Tapion-sama
|
 |
« Válasz #480 Dátum: 11 jún 15, 18:28:40 » |
|
Ahhoz képest igencsak megcsapkodta Hodit pár fejezettel ezelőtt... én azt mondom, nem véletlenül van ott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vhaearon
Chuunin
Nem elérhető
One piece the Best!
|
 |
« Válasz #481 Dátum: 11 jún 15, 19:28:04 » |
|
Véégre egy hiperjó fejezet  erre vártam  és eljövé sok végre fight bár nem azok között mint vártam de érdekes lesz habár Luffy  beabálja jinbeit  DE ami igazán érdekel ki az a joy boy?  várom a következőt!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #482 Dátum: 11 jún 15, 20:54:05 » |
|
Zoroék hagyták magukat elfogatni. Azon se lepődnék meg, ha a királlyal lzsíroztak volna valamit. Jaja Jinbei sunyit. Tuti tud valamit amit mi nemxD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #483 Dátum: 11 jún 16, 08:14:17 » |
|
De ha Jinbei sunyít, akkor megmondhatná miért is nem kellene megtámadni Hodit. Ez így elég abszurd, és ha Luffy menni akar, akkor megy is, ha van Jinbei, ha nincs. Engem már csak a jóslat érdekelne, miért is pusztul el a halember sziget? Mit tesz majd Luffy, hogy elpusztul?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ronandinho
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #484 Dátum: 11 jún 16, 17:22:58 » |
|
Jó kis rész volt végre beindultak az események. Pár dolgot nem értek a 3 jómadár mit keres egy kalitkába nehezen hiszem el, hogy elkapták volna őket. A másik Jinbei miért nem engedi, hogy Luffy harcoljon Hodi ellen. Zoro lealázta őt a vízalatt Szerintem a következő rész Jinbei vs Luffy lesz ahogy olvasom az uccsó képeket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vhaearon
Chuunin
Nem elérhető
One piece the Best!
|
 |
« Válasz #485 Dátum: 11 jún 17, 21:48:05 » |
|
A kövi részben biztos az lesz  amugy zoroékat ugykapták el h zoro elájult a vizben mert nemkapott levegőt nos Brook evidens és usoppra is ez a sors várt:D a Gyojinok jobbnak látták ha kimentik és akkor lufy odamegy fightolni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
 |
« Válasz #486 Dátum: 11 jún 22, 15:01:50 » |
|
Itt az új fejezet: http://www.mangareader.net/one-piece/629Basszus, Brook tényleg egy állat, egyre jobban tetszik. Most, hogy a démongyümölcs ereje valamire használható is, felkerült a legviccesebb meg leghülyébb listám dobogójára 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #487 Dátum: 11 jún 22, 17:51:44 » |
|
Sanji meg a két tűz közé szorult. x'DDD Elvoltam ezzel a fejezettel , rég mosolyogtam ilyen jót egy mangán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heureka
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #488 Dátum: 11 jún 22, 17:52:15 » |
|
Brook elérte a perverzió csúcsfokát ezzel az új technikával xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 22, 17:53:01 írta heureka »
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
 |
« Válasz #489 Dátum: 11 jún 22, 18:23:21 » |
|
Höhö, mit neki láthatatlanná tevő gyümölcs  Még jó hogy Sanji nem tud erről a technikájáról. Éjjel-nappal nyaggatná, hogy "Taníccs mester!"  Bírnám ha Zoro megkapná a kardját és egy hanyag mozdulattal szétszedné az egész várat 
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #490 Dátum: 11 jún 22, 19:15:39 » |
|
Most végül is Brook fogta magát és kiköpött egy szellemet?  . Kicsit durva volt. Luffy meg Jinbey azért ütős kis balhé volt. Látszik azért, hogy Luffy se mindenható még 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #491 Dátum: 11 jún 22, 21:33:19 » |
|
Brook nagyon üt:D Robin-ból is láthattunk kicsit, bár még nem tudom, hogy most ilyen gyors, vagy csak "klónozza" magát. Végül is a gyümijével ki tud növeszteni testrészeket bárhonnan, szal elképzelhető:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #492 Dátum: 11 jún 29, 12:50:46 » |
|
Sanji két tűz közé került, mondhatni  De ott van a lenyugtató Robin kisasszony is 
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #493 Dátum: 11 jún 29, 13:55:24 » |
|
Ez egy kicsit fárasztó fejezet , sok szöveggel , sok kis eseménnyel és rengeteg halemberrel. x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #494 Dátum: 11 jún 29, 18:56:07 » |
|
Hát komolyan mondom ez a fejezet lassan eléri Skypiea szintjét. Az eleje még oké volt a közepe egy szemét a kérdés a vége milyen lesz.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
|