25 júl 27, 06:13:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 8
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Egyéb Fairy Tailes mágusok (akiknek nincs saját témája)  (Megtekintve 64430 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Fujii
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Emerarudo no me hiryuu tenma

« Válasz #30 Dátum: 10 okt 12, 20:59:00 »

Én csak az NK fordításáig tartok a mangában, de a 48. részben nagyon felkeltette a figyelmem Polyushka néni.
Lehet nem véletlenül hasonlít a hangja Grandinéra.
És ha ő az égi sárkány? Elvégre Wendy is gyógyít. Mi van ha sárkányok emberi alakot is tudnak ölteni?
Chakra elméletéből nagyon úgy tűnik.
Naplózva

[/center]
TheMonstrum
Chuunin
*

« Válasz #31 Dátum: 10 okt 25, 21:24:44 »

Spoiler no jutsu !
2. kedvenc karakterem Gildarts (http://img1.mangareader.net/manga/fairy-tail//166-7.jpg) (1. természetesen Erza  Győztes ) Fairy Tail legerősebb tagja, aki 10 éves küldetést megcsinálja röpke 3 év alatt Nevet , és csak neki kettészedik a várost Nevet , nagyon nagy arc a csávó, főleg amikor csak úgy simán átmegy a falon úgy hogy észre se veszi Nevet
Naplózva
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #32 Dátum: 10 okt 25, 21:53:59 »

Gildartz nem csinálta meg azt a melót sőt ezért volt az, hogy a céh tovább adta.
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #33 Dátum: 10 okt 25, 21:56:08 »

Ja, és nem 10, hanem 100 éves melót. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #34 Dátum: 10 okt 31, 11:44:25 »

Juvia nagyon bele van zugva gray be  Nevet
Hátha lesz valami Nevet
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #35 Dátum: 10 nov 07, 11:49:16 »

Micsoda karakter fejlődést láthatunk Levi-től.  Szeretet
Kétség sem fér hozzá, hogy Mashima-sensei egyik kedvence és hála a Kamiknak tényleg foglalkozott a megrajzolásával.
Alig várom, hogy mit hoznak össze Gazille-l.

(Egy kérdés Chakranak: Nem lehetne Levinek saját topicot nyitni?
Szerintem  egyre nagyobb a rajongó tábora és hátha úgy jobban beindulna a topicja.)
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #36 Dátum: 10 nov 07, 14:32:56 »

De akkor a Shadow Gear többi tagját hová tegyem? Nevet Jól van ez így egyelőre. Aki akarja, csak képes 3 szót elolvasni (a téma címében a 3. szó Levi neve ^^). Esetleg annyit tudok megtenni, hogy a "Shadow Gear (Levi, Jet, Droy)"-től "Levi, Jet, Droy (Shadow Gear)"-t csinálok. De így meg az összes többi ilyen csapatos témát is át kellene írnom. ^^"
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 07, 14:34:20 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
uchiha tamás
Osztag Vezető
*

« Válasz #37 Dátum: 10 nov 07, 15:32:20 »

Justine mágiáját bírtam nagyon. De hogy is működik az tulajdonképpen?
Naplózva

\"Uchiha klán tagja vagyok\"

\"This is usually the part when people start screaming\"

deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #38 Dátum: 10 nov 07, 23:14:05 »

Egy bizonyos területet körbeírt egy Varázsképlettel, amiben volt 1(-2) feltétel. És ha valaki belépett arra a területre, akkor a varázslat aktiválódott. Ha pl. az volt a feltétel, hogy csak akkor juthat ki, ha leveszi a jobb csizmáját, akkor addig ott rostokolt, míg ezt meg nem tette. De láttuk, hogy voltak azért elég durva feltételek is.
Illetve az Elfman és MiraJane elleni küzdelemében láthattuk, hogy a mások és a saját testére írt jeleknek is volt hatása. ^^
Naplózva

Zayala20
Gennin
*

« Válasz #39 Dátum: 11 jan 02, 12:39:40 »

Nagyon örülök,hogy a Phantom megtámadta a Fairy Tailt,ugyanis így került képbe a két kedvenc szereplőm:Juvia és Gazielle.De ha választanom kéne közöttük,akkor Juvia lenne a kedvencem,igaz,ebben a mangában gyakorlatilag nincs egy sem a fontosabb karakterek közül, akit nem kedvelnék.
Naplózva
batai15
*

Zero Division

« Válasz #40 Dátum: 11 jan 02, 13:50:25 »

Az a jó ebben az sorozatban hogy tele van fanservice-eL! juvia valami eszméletlen jó csaj lenne előbe sztem
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
dosreis
Osztag Vezető
*

Kakarottttooooo

« Válasz #41 Dátum: 11 jan 15, 20:40:10 »

Mirajanent én egy annyira szelíd embernek , azaz jó kislánynak ismertem meg mint egy ne bánts virág akiből ki sem nézi az ember , hogy S szintű mágus. De miután ezt megláttam http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/117/16 gyakorlatilag elképedtem, és ráadásul mennyie összeverte (azaz alaposan könnyedén leverte) az ellenfelét. Az nagyon nagy volt Nevet .
Naplózva
Zer0
*

« Válasz #42 Dátum: 11 jan 19, 16:07:56 »

Nekem is nagyon bejött az, mikor szárnyakat írt magára, meg hogy tud teleportálni is... Meg kicsit imba, hogy odaírja hogy aki varázsol nem kap levegőt... asszem így volt. Ennyi erővel aki pislog egyet felrobban a karja vagy valami Nevet
Bixlow nem nyűgözött le, viszont Evergreen kővéváltoztató nézése se semmi...
Naplózva
Zer0
*

« Válasz #43 Dátum: 11 jan 22, 16:48:57 »

Azon gondolkoztam, hogy Levy simán varázsolhatna aranyat Nevet és akk eladja, lesz sok ékköve Nevet Am nagyon jó képessége van, és ha tudja hatástalanítani Fried szövegeit, akkor lehet hogy ő is tud olyanokat írni... Az meg már elég kemény lenne a saját mágiájával kombinálva
Naplózva
e-mese
Újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Otaku-növendék

« Válasz #44 Dátum: 11 feb 03, 18:58:27 »

Én azt várom leginkább, hogy feltűnik-e még a Quatro Cerberus és Goldmine. Pirul Mert valahogy hiányzik nekem, mert ugye a Blue Pegasus feltűnt a Nirvanánál, és Goldmine is biztos hatalmas egyéniség. Gondolkozik
Naplózva
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 8
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins