sylvanor
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #15 Dátum: 11 márc 28, 21:35:53 » |
|
Zoro...szemkivágás? majmok? már előre félek x D Én mondjuk bírom, hogy azt hiszi, hogy ő van jó helyen és a többiek tűntek el. xD Pedig nem. Végre egyszer nem tévedett volna el a buborékos szigeten, mert segített volna számozás. Ennek ellenére jó, hogy eltéved, mert mindig így jut a harctér közelébe. De hiába ilyen, a kegyetlenül hülye címet nem nyeri el Luffytól. Luffy a kedvenc igazából, de Zoro is kimondottan jól nyomja. Azt a túl nyugodt természetét bírom. Alszik, edz, eltéved, harcnál pedig elő veszi az igazi komoly viselkedést. PL.: Sanjinál néha már zavaró, hogy harc közben elkezd áradozni, ha csajt lát. Nálam nincs meg az élmény ezeknél a harcoknál. De Zoronál nincs ilyen. És az életcélja is eléggé ötletes. Majd megszerzi a Zoro, a világ legjobb kardforgatója címet, esetleg még egy harci haki-t is megtanul, de ki tudja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #16 Dátum: 11 ápr 23, 09:42:40 » |
|
Zoro az állandó eltévedéseivel nagyon meg szokott nevetettni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 11, 14:45:56 írta M. Bogi »
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #17 Dátum: 11 jún 10, 18:31:31 » |
|
Legjobb karakter a kedvencem, hogy miért? magától értetödő, meg már leírtam Nem részletezem tovább Mondjuk az vicces volt Thriller Bark-on, amikor Sanji és Zoro zombija összecsapott csak úgy és megjegyezte Chopper, hogy ezeknek a szelleme már alapból nem férnek össze nagyon nagy
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #18 Dátum: 11 jún 10, 20:47:06 » |
|
A one piecefanon kaptam egy pü-t amiben felhívták a figyelmemet erre: http://www.mangareader.net/one-piece/614/6Viszont egy valamit nem értek... A szalmakalapos csapatot halottnak hitték mivel 2 évig egyik se mutatkozott. Szóval, hogy a rákba nőtt Zoro vérdíja 40 millát? 120-ról 160-ra? Valaki ezt hívatalos forrásból megtudja erősíteni? Amennyiben nem én elgépelésnek nyilvánítom... ha valakit eltűntnek nyilvánítanak annak elég nehezen növelik a vérdíjátXD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #19 Dátum: 11 jún 10, 20:56:34 » |
|
Na ez egy jó kérdés, amire talán a készítője tudja a választ, max majd később kapunk rá választ, lehet összefüggés a Kuma-val v akár Mihawk-kal kapcsolatban... de tényleg rejtélyes
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #21 Dátum: 11 jún 11, 22:59:52 » |
|
Tudtommal Luffynak is a marinfordi csata után emelték meg a vérdíját 400 millióra, pedig mindenki azt hitte, hogy meghalt. Ha tévedek akkor meg sem mukkantam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #22 Dátum: 11 jún 11, 23:34:34 » |
|
Nem, nem tévedsz, bár sztem közre játszik, még az, amit az Égisárkánnyal leművelt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #23 Dátum: 11 jún 14, 15:27:21 » |
|
Elgépelés, az 120 milla ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #24 Dátum: 11 jún 14, 16:53:13 » |
|
Jahhh én is emgnéztem. Jól gondoltam^^. Kösz a segítséget. Nem tudom már kiírta a pü-t One Piecefanon, de Zoro plakátja marad 120 millió.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #25 Dátum: 11 jún 14, 17:42:47 » |
|
Ennyih... amúgy én is azt hittem először, hogy 140 milla.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
todi
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #26 Dátum: 11 aug 16, 00:22:53 » |
|
A történet hosszúságát szavatolva az lenne a legjobb hogyha Zoro álma, akkor valósulna meg, ha legyőzné a spéci kardok használóit. Az minimum 29 ellenfél, de hacsak a nagyon spéciket nézzük akkor is 12. Az eddigiek alapján a legjobbak a kalózoknál Mihawk, a kormány felől a Goroseies tata és egy kakukktojás, ami erősen fikció számba megy az pedig a forradalmárok részéről Kuina.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #27 Dátum: 11 aug 16, 01:19:47 » |
|
Én voltam aki üzent Onepiecefan-on, de megnéztem én is a torrentet, és látom, hogy 120. Pedig szép lett volna:D Az én szememben Zoro akkor lenne a legjobb ha mind a Gorousei kardosát legyőzné(Gandhi,vagy nem?:O) Illetve egy jelképesnek mondható csata Mihawk-kal, ahol átveszi "a koronát"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #28 Dátum: 11 aug 16, 19:15:12 » |
|
Ahhoz, hogy ezeket a mókusokat Zoro leverje külön utakon kellene járjon. Vagy legalábbis nekem gyanús lenne, hogy útjuk során mindegyikkel találkozzanak. Persze szép lenne és repesztene a vérdíja 1000-el felfelé de .... majd kiderül.
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #29 Dátum: 11 okt 19, 17:48:46 » |
|
A mangában benne van, h mi lett a bal szemével? Mert az animében nem esett szó róla. Vagy kihagyhattam 1 részt?
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
|