Tapion-sama
|
 |
« Válasz #435 Dátum: 11 máj 11, 15:30:25 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #436 Dátum: 11 máj 11, 16:24:54 » |
|
Le merném fogadni, hogy a tenryuubitonak elég nagy szerepe van Otohime halálában, lehet, hogy az is lőtte le saját kezűleg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
 |
« Válasz #437 Dátum: 11 máj 11, 16:50:11 » |
|
Érdekesnek ígérkezik a fejezet. Ha Jinbei tényeg egy denevértől kapta a Shichibukai-ba való belépési kérelmét, akkor az 593. fejezetben Buggy... szintén ilyet kapott!
Az Égi Sárkányok már kezdenek idegesíteni, bár elég sanszos, hogy az egyik fogja megölni Otohimét.
Ezt írtam a spoiler megbeszélés topicba, úgyhogy gondoltam átmásolom 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #438 Dátum: 11 máj 16, 18:31:18 » |
|
Köszi , hogy elkezdtétek fordítani . Az előző fejezeteket is lefordítjátok majd ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
 |
« Válasz #439 Dátum: 11 máj 16, 18:35:23 » |
|
Természetesen igen. Elsődleges célunk az, hogy beérjük az aktuális fejezeteket, aztán idővel megcsináljuk az első 584 fejezetet is, de ezt éreztük legfontosabbnak jelen pillanatban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nitroglicerin
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #440 Dátum: 11 máj 17, 18:54:35 » |
|
Hajrá és sok kitartást!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vhaearon
Chuunin
Nem elérhető
One piece the Best!
|
 |
« Válasz #441 Dátum: 11 máj 18, 17:41:28 » |
|
Tapion nagyon köszi!!!  Habár olvasom angolul még közelsem perfect a nyelvtudásom és kissebb motivumok kimaradnak!!! Nagyon köszi megint!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #442 Dátum: 11 máj 18, 19:52:35 » |
|
Nem számítottám arra, hogy Otohime a rész végén még élni fog. Olvasás közben is egyre csak erősődött az érzésem. Ez egy csoda. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #443 Dátum: 11 máj 18, 20:17:02 » |
|
Mondtam magamban így nem halhat meg valaki ezért a fa....ért . Itt az ideje hogy véget érjen ez a flashback.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #444 Dátum: 11 máj 18, 21:30:36 » |
|
Na jó most már nagyon unalmas ez a flashback... ideje lenne, ha véget érne. Az égvilágon semmi olyat nem tudunk meg ami érdembeli lenne. Vagy ha az is akkor se érdekel senkit:D. Harcoljanak már a szalma kazalosokxD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
ronandinho
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #445 Dátum: 11 máj 18, 21:37:37 » |
|
Azt hittem, hogy csak én unom már ezt a flashback-et. Tényleg jó lenne már ha látnánk harcolni őket, de jelen állás szerint nincsenek olyanok akik komoly problémát tudnának okozni nekik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #446 Dátum: 11 máj 18, 21:50:09 » |
|
Nem gond, én kifejezetten tudom élvezni, az egyoldaló harcokat. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #447 Dátum: 11 máj 18, 22:04:49 » |
|
Egyet kell értenem veled Csizi... én is tudnék értékelni valami látványos pofán verést. Mint mikor a birka Bellamyt verte pofán Luffy:D. Ez a Decken és kollégája elég nyápicnak tűnnek. Amit sajnálok, zhogy nem tudtunk meg, hogy mennyi volt Fisher Tiger valódi ereje és fej pénze. Mert akit láttunk elég karcsú volt.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Vhaearon
Chuunin
Nem elérhető
One piece the Best!
|
 |
« Válasz #448 Dátum: 11 máj 19, 14:41:50 » |
|
A flashbacknek addig volt értelme amig a sun pirates kalózkodtak de fisher halála után már nagyonunalmas. Eddig anyit tudtunk meg miért kell Deckennek a kiscsaj és nem azért mert fülig szerelmes belé
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
 |
« Válasz #449 Dátum: 11 máj 20, 14:05:52 » |
|
Nekem speciel nincs nagy bajom a flashbackel, de azért egy kis régimódi harcot be lehetne szorítani, mert így olyan mintha az első fejezeteket olvasnám, alig történik valami:(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|