25 máj 06, 10:41:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1203719 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Tapion-sama
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #420 Dátum: 11 ápr 03, 22:23:06 »

Volna egy feltevésem:
Kuina Dragonnál van. Ugyanis Dragon kikötött azon a szigeten, ahol Zoro élt a dojóban, és volt egy beszédbubi, amelyben valaki felkiáltott, hogy "micsoda sebek, hívjatok orvost azonnal". Tehát szerintem ő elvitte magával Kuinát, így a lány lett a világ legjobb kardforgatója és ezért tanulhatott Zoro Mihawktól... mert van nála erősebb. És szerintem Kuina az.
Még azt is feltételezni merném, hogy Sabo is Dragonnal van, elvégre megtetszett neki a srác, nem hinném, hogy meghalt...
Naplózva

balli
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #421 Dátum: 11 ápr 04, 14:39:07 »

Érdekes elmélet Nevet még nem is gondoltam rá,de nagyon jó lenne mert akkor zoronak még lenne motivációja hogy legyűrje a csajt és ő legyen a legjobb:D
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #422 Dátum: 11 ápr 04, 14:49:13 »

Itt van:

Naplózva

Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #423 Dátum: 11 ápr 04, 14:49:56 »

Ebben csak az a hiba, hogy Kuina olyan szinten meghalt, hogy már el is temették. A temetés után kérte el a kardját Zoro. Dragonról meg nem hinném, hogy másodállásban sírrablót játszik.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #424 Dátum: 11 ápr 04, 15:07:32 »

Mutatták valahol, hogy a testet leengedik koporsóban? Még csak a holttestét sem láthattuk kacsint Szerintem nem véletlenül.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #425 Dátum: 11 ápr 04, 15:47:34 »

Nem akarok kötni, de mivel ki is jelentették, hogy Kuina leesett a lépcsőről és meghalt (Magdi anyus mód  Kúl), ezért gondolom tényleg meghalt, és elásták (ahogy Narutoclone is említette). Valószínű, hogy nem egy kutyát/borjút/vaddisznót ástak el Kuina helyett, és a történet során egy szóval sem említették, hogy eltűnt volna. Ha mondták volna, hogy eltűnt a teste, az más dolog lenne, mivel kinézem Ivankovból, hogy valami felélesztős hormonnal visszahozza az élők soráva, viszont így nagyon kevés esélyt látok rá.
Ellenben a Saboval kapcsolatos felvetésed tetszik, és arra még több esély is van, mint a Kuinásra.
Valamint még abban egyet értek veled, hogy valószínűleg nem Mihawk lesz a világ legjobb kardforgatója, mivel átadta Zoronak minden tudását, így egyértelműen minimum egy szinten kell űzniük a kardforgatás művészetét Nevet.
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #426 Dátum: 11 ápr 04, 16:03:48 »

Valóban nem említették, hogy eltűnt volna, de minek is hangoztatná Oda, ha meglepetést akar csinálni belőle? Nem hiszem, hogy Dragon pusztán véletlenül kötött ki pont azon a szigeten, ahol Zoro tanult... nem hiszem el, hogy ez véletlen. Vagy azt ne mondjátok, hogy ő a One Piece Jacob-ja ikszdé ( Lost - Eltűntek )

Szerintem már csak azért is Zoro vs Kuina lesz a kardforgatónk legnagyobb harca, mert gyakorlatilag ő az egyetlen, akit ( tökmindegy, milyen okok miatt, de ) nem sikerült soha legyőznie.

----------------------------
szerk.:
Idézet
Like Tashigi, her name comes from a flightless bird. The fact she is named after a flightless bird is a reflection of herself. In regards to the bird itself, Oda stated though a bird cannot fly, it doesn't mean it never will.

Akárcsak Tashigi, ő is egy röpképtelen madárról kapta a nevét. A tény, hogy egy ilyen madárról nevezték el, önmagát tükrözi. A madárra vonatkozólag Oda azt mondta, hogy az, hogy a madár nem tud repülni, még nem jelenti azt, hogy sosem fog.

Én még mindig nem vagyok hajlandó kizárni ezt Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 04, 16:15:31 írta Tapion D. sama » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #427 Dátum: 11 ápr 04, 16:25:48 »

Hát persze, van rá esély, csak szerintem nem annyi, mint a Sabos elképzelésedre. Bár ha tényleg azt kívánja Oda, és túléli Kuina, akkor már szerintem arra több esély van, hogy ő Tashigi. Bár akkor meg nem értem, hogy hogy került a tengerészethez, ha egyszer Dragon mentette meg. Lényegtelen, az elképzelésed amúgy tetszik, csak... nem igazán találom kivitelezhetőnek Nevet.
Viszont ez a Jacobos cucc elég sok mindent megmagyarázna... például, hogy Zoro miért nem talált vissza az otthonába Nevet (valami ilyen sziget elmozdítós lókuki volt a Lostban is, ha az emlékezetem nem csal Nevet)
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 04, 16:27:37 írta renato » Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #428 Dátum: 11 ápr 06, 14:30:08 »

Kint a 620-s fejezet.
http://mangastream.com/read/one_piece/83002268/1

Habár nem túl mozgalmas, de egészen ígéretes részeket vetít felénk, a legjobban Tigerre vagyok kíváncsi.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 06, 16:02:02 írta heo » Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
CsiziDani
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Plüsscica karbantartó

« Válasz #429 Dátum: 11 ápr 13, 15:11:36 »

Haza jövök és mi fogad?
http://mangastream.com/read/one_piece/58373218/1

Ámor
Naplózva

CsiziDani
Osztag Vezető
*

Plüsscica karbantartó

« Válasz #430 Dátum: 11 ápr 20, 15:40:19 »

És mondá az Úr: legyen ma is egy új fejezet!
http://mangastream.com/read/one_piece/35896723/1
Naplózva

balli
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #431 Dátum: 11 ápr 21, 14:59:20 »

Nekem ezek egyáltalán nem tetszenek...
Naplózva
Shinji-kun
Újonc
*

« Válasz #432 Dátum: 11 ápr 25, 20:59:19 »

atya úr isten ez valami kegyetlen jó anime /manga pedig nem gondoltam volna róla de megérte elkezdeni Mosolyog ám amugy BB mikor jön be a képbe(Anime)? meg megkérdezném hogy mikor vannak fillerek mert azokat kihagynám:)
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 25, 21:04:50 írta Shinji-kun » Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #433 Dátum: 11 ápr 27, 16:24:29 »

Most jelent meg a Databook 2. része, akit érdekel.

http://mangastream.com/read/one_piece_green/68375012/1
Naplózva
CsiziDani
Osztag Vezető
*

Plüsscica karbantartó

« Válasz #434 Dátum: 11 máj 01, 10:37:44 »

Szerelmünk új erőre kap, kinn az új fejezet:
http://mangastream.com/read/one_piece/28684017/1
Naplózva

Oldalak: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins