25 máj 14, 13:33:07 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1212398 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Duuu
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #735 Dátum: 11 dec 14, 15:09:36 »

A kis falánk bigmom Nevet Képes megtámadni egy országot az édességért Nevet Kicsit meglepődtem, hogy aokiji kilépett a haditengerészetből. BB is műgyűjtő lett Nevet Tisztára mint a hősökben a Sylar.

Azt bánom, hogy Caribou ilyen könnyen el lett hajítva, bár az tetszik, hogy zoro és sanji is megérezte a jelenlétét.
A másik, hogy fel lett dobva egy új ősfegyver, az Uranus.
Összességében sok új infót kaptunk mind a világról, mind a fegyverekről, mind pedig Luffyékról.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #736 Dátum: 11 dec 14, 15:32:48 »

Örülök, hogy hamar lerendezték azt a köpetet:D. Amúgy se szeretemXD Jöhet az új világ:D. Luffy majd szét rúgja Akainu pici golyóit:D. Ez a zabálás nekem gyanús:D Lehet tényleg Bonny rokona leszxDDD
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #737 Dátum: 11 dec 14, 17:04:43 »

ezek az infók tuti hitelesek? mert hogyaokiji kilépett, és előtte harcol akainuval o.O nem tűnik túl reálisnak a természetét ismerve. és akainu sem akkora barom, hogy aokijinek ugrik csak azért, mert ő akar flottaadmirális lenni(mert gondolom ezért volt, ha volt). kicsit fura lenne. mondjuk akainu úgymond 'jobb' erre a posztra, mm gonoszabb. ha ez igaza, akkora kalózrazziák lesznek o.O
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #738 Dátum: 11 dec 14, 17:13:01 »

Persze mivel már kint a manga jó ideje.
http://mangastream.com/read/one_piece/64985431/1
Naplózva

Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #739 Dátum: 11 dec 14, 17:31:31 »

Na igen, kijött a manga Nevet Mondjuk amikor megismertük a két karaktert, már akkor kihívóan más értékrendjük volt. Egértem aokijit. Én sem dolgoznék egy szadista "igazság" hitbuzgó ember alatt.
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #740 Dátum: 11 dec 14, 17:54:34 »

Na az lenne nagy poén, ha Aokiji beállna Luffy bandájába  Nevet
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #741 Dátum: 11 dec 14, 19:10:49 »

Végül is logia még nincs nálluk:D NA meg aokiji és Robin között van egy különleges kapcsolat. Bár én is hanyatt vágódnék, ha így görbülne a sztory
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #742 Dátum: 11 dec 14, 20:13:44 »

ez tényleg egy meglepő fordulat volt o.O És Jinbein a 9-10. képen már megmutatkoztak az első mugiwarás vonások x) az a fej xD mire beáll közéjük, már kellően őrült lesz ^^
  és mikorra várható a fordítás? mert ez nehezebb szöveg, mint az előző fejezetek, szótárazni meg nincs időm :S
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #743 Dátum: 11 dec 15, 10:18:49 »

Ha jól értelmeztűk a mangát akkor Feketeszakáll nem csak magának szerzett és szerez képességeket. A társainak is képes átadni a démongyümölcs képesséket éppen ezért most erős démongyümölcs használokat keresnek és ölnek meg. Ha mindegyik társa kap valami logiát akkor félelmetesen erős csapata lesz annak a nimadnak. Talán Oda most először túl tápolt valakit:D.
Naplózva

Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #744 Dátum: 11 dec 15, 10:30:47 »

Nem tudok dűlőre jutni ebben. BB műgyűjtő mivoltát nem vártam a történetbe, viszont nem hiszem, hogy az össze társának adna gyümölcsöt, mert akkor ki nem mozdulnának egy szigetről, mert a víz még mindíg a gyengeségük. Mivel nagyon feltápolta a csapatot Oda, én azt gondolom, hogy Luffyéknál sokan fognak haki-t használni, vagy aki valaha legyőzi őket, abban a csapatban.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #745 Dátum: 11 dec 15, 10:41:31 »

Hát szeritnem a többségük kap majd démongyümölcsöt. Azzal pedig egyetértek, hogy sok szalmakalapos fog Hakit használni... sőt megmerem kockáztatni, hogy mind. Ha azt veszem, hogy az új világban nem csak a kapitányoknak lehet erős démongyümölcse...
Van egy olyan érzésem, hogy Feketeszakáll megöli Shankset.
Naplózva

Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #746 Dátum: 11 dec 15, 11:50:42 »

Valahogy igazságot érzek a megérzésedben. Viszont azt hozzátenném, hogy nekem meg van egy olyan megérzésem, hogy a thrirer Bark-os Lola miatt még Bigmam-mal kapcsolatba lesznek Luffyék. Ő is nagy támogatás lehet a számukra.
 Mondjuk arra még kíváncsi vagyok, hogy mire gondolt Jinbei akkor amikor azt mondta, hogy példátlan erőt adtak a tengerészet kezébe.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #747 Dátum: 11 dec 15, 11:56:11 »

Már mint ki adott példátlan erőt? Ha arra gondolsz amire én akkor szeritnem Bonny lesz az a példátlan erő. Ő is kapcsolatban áll sztem Momal vagy KAidoval. Őt még mindig esélyesnek tartom Szalmakalapos kalóznak. Viszont Aokiji is lesz még kalóz:D.
Akainu viszont nem tudom mit akarXD egy elmeroggyant:D.
Naplózva

Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #748 Dátum: 11 dec 15, 12:00:34 »

Akainu? Totál diktatúrát.

De képzeljétek el, Kizarut senki sem akarta főnöknek. Micsoda "forever alone" fejet vághatott  Pojén

Amúgy igen sanszos, hogy Zoro-nak van Hakija, mivel Mihawk biztos, hogy rendelkezik vele. Sanji is esélyes, ha két évig kerülgette a rajtaütéseket. A többieknél nem tudom. Usopp, talán (érzékelés egy lövésznek baró).
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #749 Dátum: 11 dec 15, 12:08:47 »

A példátlan erőnél erre gondoltam:
http://mangastream.com/read/one_piece/64985431/8    az 1. kép
Hát Bonny biztosan ismeri Akainut, meg tudjuk azt is , hogy régen kapcsolatban állt a tengerészettel, Akainu mondta, is, hogy "aggasztotta, hogy megszökött" Azt nem tudom, hogy Kaido-val milyen a kapcsolata, viszont én Bonny-t nem tudom elképzelni  Luffyék között. Nincs meg benne a kellő lököttség, mint pl Aokijiben, és Jinbei-ben megvan.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins