RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #30 Dátum: 11 okt 11, 18:21:00 » |
|
Szerintetek miért kapott Luffy még $100 millát a fejére? (azért hozom ezt fel mert nem említik sehol, h pontosan miért is) - Ki ütött 1 égi sárkányt - Szétverte Impel Downt - Részt vett a háborúban (de itt végül is sokra nem ment, mert még nem tudta irányítani a hakiját, úgy értem inkább fehér bajusz kalózokon volt a hangsúly a tengerészet szempontjából.) A háború végén Fekete szakáll alkotása és Shanks megjelenése feledteti is Luffyt. szerintem inkább az első két érvem miatt lett az a plusz százas, teljesen jogosan
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #31 Dátum: 11 okt 11, 18:41:02 » |
|
És agyonverte a Shichibukai Gekko Moria-t, majd betört Marinefordra, hogy megkongassa az Ox harangot. Ezeket kihagytad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #32 Dátum: 11 okt 11, 20:03:44 » |
|
RoronoaZoro: a 3. opció, amiért részt vett a háborúban Ez a jó válasz
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
|
« Válasz #33 Dátum: 11 dec 19, 16:30:01 » |
|
Szakadok minden eggyes megszólalásán...Végre egy Goku tipusu főszereplő iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimááááádoooom !
|
|
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
Vhaearon
Chuunin
Nem elérhető
One piece the Best!
|
|
« Válasz #34 Dátum: 11 dec 19, 16:45:37 » |
|
Amúgy a világkormány titkolja hogy Luffy járt az Impel Downban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #35 Dátum: 11 dec 19, 16:52:04 » |
|
nem csoda. olyan gyengen akkora galibat okozni...
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #36 Dátum: 12 jan 04, 21:00:15 » |
|
Végül is az a 240 ember akit akkor kihozott( pontosan nem tudom) még mindig a világban lófrál, és nem lehetett kevés idő, és fáradtság mire anno begyűjtötték őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #37 Dátum: 12 jan 04, 21:04:22 » |
|
'olyan gyengén'? xD WTF? azért gear second már akkor is megvolt xD ja én azon szakadtam, hogy Marinefordban a 3 admiális előtt ért földet xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #38 Dátum: 12 jan 04, 21:09:59 » |
|
Esélye nemvolt senki ellen se akkor. Bármelyik admirális ránéz és meghal. Bár az igaz hogy gyors volt ,de fegyverkezés színe nélkül elégé esélytelen. Szakadok minden eggyes megszólalásán...Végre egy Goku tipusu főszereplő iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimááááádoooom ! Nem mert ő azért valamivel okosabb. Nem hitte azt hogy a házasság valami süti.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
|
« Válasz #39 Dátum: 12 jan 05, 13:02:23 » |
|
Putir: ja de a golyójira azt hitte aranybol vannak szerintetek Luffy valaha találkozik normálisan az apjával? mert eddig ezek a felbukkanásai itt-ott-amott nem mondhatók találkozásnak... hát én remélem találkoznak
|
|
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #40 Dátum: 12 jan 05, 13:33:08 » |
|
Az aranygolyók valamilyen japán mondás révén lettek mondva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #41 Dátum: 12 feb 06, 23:18:52 » |
|
Meg azért elég szép lett volna ha oda azt írja hogy "áhh ezek a heréim" Luffy egy hát állat mit szépítsek.Céltudatos ösztönös kreatív.A kreatív alatt azt értem hogy egy olyan "szimpla" gyümiből mint a gumi milyen világklasszis támadásokat hozott ki.
|
|
|
Naplózva
|
A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!! Egy mindenkiért,mindenki egyért! In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
|
|
|
naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #42 Dátum: 12 júl 09, 17:50:15 » |
|
Nem rég néztem bele megint a Luffy vs Oz harcába. És elképzeltem h Rémálom Luffy gear second állapotban a jelenlegi haki használatal milyen durva lenne már
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #43 Dátum: 12 júl 09, 17:55:55 » |
|
Kábé olyan lenne, mint amikor szétzúzta a Noah-t
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #44 Dátum: 12 júl 17, 23:05:06 » |
|
Azon gondolkoztam,hogy mi lenne ha gear 3rd giganto pistol-os luffy nekiállna szkanderezni egy óriással.
|
|
|
Naplózva
|
A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!! Egy mindenkiért,mindenki egyért! In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
|
|
|
|