Senais
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Erza Scarlet
|
 |
« Válasz #885 Dátum: 12 feb 03, 12:04:47 » |
|
főleg, hogy a sárkány tud beszélni, tehát már nem olyan mint egy állat  de találkoztunk már ilyen állatokkal, például Bepo
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 03, 12:06:08 írta Senais »
|
Naplózva
|
"Láncaid lehulltak s im azontúl soká Félve lépdel lábad, amikép megszoká."
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #886 Dátum: 12 feb 03, 12:18:43 » |
|
Nem éppen a beszédre értettem amit írtam hanem az intelligencia különbségre, mivel a sárkányokat rendkívül magas intelligenciával jellemzik a történetekben. A beszéd képesség ennek csak egyik eleme. Mondjuk Oda ki tudja, hogyan ábrázolja őket? Nem lenne meglepő húzás tőle ha Süsü a sárkány hozzá képest egy Albert Einstein lenne. Reménykedem, hogy nem tesz ilyet. Persze, jó irányú lököttség jöhet mert akkor még idomul az One Piece világához, azon belül Luffyékhoz, de azt sajnálnám ha degeneráltként jelentkezne.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 03, 12:26:07 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #887 Dátum: 12 feb 03, 17:10:25 » |
|
Lehet ő lesz a 11- tag 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
 |
« Válasz #888 Dátum: 12 feb 03, 17:30:38 » |
|
Jó kis fejezet volt, de ha már sárkányok, Dragon ide tolhatná a pofályát hogy normálisan találkozzon a fiával... 
|
|
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
gt12
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #889 Dátum: 12 feb 03, 18:17:53 » |
|
Nem hiszek benne, hogy a sárkány csatlakozik majd, és én is gondoltam arra, hogy talán majd a karakter, aki csak a nevében viseli a sárkányt majd megjelenik. De talán annak később jön el az ideje.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
 |
« Válasz #890 Dátum: 12 feb 03, 22:30:24 » |
|
11. tag? Az érdekes lenne, mert még 10. sincs XDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
 |
« Válasz #891 Dátum: 12 feb 03, 22:34:47 » |
|
Szerintem Jinbei-t is beleszámolta 
|
|
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #892 Dátum: 12 feb 03, 22:41:40 » |
|
Tapion D. sama: ami késik az nem múlik.  A fejezetről csak két dolog:ATYA GATYA EGY SÁRKÁNY!!!!  Kár hogy a luffy vs smoker elmaradt. 
|
|
|
Naplózva
|
A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!! Egy mindenkiért,mindenki egyért! In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #893 Dátum: 12 feb 03, 22:45:24 » |
|
Szerintem a Sunnyt is oda lehet számolni 10.-nek. Ő is a társuk. Sőt bizonyos feltételekkel az Arabastai hercegnő is közéjük tartozik még ha nincs is itt, de úgy gondolnak rá a búcsúzásuk szerint. Ráadásul még Jinbe is hozzájuk tartozik ilyen szempontból szerintem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 03, 22:50:58 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #894 Dátum: 12 feb 04, 00:01:06 » |
|
Kár hogy a luffy vs smoker elmaradt.  Csak előttem szólót ismételhetem, ami késik nem múlik  Remélem nem Igneel az a sárkány  Bár elég érdekes fordulat és lehet Yamaelnek igaza lesz, ez a Ryuumás felvetés egész jó, én legalábbis látok benne rációt 
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Tapion-sama
|
 |
« Válasz #895 Dátum: 12 feb 04, 00:56:34 » |
|
Mivel a fejezetben meg is említik a Wano országot, így elég valószínű xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #896 Dátum: 12 feb 04, 11:51:29 » |
|
Én úgy gondolom, hogy a 10. tag meg van, mert a hajójukat mindig nakamának tartják. Szóval Sunny a 10. tag.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasur
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #897 Dátum: 12 feb 04, 12:07:17 » |
|
Wanted ! Dead or Alive- Thousand Sunny ∞ Beli.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #898 Dátum: 12 feb 04, 12:49:45 » |
|
Nem kell körözöttnek lennie valakinek, hogy társuk legyen. Túró is lehet az illető.
Amúgy meg, ha valaha is véget ér a kalandjuk, és esetleg elfogják őket, akkor a sunny-t is "kivégzik" nem csak őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #899 Dátum: 12 feb 04, 13:03:22 » |
|
A Sunny-t pont azért kellett védenie Kumának, Hachinak és Duvaléknak, mert a tengerészet fizetett volna érte, ha leszállítják nekik. Úgyhogy Sunny-n is van valamennyi vérdíj, bár 10. tagnak közel sem mondható, elvégre ő mégis csak egy hajó... maximum ha megjelenik a Klabautermann, akkor számít tagnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|