Enterei
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #795 Dátum: 11 dec 30, 19:45:31 » |
|
Kérdéses, de lehetséges, hogy ő volt. A 20 év készülődésből Luffyék hathatós ráhatása miatt nem lett semmi, valamint jelenleg "halott", de mivel a One Piece-ről beszélünk és nem mutatták a holtestét, így megvan rá az esély, hogy még feltünik.
|
|
|
Naplózva
|
Lásd meg mások szemében a reményt, és ne taposd el.
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #796 Dátum: 12 jan 03, 14:35:10 » |
|
szerintem az is lehetséges, hogy vérdíjemelésnek nézünk elébe :'D legalább is a szörnytriónál, mert ők akciózak sabaodyn a tengerészek előtt, szal lehet, lesz róluk pár fotó ^^
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #797 Dátum: 12 jan 03, 15:54:18 » |
|
Örülnék ha lenne új foto, történetesen sanjiról.  mondjuk egy új rajz  . Mondjuk szerintem most a gyojin harcok után még nem kapnak vérdíjat, mert ott a kormánynak, és a marinnek nincs infó hálózata. Bib mom-mal való harc miatt viszont az egekbe szökhetnek a vérdíjak( ha azt nézzük, akkor jogosan)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Senais
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Erza Scarlet
|
 |
« Válasz #798 Dátum: 12 jan 03, 16:33:44 » |
|
Big Momot Kid kapitány is fenyegeti, nem csak Luffy, kíváncsi vagyok hogy mi lesz ebből 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 03, 16:37:40 írta Senais »
|
Naplózva
|
"Láncaid lehulltak s im azontúl soká Félve lépdel lábad, amikép megszoká."
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #799 Dátum: 12 jan 03, 18:29:39 » |
|
Kidd 2 éve fenyegett, szal ki tudja mi lett azóta.. lehet, hogy Kidd már rég a halakkal vacsorázik  2 év alatt sok minden történ eddig is
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #800 Dátum: 12 jan 03, 18:46:11 » |
|
Elég jól nyomja, ha a tenger mélyén van, mivel elsüllyesztette "pár napja" Big Mom 2 hajóját 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Senais
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Erza Scarlet
|
 |
« Válasz #801 Dátum: 12 jan 03, 20:11:19 » |
|
bezony ám  651-es manga 18-as oldala
|
|
|
Naplózva
|
"Láncaid lehulltak s im azontúl soká Félve lépdel lábad, amikép megszoká."
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #802 Dátum: 12 jan 03, 21:21:46 » |
|
oké, azóta elolvastam xD de ami késik, nem múlik 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #803 Dátum: 12 jan 06, 19:50:01 » |
|
Hát nem akar telni az idő a kövi mangáig:( Oda jól kibaxott a néppel így elmenni 2 hét szünetre. Utálom:( Kishi is ugyan ilyen görényxD Viszont nem tudom elképzelni, hogy az új világ elején már is Yonkou ellen harcoljon Luffy. Örülnék neki, de utána mi lenne? Az ember félnék a nevét a szigeteken, azért Yonkou egyike az még is csak Yonkou egyike. Szóval lehet, hogy nem lesz itt egyből Mom vs Luffy. Úgy lesz vele mama, hogy bizonyítson az új világban és jusson el hozzá a taknyos. No meg a másik a tengerészet szó nélkül hagyná, hogy össze csapjanak. A mostani Luffyt szeritnem Akainu egyik első számú targetének tekintem Dragon miatt és az eddigi dolgai miatt.
Érdekes leszXD
Szerintetek hogyan tovább? Nami és villám szigetre tippelnék elsőre... aztán talán Franky és vegapunkxD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #804 Dátum: 12 jan 06, 19:59:02 » |
|
Első ellenségnek én Smokert küldeném. Talán ő Luffy legrégebbi üldözője, ha nem lett admirális füstikéből, akkor elég valószínű, hogy Luffy/-t meglátogatja. Amennyiben admirális lett, valószínűleg bevágnak valami totál ismeretlen arcot, akit Luffy nagy nehézségek árán, de lenyom, ahogy az lenni szokott. Jó lenne, ha adnának 1-1 "szigetes" főgonoszt a többieknek is amúgy 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #805 Dátum: 12 jan 06, 21:56:31 » |
|
Én akár még azt is elképzelném, hogy Kiddel összeakadt, most hogy szóba hozták Kid-et, még nem is lenne rossz, egy Supernova vs. Supernova 
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #806 Dátum: 12 jan 06, 22:03:52 » |
|
Ezen a képen már egy ideje meditálok. Ugye ott folyik big Mom nyála alatta pedig füstől a padló. Nem lehet, hogy a nyála savas? http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/651/13
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #807 Dátum: 12 jan 06, 22:12:36 » |
|
Ki tudja, akár lúgos is lehet  Szerintem ha nem is sav, de valamilyen gyümölcs lesz, ami a nyálával kapcsolódik össze. Bár én jobban örülnék, ha valami más különlegessége lenne, mint egy logia... olyan snassz volna, ha csak Shanks lenne gyümölcstelen Yonkou.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #808 Dátum: 12 jan 06, 23:30:34 » |
|
Miért, Kaidónak milyen gyümölcse van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #809 Dátum: 12 jan 07, 00:44:02 » |
|
Lehet batári nagy hülyeség, de én egy gyümölcsre gondoltam a kép alapján, méghozzá a Só gyümölcsre. Lehet azért zabál folyton édességet , hogy kompenzálja az örök sós szájízét. Nyála lehetne sósav. x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|