24 nov 15, 23:34:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Sárkányölő mágiák  (Megtekintve 55665 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
heo
Shinobi no Kami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Fényhozó

« Válasz #75 Dátum: 11 dec 02, 19:56:53 »

Erről a nyílhegy köpésről, így utólag még ez jutott eszembe ->http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/003/20, lehet, hogy valami hasonló történt ott is.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Drahaka
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #76 Dátum: 12 feb 24, 21:46:11 »

vajon még milyen elemekhez lehet kötni sárkányölő mágiát?Fény,Sötétség,föld esetleg homok és víz?
Naplózva

A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!!
Egy mindenkiért,mindenki egyért!
In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
Papirtigriske
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Milyen Ottó? O.o

« Válasz #77 Dátum: 12 feb 28, 20:26:01 »

A fényt és a sötétséget én nem feltétlen venném elemnek és nem is hiszem, hogy létezhetnek ilyenek, a többinek meg akadályát nem látom. A föld elemnek azért, mert ott van ugye Gazille, aki ugyebár vasat eszik, akkor miért ne. Valószínűleg létezhetnek, de eddig semmi konkrét bizonyíték nincs rá. Bár így jobban belegondolva, lehet, hogy fény és sötétség is létezik, gondolok itt Acnologiára, aki talán ide köthető. Persze lehet, hogy csak hülyeséget beszéltem.
Naplózva

A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #78 Dátum: 12 márc 04, 02:13:30 »

Sting a fehér, Rouge pedig az árnyék sárkány.
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/258/21 De a RAW-ban is ellenőriztem, tényleg "fehér" (haku) és "árnyék" (ei) van oda írva.

Nem lehet tudni, hogy ez most csak valami becenév, vagy a sárkányelemükre utal.
Bár amikor itt http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/258/20 Sting "ráfúj" a fickóra, akkor nem sérül meg, viszont a sisakja, ami világos színű (fehér?) igencsak totálkáros lesz. Lehet, hogy Sting a fehér színre tud támadni? Akkor viszont Natsu bajban lesz, mivel a sála fehér. ^^"
Rouge meg talán pont az árnyékokat tudja ki/felhasználni...?
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 04, 02:14:02 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #79 Dátum: 12 márc 04, 10:34:18 »

A fehérre támad? :O
Az baj lesz, mert a mangában minden fehér Faceg
Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
dRown
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #80 Dátum: 12 márc 05, 19:39:35 »

Szerintem csak direkt elvétette a támadást, hogy ne ölje meg a gyereket. És mivel kicsit eltalálta a sisakját, azért esett az szét.
Naplózva

Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
hagabi
ANBU újonc
*

gman kiválasztottja

« Válasz #81 Dátum: 12 márc 12, 23:35:06 »

Érdekes volt olvasni a sok elméletet. Bár szinte semelyikkel nem értettem egyet, de jók voltak. Ne tessék félreérteni, igazából nekem nincs saját elméletem. De nem szeretném, ha a mangában ilyen pecsételős dolog vagy akármi lenne. Ez annyira hasonlítana a Narutora, hogy az hihetetlen. Én pedig pont ezért szeretem a Fairy Tail-t, mert egyedi az ötlet. Nem utolsó sorban, pedig a sárkányok a mitikus fajok közül az egyik kedvencem.

Igazából ha már a sárkányölő mágiáról van itt szó, akkor kifejtem róla a véleményem. Nekem egyértelműen a kedvenc mágiám. A nyers pusztítóerő, amivel rendelkeznek az hihetetlenül király. A pikkelyes dologhoz nem szeretnék sokat hozzáfűzni, de ha jól emlékszem volt valami olyasmi a történetben, amikor azt mondták, hogy ez a sárkányölő mágusok "végső formája". Ekkor használják ki az erejüket teljesen. (Ez persze nem biztos, de nincs kedvem megkeresni, hogy ez hol volt, ha egyáltalán mondták ezt xD)
A lachrimás dologhoz pedig nem tudok semmit hozzáfűzni. Inkább nem firtatom, mert a lachrimákról még igencsak keveset tudunk. Annyit azonban mégis, hogy szerintem, Luxus alapból is villámmágiát használ, Cobra meg ilyen méregmágiát vagy ilyesmit. A lachrima, pedig csak plusz erőt adott nekik.
Luxus-hoz még annyit, hogy nem hiába tudta használni a Fairy Law-t, hiszen az elméletileg nincs megszabva, hogy egyféle mágiát használhat az ember. Pl. Gérard is ismer néhányat. (Vagy nem? Mert ezt nem tudom pontosan, hogy Gérard varázslatai, ugyanahhoz a mágiához tartoznak-e)

Wendy Égi sárkányölő mágiáját sem becsülném le. A szélnek is nagy a pusztító ereje, ha erőre kap. Ezen felül ha jól formálják, akkor igencsak éles penge is lehet belőle. De még számtalan módon ki lehet használni a szél erejét.

Gazille! Hát ő tényleg egy igazi őrült. Nagyon nagy karakter és az egyik kedvencem. A vas sárkányölő mágia nem éppen gyenge az biztos. Amire igazán kíváncsi vagyok az az, hogy mennyit fejlődött és mit alakít a Nagy Mágiajátékokon. Valószínűleg neki is sikerült felébreszteni a Második Eredetet. (Egyépként ez egy sokkal boncolgatni valóbb téma, mint mondjuk a lachrimák) Ha igen, akkor valszeg nagy harca lesz, majd az ellenfelével. Mondjuk remélem, hogy Rouge-val fog megküzdeni. Hiszen Rougo is őt nézte ki magának.

Natsu!!! Hát ő az abszolút első. A kedvenc szereplőm és valami iszonyatosan dinka. Viszont az ereje nem semmi. Nagyon sok sárkányölő technikát ismer és a mágikus ereje sem elhanyagolható. Volt már rá példa az igaz, hogy nem csak tüzet evett meg. De ha pl emlékeztek, amikor megette az Atheriont, akkor sikerült elnyelnie annak az erejét. Az amúgy is elemi mágikus erőket tartalmazott és ebbe mint tudjuk a tűz is beletartozik. Amikor Luxus villámait ette meg, akkor pedig nem tűzzé alakította azokat, hanem egyszerűen elnyelte és magáévá tette.
Natsunál is arra vagyok kíváncsi, hogy sikerült-e benne felébreszteni a második eredetet. Mondjuk szerintem sikerült és ha ez így van akkor igencsak látványos küzdelemre számíthatunk tőle. Gondoljatok csak bele. Mikor Natsu evett az Atherionból és Hades mester ellen elnyelte Luxus villámait olyan hatalmas erőt szabadított fel, mint még soha. Ekkor azonban még csak az első tárolóját használta. Valószínűleg azért is dőlt ki egy jó időre ezek után, mert a tárolója túlcsordult a hatalmas energiától és ez nagy megterhelést jelentett számára. Urtear is megmondta, ha a második tárolót aktiválják akkor az olyan lökést ad az erejüknek, mint még soha semmilyen edzés. (Lehet, hogy meg kétszerezi vagy akár megháromszorozza az erejüket.) Viszont az az én személyes véleményem, hogy a második tároló kapacitását lehet növelni és ki tudja, a végére akár tízszer olyan erősek is lehetnek, mint most. Akkor már Natsu ereje lehetne olyan, mint egy sárkányé. Szerintem, mikor Gildartz azt mondta, hogy egy ember nem képes legyőzni Achnologiát, csak egy sárkány, azt csak jelképesen értette. Nem azt mondta, hogy Natsu egy sárkány lesz vagy ilyesmi, hanem, hogy az ereje lesz olyan, mint egy sárkányé. (Én ezért is vetem el az ötletet, hogy a sárkányok a sárkányölőkbe vannak pecsételve vagy valami ilyesmi.)
Mindenesetre, ha Natsu ereje egy hasonló szinten lenne, mint mikor Hades ellen küzdött a Villámló Tűzsárkány formában, akkor már elégedett lennék. (Mondjuk azt a formát remélem többször nem használja, mert szeretném, ha saját erejéből lenne olyan erős. Nevet) Remélem, hogy láthatjuk tőle még az érzelmek lángjait, mert akkor valami félelmetesen erős. Makarov is megmondta, hogy Natsu esetében a düh, ami elő tudja hívni benne ezt az erőt. Olyankor aztán tényleg mindent felperzselnek a lángjai. Nevet

Még a sárkányölők generációira is kitérnék egy picit. Hát az első benyomásom az volt, hogy a második generációs és harmadik generációs sárkányölők a mágusok szégyenei. Már bocs, de azzal fölvágni, hogy egy lachrimával felturbózzák magukat és bikaerősek lesznek tőle az szánalmas. Bár meg kell hagyni, hogy Luxus villám mágiája még tetszett. De mondjuk már Cobra, aki olyat talál ki, hogy méreg sárkányölő, na az egy kicsit nevetséges volt számomra. Szerintem ez már az igazi sárkányölő mágia egy megcsúfolása volt. Aztán Natsu leüvöltötte a fejét és megmutatta, hogy mitől sárkányölő a sárkányölő. (Na egy olyan üvöltést el tudnák képzelni a Nagy Mágiajátékok alatt, vagy legalábbis megnézném még egyszer. Natsu hangja nagyon el lett találva. Mikor üvölt és vizhangzik a hangja na az hatalmas. Pl mikor Luxus-t legyőzte vagy mikor Hades-t győzték le. ) A harmadik generációs sárkányölők története még elég ködös. Azt se tudjuk, hogy tényleg sárkányok nevelték-e őket vagy, hogy ha igen akkor megölték-e azokat? Maradjunk annyiban, hogy biztos nagyon erősek, de talán, majd Gazille és Natsu helyrepofozzák őket. Nevet
Naplózva
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #82 Dátum: 12 márc 13, 00:07:24 »

Cobránál Natsu csak "véletlenül" ordított akkorát, hogy a drága kígyó kifeküdt. Azért küldte a padlóra csak, mert a sárkányölőknek kifinomult a hallása, plusz az ő fajtája még rátett egy lapáttal. Nem tudom, valószínűleg én is sokkot kapnék, ha még az agyam is beleremegne egy ordításba.
Személy szerint nekem nagyon tetszett Cobra, és a mágiája.  Pontosan Bár csak lehet azért, mivel bírom az őrült fickókat, meg ez az összhatás... hát, nekem bejött.
Naplózva
Drahaka
Akadémiai tanár
*

« Válasz #83 Dátum: 12 márc 14, 21:18:34 »

stingről és rougeról:ha ők tényleg 3. generációs (vagyis olyan sárkányölők akiknek mind igazi mind lacrima sárkányölő mágiája van) akkor lehetséges hogy két elemet uralnak.
Naplózva

In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
Gery0704
Kezdő Jounin
*

« Válasz #84 Dátum: 12 márc 15, 12:54:07 »

akárcsak Natsu mivel láttuk hogy ő is tudja még használni a villámló tüz sárkány erőt
Naplózva
Putir
Vendég
« Válasz #85 Dátum: 12 márc 15, 13:00:44 »

Meg ha vasat eszik akkor képes a tűzsárkány vasöklére meg ilyenekre.
Naplózva
Drahaka
Akadémiai tanár
*

« Válasz #86 Dátum: 12 márc 15, 23:44:28 »

de natsu tüze megolvasztja a vasat.Szóval az nem lenne nyrő kombó szerintem.Talán a villám meg a vas,vagy a villám meg a víz.
habár lehet hogy az olvadt vas még fájdalmasabb.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 15, 23:45:03 írta Drahaka » Naplózva

Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #87 Dátum: 12 jún 14, 13:48:13 »

Nemrég elgondolkodtam a Sárkányölő mágia nevén. Többször elhangzott már, hogy ez a mágia a sárkányok megölésére szolgál. Szerintem ez a megállapítás téves.

http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/001/65
Itt  Happy megjegyzi, hogy eredetileg sárkányölő mágia volt, de azt is, hogy a testet a sárkányéhoz alakítja, hogy tudja a használó használni a mágiát.

Én picit megváltoztatnám a név értelmezését: Sárkány... ÖlőMágia. Magyarán nem a sárkányok megölésére van kitalálva, hanem ezek egy sárkány ölőmágiái. Tehát olyan sárkánytechnikák, amelyekkel egy sárkány képes ölni, nem pedig, amivel egy sárkányt lehet megölni. Logikusnak tűnik a dolog, elvégre minek tanítanának egyáltalán a sárkányok olyan technikákat, amivel őket lehet megölni, mégis Acnologiának ezek a technikák olyanok voltak mint egy szúnyogcsípés?

Ha pedig mégis a sárkányok megölésére szolgál ez a mágia és sárkányok tanítják sárkányok ellen, akkor a Pokémon logikával dolgozik a manga ikszdé. A sárkány típusú Pokémonok csak a jég típustól és a sárkánytípustól kapnak dupla sebzést, magyarán a sárkányra életveszélyes a sárkánytechnika.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 14, 13:49:29 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #88 Dátum: 12 jún 25, 23:17:04 »

Az nem lehetséges, hogy az istenölő mágia voltaképpen a sárkányölőölő mágia, mert végeredményképpen pont, hogy ellenök a leghatásosabb.

Van egy olyan érzésem, hogy a sárkányölők, nem csupán elemenként, hanem anyagi állapotonként is be vannak sorolva, s úgymond az ugyanabba a csoportba tartozó elemeket szintén képes megenni, csak hát némi feltétele van. Pl Natsunál aki a tűzsárkányölő az energia csoportba tartozik és emiatt volt képes megenni a villámot, meg az etheriont. Másik, viszont nem tartom kizártnak, hogy az ilyesmi csupán az oridzsinále sárkányölők kiváltsága.

Cobra méregsárkányölő mágiája az folyékony vagy légnemű? Ha az utóbi, akkor az előbbi elmélet alapján Wendy meg tudná enni?

Akkor még vegyük bele Zerefet is. volt említve, hogy tőle származik az istenölő mágia.

A másik dolog vele kapcsolatban ami már aszem volt említve, hogy esetleg ő Angolorgia tanítványa.

Mint "halál sárkányölőnek" (meg egyébként is bazinagy mágikus ereje van) pont, hogy ő lenne  a legerősebb a sárkányölők közt.
Na de, ha a hálamágiát az energia kategóriába soroljuk, akkor ugye pont, hogy Natsu számára a potenciális ellenfél/veszélyforrás.

S hát pont emiatt kezdett el úgymond "istenölőket" kiképezni, akik úgymond megvédenék a rá veszélyes sárkányölőktől.

sárkámyölő=isten

Ha feltételezzük, hogy Zeref sárkányölő, és öreg mint a rozsdamarta aranyrúd.  Akkor feltételezhető, hogy egy sárkányölő egy idő után, már akkora erővel rendelkezik, hogy voltaképpen már istenként lehet behatárolni. Viszont ez azért baromi sok idő kelhet, ami lehet megmagyarázná nála az enyhe skizofrén tüneteket.

Vagy ha Zref az a sárkányölő, aki elérte egy isten szintjét, akkor az is lehet, hogy az istenölőket nem Zeref, hanem pont hogy ő ellene jöttek létre.
S azért használnak fekete elemet, hogy ne csupán az elemük színesebb változatát tudják megenni, hanem, hanem pont hogy a fekete mágikus energiát,(halálmágiát) is.

Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #89 Dátum: 12 jún 26, 09:45:09 »

... Van egy olyan érzésem, hogy a sárkányölők, nem csupán elemenként, hanem anyagi állapotonként is be vannak sorolva, s úgymond az ugyanabba a csoportba tartozó elemeket szintén képes megenni, csak hát némi feltétele van.
...
Cobra méregsárkányölő mágiája az folyékony vagy légnemű? Ha az utóbi, akkor az előbbi elmélet alapján Wendy meg tudná enni?
...

Wendy adatlapján rajta van, hogy csak viszonylag tiszta levegőben tudja használni az erejét. Mivel tisztább levegőt eszik meg, annál erősebb. Ha nagyon szennyezett a levegő, akkor nem tudja megenni. Vagyis ha pl. a méreg mérgesgázként van jelen (lásd Cobra a Cyberius által kifújt méregködöt ette meg), akkor az neki nem jó. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins