25 máj 14, 13:03:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 49 50 [51] 52 53 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1212361 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Hiei D. Legend
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #750 Dátum: 11 dec 15, 12:48:45 »

Azért én eltudom képzelni ahogy versenyt zabálnak Luffyval:D. Jobban bele illik a csapatba mint Jinbei...
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Victory1995
Gennin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #751 Dátum: 11 dec 15, 15:02:47 »

2012ben már fogjátok a manga elejét fordítani? ? Mert én azt már nagyon várom  Nevet
Naplózva

Akkor is nekivágok, ha nincs reményem, s akkor is kitartok, ha nem kecsegtet siker.
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #752 Dátum: 11 dec 15, 16:28:17 »

(zárójel: én is ^^)

Hát... Bonney érdekes választás lenne :'D Erős képessége van, és Saboadyn sajnos megakadályozta Zorot egy olyan dologban amit nagyon szívesen láttam volna elég nagy hülyeségben. Mondjuk abban benne volt, hogy nem akart egy Akainut a nyakába xD Bár utólag kiderült, hogy az admiárális elősorban az égi sárkány támadóját vadássza.
De semmiképpen sem lehet mugiwara-tag, mert nem tudnák luffyt, meg őt is etetni, aztán meg milyen egy csődbement kalózbanda? Nevet ^^"
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 15, 19:15:37 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
echoCHANNEL
Chuunin
*

« Válasz #753 Dátum: 11 dec 15, 17:02:34 »

Viszont végre lenne egy olyan nőnemű tag, aki gyakran látogatná Sanjit xD

Zoro jövőbeli(?) hakija olyan biztos, mint az, hogy idén is lesz karácsony...Ha meg már neki van, akkor Sanjnak is legyen. Viszont én Usoppnak adnék ilyen képességet, olyan menő lenne, de komolyan. Ha már Cobynak lehetett, akkor nemár, hogy a méltóságteljes Sogekingnek nem. Nevet
Amúgy én totál eltudnám képzelni Bonnyt, mint Mugiwara tagot. Szerintem nem hiányzik belőle a lököttség + ideje lenne végre beszerezni még1 nőnemű tagot.
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 15, 17:03:40 írta echoCHANNEL » Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #754 Dátum: 11 dec 15, 17:08:16 »

Végül is Raftel még messze van Nevet water seven-ből is 202 rész kellett ahhoz, hogy a fishman szigetre elérjenek, pedig a log pose köztük nem mutatott más sziget felé Nevet  Még az is lehet, hogy 11 vagy többen lesznek a csapatban a végére.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #755 Dátum: 11 dec 15, 17:44:43 »

Így a hakihoz szólva: csak nekem tűnt furcsának, hogy Sanji most egy Logia használót rúgott ki a hercegnő szobájából? Ez lehet a poén elem előkészítése, de akár egy óriási utalásnak is felfogható.
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #756 Dátum: 11 dec 15, 18:00:10 »

Nem Sanji rugta ki Nevet
http://mangastream.com/read/one_piece/64985431/12

Itt azt mondja, hogy "Basszus Luffy, Nekem kellett volna megrúgnom". Illetve lényegében, mert irígy rá amiért a hercegnő őt ölelgeti.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #757 Dátum: 11 dec 15, 18:23:16 »

Basszus félre olvastam... elnézést kérek, mangareaderen olvastam, ott ez állt: ...If only I had kicked him, damnit!! én meg az if-et ügyesen átugrottam Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 15, 18:24:40 írta renato » Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #758 Dátum: 11 dec 16, 03:46:32 »

Caribou lesz a Buggy2 ? Nevet Valamiért úgy érzem sokszor fog feltűnni a storyban. Nevet Azon pedig röhögnék , ha Buggyra céloznának a nagy erő címszaván. :DD
Mellesleg Fleet Admiral pozícióra Sakazuki vagy Kizaru lenne a legalkalmasabb , Aokijiben vannak érzelmek , amik visszahúzták volna őt. Sakazuki pedig mészárolni fog még szerintem. Nevet
Kurohige meg tényleg  túl táp lett!(De a hakival még mindig nem tud mit csinálni xD)
Naplózva
Vhaearon
Chuunin
*

One piece the Best!

« Válasz #759 Dátum: 11 dec 17, 12:57:54 »

Kurohige olyan értelemben gyenge ,hogy ő csak a démongyümölcsökre alapozik... Ezt már többször is láttuk de lényegében ő ezt megteheti a sötétség (nem tudom pontosan) gyümölcse miatt mert hatástalanítja a logia gyümölcsöt. A haki meg ugytűnik nemigen használ ellene vagy nemtudom mert a Grand Line második felén elképzelhető hogy eléggé sok ember van aki képes hakit használni. Lehet hogy közelsem olyan jó mint Enel és bandája vagy Luffy de akkor is számítania kellene... Na de majd meglátjuk Nevet
Naplózva

Jutsu_Master
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #760 Dátum: 11 dec 20, 00:39:16 »

1-584 ig le lesznek majd fordítva a fejezetek, vagy csak az újakat fordítjátok??
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #761 Dátum: 11 dec 20, 00:58:39 »

Le lesznek, tervbe vannak véve, csak türelmeteket kérjük. ^^
Amúgy kíváncsi vagyok, hogy melyik lesz a következő ellenfél, van egy érzésem, hogy vagy Younkou (Big Mom) vagy Tengerészet (Akainu).
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
hiroto
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #762 Dátum: 11 dec 20, 07:55:34 »

Big Mom esélyes, mert gondolom a küldönc nem hiába lett megemlítve.

Na most feketeszakálhoz: Képességvadászaton vannak. Tehát az embereinek nagy része már rendelkezik képességgel, tehát az az amúgy is elit több száz millás vérdíjjal rendelkező emberkék, még kaptak egy adag gyümölcs erőt.

Amúgy számomra eléggé sanszos, hogy Aokij csatlakozni fog Luffy-ékhoz. 
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #763 Dátum: 11 dec 20, 09:43:34 »

Szerintem ne spoilerezzünk az anime topicba.

Sanszosabb a tengerészet, mert a fishman sziget után  ott lesz a tengerészeti főhadiszállás, hacsak nem mennek burkolva egészen a másik szigetig.
Naplózva
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #764 Dátum: 11 dec 20, 10:16:25 »

Big Mom nyilván nem véletlenül lett megemlítve. Egy yonkou nyilván már jobban megizzasztaná a szalmakalaposokat, mint a gyojinok. Viszont, ha feljönnek a felszínre, a tengerészetből Smoker felbukkanására számítok. Ugyebár nagyon el akarja kapni Luffy-ékat, és valószínűleg ő is sokat erősödött. Viszont Luffy már végre képes lenne megütni. Egy olyan harc benne van a levegőben. Aokiji nem hiszem, hogy csak úgy szalmakalapos lesz. Legalábbis egyelőre nem. Bár egy logia, ráadásul egy haki használó logia (azt hiszem tud használni hakit) nem ártana.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 49 50 [51] 52 53 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins