renato
Vendég
|
 |
« Válasz #450 Dátum: 11 máj 20, 18:52:16 » |
|
Én is Hieiékkel értenék egyet, teljesen felesleges már ez a flashback... legalább valami Fisher Tiger/Jinbe harcot mutathattak volna, de nem, Oda szerint mi az aláírásgyűjtést értékeljük a mangába... nyitni kéne egy "milyen színű tollal írnád alá Otohime petícióját?" topicot, valószínűleg nagyon jókat lehetne ott szórakozni...  Amúgy Hiei: http://www.mangareader.net/one-piece/622/14 230,000,000 belli volt Fisher vérdíjja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vhaearon
Chuunin
Nem elérhető
One piece the Best!
|
 |
« Válasz #451 Dátum: 11 máj 20, 23:19:27 » |
|
Az elején amikor jinbei elkezdett mesélni azt hittem jó lesz az eleje jó is volt de itt a vége fuss el véle mostmár lufynak ideje lenne összecsukni mindenkit mint egy kertiszéket!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #452 Dátum: 11 máj 20, 23:28:53 » |
|
Jó lenne, de azért van egy olyan érzésem, hogy 2-3 részen keresztül még ezt fogjuk látni és még utána is csak azt, hogy Luffy-ék emésztgetik a történteket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #453 Dátum: 11 máj 25, 14:31:13 » |
|
Na végre.... remélem ez volt az utolsó visszaemlékezés már rohadtul elég volt belőle. Nem ezt a halált vártam a királynőnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balli
Gennin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #454 Dátum: 11 máj 25, 14:42:41 » |
|
Nekem is elegem van belőle!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #455 Dátum: 11 máj 25, 14:51:12 » |
|
http://mangastream.com/read/one_piece/88732753/1Vélemény később még elolvasomxD Na jó nincs véleményem. Viszont bízom benne, hogy flash back vége volt ezxD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 25, 14:54:20 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #456 Dátum: 11 máj 25, 15:43:37 » |
|
Pár év múlva talán azt is megtudjuk ki ölte meg Otohimét. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #457 Dátum: 11 máj 25, 18:17:20 » |
|
Amúgy Jinbe meséli ezt a flashbacket, ugye? Csak mert amikor Otohime a fiaival beszél Shirahoshi erejéről, Jinbe a közelbe sincs. Akkor mégis honnan tudja?  Viszont én is remélem, hogy lassan vége a flashbacknek... még egy rész jöhet, hogy lezárja rendesen Oda ezt a szálat, de remélem nem kezd bele egy "nyomozásba" a gyilkos után...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
 |
« Válasz #458 Dátum: 11 máj 25, 18:56:10 » |
|
A legidősebb broda mondta még valahol, hogy "Nem tudtuk átadni Jinbei üzenetét" szóval valamennyire ismeri a tagot. Lehet, hogy elmesélték neki Shira erejét hogy mint a 7 hadúr egyike, ő is védje valahogyan, pl. haditengerészet nem léphet be a területükre, stb.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Itachi89
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #459 Dátum: 11 máj 26, 13:29:35 » |
|
Hali! Mikorra várható tovább a manga?? Mert keddre igértétek! Csak kiváncsi vok! Kösz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
 |
« Válasz #460 Dátum: 11 máj 26, 13:58:03 » |
|
Hidd el, ezt én szeretném a legjobban tudni... amint felbukkan a szerkesztő, kirakjuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Thulya
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #461 Dátum: 11 máj 26, 22:25:54 » |
|
"Pár év múlva talán azt is megtudjuk ki ölte meg Otohimét."
Gondolom Monsigneur Hodi Jones. Csak nem nyírták ki, mert Otohime azt kérte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
 |
« Válasz #462 Dátum: 11 máj 28, 13:47:08 » |
|
Csak nekem van olyan érzésem a jóslattal, vagy mivel kapcsolatban, hogy Shirahoshi Luffyéknak fog besegíteni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kristian1112
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #463 Dátum: 11 máj 28, 15:17:23 » |
|
nekem is már elegem van a sok szövegből,harcokat akarok látni  Semmi olyan technikát nem láttunk amit eddig ne láttunk volna vagy inkább jobban meg fogalmazva még nem láttuk hogy mennyit is fejlődtek az utolsó 3 évben,tehát én már egy kiadós harcot akarok 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
 |
« Válasz #464 Dátum: 11 jún 01, 16:44:38 » |