25 máj 16, 06:46:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 69 70 [71] 72 73 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1214311 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
heureka
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1050 Dátum: 12 ápr 11, 19:07:53 »

Lehet kitalált egy vegyi fegyvert ami semlegesíti a gyümölcs erőket és most valami gázra gondolok.
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1051 Dátum: 12 ápr 11, 21:52:21 »

tuti vmi gyümit evett, mert a teste sem egészen normális, szal Law-nak lehet problematikus.  A másik, hogy megint új gyümölcs tipust ismertünk meg a szamuráj részéről.  a mibenléte még nem tiszta számomra.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #1052 Dátum: 12 ápr 12, 15:43:14 »

Tapion:
Lehet, hogy neked van igazad a nevével kapcsolatban, de itt továbbra is Clown van írva. Amíg nem látjuk plakáton a nevét, vagy nem utal rá valami, addig nem mondhatod biztosra, hogy a korona angol megfelelőjét rejti a neve.
Nem értem, miért kellett volna gyümölcsöt ennie? Vegapunk-tól egy gáz halmazállapotú test elkészítése még viszonylag normális is. Én annak drukkolok, hogy ne legyen gyümölcs ereje.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1053 Dátum: 12 ápr 12, 16:18:22 »

Szerintem sem gyümölcs alapú a fickó vagy akármi. Inkább egy félresikerült kísérletnek tartom én is az állapotát. Persze ettől még lehet gyümölcse de nem kötném össze az állapotát ezzel a formával.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1054 Dátum: 12 ápr 13, 06:18:53 »

Én is remélem, hogy Maister Oda hoz valami innovációt, ami új szintre emeli a mangát. Mondjuk ezt már többször megtette, szóval nem is feltételezem, hogy másképp cselekedne. Am szerintem a legnagyobb színfoltot mindíg is azok jelentették, akik gyümi power nélkül voltak királyak. Mondjuk a gyümölcsök is egyre elképesztőbbek a történet előrehaladtával, szóval akkor sem fogunk csalódni a mesterben, ha csalódunk benne. Technikai KO
Ez az új karakter még semmit sem csinált, de már alig várom, hogy szétverje valaki, annyira irritál valamiért. Nevet
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1055 Dátum: 12 ápr 13, 09:56:02 »

Szerintem most fog kezdődni az a fázis ahol elkezdődik a szokásos párválasztás az eljövendő harcokhoz ha kicsit tisztázódik a helyzet Law és Clown között.

« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 13, 10:15:57 írta rini67 » Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1056 Dátum: 12 ápr 13, 12:01:05 »

Ha rázoomoltok erre a RAW képre, látható a hivatalos neve, ugyanis Oda leírta számunkra olvasható betűkkel is a fazon nevét:

http://4.bp.blogspot.com/-fAXjelRPlvk/T4V2xelOUaI/AAAAAAAAMoE/yIfOfhshZb8/s1600/OP-663-J-Hitsuke-07.png

Úgyhogy ezúttal igaza volt az angol csapatnak, bár a Crown jobban illett volna rá, de most nem vezetem le, hgogy miért xDDD

Viszont nem fejvadász volt, az angolok félreírták, hanem vérdíj van a fején!
( bounty hunter [ fejvadász ] helyett bounty head [ vérdíjazott fej ] )
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 13, 12:04:34 írta Tapion D. sama » Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1057 Dátum: 12 ápr 13, 12:09:36 »

És mi van, ha Buggy egyik alattvalója? Nevet Így már lehetséges számomra, legalábbis reális, de nem hiszem, hogy Buggy lenne.
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1058 Dátum: 12 ápr 13, 13:19:56 »

Vegapunk régi társa? A tömegpusztító fegyverek vezető fejlesztője? Kiiizárt.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #1059 Dátum: 12 ápr 13, 13:34:57 »

Mondjuk így, hogy vérdíj van a fején, már egyből más megvilágítást kap a karakter. Attól félek, hogy egy amerikai képregényekből jól ismert "X tudós kutatását ellopta, miután a testét a különböző vegyi anyagok ilyenné tették" story-t tálal nekünk Oda. Bár szívből remélem, hogy nem így van.
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1060 Dátum: 12 ápr 13, 13:38:24 »

Én a Buggy elméleten vagyok, lehet átalakította a legénység minden tagját és elnevezte őket valamilyen bohóccá. Aztán így megalakult a bohóc legénység.
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1061 Dátum: 12 ápr 13, 14:00:04 »

Te kihagytad az előző 662 fejezetet? Oda hamarabb szúrná tökön magát, mint hogy ilyen baromságot írjon xDDD
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1062 Dátum: 12 ápr 13, 15:05:03 »

Most miért? Szerintem tök nagy poénokat lehetne kihozni belőle ikszdé de lehet igazad lesz és hülyeség Nevet

renato: én is bízok benne, hogy nem így lesz Mosolyog
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #1063 Dátum: 12 ápr 13, 15:05:19 »

A másik, hogy Buggy legénysége inkább a cirkusz mutatványosaira hajaz (Mohji - állatidomár, Kabaji - mutatványos), meg amúgy is, ez a bohócos dolog... nem illene Buggy-hoz. Ő a bohóc, és kész, nem tűrne el maga mellett több bohócot Nevet
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1064 Dátum: 12 ápr 13, 21:40:42 »

Ha jól emlékszem akkor valami olyanról van szó, hogy ez a Clown Vegapunk helyettese volt, fején vérdíj van és a tömegpusztító fegyverek fejlesztéséért volt felelős. Röviden semmi köze a Buggy kalózokhoz. Az is nyilvánvaló, hogy meglehetősen feszült a viszony Law és Clown között, hiszen egymást hibáztatják a kialakult helyzetért.

A szamuráj pedig valamilyen mágia gyümölcsöt evett meg. Tehát varázsolni tud.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 69 70 [71] 72 73 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins