25 máj 16, 07:22:50 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 68 69 [70] 71 72 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1214356 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1035 Dátum: 12 márc 28, 19:15:58 »

Én Law vs. Luffy-t jósolok, legalábbis ez lesz a következő fejezetben, jól meg fogja pumpolni Luffy Law-t.
Tapion: jaja, végre új plakátok Nevet reméljük, hogy a vérdíjak is szépek lesznek Mosolyog Szerintem is Magellánra hasonlított amúgy ^^
--------------------------------------------
LOL, most néztem meg csak jobban, hogy nincsen vérdíj változás, öcsém, ne már ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 28, 19:47:21 írta samdav » Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1036 Dátum: 12 márc 28, 19:42:17 »

nemigazán vágtam le, hogy bírta kikapni s zívét, elvileg logia smoker, tehát még ha el is kapja légnemüvé kéne válnia a szívnek és az egész mellkasnak, kb nekem az jött le hogy room-ján belül nem használható a logia előnye, vagy pedig haki miatt a room gátolja a használatot. Ezzel enyhén az egyik legerősebb karakterré lépett elő, bár régen is bírtam és most is:D
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1037 Dátum: 12 márc 28, 19:54:58 »

Ha jól láttam az új plakátoknál, sanjinak végre nem rajzolt van...  viszont csak a tarkója látszódik Nevet
Naplózva
Drahaka
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1038 Dátum: 12 márc 28, 20:45:20 »

na hála law-nak a luffy vs smokert Boxoló elhalasztották.
Sebaj a csata jó volt. Pontosan
Naplózva

A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!!
Egy mindenkiért,mindenki egyért!
In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1039 Dátum: 12 márc 29, 12:02:26 »

Nagyon is elhalasztották mivel jövőhéten sajnos még manga sem lesz.  Nevet Azért elég érdekes ez a Law csapat felállás. A régi legénységéből senki nem látható és olyan tagokkal dolgozik, akik olyanok mintha beosztottak és főnökök is lennének egyben. Kíváncsi vagyok mi sül ki ebből merthogy semmi jó az biztos.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1040 Dátum: 12 márc 30, 09:11:22 »

Nahát, nahát, Oda-sensei rendesen betartotta az ígéretét, miszerint feljebb viszi a dolgokat NW-ben. Nevet

A Minocsivaván meg csak fél órát röhögtem. ikszdé
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1041 Dátum: 12 ápr 11, 13:12:08 »

Kijött a manga következő része. Szerintem nagyon jó és vicces rész volt. Nem semmi Tashigi egy nagy büdös szivarral a szájában. Nevet

http://www.mangareader.net/one-piece/663
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 11, 13:31:50 írta rini67 » Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1042 Dátum: 12 ápr 11, 14:11:28 »

Ez nagy poén húzás Odától, hogy így felcserélte a szíveiket ikszdé na igen, Tashigi se volt semmi  ikszdé
Jó fejezet volt Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1043 Dátum: 12 ápr 11, 16:12:25 »

A kérdés az, hogy kivett szívvel, hogy tud mozogni skomer teste?  Sanji-n behaltam:D  Na meg a dühös Franky fejeken:D
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1044 Dátum: 12 ápr 11, 17:33:46 »

Hát ez egy 10/10p-os fejezet.Nevet
Smoker Tashigikén priceless, és Sanjitól meg pont erre számítottam. De azt nemértem, hogy Law Smokeréket miért nem ölte meg?

Az utolsó kocka meg...bohóc? Ahol egy sichibukai van, ott lehet kettő is, és modora is Buggys. Lehet Vegapunk felpimpelte valamivel, ezért néz most így ki... aki egy sárkányt összedob, az Buggyval is tud kezdeni vaalmit talán.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1045 Dátum: 12 ápr 11, 18:09:48 »

Hm... lehet Buggy-ról lesz szó, de nekem tökre Magellánnak néz ki eddig a kinézete alapján, bár ez lehet az én feltételezésem  Gondolkozik
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #1046 Dátum: 12 ápr 11, 18:12:58 »

Kérdem én, mikor volt Buggy vagy Magellan fejvadász? Szerintem egy új karakter lesz ez a Caesar Clown, sőt, szinte biztos is. Ha már most elkezdi kivégezni a régi arcokat Oda, hogy fogja még 10 évig elhúzni a sorozatot?
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #1047 Dátum: 12 ápr 11, 18:29:21 »

Nem is tudom, kin nevettem a legtöbbet, a szivarozó Tashigin, a beteljesült álmú Sanjin vagy a számlát író Namin.  Nevet

Engem a gázos bohóc a Strong World zakkant tudósára emlékeztet.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1048 Dátum: 12 ápr 11, 18:33:25 »

Először is, a neve Caesar Crown, szóval semmi köze a bohóchoz. Másodszor pedig a neve "császári koronát" jelent, amiből a babér-koszorúra lehet következtetni.

Fejvadász volt régen, plusz Vegapunk korábbi segédje, és a tömegpusztító fegyverek élenjáró fejlesztője. Ergó semmi köze Magellanhoz és Buggy-hoz, ez egy teljesen új figura. A feje és a karja is erre utal.
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1049 Dátum: 12 ápr 11, 18:46:34 »

És szerintetek képes akkor ez az új arc levadászni Law-t?  Gondolkozik
Naplózva

Oldalak: 1 ... 68 69 [70] 71 72 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins