rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #30 Dátum: 12 jan 14, 12:47:30 » |
|
Nem tudom, de nekem a kinézete inkább az 1950-es évekbeli amerikai parasztgazdákra hasonlít. Legalábbis ez a sapka és a kantáros nadrágról nekem ez jut eszembe. Ettől függetlenül illik ehhez a fazonhoz amit Usopp képvisel. Nehéz is lenne most már máshogy elképzelni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #31 Dátum: 12 júl 12, 01:40:36 » |
|
Alig várom h mutasson valamit.....mert hát a halember szigeten nem mutatott szinte semmi érdemlegeset. Ara gondoltam talán képes lehet olyanra h összeolvad vagy körbeveszik öt ezek a növények és ezzel fokozni tudja az erejét gyorsaságát. Vagy a növényt magát a vérkeringésébe juttatja h elérje a szükséges erőt Igazat megvallva az ö fejlődése a teljes ereje ami érdekel engem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nanami
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #32 Dátum: 12 aug 05, 20:16:40 » |
|
Kezdetben Usopp nem volt a szívem csücske de ennek fő oka a kinézete volt. Aztán minél több részt néztem, annál jobban szerettem meg és kevésbé foglalkoztam azzal hogy is néz ki. Így mostanra a kedvenc szereplőim közé tartozik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
spero
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #33 Dátum: 12 aug 05, 21:23:29 » |
|
Hát igen, a kinézet nem minden Ő a jellemével igazán szerethető karakter.
|
|
|
Naplózva
|
\"Még egyszer harcba szállok Megvívom az utolsó nagy csatám Ma élek és meghalok Ma élek és meghalok. \" (The Grey)
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #34 Dátum: 12 aug 06, 06:42:42 » |
|
én pedig kedveltem elejétől fogva, szeretem a komolytalan kinézetű karaktereket mint Usopp és Gai mondjuk. Bár mikor kilépett, én nem fogadtam volna vissza és akkor Ő is kapitány lehetett volna egy másik hajón
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #35 Dátum: 12 aug 06, 10:34:09 » |
|
Igen, bár akkor olyan szereplő lett volna , mint Koby, hogy pár száz részenként feltünik, és nem élvezhetjük a hülyeségeit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Waff
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #36 Dátum: 12 aug 07, 20:24:10 » |
|
Hát biztos hogy lesznek még hatalmas poénjai de én nem csak ezek miatt szeretem hanem a személyisége és a műben betöltöltött szerepe miatt is nagy kedvenc. Valaki emlékszik még erre a poénra ? (én ezen röhögtem a legjobbat)
"Yo Condoriano!"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #37 Dátum: 12 aug 08, 06:41:09 » |
|
Persze , Condoriano a G7 fillerből . Ebből a videoból is kiderül, hogy Usopp nagyon vicces de mindemellett a csapat esze is, Nami és Robin mellett meg talán még Sanji mellett. Zoro is nagy a videó végén .
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
Waff
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #38 Dátum: 12 aug 08, 12:41:54 » |
|
Ja ez mikor bezárták de később még jobb lesz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #39 Dátum: 12 aug 08, 23:18:02 » |
|
usopp-ban az a jó,hogy van egy olyan különleges képessége,ami tanulható...ezt a képességet blöffnek hívják.Legalábbis a 2 évvel ezelőtti usopp képes volt szemrebbenés nélkül hazudni bármilyen baromságot,na jó igaz közben néha röhögött mint,a kerge marha de az más téma. A mostani usopptól nem is annyira szemet kápráztató erőt várok (erő gépekből már TÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚL sok van a one piece-ben.) sokkal inkább taktikát,és kombinációs támadásokat.Meg nem bánnám ha még fejlődne a fegyvere,mondjuk valamilyen karra szerelhető nyíl kilövő,tudom hogy ez nem az ő stílusa de sztem menő lenne.
|
|
|
Naplózva
|
A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!! Egy mindenkiért,mindenki egyért! In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #40 Dátum: 12 aug 09, 07:25:12 » |
|
Egyet értek. Usopp olyasmi karakter mint Shikamaru . Nem tartozik a legerősebb, über legyőzhetetlen karakterek közé de csapat harcban nagyon hasznos és jó ötleteivel jó vezető is lehet 1-1 ritka pillanatban.
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
Waff
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #41 Dátum: 12 aug 09, 18:13:36 » |
|
Hát biztos hogy még nagyon sokat fog fejlődni hogy a történet végére a "tenger bátor harcosa" lehessen. Asszem így mondja nem biztos, de a lényeg hogy még naaaagyon sokat fog fejlődni és abban is biztos vagyok hogy az óriások szigetére is el fog jutni mint minden szalmakalapos ahogy Sanji például eljutott a sellőkhöz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #42 Dátum: 13 máj 23, 19:32:21 » |
|
Remélem, hogy Usopp a két év alatt nem vált meg Sogeking maszkjától. Örülnék, ha az újvilágban ismét magára venné, mikor szorul a hurok. Lululu lululálá Sogekiiiinguuuuuu!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 23, 19:35:25 írta Tilon »
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Beeng
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #43 Dátum: 13 máj 23, 19:51:35 » |
|
Nem hiszem, hogy ujra felvenné a maszkot, hiszen az csak azért volt mert Water7 ben összebalhézott a többiekkel, szégyellte magát, és felvette a maszkot. Én arra várok, hogy kapjon egy normális plakátot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #44 Dátum: 13 máj 23, 20:20:58 » |
|
Felvette Perona ellen is, ha jól emlékszem. Tehát nincs összefüggésben a kiválással hosszútávon, remélem még felveszi (meg a plakátja is így van, akkor eltörlik majd a sogekinget, ha kap újat? Vagy mindig csak a maszkban hajtja végre a nagy "hőstetteit")
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
|