25 máj 15, 12:00:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 59 60 [61] 62 63 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1213226 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Duuu
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #900 Dátum: 12 feb 04, 19:26:43 »

Te nem lennél jó csapattag Luffyék között Nevet A Sunny akkor is nakama, és mivel folyamatosan együtt utaznak ezért a tag is egyben.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #901 Dátum: 12 feb 04, 19:32:29 »

Azért közel sem olyan tag, mint a másik kilenc ember. Vagy ha tagnak vesszük, akkor Franky mellé érdemes tenni, mivel ő használja a harcai alatt.
Lehet, hogy rossz csapattag lennék, de ha így vesszük, akkor te is az lennél, mert Vivi-t kihagytad a tagok sorából, így Sunny csak a 11.  Hümm-hümm
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #902 Dátum: 12 feb 04, 20:43:36 »

Mindketten rossz tagok vagytok, mert kihagytátok a Merry-t és Carue-t XDDD
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #903 Dátum: 12 feb 04, 20:55:09 »

Akkor ennyi erővel te pedig Duvalt és csapatát Nevet
Amúgy ha tényleg nagyon szűken vesszük, akkor 9 tag van, de ha mindenkit nézünk, akire számíthatnak, akkor... fogalmazzunk úgy, hogy az Oro Jackson és a Moby Dick is kellene nekik, hogy mindenkit el tudjanak vinni magukkal Nevet
Én továbbra is tartom magam ahhoz, hogy a Klabautermann-tol számíthatjuk a hajót tagnak, addig nem nagyon.
Naplózva
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #904 Dátum: 12 feb 04, 21:03:36 »

Ezeknek a nem velük utazó szövetségeseknek szerintem később még hasznát veszik. Fehérbajusz mellett is 43 szövetséges kapitány vett részt a Marinefordi háborúban. Lehet, hogy Luffyék is kerülnek majd olyan helyzetbe, ahol szükség lesz azokra a kapcsolatokra/barátságokra, amiket az út közben szereztek.
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #905 Dátum: 12 feb 04, 21:33:45 »

A sunny-t azért veszem szűkebb körbe, mert ő tényleg velük utazik.  Carue, és Vivi egy kategóriába tartozik a Merry-vel, hogy velük utaztak hozamosabb ideig, de már nem. Így ők jelen pillanatban nem tagok.

A másik dolog, hogy renato, megcáfolhatod a dolgot, de az én véleményem sem fog megváltozni meg a tiéd sem Nevet Szóval vitatkozhatunk még egy darabig, de ez pont ugyan olyan mint Shanks és Buggy vitája, hogy az északi, vagy a déli sark hidegebb. Nevet:D
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #906 Dátum: 12 feb 04, 21:56:42 »

Szerintem a tagok: Luffy, Zoro, Nami, Sanji, Usopp, Franky, Robin, Brook, Chopper, Jinbei. Aztán még a Sunny (teljes tagnak sztm is csak Klabautermann után számít), meg még Vivi. Ez 10+2 ^^

Carue meg csak egy kacsa, még ha Vivi nakamája is. A barátom barátja nem lesz automatikusan az én barátom is. Lásd Luffy, Ace és Jinbei kezdeti kapcsolatát: Luffy és Ace, valaminnt Ace és Jinbei jóban voltak nagyon, de ha Luffy és Jinbei nem kedveli egymást akkor ez van, Ace ilyen szempontból nem számít.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 04, 21:59:19 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #907 Dátum: 12 feb 04, 23:50:20 »

Segítséget kérnék tőletek! Kezdődvén a következő szorgalmi időszak, fejembe vettem, hogy elkezdem olvasni a mangát, viszont a mangaolvasó csak az 585-ös résztől tudom kezdeni (lássuk be nem éppen a legjobb megoldás). Szóval ha nem nagy pofátlanság, magyar fordításban tud valaki adni valami linket, ahonnan eltudom kezdeni az első fejezettől, ha letöltés az sem gond, viszont torrenttel erősen hadilábon állok rendszergizdáink miatt! Előre is köszönöm a segítségeteket!
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #908 Dátum: 12 feb 05, 00:05:31 »

Ronyszkusz: rajta vagyunk az ügyön, nemsokára, tényleg nemsokára kezdjük publikálni az elejétől, csak türelmeteket kérjük, mert az 584 fejezet, mégis csak 584 fejezet. Főleg, hogy egy lazább, "csöndesebb", rövidebb fejezetben több pofázás van, mint egy bővebb Naruto fejezetben. Úgyhogy csak türelem ^^

A Sunny-t, mint 10. tagnak nem rossz felvetés, bár szerintem nem lehet tagnak számítani. De Carue és Vivi is csak Arabasta alatt volt a tagjuk. Jinbei lehetett volna esélyes, de ő meg maradt a Gyojin-szigeten.
Habár, itt: http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/653/13
Figyeljétek meg az utolsó három képkockát, olyan, mintha egymásra nézve már tudták volna, hogy majd Jinbei csatlakozni fog, majd várja őket máshol, vagy nem tudom és csak rossz elképzelésem van ikszdé
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #909 Dátum: 12 feb 05, 00:29:01 »

Szerintem a hajókat nem szabad beleszámolni a legénységbe. Vagy akkor ne mondj olyat a barátnődnek, hogy kettesben töltitek az éjszakát, mikor ott figyel a Trabant az ajtón kívül. Nem mellesleg a Sunny-t már csak azért sem emelném egy szintre a Merry-vel, mert kevesebb kaland fűzi őket össze. Értsd: Thriller Barknál végig a vizen volt, le se sz@rták, Sabaody-n ott kényszerültek hagyni két évig, a Gyojin-szigeten megint csak közelébe sem mentek nagyon... szóval nem számolható társnak, mivel a sziget elején megáll és kész, puff. Lelkiekben sincs velük. Majd ha megjelenik a Sunny Klabautermann-ja, majd akkor talán, de mellesleg akármelyik openinget végignézed, vagy akármelyik mangakötet szereplőlistáját megnézed, a Sunny sehol sincs besorolva.
Naplózva

naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #910 Dátum: 12 feb 05, 01:53:27 »

Lehet h tévedek de Sunny már a társuk és él ( ha lehet így mondani ).
Ere a bizonyíték mikor belekevertek a kígyó örvénybe ( vagy mibe ) akkor Sunny is elégé beszédült a kép alapján.
Naplózva
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #911 Dátum: 12 feb 05, 07:40:47 »

Valahogy a Merry is így kezdte, hogy az orrdísz elkezdett arcokat vágni. Ez már most a Sunnynál is megjelent.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #912 Dátum: 12 feb 05, 09:01:39 »

Amúgy milyen poén lenne már, ha a 10. tag Sunny Klabautermann-ja lenne Nevet
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #913 Dátum: 12 feb 08, 10:45:13 »

Kijött az új rész!
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #914 Dátum: 12 feb 08, 11:32:01 »

Ez a csak láb emberke sejtet valamit Nevet Mint kiderült, van a szigeten egy shichibukai, de vajon ki? Nevet
Na meg a sunny-n megjelent arcok. Amikor felkelt a láb azt hittem Buggy-val találkoztak, vagy, hogy Trafalgar Law esetleg az új shichibukai, és így lehetséges a mozgó láb. De egyik esetben sem tud beszélni csak a láb.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 59 60 [61] 62 63 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins