25 máj 16, 00:14:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 65 66 [67] 68 69 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1213907 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
rini67
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #990 Dátum: 12 márc 10, 00:49:34 »

Én nemigen gondolom, hogy Law most harcolni akarna Luffyval. Főleg, hogy itt van Smoker is. Lawnak megvan a saját terve és ettől ő sokkal óvatosabb minthogy kétes kimenetelű harcba keveredjen a Mugiwara kalózokkal. Ráadásul most tényleg nem tud róluk semmit, hogy hova fejlődtek. Szerintem inkább elkerülteti Smokert és Luffyékat de ő sem akar tengelyt akasztani Luffyékkal. Ha pedig mégis összecsapna most vele akkor egyértelmű, hogy veszítene. Azt gondolom, hogy inkább lenyeli a békát és hagyja, hogy nyugisan lelépjenek Luffyék a gyerekekkel együtt. Persze az emberei ettől okozhatnak galibát, most is azt teszik. Ami zavar, hogy amikor elaltatták őket akkor nem ismerték fel a Szalmakalapos kalózokat.
Naplózva
heureka
Gennin
*

« Válasz #991 Dátum: 12 márc 10, 19:15:49 »

Szerintem a kentaurok vezére egy óriás akit azért küldtek hogy megmentse a gyerekeket vagy valamelyiknek az apja.
Naplózva
mateee-kun
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #992 Dátum: 12 márc 14, 13:35:48 »

Kint van a 660. fejezet: http://www.mangareader.net/103/one-piece.html
Hát, úgy néz ki Law még sokáig fogja átkozni a napot, mikor a Szalmakapososok betették lábukat az Újvilágba  Nevet.
Az a fej amit vágott, mikor meglátta őket... xD.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 14, 16:58:41 írta mateee-kun » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #993 Dátum: 12 márc 14, 14:13:49 »

Nagyon buli kis rész volt. Semmi nem történt abból amire gondoltam az előző rész alapján. >.<# Na mindegy. Most már csak Luffyéknek kell befutni azzal a néhány kentaurral és indulhat a buli. ikszdé
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #994 Dátum: 12 márc 14, 14:34:20 »

De hogy Tashigi hogy rá van izgulva a szalmakalaposokra:D  Kíváncsi vagyok, hogy Law mit tud kezdeni egy logia-val.  Ez a hajóemelős mutatványa meg eléggé hajaz Shikki reptetésére. A 10. movie-ban ő is tudta a vizet is tömbökben mozgatni, illetve vágni.  Fejlődött azért egy keveset a srác.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #995 Dátum: 12 márc 14, 19:55:45 »

Szerintem hakival felkockázhat egy logiát, (lehet azse kell hozzá) csak az a baj hogy simán összeáll, ezlenne a logikus.
Szóval egyetlen fegyvere a bazi nagy kard szerintem smoker ellen. Amugyis Sanji lerúgdos mindenkit, a 3 top dog sanji zoro luffy verné ezeket a zsúrpubikat:D
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #996 Dátum: 12 márc 14, 20:01:28 »

Szerintem elképzelhető lenne egy Smoker vs. Law ezek után Nevet Csak úgy felemelni egy tengerészeti hajót Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #997 Dátum: 12 márc 14, 20:14:16 »

Mivel Law kimondta azokat a szavakat, hogy most már senkit sem engedhet el erről a szigetről, ezzel eldőlt, hogy harcolnia kell mindenkivel, de Smokerrel minden bizonnyal. Én úgy láttam, hogy még Law is meglepődött azon, hogy Luffyék itt vannak vagy csak azon, hogy kitudtak törni a fogságból. Ezek pedig számára semmi jót nem ígérnek mert vagy győz vagy feladja a schibukai létet és meglép.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #998 Dátum: 12 márc 14, 20:54:45 »

Law egy kicsit k*rvamenő  Ohh My God  A room-képessége rengeteget fejlődött Sabaody óta, folyóstul felemelni egy hadihajót nem semmi. Kíváncsi vagyok mi sül ki ebből a szituációból, mert Law nagyon nem tűnt boldognak ebben a fejezetben,nem semmi fejeket vágott ki xD
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #999 Dátum: 12 márc 14, 21:00:42 »

És akkor azt képzeljétek el, hogy nem csak felemeli a hajót, hanem Zoro szintjén (csak durvábban), felkaszabolja a hajót, mert nagyon el tudom képzelni a következő fejezetben, hogy hopp és máris darabokba a hajó by Law Nevet
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
Drahaka
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1000 Dátum: 12 márc 14, 21:07:16 »

Nekem az az érzésem támadt hogy law elvesztette a társait.Nem tom miért.
Na a fejezetről:szegény tengerészek ennyi bugris,fura teremtményt még nem láttak egy rakáson.
Naplózva

A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!!
Egy mindenkiért,mindenki egyért!
In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1001 Dátum: 12 márc 14, 23:32:48 »

Erre a társelvesztésre én is gondoltam, nem is tudom miért. Valahogy feszültnek, vagy kétségbeesettnek tűnt. Aggodalmasnak. Vagy nem is tudok rá jobb kifejezést, mint amit az előbb írtam 'nem tűnt boldognak'. Meg ami a legfurább volt, hogy leált tárgyalni Smokerrel, aztán miután megjelentek Namiék, szinte magyarázkodott, hogy ő sem érti, majd inkább úgy döntött, kiírtja őket. Ez tőle tök fura volt.

Talán a társa nem örültek a Shichibukaivá válásának? Ez lehetséges, de Jinbei esete miatt nem hiszem. Ott a gyojinok sokkal jobban utálták a kormányt, mint Lawéknak oka lenne, mégis vele maradtak. Meg Law pl az egyik társát ott mentette meg az égisárkányoktól, meg minden. Nem hiszem, hogy ez az oka, ha nincsenek vele.

Am azok a G5-ös tengerészek milyenek már?! xD Mi van a hátukon? Puska, bárd, fűrész xD Na meg a fejeik is o.O
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 15, 00:33:15 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1002 Dátum: 12 márc 15, 01:32:59 »

Azok a rajzok voltak durvák amikor a gázmaszkokban voltak:D  Amúgy le merem fogadni, hogy ezek olyan tengerészek akik kalózok vagy bűnözők voltak, csak a kormány "meggyőzte" őket, hogy térjenek át.

Law-nál nekem az esik le, hogy a csapata nincs vele, és ez a gáz állapotú "mester" nem éppen haveri kapcsolatot ápol vele, hanem vmilyen szinten felette áll. De pont az is lehet, hogy a társai miatt szorong ennyire Law.  A társai és a mester kapcsolat miatt.   Passz. Pár rész és megtudjuk.

Amúgy, ha ennek a történetrésznek vége, sztem az összerakott szamurájjal elmennek wano-ba. Zoro-nak dukálna az a hely.
Naplózva
Senais
Chuunin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Erza Scarlet

« Válasz #1003 Dátum: 12 márc 15, 09:55:12 »

Law egy kicsit túl tápos lett, kíváncsi vagyok, hogyha most szembekerülne Luffy-val, akkor mi sülne ki belőle... Szerintem Luffy nem igazán bírna vele, elég nagy lett a room hatósugara...
Naplózva

"Láncaid lehulltak s im azontúl soká
Félve lépdel lábad, amikép megszoká."
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1004 Dátum: 12 márc 15, 10:06:19 »

Senais: azt figyelembe vetted, hogy Law nem biztos, hogy használja a hakit, míg Luffy mind a hármat. Simán lenyomná Luffy, de még azt is meg merem kockáztatni, hogy Zoro és Sanji is lenyomná.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 65 66 [67] 68 69 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins