|
Thulya
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #361 Dátum: 11 feb 10, 22:39:05 » |
|
Szerintem ez az indítóoldal (nem a címoldal) hatalmas: így a képünkbe vágva a csee-hee-pu-hee végét egy kis torzsalkodással fűszerezve.  A másik jó kép a töltöttcápa. Tudtuk, hogy Luffy idióta, de kezeket fel aki erre gondolt... Oda: 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #362 Dátum: 11 feb 17, 18:40:49 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #363 Dátum: 11 feb 23, 16:15:41 » |
|
Hűű ma gyors postán jött a manga. Na most már csak belecsapunk a lecsóba ideje hogy bunyozzanak már .  Hát volt meglepi info.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #364 Dátum: 11 feb 23, 17:03:28 » |
|
Én is várom már, hogy fight legyen:D. Az elmúlt pár fejezet miatt kicsit már kezdett unalmassá válni a manga. Érdekel ki mennyit fejlődött és nem csupa selejten akarom látni:D. Húsos kalózokon:D.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 23, 17:04:34 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #365 Dátum: 11 márc 02, 14:31:10 » |
|
A héten nem lesz one piece manga:( Pedig végre fight volt kibontakozóban.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
balli
Gennin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #366 Dátum: 11 márc 03, 16:34:42 » |
|
Hát sajna úgy néz ki.... Amúgy ezt honnan tudod?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #367 Dátum: 11 márc 03, 16:50:45 » |
|
Most már hivatalosan is bejelntették. Onnan sejtettem, hogy mindenből volt kint spoiler csak one pieceből nem. Pedig abból szokott kijönni először. Szóval gyanús volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
 |
« Válasz #369 Dátum: 11 márc 09, 18:16:27 » |
|
Na, Zoro megint nincs teljesen magánál, víz alatt akar küzdeni egy olyan alakkal, mint Hodi??? Amúgy zsír az új rész 
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
kurosaki19
Vendég
|
 |
« Válasz #370 Dátum: 11 márc 09, 18:23:30 » |
|
Kitudja lehet az egyik új képessége a kopoltyú használat  Viccen kívül tényleg jó rész volt bár én kicsivel többet vártam de talán végre lesz harc és hogy Zoro lesz talán az első akinek láthatjuk a fejlődősét még egy plusz nekem 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
 |
« Válasz #371 Dátum: 11 márc 09, 21:11:11 » |
|
Nem tudom, de zorro szeme, nem lehet hogy rejt valamit?vagy csak símán meg sérült és azért van becsukva neki?
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa  (K)(L)
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Vas Országa
|
 |
« Válasz #372 Dátum: 11 márc 09, 22:27:52 » |
|
Sérülés biztos van rajta (lásd a vágást), de már én is gondolkodtam rajta, hogy talán direkt tartja csukva. Elvégre egy kardforgatónak létfontosságú lenne a 3D-s látás. Ha pedig elvesztette az egyik szeme világát, akkor nemhogy erősödött, inkább gyengült a 2 év alatt. 
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
tion
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #373 Dátum: 11 márc 09, 23:06:39 » |
|
Én is gondoltam rá,hogy van valami a szemével és nem csak vaksi csak nem talált egy solyómszemet? Az nagyon nagy húzás lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #374 Dátum: 11 márc 09, 23:35:03 » |
|
Iie! Eben tévedsz Árvácsak, mégha mindkét szemére is megvakul, az Zoro vívó tudását nem rontaná. lásd példaként: Zatoichit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|