25 máj 14, 12:43:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 47 48 [49] 50 51 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1212345 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
CsiziDani
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Plüsscica karbantartó

« Válasz #720 Dátum: 11 nov 30, 21:04:21 »

Én is jobban örültem volna egy új gyojinnak, de nagyon bírom Jinbeit, szóval nem bánnám, ha tényleg ő lenne a befutó ponty. Csak nem látom benne azt az egyedi kreténséget, ami jellemző a mugiwara csapatra. Mondjuk Robinban se, mindketten inkább nyugodt, épelméjű személyek. Nevet
És ha meglesz a hal társ, akkor már csak egy logia gyümölcsös hiányozna nekem a csapatból.
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #721 Dátum: 11 nov 30, 21:25:30 »

én bírom jinbeit,de nem is tudom.. túl öreg, vagy túl normális xD igazad van, hiányzik belőle az idióta-faktor.. bár ilyen társaságban ez veszélyesen gyorsan kialakul xD Mint choppernek. És igen, jól jön egy gyojin ennyi gyümölcshasználó között. Már csak egy logiás kéne, vagy másnak is meg kéne tanulni a hakit... mondjuk szerintem zoro és talán sanji is tuti megtanulja majd, mert az milyen lenne már, ha csak luffynak lenne esélye a logiások ellen... mi van, ha összeakanak egy admirálissal? 1-1 felállásban akármilyen erős is lett luffy szarban lennének, menkülési szempontból is. Meg én örültevolna, ha Bon-chan is beáll T-T Őt anniyra szerettem:S
   Egyébként,most, hogy 3 fejezettel előrébb jár a mangastream, nem akarjátok lassan lefordítani? :"D persze nagyjából megértem angolul is,de a magyar mégis csak élvezhetőbb lenne ^^ Kb. mikorra várható? Nevet
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Putir
Vendég
« Válasz #722 Dátum: 11 nov 30, 21:30:25 »

Szerintem jinbei nem jó mégpedig mert túl öreg. Segítő lehet mint a sötét király ,de csapattag ne hogy nézne ki hogy 9 gyerek meg 1 öreg ember(Hal)?Nevet
Azért a kinézete neki is elég fura bár ő tényleg nem idióta.Nevet
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #723 Dátum: 11 nov 30, 21:34:38 »

de ha belegondolunk, robin most 30 éves... mert a flashbackben volt 8, aztán ugye húsz évig üldözte a világkormány, aztán 2 év timejump. meg ki tudja megállapítani egy ilyen hal korát, mit jimbei? Nem vagyok benne biztos, de mintha az a fisher-tiger féle rabkiszabadítás csak 8-10éve lett volna.. mert hancock ugye még fiatal.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #724 Dátum: 11 nov 30, 21:49:21 »

Sabaku: csak úgy szólok, hogy a fordító már lefordította, már csak szerkeszteni kell, úgyhogy türelmeteket kérjük.
+ Tapion laptopja xarakodik, így az is közbe lépett.
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #725 Dátum: 11 nov 30, 21:52:12 »

A csapat legidősebb tagja jelenleg Franky aki ha jól emlékszem 36 vagy 37 évesen csatlakozott. Másrészt azért azon elgondolkoztam, hogy a hajó ajtajain hogyan közlekedne Jinbe főnök. Lehet sok munkája lesz Frankynak ha csatlakozik. Másrészt Jinbere és tapasztalatára, bölcsességére szüksége lenne Shirahosinak is nem beszélve az egész szigetnek.
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #726 Dátum: 11 dec 01, 01:14:27 »

A legidősebb szalmakalapos nem Franky hanem Brook Nevet bár a viselkedése ezt nem indokolja Nevet ha belegondoltok jóval Roger előtt hajózott be a grandline-ra és Crocus ment a keresésére. Úgy tippelem, hogy 50 év körül lehet. Bárki bármit mond én szívesen megnézném a baromkodó jinbei-t. ikszdé
Naplózva
Dawlish
Gennin
*

« Válasz #727 Dátum: 11 dec 01, 01:28:40 »

A fejezet nem volt rossz végülis lezárult végre ez a kifejezetten unalmas harc,legalábbis nekm az nem érdekes,h mindenkiből annyit láttunk,h lazán darálták az ellent.Majd ha olyan harcban,vagy helyzetben látom őket ahol ismertebb szereplőkkel küzdenek vagy azokkal összemérhetők,akkor végre képet lehet kapni a reális erejéről az egész csapatnak.Jinbei mint Mugiwara...Megbolondultam de elképzeltem 1 Franky-féle dockingot vele xD

Ami a kort illeti:Kb 40 éves Franky,30 Robin,Brook pedig...Hmm sztem már mikor a flashbackben láttuk sem volt fiatal,ráadásul Laboon 50 éve vár rá...tehát egyedül van annyi idős mint Luffy,Sanji,Namy és Zoro sztem Mosolyog
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #728 Dátum: 11 dec 01, 12:44:38 »

Életkorok:

Luffy 17 ( tj után 19 )
Zoro 19 ( tj után 21 )
Usopp 17 ( tj után 19 )
Sanji 19 ( tj után 21 )
Nami 18 ( tj után 20 )
Chopper 15 ( tj után 17 )
Robin 28 ( tj után 30 )
Franky 34 ( tj után 36 )
Brook 88 ( tj után 90 )
Jinbei 44 ( tj után 46 )
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #729 Dátum: 11 dec 03, 19:11:54 »

Arigato ^^ jó kis két fejezet volt.. főleg így, magyarul :'D
Naplózva

echoCHANNEL
Chuunin
*

« Válasz #730 Dátum: 11 dec 06, 23:03:32 »

Hahh..de régen jártam errefelé Nevet
hát..nekem személy szerint nem volt problémám ezzel az arccal. Mondjuk skypia-arc erre volt jó nálam...lerakott egy olyan szintet, amit alulmúlni már nem nagyon lehet. xD
Ez az arc várhatóan a szalmakalaposok dominálását volt hivatott bemutatni, szóval nem lepődtem meg..sőt frissnek is hatott az egész, hisz ha belegondolunk a többi arcban mindig úgy alakulnak a dolgok, hogy előbb szépen szétverik a csapatot, aztán jöhet a bünti. Itt ez a motívum (várhatóan és érthetően) kimaradt.
Ami Luffy hakiját illeti: örülök, hogy még van hova fejlődnie, bár nem is vártam mást Oda mestertől, hisz ő nem az az alak, aki hipp-hopp legyőzhetetlent farag vkiből. Ami még a hakit illeti..én biztos vagyok benne, hogy Zoronak lesz (van?), hisz, ami az akaratot illeti abból van neki elég bőven. Még Sanjinak is örülnék, többek között, hogy Zoro ne tudja majd a fejéhez vágni "beszélgetés" közben, hogy neki van neki meg nincs.
Ami meg Jinbe tagságát illeti...hátnemtom...tény, hogy a kis csapatunk tele van félőrült/fura/mutáns..szval érdekes karakterekkel, de lehet, hogy pont kell ide egy nyugodtabb és tapasztaltabb ember is. Viszont én nem hiszem, hogy ő lenne a 10. tag. A tapasztalat jóféle dolog, de kilóg a sorból. + én lánynak örülnék jobban
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #731 Dátum: 11 dec 07, 16:13:32 »

http://www.mangareader.net/one-piece/649 - tipikus arc záró fejezet, a vége ütött, nem hittem volna, hogy Shirahoshi is egy ősi fegyver lesz.. annak pedig örülök, hogy Jinbe jelenleg még elutasította Luffy ajánlatát.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #732 Dátum: 11 dec 07, 16:59:13 »

Jó kis rész volt. Azt sejtettem, hogy Jinbe nem fogadja el az ajánlatot jelen helyzetben. Szüksége van a szigetnek az ő segítségére ebben az állapotban. Az nem lepett meg, hogy Shirahosi lett a fegyver annak tudatában, hogy képes irányítani a tenger királyait és őt tartották a királyuknak. Hatalmas erő összpontosul a kezében, amellyel bármilyen tengeri közlekedést megakadályozhat és visszavethet a fejlődésben vagy akár a megélhetésben is. Maga az elnevezés viszont meglepő volt számomra, hogy egy élőlényt fegyverként tartanak számon.
Naplózva
echoCHANNEL
Chuunin
*

« Válasz #733 Dátum: 11 dec 07, 19:38:59 »

Tetszetős kis manga fejezet volt, remélem, hogy a következőben már indulnak is tovább és nem blabláznak még sokat meg búcsúzkodnak Camievel meg a csillagcsávóval...
Jinbe tagbéli megoldása tetszik, kicsit Vivire emlékeztetett..annyi különbséggel, hogy az öreg kopoltyúsnak talán több hasznát veszik. Tetszik a lehetőség, amit belevitt ebbe a tagságba Oda, hisz ezek szerint Jinbe a legváratlanabb pillanatban bukkanhat majd fel, akármikor Nevet Izgalommal várom, hogy mikor Nevet
A fejezet legjobb pontja pedig Zoro beszólása volt a hősökről..mintha valahol hallottam volna azt a gondolatmenetet, amit ő használt xD
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #734 Dátum: 11 dec 07, 21:04:19 »

Örülök, hogy mindig másféle képen partyznak. Ez a megoldás adta. A vége az tényleg üt. Nevet
Kiderült most már minden a grand line 1. felén lévő ősi fegyverekről. Pluton=hajó, Poseidon= egy személy.
Kíváncsi vagyok, hogy milyen fegyvert találnak az új világban. Annak örülök, hogy nem húzták el a harcot/arcot, így tényleg bejátszhat az új év-új világ szisztéma.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 47 48 [49] 50 51 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins