drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #45 Dátum: 12 júl 17, 23:11:24 » |
|
Sztem ey kemény óriás lenyomná. Luffy ütései főként a lendület és a gumi rugalmasságai miatt olyan hatalmasok, persze magában is nagyon erős, de egy óriás sztem lenyomná.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
ikariam
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #46 Dátum: 12 júl 23, 16:24:28 » |
|
Hogy mikre nem talál az ember ha keres Rayleigh Luffy Nagybácsija lenne? Hogy honnan a feltételezés? One Piece 512 részbe Buggy mondja, visszavezetve hogy Luffynak Dragon az apja, Grap a nagyapja és akkor mondja hogy Nagybácsi:D érdemes rajta elgondolkodni Szerintetek?
|
|
|
Naplózva
|
http://titok0008.qwqw.hu <---Oldalam! nézd meg, One piece nevelde.(remélem nem gond, ha az akkor írj üzit Admin, és leveszem.)
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #47 Dátum: 12 júl 23, 16:34:32 » |
|
Kereszt apja max. Ha a nagybátya akkor Luffy anyjának a tesója, bátyja vagy öccse. mivel nem hallottunk még Luffy anyjáról éppen lehetne Silver a nagybácsi de szerintem csak keresztapa. Utána lehet nézni, de én nem emlékszem, hogy utaltak volna ilyesmire.
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #48 Dátum: 12 júl 23, 17:01:26 » |
|
Ez a 512. rész magasságában van, amikor Buggy megkapja az újságot, és benne a hírt, hogy Luffy betört Marinfordba Rayleigh-vel. És elkezd gondolkozni, hogy Garp nagyapa, Dragon apa.....azt ne mond, hogy Rayleigh nagybácsi. Vagy vmi hasonló. A lényeg sztem annyi, hogy Buggy egyik hülyeségét láttuk már megint De bármi megeshet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ikariam
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #49 Dátum: 12 aug 03, 20:06:03 » |
|
amúgy írtam is ugyan azt mint elöttem szóló De nem kizárt amúgy, lehet hogy csak ezért segített neki edzeni meg a hajót bevonni.Bár amúgy az is érdekelne hogy mi van luffy anyjával, mert róla idáig semmit se hallottunk, de azt tudjuk hogy nem nevelte.
|
|
|
Naplózva
|
http://titok0008.qwqw.hu <---Oldalam! nézd meg, One piece nevelde.(remélem nem gond, ha az akkor írj üzit Admin, és leveszem.)
|
|
|
HayateLen
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #50 Dátum: 12 aug 14, 15:53:30 » |
|
azt lehet tudni, hogy a szeme alatti heg honnan származik?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
spero
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #51 Dátum: 12 aug 14, 16:04:05 » |
|
Igen a mangából Aszem pont az első fejezetből, ő vágta meg magát, hogy ezzel bizonyítsa Shankséknak, hogy igenis férfi, így viygék el őt magukkal a hajójukon. Tessék, itt van: http://www.mangareader.net/103-2039-7/one-piece/chapter-1.html
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 14, 16:09:34 írta spero »
|
Naplózva
|
\"Még egyszer harcba szállok Megvívom az utolsó nagy csatám Ma élek és meghalok Ma élek és meghalok. \" (The Grey)
|
|
|
HayateLen
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #52 Dátum: 12 aug 14, 18:56:05 » |
|
áh! köszönöm szépen spero! a mangát csak mostanság olvasom, az anime-ben meg nem rémlik ilyen de most már minden tiszta!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #53 Dátum: 12 aug 14, 21:30:28 » |
|
Az animében nem rakták bele. Ne kérdezd, hogy miért...
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #54 Dátum: 12 aug 15, 00:14:08 » |
|
Talán azért mert cenzúra. Nehogy a sok kis japán kölyök mindegyik ilyen vágással virgonckodjon az utcán Luffy mintájára. Amúgy nem is hülyeség mert láttam már ilyet idehaza is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #55 Dátum: 12 aug 29, 21:54:51 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!! Egy mindenkiért,mindenki egyért! In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
|
|
|
Gekkou
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #56 Dátum: 12 szep 29, 20:32:06 » |
|
Az egyik kedvenc karakterem a One Piece-ből.(: De azt gondolom nem kell ecsetelni h miért xd Ember,ha egy ilyen ember a barátom lenne....
|
|
|
Naplózva
|
"A titok ajtaját nem olyan nehéz kinyitni, mint ahogyan azt az emberek gondolják. Ellenkezőleg, az a szörnyű, milyen nehéz bezárni."
|
|
|
kocacica8
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #57 Dátum: 12 nov 03, 19:23:17 » |
|
Nem találtam ennél jobb témát ahol ezt leírhatnám szóval akik még nem járnak a háború utáni részeknél ne olvassák el! Na, ugye mivel elég sokáig nagyban haverkodott Luffy Ivával, ti nem lennétek kíváncsiak arra, hogy a jövőben találkozzanak és ott Iva elmesélhetné mit csinált Sanji edzés közben. Sajnos ő az egyetlen, akinek az edzési helyszínéből és módszeréből tényleg nem tom kiszedni hogyan és mit tanulhatott. Főleg a haki elsajátítására lennék kíváncsi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #58 Dátum: 12 nov 04, 09:25:37 » |
|
A haki ez fel kell ébredjen és onnantól lehet fejleszteni. szerintem önvédelemből ébredt ez fel Sanjinál, mert undorodott az okamáktól, és Ő szépen fejlesztette magának, érzékelés hakiját. De ez itt off szerintem mert ez Luffy topicja .
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
Pein7
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #59 Dátum: 12 nov 04, 09:36:46 » |
|
Huha köszi azthittem még amikor Ace együtt volt akkor sérült meg ,de végülis példaképét követe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|