ronandinho
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #45 Dátum: 11 feb 06, 19:58:40 » |
|
Van egy kis elméletem Zerefel kapcsolatban. Tudom, hogy alig tudunk róla valamit, csak azt szeretném kérni ezt a hozzászólást tartsátok tiszteletbe.
Mint, tudjuk Zefer volt a legerősebb és a legonoszabb mágus a világon. Nem tudjuk, hogyan győzték le (ha legyőzték), de nyilván való, hogy él csak épp alszik. Gildarzt aki elvállalta a 100 éves küldetést, de útjába került egy Fekete sárkány aki egy csapással majd nem megölte Gildarzt. És most jön a lényeg, Zeref fekete mágiát haszná, a sarkány nyilván való, hogy ő is fekete mágiát használt. Lehet, hogy az a sárkány Zerefet tanította. Erre akarok kilyukadni, hogy Zeref egy sárkányölő, mint Natsu-ék csak sokkal hatalmasabb az ereje mint a többi sárkányhoz képest (vagyis a sárkány sokkal erősebb volt a többieknél) és szerintem Igneel volt a második legerősebb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
 |
« Válasz #46 Dátum: 11 feb 06, 20:08:47 » |
|
Nem mondasz hülyeséget. A fekete mágus akit a legördögibb személynek hittek , és a Fekete sárkány aki utálja az embereket. Én simán eltudom képzelni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
 |
« Válasz #47 Dátum: 11 feb 07, 11:36:49 » |
|
Nekem is tetszik a felvetés, és bele is illene a történetbe, hogy azért tanítottak embereknek Sárkányölő technikákat, hogy azt az egy Fekete Sárkányt közös erővel legyőzzék. Lehet, hogy a sárkányokat valami akadályozza abban, hogy az egyik fajtársukat megöljék. (Nem feltétlenül arra gondolok, hogy azért, mert sárkányok, hanem... majd azt Mashima kitalálja.) 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #48 Dátum: 11 feb 07, 13:02:08 » |
|
Hasonlóra én is gondoltam már, de azt nem gondolnám, hogy Zerefet a fekete sárkány tanította volna. Másrészt Zerefet biztos, hogy valamilyen módon legyőzték csak nem biztos, hogy eltudták pusztítani. Viszont ettől függetlenül elzárhatták, és az erejét is elszigetelték. (Hasonlóan mint Aizennel tették. Megölni nem tudták de elzárni lehetséges.) Mint látható volt a fekete sárkány az ellensége az embereknek, így Zerefnek is. Másodszor Zeref nem sárkány mágiát használ hanem sötét mágiát (bár eddig jóformán semmit nem láttunk tőle de mint látható volt ez is bőven elégséges), márpedig a sárkányölő mágusok támadásai szinte mind egy kaptafára építenek egy két fajtabeli eltéréssel. Például a sárkány üvöltés támadás amely talán a leggyakrabban használt támadásuk, mindegyik sárkányölő használja. És lehet sorolni tovább amíg egy-két olyanhoz érünk ami csak az adott sárkányokra jellemző. Abban én is támogatom az ötletedet, hogy azért képeznek ezek a sárkányok sárkányölő varázslókat mert ők maguk nem nyúlhatnak a fajtabeliekhez. Ezt valamilyen törvény/hagyomány vagy akármi tiltja nekik. Azt viszont eltudom képzelni, hogy valaha ez a fekete Zerefet szolgálta miután Zeref legyőzte és most keresi a gazdáját. Másik oldalról, amiről az öreg beszélt a 3 sárkányölővel kapcsolatban. Úgy gondolom, hogy három sárkányölő kell ahhoz, hogy képes legyen elpusztítani egy igazi sárkányt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 07, 13:18:28 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #49 Dátum: 11 feb 07, 15:06:57 » |
|
Moderátor: Nyitottam egy saját témát Zerefnek, mivel mostantól úgy tűnik, állandó szereplő lesz. ^^
És ott válaszolok ronandinho elméletére.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #50 Dátum: 11 feb 22, 13:24:56 » |
|
Nekem is Szimpi karakter. Remélem túlélte azt a robbanást
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
BrownOsment
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #51 Dátum: 11 márc 14, 21:07:49 » |
|
Egyébként Juvián hol van a Fairy Tail-es tetoválás? Vagy neki csak az a "dísz" van? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #52 Dátum: 11 márc 14, 21:18:59 » |
|
A bal combja külső oldalán a térde fölött egy kicsivel. Ezen a képen láthatod is Kép (Katt a Kép szóra), a középső lány ő, ha nem esett volna le.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #53 Dátum: 11 ápr 05, 18:28:50 » |
|
Juvia legjobb  ő a kedvenc szereplőm, nagyon tetszik a stílusa, egyszer kedves, másszor pedig irtózatosan dühös( szeretem azokat, akik dühből harcolnak  ) off: pl bleachben Mayuri is a végére bedühödik 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #54 Dátum: 11 ápr 16, 23:06:41 » |
|
Nekem is van egy elméletem Polyushkaval kapcsolatban.. vagyis inkább csak egy felvetés, a sárkányos-sárkányölős mellé, mert nekem az alapján, ahogy beszélt az emberekről, nagyon úgy tűnik, hogy nem az. Na, a feltevés egyenlőre mindenféle alap vagy érvelés nélkül, csak arra utalva, hogy egy öreg fair tail-lel kapcoslatban lévő (talán) nem mebri léynről van szó: Polyushka egy tündér *_*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
A világ leendő teljhatalmú ura.
|
 |
« Válasz #55 Dátum: 11 jún 21, 13:17:04 » |
|
Kár hogy a runa mágiának (azt hiszem igy hivják) nincs topicja. Egyébként szerintetek olyan szabály is lehet hogy pl. "ha Natsu belép ide, akkor azonal meghal." 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #56 Dátum: 11 jún 22, 07:02:54 » |
|
Varázsképlet.  Csak az anime Crunchyroll-os angol feliratában hívják rúnamágiának. Az az angol felirat meg nem arról híres, hogy olyan jó lenne.  Külön téma azért nincs neki, mert csak egy mágus használja, és őt sem látjuk túl sűrűn. Igen, a Lecserélést is csak két személytől láttuk eddig (Erza, Viska), de Erza állandó szereplő. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 22, 07:05:08 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #57 Dátum: 11 jún 22, 07:50:09 » |
|
Mondjuk levi is hasonlót használ, és evergreen is konyít hozzá. Am nagyon jófajta varázslat  3x néztem meg azt az arcot, mikor a raijinsuu harcol a fairy tailesek ellen. A Mira vs Fried durva volt. Off: Chakra, látom kitetotváltad a rókát xD Mondjuk 5px-t levághattál vna jobb oldalról ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
A világ leendő teljhatalmú ura.
|
 |
« Válasz #58 Dátum: 11 jún 22, 20:37:58 » |
|
MOndjuk én az animét nem láttam, csak a mangát olvastam, most nem vagyok film nézös hangulatomba.  (kb 5-6 nap alatt ledaráltam az összes fejezetetet  ) Párszor emliteték runa mágiaként is, és ez jobban hangzik.  De akkor a varázsképletel, (a körön belül) akkor a használó kb isteni hatalmat kap nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #59 Dátum: 11 jún 22, 20:42:33 » |
|
Jah, de biztos vannak korlátai. Mármint időben. Minél nagyobb a hatása, annál több idő megírni. Mondta Makarov. Ettől függetlenül Fried egy suhintással ír fájdalmat az emberre 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|