown kinézete, valamiért a Kirin jutott róla az eszembe, talán csak a szarvai miatt.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 18, 17:47:44 írta heo » Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #1085 Dátum: 12 ápr 18, 17:23:38 »

Szerintem a joker ott félnótást jelentett Mosolyog

Am Robin lassan teljesen Hancock lesz ikszdé
Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1086 Dátum: 12 ápr 18, 18:11:56 »

Jajj Oda, de felpofoztál engem ezzel a gázgyümölccsel. Neeem
A történet, az izgalom és a humor tartja a szintet a mangában, de a képességek terén jól jött volna valami újdonság.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 18, 18:54:28 írta gman » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1087 Dátum: 12 ápr 19, 13:26:11 »

Viszont nem tudom, hogy milyen képességgel lehetett volna magyarázni Clown formáját ha már ilyennek rajzolta. Szerintem nem volt problémás ez a verzió sőt számolni lehetett rá. Azért Money okosan gondolkodik. Ha Luffyék két évvel ezelőtti állapotát vette figyelembe és az azóta eltelt időt alatti fejlődést akkor nem számíthatnak sok jóra ha összecsapnak. De hát próba szerencse. Ha nem lesz összecsapás akkor csalódok.
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1088 Dátum: 12 ápr 19, 14:43:19 »

Biztos összecsapnak, elvégre egy shounen animéről van szó Nevet

Engem jobban érdekelne az, hogy miféle új szarságot talált fel ez a Clown. Szerintem ő nem a gyümölcse erejével fog harcolni, hanem a "találmányaival". Amúgy az az érdekes, hogy a 664. fejezet alapján a környékről sok gyerek tűnt el -> de mind óriáskölykök voltak? Vagy ez CC kutatásainak az eredménye?

Nem valószínű, hogy jön egy Joker nevű karakter, ugyanis Oda mesternek már volt egy Pin Joker nevű karaktere a 2. Mozifilmben. Az Adu Kalózok tagja volt, tehát még csak az sem lehet, hogy őt tápolja fel és hozza ide. Nem mellesleg movie szereplő volt, úgyhogy végleg kizárhatjuk. Ami viszont még érdekesebb, hogy a japán eredeti szövegben a JOKER nagy betűkkel volt írva, és ráadásul nem is japánul. Szóval fogalmam sincs, egyelőre csak találgathatunk. Még jó, hogy a magyar fordítás emiatt közel sem lesz százas... nem bja, a Gyojin-szigetes sztoriban is vannak változások magyar manga és magyar anime közt X"DDD
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1089 Dátum: 12 ápr 19, 16:31:43 »

Én elképzelhetőnek tartom azt, amit mondasz Tapion, hogy találmányokkal fog harcolni, lesz híres-tápos 8 találmánya, mennek Luffyék ellen és Luffy vs. Clown lesz egy főbb fight, akár ez is benne lehet a pakliban. Gondolkozik
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
renato
Vendég
« Válasz #1090 Dátum: 12 ápr 19, 17:26:41 »

Én pedig azt nézem ki, hogy Zoro harcol Caesar-ral, Luffy Law-val (ez egy megváltással egybekötött harc lenne, mert anélkül leszakadna az olvasók lelkéből egy öklömnyi darab), Robin Mone-nal, Usopp-nak és Brook-nak talál a mangaka addigra valamilyen ellenfelet, a maradék négy cserélt testű pedig majd szerencsétlenkedik a "közkatonák" ellen.
VAGY
Addigra lezavarja a mangaka a megváltós-harcolós részt Law-val, és akkor vagy behoz még 7 ellenfelet Oda, vagy -ahogy mondtátok- a találmányai fognak harcolni helyette.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1091 Dátum: 12 ápr 19, 17:41:32 »

A találmányaira én nemigen fogadnék. Az ok pedig az, hogy Clown tömegpusztító fegyver kutató. Tehát igazából nem találmányokat talál fel hanem ilyen jellegű fegyvereket. Egyáltalán nem is lehet feltalálónak nevezni mint inkább kutatónak. Azt eltudom képzelni, hogy azok a jégbe fagyasztott tagokat kiolvasztja netán átalakítja és azok lesznek a fegyverei. Tehát meg is lesznek a fegyverei Luffy és a katonák ellen mert azt nem hiszem, hogy csak dísznek lennének ott.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 19, 23:22:03 írta rini67 » Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1092 Dátum: 12 ápr 19, 22:43:28 »

Én úgy gondolom, hogy a tömegpusztító fegyver, és a "gyógyszer" amivel kísérletezett az előző részben, ezek mind a gáz gyümi képességének a tesztjei. Azzal, hogy a gyümölcse gáz, elérhető az is, hogy láthatatlan legyen, mivel mint tudjuk, vannak színtelen gázok.  A gáz ugyancsak lehet tömegpusztító fegyver is, és ha jól emléxem, akkor azt írták a smoker-es részeknél, hogy Vegapunk egyik gázzal kapcsolatos kísérlete fuccsolt be 4 éve.  Adott gázok halucinációt is okozhatnak, így a "gyógyszer" is magyarázott.

Aztán az is lehet, hogy csak én magyarázok bele mindent.  Ami a harcokat illeti, Law eléggé pool pozicióban van. Még ha Luffy harcol is vele, és legyőzi, sem garantált, hogy ezzel visszacserélődnek a testek, éppen ezért a kupaktanácsnak mást kell kitalálnia. Ha amit Barnaszakáll mondott, hogy Law mindenképpen elmegy érte, ezzel Law tud beszélni Luffy-ékkal is, anélkül, hogy cc tudomást szerezne róla, és megtudhatunk dolgokat esetlen a csapatáról, és hasonlók.  Ezzel igencsak megfordulna a történet.

Ami még csavarhat a dolgokon, az az, hogy Joker-nek milyen befolyása van a környező vizekre,(ha egyáltalán van), illetve, hogy van e ehhez a szigethez köze valamelyik Yonko-nak.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1093 Dátum: 12 ápr 28, 11:21:36 »

Na meg is jött a következő fejezet.

http://www.mangareader.net/one-piece/665
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1094 Dátum: 12 ápr 28, 11:37:47 »

Hát ez nem volt semmi:
~ Magellán lett az albörtönőr, vagy micsoda. WTF?:O
~ 2, tehát kettő valami elverte Brookot ÉS Sanjit ÉS Zorót? Geez... Bizotos valami felpimpelt népség.
~ Ha jól értettem a gyerekek fegyvernek használhatóak fel.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Oldalak: 1 ... 71 72 [73] 74 75 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins